SPRSUN Declarație de confidențialitate

Ce informații colectăm?

Tipurile de informații personale pe care le colectăm de la dvs. includ în mod normal numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, numele țării și alte informații relevante pentru întrebarea dvs.

Întrucât suntem obligați prin lege să obținem consimțământul dumneavoastră pentru colectarea „informațiilor sensibile” , vom presupune că ați dat consimțământul pentru colectarea tuturor informațiilor pe care ni le-ați furnizat în vederea utilizării în conformitate cu această Declarație, cu excepția cazului în care dvs. spune-ne altfel.

Cum colectăm informații
Putem colecta informații personale despre dvs. atunci când vizitați site-ul nostru web sau pagina noastră de Facebook, când aveți de-a face cu noi prin telefon, ne trimiteți corespondență (prin scrisoare, fax sau e-mail) sau când aveți contact cu noi în persoană.Nu vom colecta nicio informație cu caracter personal fără consimțământul dumneavoastră.Considerăm că acordul dumneavoastră este acordat atunci când completați câmpurile necesare pentru a facilita o tranzacție prin intermediul acestui site.

Cum folosim informațiile dvs. personale
În general, colectăm informațiile dumneavoastră personale în următoarele scopuri:
Pentru a livra produsele pe care le-ați comandat de la noi.
Pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre.
Pentru a vă căuta părerea despre produsele, serviciile, marketingul și site-ul nostru web.
Pentru a vă trimite e-mailuri.

Dezvăluirea informațiilor personale către terți
Vom partaja informațiile dumneavoastră personale cu terți numai în modurile descrise în această politică de confidențialitate.

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale către terți în scopul pentru care au fost colectate informațiile sau în scopuri conexe.Angajăm contractori terți să presteze servicii pentru noi, care implică ca contractantul să manipuleze informațiile personale pe care le deținem.De exemplu, în prezent angajăm contractori terți pentru a livra produsele achiziționate de la compania noastră.

În aceste situații, contractantului terț îi este strict interzis să folosească orice informații personale despre dumneavoastră în afara scopului specific pentru care le-am furnizat.

Păstrarea informațiilor personale la zi
Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informațiile dumneavoastră personale sunt exacte, complete și actualizate ori de câte ori le colectăm sau le folosim.Dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. sunt inexacte, incomplete sau depășite, vă rugăm să ne contactați și vom lua măsuri rezonabile fie pentru a corecta aceste informații, fie, dacă este necesar, pentru a discuta cu dvs. acțiuni alternative.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692