Acasă / Pompe de căldură acasă
Pompe de căldură acasă
Pompe de căldură moderne pentru o casă modernă

Dacă locuiți în regiuni cu temperaturi extrem de reci sau calde, cea mai bună soluție ar fi să căutați un sistem de încălzire cu pompă de căldură pentru a vă încălzi sau răci casa.Există multe opțiuni disponibile, dar dacă sunteți pe această pagină, probabil că știți puțin mai multe despre beneficiile utilizării pompelor de căldură.Citiți în continuare pentru a găsi mai multe informații despre pompele de căldură de acasă și despre cum ar putea fi cea mai bună soluție pentru dvs.

Verificați cea mai bună pompă de căldură pentru casă

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Întrebări frecvente despre pompa de căldură de acasă

 • Poate o pompă de căldură să funcționeze cu radiatoare pentru a răci casa?

  Da.Poți să folosești pompe de caldura cu calorifere.Daca ai o casa mare, combinarea celor doua sisteme de incalzire este mai eficienta decat folosirea caloriferelor sau chiar a pompelor de caldura.Cu toate acestea, va trebui să utilizați mai multe calorifere supradimensionate decât cele obișnuite dacă doriți să obțineți mai multe beneficii.
  Le puteți folosi în continuare cu calorifere standard, dar va trebui să vă asigurați că reduceți pierderea de căldură a casei dvs. la un nivel minim.Puteți discuta cu un profesionist certificat care vă va inspecta casa și vă va sfătui în consecință.Cu toate acestea, poate fi necesar să luați în considerare și consumul de energie al radiatoarelor.
 • Cum îți răcește o pompă de căldură casa?

  Procesul prin care pompele de căldură vă răcesc casa este inversul modului în care îți încălzesc casa.Unele dintre pompele de căldură folosesc serpentine de condensator și evaporator împreună cu agenții frigorifici și sunt conectate între unitățile exterioare și, respectiv, interioare.
  Pe măsură ce aerul este tras în unitate și trece peste bobinele condensatorului, acesta se răcește în timp ce agentul frigorific se încălzește în același timp.Aerul rece este pompat în casa dvs., în timp ce agentul frigorific cald este pompat și în serpentinele condensatorului, unde compresorul îl răcește înainte de a fi pompat înapoi în sistemul de conducte al casei.
 • Ce dimensiune a pompei de căldură am nevoie pentru casa mea?

  Există opt factori pe care va trebui să îi luați în considerare înainte de a cumpăra pompa de căldură pentru încălzirea locuinței.Cu toate acestea, putem simplifica acești factori într-o singură regulă generală.
  De exemplu, va trebui să instalați o capacitate de aer condiționat pentru fiecare 500 de picioare.până la 600 de picioare.a podelei condiționate.Majoritatea dimensiunilor pompelor de căldură sunt determinate de BTU (British Thermal Units), iar o tonă este egală cu 12.000 BTU/h sau 3,5 kW.
  Astfel, dacă aveți o casă de 1000 mp, atunci veți avea nevoie de o pompă de căldură de 30000 BTU/h, o pompă de căldură de 2,5 tone sau o pompă de căldură de 8,79 kW.Ai putea obține 7,6-11KW eficient energetic Pompă de căldură cu sursă de aer pentru încălzirea și răcirea casei cu o sursă de alimentare de la 220V până la 240V.
 • Puteți instala o pompă de căldură într-o casă existentă?

  Sistemele de incalzire cu pompa de caldura pentru locuinte pot fi instalate in majoritatea locuintelor;cu toate acestea, va trebui să luați în considerare câțiva factori înainte de a decide să instalați unul în casa dvs.Cel mai important factor pe care trebuie să-l luați în considerare este izolarea.
  Dacă doriți ca pompa dvs. de căldură să funcționeze mai eficient și mai eficient, atunci va trebui să vă asigurați că casa dvs. este izolată corespunzător, astfel încât să nu va trebui să pierdeți căldură în împrejurimile din apropiere.Va trebui să faceți un sondaj complet la domiciliu de către un profesionist competent pentru a determina dacă casa dvs. este potrivită pentru instalarea unei pompe de căldură.
 • Pompa de căldură crește valoarea casei?

  Pompele de căldură de uz casnic nu numai că oferă o soluție eficientă din punct de vedere energetic pentru cerințele de încălzire ale casei tale, dar cresc și valoarea casei tale.Pompele de încălzire centrală menajeră durează mult timp și, ca atare, oferă o soluție fiabilă de încălzire pe termen lung pentru oricine deține casa.
  Pompele de căldură necesită întreținere și reparații minime și, ca atare, proprietarilor li se garantează servicii de încredere și pe termen lung.Ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a ajuta la menținerea lumii mai ecologice, deoarece oferă o sursă alternativă de încălzire, pentru care (în unele țări) proprietarii de case sunt plătiți.Toți acești factori, împreună, îmbunătățesc semnificativ valoarea casei tale într-o mare măsură.

 • Cum funcționează o pompă de căldură rezidențială?

  Pompele de căldură rezidențiale funcționează în același mod pompe de căldură obișnuite do.Acestea transferă căldura din sol, apă sau aerul ambiant în alte locații, cum ar fi sistemul de apă caldă a casei tale.
  Sistemele rezidențiale cu pompe de căldură folosesc o parte de energie electrică;cu toate acestea, întregul proces atinge o eficiență de 200% până la 600%, deoarece cantitatea de căldură produsă este semnificativ mai mare decât cea consumată.
  Căldura colectată din afara casei dvs. este transferată într-un lichid de răcire unde este comprimată, rezultând o creștere semnificativă a temperaturii.Lichidul de răcire este transferat în unitatea interioară unde aerul este lăsat să treacă peste el crescând temperatura, încălzind unitățile rezidențiale.

Sunteți interesat să deveniți reseller-ul nostru sau partenerul OEM/ODM?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692