Furnizor de pompe de caldura pentru piscina

 
Odată cu dezvoltarea continuă a pompei de căldură cu sursă de aer, tot mai multe industrii încep să o introducă pentru încălzirea apei piscinei.Pompa de caldura cu sursa de aer pentru piscina capteaza caldura si o muta din aer in apa din piscina.SPRSUN, în calitate de producător de pompe de căldură pentru piscine, oferă o serie de pompe de căldură cu sursă de aer pentru piscine interioare și exterioare, inclusiv pompe de căldură pentru piscină R32 DCinverter.
 
 

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

De ce aveți nevoie de pompe de căldură pentru piscină

A avea o mare experiență de înot implică pompe de căldură pentru încălzirea piscinei, deoarece nu generează căldură;mai degrabă îl captează și îl transferă uniform peste piscină.Aceasta înseamnă că nu este nevoie să risipești energie electrică pentru a crea căldură artificială.Spre deosebire de pompele de căldură folosite cu ani în urmă, SPRSUN produce încălzitoare moderne de apă pentru piscină, cu caracteristici superioare, cum ar fi turație variabilă, tehnologia compresoarelor cu invertor și ciclu de dezghețare îmbunătățit pentru performanțe mai eficiente.

Performanță avansată de economisire a energiei

Oferind performanță ERP A+++, pompa noastră de căldură inverter pentru piscine economisește energie cu mai mult de 30% comparativ cu pompele de căldură electrice obișnuite pentru piscine.De asemenea, pompele de căldură a piscinei cu sursă de aer de obicei necesită mai puțină energie, ceea ce duce la costuri de operare mai mici pe termen lung.Pompele de căldură pentru piscine sunt în general foarte eficiente în menținerea unei temperaturi constante a apei, ceea ce îmbunătățește confortul utilizatorului și poate reduce nevoia de ajustări frecvente care duc la ineficiența energetică.

Tehnologie de vârf DC Inverter

Construit cu tehnologie DC inverter de top, încălzitorul nostru de apă pentru piscină cu pompă de căldură oferă soluții optime de încălzire și răcire la temperaturi reci și calde.Compresorul DC Inverter și controlerul DC Inverter schimbă automat frecvența de funcționare în funcție de temperatura mediului ambiant.Acest lucru asigură că piscina este caldă pe tot parcursul anului.De asemenea, pompa de căldură cu sursă de aer pentru piscină dispune de ventilatoare DC inverter fără perii pentru a reduce zgomotul de funcționare la cel mai mic.

Producătorul dumneavoastră premium de pompe de căldură pentru piscină – SPRSUN

SPRSUN este un producător profesionist de pompe de căldură pentru piscine cu peste două decenii de experiență în furnizarea de pompe de căldură rezidențiale și comerciale pentru încălzirea piscinelor.Ca un dedicat furnizor nou de pompe de căldură cu energie, privim dincolo de normă și introducem soluții avansate pentru piscine cu pompe de căldură care sunt eficiente din punct de vedere energetic, ecologice și accesibile.Pompa noastră de căldură cu sursă de aer pentru piscină garantează că piscina rămâne la fel de plăcută toamna și iarna ca și vara.
 
Certificate de standardele MCS, SAA, SG, KEYMARK, ISO9001 și ISO14001, încălzitoarele de apă pentru piscină sunt realizate cu tehnologii de ultimă oră care asigură confort și căldură optime.Produsele noastre sunt bucurate de persoane din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, Serbia, Turcia, Cehia, Rusia, Australia, Africa de Sud și așa mai departe.
Construiește pentru a fi cel mai bun

Avantaje excepționale ale pompelor de căldură cu sursă de aer pentru piscină

Susținuți de inginerii noștri talentați și de integrarea tehnologiei de ultimă generație în producție, excelăm în furnizarea de pompe cu sursă de aer de înaltă calitate pentru piscină, care vine cu beneficii de vârf în industrie.

Eficiență energetică ridicată

Cu COP de până la 15,04, pompele de căldură pentru piscine cu invertor de curent continuu pot modifica frecvența de funcționare a compresoarelor rotative și a motoarelor ventilatoarelor în funcție de nevoile de încălzire, accelerând foarte mult timpul de încălzire și oferind astfel mai multă căldură în comparație cu pompele de căldură tradiționale pentru piscină.

