Reduceți-vă amprenta de carbon cu energia aerului

Pompe de căldură aer-apă

 

Pe baza principiului „ciclului Carnot invers”, pompa de căldură aer-apă este un tip de sisteme de pompă de căldură cu sursă de aer (ASHP), care utilizează energia din aer pentru a genera căldură și pentru a furniza apă caldă menajeră sau comercială, încălzirea casei și /sau racire.Pompele de căldură mici sunt de obicei proiectate pentru setări casnice.

SPRSUN este unul dintre cei mai importanți producători de pompe de căldură aer-apă din China, care furnizează mai multe tipuri de pompe de căldură aer-apă, cum ar fi pompe de căldură pentru apă caldă, invertor DC (tipuri monobloc și split), EVI la temperatură joasă, pentru uz casnic , și pompe de căldură pentru piscină.

 

Tipuri de pompe de căldură aer-apă fabricate de SPRSUN

Susținut de ani de experiență și de studiul tendințelor pieței, SPRSUN este competent în proiectarea și fabricarea pompelor de încălzire aer-apă versatile, cu prețuri de fabrică și calitate de neegalat, pentru a răspunde nevoilor și aplicațiilor dvs. de încălzire/apă caldă/răcire.Cele două tipuri ale noastre de pompe de căldură aer-apă au fost în mod continuu recunoscute de mărci de top, angrosisti și proprietari de mărci din întreaga lume.

Pompa de caldura monobloc

 
Componentele (schimbător de căldură și ventiloconvector) sunt găzduite într-o singură unitate exterioară.Construită cu compresor rotativ Panasonic, ventilator DC fără perii, controler CAREL, supapă electronică de expansiune și senzor de presiune, pompa de căldură monobloc are performanțe foarte bune în aplicații rezidențiale sau comerciale mici.

Pompă de căldură cu sistem split

 
Pompa de căldură split este formată din două părți: o unitate exterioară (compresor) și o unitate interioară (evaporator).Această pompă de căldură reversibilă divizată aer-apă construită cu compresor rotativ Panasonic, pompă invertor Grundfos, rezervor de expansiune și controler CAREL, o face perfectă pentru aplicații mari rezidențiale, comerciale și industriale.

Producător principal de pompe de căldură aer-apă

Fondată în 1999, SPRSUN a schimbat tiparul industriei pompelor de căldură, introducând tehnologie avansată.În calitate de producător profesionist de sisteme de pompe de căldură aer-apă, oferim soluții la cheie, aducând ideile moderne de încălzire și răcire la realitate.Designul excelent și tehnologia avansată care răsună împreună îi permit SPRSUN să furnizeze pompe de căldură aer-apă construite până la durată, conducând clienții noștri înainte cu nenumărate profituri comerciale și servicii strălucitoare.

De-a lungul anilor, pompele noastre de căldură de marcă au fost livrate exclusiv contractorilor de proiecte, clienților industriali, angrosilor și revânzătorilor.Ca lider Pompă de căldură producător din China, sistemele noastre de pompe de căldură aer-apă caldă sunt exportate în peste 30 de țări, inclusiv Germania, Suedia, Serbia, Turcia, Cehia, Rusia, Vietnam, Australia etc.
Construiește pentru a fi cel mai bun

Avantajele pompelor de căldură aer-apă lider în industrie

Pompele de căldură aer-apă joacă un rol din ce în ce mai important în soluțiile de încălzire pentru performanța lor remarcabilă de economisire a energiei, în comparație cu un cuptor sau un cazan.Datorită includerii în producție a tehnologiei de ultimă generație, excelăm în furnizarea de pompe de căldură aer-apă de înaltă calitate, cu beneficiile remarcabile pe care le doriți.

Tehnologia EVI DC Inverter îmbunătățită

Folosind tehnologia avansată DC Inverter EVI, pompa de căldură aer-lichid funcționează optim atunci când funcționează la temperaturi ambientale de până la -25⁰C.Încălzirea confortabilă a casei și o alimentare stabilă cu apă caldă sunt garantate pe tot parcursul anului.

Nivelul ERP A++

Adoptând cele mai bune procese și materiale de fabricație, SPRSUN produsele din China cu pompe de căldură aer-apă sunt evaluate cu eticheta energetică A+++.Acest beneficiu te poate face să te evidențiezi de alți concurenți.

