Acasă / Incalzitoare de apa cu pompa de caldura
Pompe de caldura cu apa calda
75% mai puțin consum de energie

Majoritatea proprietarilor de case folosesc pompe de căldură pentru a-și încălzi și răci casele.Cu toate acestea, puteți utiliza și o pompă de căldură
pentru a încălzi apa fie ca sistem independent, fie ca parte a unui sistem combinat de încălzire a apei și aer condiționat.
În loc să genereze în mod direct căldură, încălzitoarele cu pompă de căldură utilizează energie pentru a transporta căldura dintr-o locație în alta.

Consultați cele mai bune încălzitoare de apă cu pompă de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Întrebări frecvente despre încălzitorul de apă cu pompă de căldură

 • Cum se instalează un încălzitor de apă cu pompă de căldură?

  Opriți curentul electric la sistemul dvs. de încălzire electrică și la alimentarea cu apă a casei.
  Apoi, atașați un furtun la fundul rezervorului și direcționați-l spre exterior.Scoateți vechiul încălzitor de apă și aruncați-l.
  Scoateți țevile care se conectează la încălzitorul de apă cu ajutorul tăietorilor de țevi.
  Instalează-ți noul sistem de pompă de căldură.
  Conectați cel mai recent sistem de încălzire la linia principală de alimentare cu țevi care au aceeași dimensiune și fel ca și linia de apă curentă.
  Acum, instalați supapa de vid în partea de sus a încălzitorului dvs. de apă pentru a o împiedica să cadă în sine dacă se întrerupe curentul.
  Asigurați-vă că încălzitorul de apă cu pompă de căldură are supapa de eliberare a presiunii și a temperaturii care se potrivește corespunzător.
  Aveți nevoie de un vas de expansiune sau o supapă de expansiune în unele sisteme.
  Reporniți apa și curentul.
 • Cât de mult zgomot face un încălzitor de apă cu pompă de căldură?

  Rețineți că încălzitoarele de apă cu pompă de căldură pot genera niveluri de zgomot de la 40 la 80 dB sau chiar mai mult.Este aproximativ la fel de tare ca un uscător de păr, un restaurant zgomotos de lux sau o mașină de măturat cu aspirator, în funcție de nivelul de decibeli al diagramelor de zgomot.In timp ce nivelul de zgomot poate fi problematic la prima dată, asigură-te că îl plasezi undeva unde nu îl auzi sau unde sunetul zgomotos să nu te deranjeze.
 • Cât de eficient este un încălzitor de apă cu pompă de căldură?

  Sistemele de încălzire a apei cu pompă de căldură au multe moduri și setări pentru a vă ajuta să economisiți mult mai multă energie.Acestea folosesc de șapte ori mai puțină energie în comparație cu încălzitoarele de apă pe gaz.Și de 3,5 ori mai puțină energie decât sistemul electric de încălzire.Pompele de căldură sunt dispozitive care transferă energie dintr-o locație în alta.Sunt foarte eficiente deoarece nu generează căldură;în schimb, o mută dintr-un loc în altul.
  Încălzitoarele de apă cu pompă de căldură nu sunt doar foarte eficiente, dar folosesc și energie electrică, rezultând o formulă pentru încălzirea mai sigură a apei.
 • Ar trebui să-mi iau un încălzitor de apă cu pompă de căldură?

  Pompa de căldură colectează căldură din aer și o transferă pentru a încălzi apa din interiorul rezervorului.Pompa de caldura functioneaza cu energie electrica, deși sistemul de încălzire este de aproximativ trei ori mai eficient decât un sistem de încălzire electric standard.Acestea ajută la economisirea de bani și energie și la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră atunci când sunt utilizate corect.
  De asemenea, un încălzitor electric tradițional de apă are o speranță de viață între 8 și 12 ani.Ca urmare, va trebui actualizat la fiecare 10 ani sau cam asa ceva.Un încălzitor de apă cu pompă de căldură poate dura între 13 și 15 ani, ceea ce îl face o investiție excelentă datorită duratei de viață extinse și economiilor de energie.
 • Cum funcționează un încălzitor de apă cu pompă de căldură?

  Boilerele cu pompă de căldură de înaltă eficiență folosesc de 7 ori mai puțină energie decât încălzitoarele pe gaz și sunt de 3,5 ori mai puțină energie în comparație cu încălzitoarele electrice.Un încălzitor de apă cu pompă de căldură atrage căldura din aerul ambiant și o transmite - la o temperatură ridicată - pentru a încălzi apa din rezervorul de stocare, similar modului în care un frigider extrage căldură din interiorul unei cutii și o livrează în aer.
  Pompele de căldură au nevoie de un lichid de răcire care se evaporă la temperaturi mai scăzute pentru a funcționa.Temperatura gazului crește pe măsură ce este comprimat, făcându-l mai cald decât apa din rezervor.Gazul încălzit trece printr-un condensator și își transferă căldura în apă, revenind la un lichid.
 • Ce este un încălzitor de apă cu pompă de căldură?

  În loc să genereze căldură în mod direct, încălzitoarele de apă cu pompă de căldură utilizează energie pentru a transporta căldura dintr-o locație în alta.Ca rezultat, încălzitoarele mici de apă cu pompă de căldură pot economisi de două până la trei ori mai multă energie decât încălzitoarele tradiționale de apă cu rezistență electrică.
  Pentru a muta căldura, pompele de căldură funcționează ca un frigider în sens invers.Pe de altă parte, o pompă de căldură preia căldură din aerul din jurul ei, crește temperatura și apoi o depune în rezervor pentru a încălzi apa.Majoritatea gospodăriilor folosesc pompe de căldură pentru încălzirea sau răcirea caselor lor.Cu toate acestea, o pompă de căldură încălzește și apa, fie ca sistem de sine stătător, fie ca parte a unui sistem combinat de încălzire a apei și aer condiționat.

Sunteți interesat să deveniți reseller-ul nostru sau partenerul OEM/ODM?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692