R32 Agenți frigorifici

Construit cu agenți frigorifici R32, care sunt mai ecologici decât alți agenți frigorifici tradiționali, încălzitorul de piscină cu pompă de căldură cu sursă de aer se reîncarcă și reciclează mai eficient.Unitatea poate funcționa la eficiențe mult mai mari cu emisii de carbon mai mici.

Operațiunea Tăcere Tech

Adoptând compresoare cu invertor Panasonic fără trepte și ventilatoare Nidec DC fără perii, încălzitoarele noastre cu pompă de căldură pentru piscine rămân silențioase atunci când lucrează datorită măsurilor interne de reducere a zgomotului.Pe lângă respectarea standardelor TUV, acestea au un nivel de zgomot de funcționare redus cu 10 dB(A) mai mic decât pompele de căldură tradiționale.

Telecomanda inteligenta

În calitate de producător competent de pompe de căldură pentru piscină, integrăm controlerul CAREL sau sistemul nostru de control CGK și în pompele de căldură, făcându-le controlabile prin intermediul unei aplicații de la distanță.Pompele de căldură pentru piscină au și o funcție de control Wi-Fi, astfel încât utilizatorii să își poată folosi smartphone-urile pentru a monitoriza și controla situația de lucru.

Instalare și reparare ușoară

SPRSUN pompele de căldură pentru piscine au un design simplu, concis, curat și convenabil, ceea ce le face ușor de instalat și reparat.Cea mai ușoară pompă de căldură cu sursă de aer pentru piscină este posibilă în SPRSUN.

Super rezistent la chimicale

Pompele noastre de căldură pentru piscine sunt fabricate cu schimbător de căldură cu tub din titan, care au o rezistență chimică superioară pentru a evita coroziunea.Titanul este foarte dur, ceea ce îl face materialul perfect pentru a rezista la temperaturi ridicate, eroziunea apei și presiunea ridicată.
Soluție de încălzire globală

Sporiți-vă afacerea cu soluția noastră perfectă pentru pompe de căldură pentru piscină

Fiind unul dintre cei mai buni producători de pompe de căldură pentru piscină, încălzitoarele cu pompă de căldură de la SPRSUN sunt produse pentru a oferi soluții versatile pentru diverse aplicații, asigurând o temperatură optimă a apei și performanță de economisire a energiei.

Pompa de caldura pentru piscina spa

Pompele noastre de căldură pentru încălzirea piscinelor sunt foarte benefice în spa-uri, deoarece asigură un control precis al temperaturii, asigurând relaxare luxoasă și eficiență energetică.

Piscina interioara

Mențineți o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului în piscinele interioare cu sistemele noastre avansate și fiabile cu pompe de căldură.Acesta vine cu un sistem de control în cascadă, care face ca pompa de căldură a piscinei să fie conectată la alte unități de temperatură din casă.

Piscina supraterana

Înotul pentru ore lungi în piscinele supraterane devine mai favorabil și mai distractiv, datorită încălzitorului nostru de piscină cu pompă de căldură construit profesional, care încălzește eficient apa.

Aplicații pentru acvacultură

Soluțiile de încălzire a piscinelor cu pompă de căldură de la SPRSUN contribuie la succesul acvaculturii prin menținerea temperaturii ideale a apei pentru iazuri, fermele piscicole și alte habitate piscicole.Acest lucru are ca rezultat creșterea și productivitatea sporite.
Eficiență ridicată

Cum funcționează pompele de căldură pentru piscină

Spre deosebire de pompele de căldură electrice obișnuite pentru piscine care folosesc în principal energie electrică, ceea ce are ca rezultat facturi mari de energie, pompele de căldură pentru piscine folosesc combinația de energie solară, energie a aerului și electricitate pentru a funcționa.Pentru pompele de căldură pentru piscine, electricitatea este mai întâi utilizată pentru a alimenta ventilatorul și compresorul, absorbind căldura aerului din jur.Căldura absorbită este apoi transferată în piscină pentru a încălzi apa.