Funcționare cu zgomot redus

Construit cu un mecanism intern unic de izolare fonică, cu ventilatoare DC inverter fără perii, absorbție dublă a șocurilor cu compresie Panasonic și plăcuțe puternice, nivelul de zgomot al pompei de căldură aer-apă este la fel de scăzut ca 49 dBA.

Sistem de control inteligent și integrat

Echipat cu controler CAREL și ecran tactil, sistemul de încălzire aer-apă poate fi controlat de la distanță prin WIFI.Puteți controla și modifica temperatura și puteți seta cu ușurință modurile sistemului.

Dezghețare inteligentă și anti-îngheț

Cu tehnologia de control inteligentă a dezghețării PID dezvoltată, atunci când pompa de căldură atinge temperatura setată, funcționează la o frecvență joasă pentru a evita înghețarea.Acest lucru minimizează consumul de energie, prelungește durata de viață a pompei de căldură și garantează performanțe excelente în regiunile reci.

Economie de energie eficientă de 30-40%.

Folosind compresorul standard cu turație variabilă și tehnologia acţionată de invertor, sistemul nostru de pompă de căldură aer-apă se încarcă și recirculează mai eficient, economisind 30-40% energie.Acest lucru reduce facturile la energie.

COP ridicat

Cu un COP maxim de 5,95, pompa noastră de căldură cu invertor aer-apă are o eficiență energetică mai mare.Produce o energie termică semnificativ mai mare pentru fiecare unitate de energie consumată.
 

Temperatură ambientală scăzută (-30⁰C - 45⁰C)

Folosind compresorul rotativ cu tehnologie Panasonic Enhanced Vapor Injection (EVI), pompa noastră de căldură aer-apă din China poate funcționa stabil în climatele reci, unde temperatura ajunge la -30⁰C.
Serviciu flexibil pe măsură

Diferențiază-ți marca cu pompa noastră de căldură aer-apă OEM

În calitate de producător global de pompe de căldură aer-apă din China, SPRSUN se angajează să aducă cele mai bune rezultate din calitatea pompei de căldură și să transmită cu precizie imaginea mărcii dumneavoastră sau mai multe informații despre produs.Fabrica noastră oferă opțiuni personalizate all-inclusive pentru a actualiza produsele dumneavoastră de încălzire aer-apă viteza de comercializare.

Logo și simbol

Pentru a oferi o primă impresie despre brandul dumneavoastră și pentru a vă stabili afacerea pe piața competitivă, logo-ul dumneavoastră va fi proiectat pe sistemele de încălzire aer-apă.

Aspect și culoare

Având peste 600 de muncitori calificați și o fabrică de peste 30000 de metri pătrați plină cu echipamente standard, putem configura pompele de căldură aer-apă OEM după forma, dimensiunea și culoarea preferate.

Material carcasă

Folosim materiale rezistente precum placa de oțel inoxidabil, titanul, ABS, PP rezistent la intemperii și pulverizarea cu plăci galvanizate pentru carcasa pompei de căldură aer-apă, asigurându-ne că funcționează eficient pentru o perioadă lungă de timp în orice cadru.

Specificație

Urmând specificațiile dumneavoastră, noi, în calitate de unul dintre cei mai importanți producători de pompe de căldură aer-apă, putem produce pompe de căldură aer-apă concepute unic pentru a se potrivi diferitelor nevoi ale pieței și pentru a exprima calitatea mărcii.
Soluție de încălzire globală

Soluție completă de încălzire aer-apă

SPRSUN este un punct unic furnizor de pompe de caldura care oferă o gamă largă de soluții la cheie pentru pompe de căldură aer-apă, inclusiv aplicații rezidențiale, comerciale, cu climă rece, piscine și aplicații la temperaturi ridicate.Am ajutat mulți clienți globali cu soluții de încălzire, de la proprietari de proiecte, antreprenori, proprietari de mărci, angrosisti și distribuitori.

Pompa de caldura aer-apa rezidentiala

Dispune de o temperatură maximă a apei de ieșire de 60⁰C, temperatura mediului de lucru de -25⁰C la 45⁰C, și capacitate de încălzire de 3,8KW - 32KW.Pompa de căldură aer-apă vine, de asemenea, cu circulație de apă caldă de 24 de ore și control precis al temperaturii apei, oferind familiilor un sistem eficient de apă caldă/încălzire/răcire.

Pompă de căldură comercială aer-apă

Vine cu o capacitate de incalzire de 9,5 KW - 88 KW, dezghetare automata si fortata, functie anti-inghet si protectii multiple.Folosit adesea pentru încălzirea de iarnă, răcirea de vară și soluții de apă caldă pe tot parcursul anului, sistemul de pompă de căldură aer-apă se aplică hotelurilor de 5 stele, spitalelor, stațiunilor și companiilor de ultimă generație.

Pompa de caldura pentru piscina

Suportând funcționarea la temperaturi ultra-scăzute de -25⁰C, pompa de căldură aer-apă pentru piscină este echipată cu un compresor eficient de frecvență variabilă DC cu rotor dublu Mitsubishi pentru a reduce vibrațiile.Bucurați-vă de un mediu de înot de 10 ori mai silențios, cu o economie de energie de 75%.

Pompă de căldură aer-apă pentru climă rece

Dezvoltat folosind tehnologia compresorului de injecție îmbunătățită de vapori (EVI) și agent frigorific ecologic de înaltă eficiență, sistemul de încălzire aer-apă poate funcționa normal la temperaturi foarte scăzute (atât de mult cât -30⁰C).

Pompă de căldură aer-apă la temperatură ridicată

Pompa de căldură aer-lichid pentru aplicații industriale funcționează mai eficient la frecvențe înalte.De asemenea, nu are efecte dăunătoare asupra atmosferei, cu emisii de carbon mai scăzute și un potențial zero de epuizare a stratului de ozon.
Beneficiile obținute de la noi

De ce SPRSUN este producătorul dvs. premium de pompe de căldură aer-apă

SPRSUN este cel mai mare producător de pompe de căldură aer-apă, cu o lungă istorie de a oferi clienților din întreaga lume pompe de căldură excelente
bazat pe tehnologie de vârf și servicii profesionale.Avem o varietate de atribute care sunt benefice pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Peste 24 de ani de tehnologie de vârf în industrie

 
De-a lungul anilor, am deservit mulți clienți din țară și din străinătate, oferind sisteme extraordinare de pompe de căldură aer-apă și servicii superioare cu valoare adăugată.Know-how-ul și experiența profesională vă ghidează spre cea mai bună opțiune pentru fiecare aplicație.

Cele mai recente colecții largi

 
SPRSUN se remarcă drept unul dintre cei mai buni producători de pompe de căldură aer-apă, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a vă extinde linia de produse.Capacitatea noastră de a produce pompe de căldură distincte care vor face marca dumneavoastră unică pe piață.

Capacitate mare de producție

 
SPRSUN este un producător proeminent de pompe de căldură aer-apă, cu o fabrică mare de producție plină cu ingineri specializați și un laborator de testare independent, ceea ce ne face mai mult decât capabili să vă îndeplinim cerințele.Pe lună, producem mai mult de 25000 de unități fără a compromite calitatea.

Suport pentru analiza de marketing

 
Ne ocupăm de afacerea dumneavoastră ca a noastră, oferindu-vă tot sprijinul de care aveți nevoie.Chiar și după ce cumpărați de la noi, vă oferim consultanță gratuită 24/7, asistență tehnică completă și asistență în vânzări și marketing, asigurându-vă că afacerea dvs. excelează.

Angajament de încredere pentru calitate

 
Ca un reputat Firma pompe de caldura sursa de aer, ne aprovizionăm materii prime de la furnizori lideri în industrie precum Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, Mitsubishi și SANYO.Efectuăm, de asemenea, 5 teste stricte de control al calității: QC al designului sistemului, QC materialului primit, QC al grefelor de conducte, QC al sistemului de asamblare și QC al produselor finite.

Manopera profesionala

 
Respectând cu strictețe specificațiile dumneavoastră, ne asigurăm că pompele de căldură aer-apă sunt fabricate cu o conexiune fiabilă, sudură excelentă pentru a preveni scurgerile, plăcuțe puternice pentru a reduce zgomotul, izolație groasă pentru a preveni pierderea de energie și material din aluminiu pentru a evita coroziunea.