Pompa de căldură pentru piscină necesită mai puțină energie electrică pentru a funcționa, motiv pentru care a devenit un accesoriu popular pentru proprietarii de piscine conștienți de mediu.
Sistem de producție matur și puternic

Soluție de producție unică pentru pompa de căldură pentru piscină cu invertor

SPRSUN este un producător competent, cu o capacitate largă și cunoștințe tehnice în oferirea premium sisteme de încălzire aer-apă pentru incalzirea piscinelor.De la consultanță până la livrarea produsului final, facem totul prompt și la timp pentru a minimiza riscurile dumneavoastră.
Design profesional și
Desenul
Specialiștii noștri experimentați în cercetare și dezvoltare vor comunica cu dvs., vor discuta cerințele dvs. și le vor afișa cu desene 3D.Spuneți-ne ideile și conceptele dvs. de pompa de căldură pentru piscina cu sursă de aer, în timp ce le dăm viață.​​​​​​​
Materii Prime Premium​​​​​
Toate materiile noastre prime pentru pompele de căldură cu aer pentru piscine sunt achiziționate de la furnizori lideri în industrie precum Panasonic, CAREL, Grundfos, Schneider și Mitsubishi.Aceasta garantează 100% calitate.Vă putem oferi produse relevante, cum ar fi rezervoare tampon, astfel încât să puteți scurta cercul de aprovizionare.
Producție eficientă și modernă
Producem efectiv susținut de o bază de producție mare, plină cu utilaje standard și personal cu înaltă calificare.25.000 de unități pe lună.Ne deosebim de alți producători de pompe de căldură pentru piscine prin integrarea tehnologiilor avansate pentru a le îmbunătăți performanța.​​​​​​​
Control riguros al calității
De la materiile prime primite până la pompele de căldură finite pentru încălzirea piscinei, respectăm cu rigurozitate standardele internaționale și monitorizăm fiecare proces de fabricație pentru a garanta că fiecare pompă de căldură pentru încălzirea piscinei depășește așteptările dumneavoastră.
  • • Cinci procese QC.
  • • Rată calificată de 99,9%.
Ambalaj robust
Folosind recipiente puternice din lemn care pot rezista la condiții extreme și deteriorări, fiecare pompă de căldură pentru piscină este ambalată și trimisă către dvs.Există două metode de ambalare pentru alegerea dvs.: cutie de lemn și cutie de carton.
Logistică și livrare
Poți fi sigur că produsele tale vor ajunge la destinație prompt și eficient.Alegeți un partener de încredere care va aborda complexitatea vămuirii și va garanta livrarea la timp la fiecare pas.
Beneficiile obținute de la noi

De ce să alegeți SPRSUN ca furnizor de pompe de căldură pentru piscină

De-a lungul anilor, le-am oferit clienților soluții maxime de încălzire și răcire, de aceea suntem populari menționate
la ca cel mai bun producător din China de pompe de căldură pentru piscină. Mai jos sunt motivele pentru care ne puteți alege ca furnizor de pompe de căldură pentru piscină.

24+ ani de cunoștințe profesionale

Fondată în 1999, SPRSUN a devenit unul dintre cei de renume furnizori de pompe de caldura.De-a lungul anilor, am acumulat multă experiență în dezvoltarea pompelor de căldură pentru piscine cu sursă de aer, personalizare, capacitate de producție și livrare.Vă putem oferi soluții optime pentru a vă duce afacerea mai departe.

Prețuri rentabile

 
Datorită anilor noștri de experiență, relației de lungă durată cu furnizori de materii prime de încredere și unui proces de producție simplificat, suntem capabili să minimizăm costurile de producție.Prin urmare, pompa noastră de căldură pentru piscină este accesibilă și rentabilă.

Serviciu OEM/ODM

 
SPRSUN are o capacitate extinsă de a oferi servicii OEM/ODM, care includ produse unice pentru pompe de căldură pentru piscine din China, care fac marca dvs. să iasă în evidență pe piață.Oferim, de asemenea, diverse opțiuni de personalizare, cum ar fi sigla, aspectul și culoarea, specificațiile și materialele carcasei.

Suport de marketing și consiliere

 
Ceea ce ne diferențiază de alți producători de pompe de căldură pentru piscine este că vă oferim sprijinul de marketing necesar pentru a propulsa dezvoltarea afacerii dumneavoastră.Unele servicii de care vă veți bucura sunt asistență pentru vânzări și marketing 24/7, cum ar fi puncte de vânzare a produselor, catalog electronic, video HD și desene.

Capacitate mare de producție

 
SPRSUN are un 30.000 mp fabrică de pompe de căldură pentru piscină cu mai multe linii de producție, echipamente de ultimă generație și peste 600 de muncitori cu experiență, cu care realizăm eficient producția de masă.Pe lună, producem mai mult de 25.000 unități fără a sacrifica calitatea.

Timp de răspuns scurt

 
Datorită capacității noastre mari de producție, suntem capabili să completăm clienții pompa de caldura cu sursa de aer canalizata comenzi într-un timp scurt.Funcționând cu un timp de livrare de o lună, vă putem onora comenzile angro indiferent de cât de voluminoase sau urgente sunt acestea.

Servicii fără probleme

 
SPRSUN se angajează să ofere asistență completă 24/7 pe parcursul întregului proces de vânzare a pompelor de căldură pentru piscine, atât înainte, cât și după vânzare.Răspunde la întrebările dvs., comenzile, preocupările și întrebările despre produse în termen de 12 ore.
• Consultanță 24/7 > Cercetare și dezvoltare > Producție > Piese de schimb > Instruire în tehnică/marketing >Plan de încălzire personalizat
• 3 ani garanție

Factori de luat în considerare la aprovizionarea cu pompe de căldură pentru piscine

Când vine vorba de alegerea pompelor de căldură pentru piscine, este esențial să cumpărați de la cei mai buni furnizori de pompe de căldură pentru piscine.Câțiva factori importanți de luat în considerare sunt enumerați mai jos.
1. De ce dimensiune ai pompei de piscină aveți nevoie?
Cea mai bună dimensiune a pompelor de căldură pentru încălzirea piscinei este determinată de dimensiunea piscinei dvs. (în galoane), adâncimea piscinei și forma piscinei, care poate fi în formă de rinichi, dreptunghiulară, rotundă etc. O căldură experimentată a piscinei. Furnizorul de pompe vă poate oferi câteva sugestii pentru proiecte de încălzire a piscinei.
2. HCâte multe pompe de căldură cu sursă de aer de care aveți nevoie pentru piscină
Determinarea numărului de pompe de căldură cu sursă de aer depinde de dimensiunea piscinei dvs., locația și temperatura dorită a apei.Piscinele mai mari și climatele mai reci necesită mai multe pompe de căldură cu sursă de aer pentru a menține o încălzire uniformă.Dar cu un sistem de pompă de căldură pentru piscină foarte eficient din punct de vedere energetic, puteți reduce numărul total de pompe de căldură necesare.
3. Ddeterminați eficiența pompei de căldură a piscinei cu invertor
Eficiența pompei de căldură a piscinei cu invertor este măsurată prin Coeficientul de Performanță (COP).Cu cât COP este mai mare, cu atât pompa de căldură este mai eficientă.COP-urile se încadrează în mod obișnuit între 3,0 și 7,0, ceea ce înseamnă eficiență între 300% și 700%.Aceasta înseamnă că pentru fiecare unitate de putere folosită pentru a rula compresorul, piscina va primi 3-7 unități de căldură de la pompa de căldură.
4. Ce fel de funcție aveți nevoie?
Luați în considerare cerințele piscinei dvs.Aveți nevoie de comenzi inteligente pentru gestionarea de la distanță sau de opțiuni ecologice pentru o funcționare durabilă?Alegeți funcții care se aliniază cu obiectivele și preferințele dvs. de încălzire pentru confort și eficiență optime.Funcția dorită determină modelul pompei de căldură pentru piscină pe care îl recomandăm.
5. Estimați costurile și economiile pompei pentru încălzirea piscinei
Începeți prin a evalua costurile inițiale, inclusiv cheltuielile de achiziție și instalare.Apoi, estimați costurile de energie curente ale funcționării pompelor de căldură.În timp ce piscinele cu pompe de căldură pot avea un cost inițial mai mare, beneficiile lor de economisire a energiei în timp depășesc cu ușurință cheltuielile inițiale.Încălzitoarele de piscine cu pompă de căldură pot reduce semnificativ costurile energetice pe termen lung prin utilizarea eficientă a energiei.
6. Instalare și întreținere ușoară
Este important ca pompa de caldura pentru piscina sa fie usor de instalat si intretinut.Alegeți pompe de căldură cu sursă de aer pentru piscină, cu o instalare ușor de utilizat, vă poate ajuta să reduceți costurile de instalare și întreținere și problemele.
7. Puteți folosi o pompă de căldură într-o piscină cu apă sărată
Da, puteți folosi o pompă de căldură pentru piscinele cu apă sărată.Dar sarea este corozivă, ceea ce poate duce la uzura rapidă a pieselor metalice ale pompei de căldură.Cu toate acestea, unii furnizori de pompe de căldură pentru piscine precum SPSRUN au abordat această problemă producând pompe pentru piscină din materiale non-corozive.
Contactaţi-ne

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692