Ambalare din lemn și timp scurt de livrare

 
Imediat producția este finalizată, sistemele invertorului de pompe de căldură aer-apă sunt încărcate în ambalaje rezistente din lemn pentru a vă asigura că sunt livrate într-o singură bucată.Partenerii noștri logistici de încredere le vor expedia la locația dvs. a doua zi.

Suport de la prevânzare la postvânzare

 
Cu membri profesioniști din echipele de inginerie, producție și marketing, suntem dispuși să cooperăm cu dvs. de la început până la sfârșit.Serviciul nostru acoperă consultarea proiectelor, proiectarea produsului, eșantionarea, producția, controlul calității, logistica, suportul tehnic și serviciul post-vânzare.

Ghid de aprovizionare pentru pompe de căldură aer-apă

Înainte de a alege un producător de pompă de căldură aer-apă sau de a selecta tipul de pompă de căldură aer-apă caldă pentru anumite aplicații, există câteva informații de reținut.

Ce este o pompă de căldură aer-apă?

O pompă de căldură aer-apă este un sistem de încălzire și răcire care extrage căldura din aerul exterior și o transferă într-un sistem de distribuție a căldurii pe bază de apă.Există două tipuri de bază: Pompă de căldură monobloc și Pompă de căldură cu sistem Split.

Cum funcționează pompa de căldură aer-apă?

Practic, o pompă de căldură aer-apă funcționează prin extragerea căldurii din aerul exterior și transferarea acesteia la un sistem de încălzire pe bază de apă.Vine cu un agent frigorific în evaporator care absoarbe căldura, apoi o comprimă în gaz de temperatură ridicată și presiune înaltă, oferind încălzire eficientă pentru spații rezidențiale, comerciale sau industriale.

Instalarea pompei de caldura aer-apa

Pompa de caldura aer-apa este pozitionata la exterior intr-o pozitie centrala cu racordare la unitatea interioara, precum si sistemul de distributie a apei, care include rezervorul de apa, kit pompa de caldura, instalatiile sanitare de incalzire in pardoseala si rezervorul tampon.Toate sunt legate de diferite ventiloconvector.

Cum să selectați furnizorul și producătorul de încredere de pompe de căldură aer-apă

Selectarea unui producător și furnizor pentru high sau pompa de caldura la temperatura joasa este crucial.Pentru că îți face sau rupe afacerea și cuvântul în gură.Factorii de mai jos ar trebui examinați și consultați cu atenție înainte de a alege dintre numeroșii furnizori de pompe de căldură aer-apă de pe piață.
Cantitatea minimă de comandă (MOQ)
Confirmați dacă MOQ-ul furnizorului pompei de căldură aer-apă găzduiește cantitatea pe care doriți să o comandați.La SPRSUN, oferim a MOQ de 3 unități, permițând atât comenzi mici, cât și în vrac.
 
Timp de livrare și ambalare
Confirmați cât timp va dura livrarea comenzii și cât de sigur este ambalajul.La SPRSUN, terminăm cu producția în termen de o lună, iar pompele de căldură sunt ambalate în containere rezistente din lemn pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.
Certificate internaționale de calitate
În primul rând, confirmați dacă standardele de producție ale pompei de căldură aer-lichid sunt conforme cu reglementările pieței dvs. țintă.Produsele SPRSUN sunt fabricate pe baza standardului EN14511 cu certificate MCS, TUV, KEYMARK, BAFA, SAA, ERP, RoHS și CE.De asemenea, respectăm standardele regionale specifice pentru a vă ajuta să obțineți acces la piață.
Există o prevedere pentru accesorii și piese de schimb?
Verificați dacă furnizorul pompei de căldură aer-apă furnizează accesorii și piese de schimb pentru pompele de căldură în caz de deteriorare.SPRSUN oferă un kit de instalare a pompei de căldură și accesorii pentru a reduce costurile și timpul de instalare.Nu este nevoie să cumpărați kituri de instalare și piese de schimb noi.
Contactaţi-ne

Sunteți interesat să deveniți reseller-ul nostru sau partenerul OEM/ODM?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692