SPRSUN Declarație privind politica de confidențialitate

SPRSUN se angajează să respecte confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale.Suntem o organizație comercială bazată pe membri pentru SPRSUN.În legătură cu aceasta, colectăm informații atunci când accesați sau utilizați site-ul sau serviciile noastre.Următoarea politică de confidențialitate online ('Politica de confidențialitate') descrie informațiile pe care le colectăm și modul în care le folosim.Prin utilizarea acestui site web ('Site') sau serviciul oferit prin intermediul Site-ului nostru ( 'Serviciu'), sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

 

Este posibil să actualizăm periodic această Politică de confidențialitate pentru a reflecta schimbările materiale în modul în care colectăm, folosim, partajăm sau stocăm informațiile dumneavoastră personale.Vă încurajăm să consultați această Politică de confidențialitate în mod continuu, astfel încât să înțelegeți Politica noastră de confidențialitate actuală.Sunteți de acord cu orice modificări pe care le facem acestei Politici de confidențialitate dacă continuați să utilizați Site-ul sau Serviciul după ce primiți o notificare cu privire la modificare sau la postarea noastră a noii Politici de confidențialitate pe acest Site.

 

 

Scopul utilizării informațiilor personale

 

La achiziționarea și utilizarea informațiilor personale, Compania va identifica în prealabil scopul utilizării și nu va trata informațiile personale dincolo de scopul necesar pentru atingerea scopului specificat de utilizare (utilizare fără scop).În plus, pe baza Legii privind protecția informațiilor cu caracter personal (Legea privind protecția informațiilor cu caracter personal), vom anunța în prealabil scopul utilizării și vom lua măsurile de management adecvate pentru a preveni utilizarea neautorizată.În cazul puțin probabil în care scopul utilizării este schimbat sau scopul utilizării este schimbat, consimțământul clientului va fi obținut în prealabil.Nu folosim informațiile în scopuri noi.

 

 

Informații furnizate de dvs

 

Colectăm informații pe care le furnizați în mod voluntar, de exemplu atunci când plasați o comandă online prin site-ul nostru web, înregistrați un produs, ne contactați cu o întrebare sau un comentariu și participăm la activități de marketing (de exemplu, sondaje, promoții, evenimente sau înscrierea pentru a primi e-mailuri). despre compania și produsele noastre).Exemplele de informații pe care le colectăm despre dvs. pot include numele, adresa, numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail, caracteristici precum vârsta și sexul dvs. și, dacă cumpărați produse, informații despre metoda de plată, cum ar fi numărul cardului de credit și data de expirare.

 

 

Informații colectate automat

 

La fel ca multe companii, atunci când ne vizitați online, este posibil să colectăm anumite informații automat de pe dispozitivul dvs.Unele dintre aceste informații pot fi colectate prin utilizarea diferitelor tehnologii, inclusiv cookie-uri.Pe lângă cookie-uri, este posibil să folosim și alte tehnologii, cum ar fi semnalizatoarele web sau etichetele de pixeli, care pot fi încorporate în site-uri web, videoclipuri sau e-mailuri.Exemplele de informații colectate de aceste diverse tehnologii pot include adresa IP, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare și platforma, tipul de dispozitiv, dispozitivul unic sau numărul de identificare a utilizatorului și locația geografică.De asemenea, putem colecta informații despre modul în care ați interacționat cu site-ul nostru web, inclusiv paginile accesate, linkurile pe care ați făcut clic, produsele și/sau conținutul pe care l-ați căutat, data, ora și durata vizitelor și interacțiunile cu paginile.

 

 

Informații de la produsele conectate

 

Produsele conectate pe care le producem pot colecta informații despre utilizarea produselor de către dumneavoastră.Exemplele de informații colectate pot include când sunt utilizate și pentru cât timp și eventualele erori ale aplicației.

 

 

Informații furnizate de terți

 

Puteți alege să furnizați informații unei terțe părți prin accesarea sau interacțiunea cu site-ul nostru web.Terții pot include furnizori de servicii, rețele sociale conectate la site-ul nostru web și parteneri de publicitate.Exemplele de informații colectate pot include identificatori, inclusiv ID-ul dvs. de utilizator și numele de utilizator asociat cu acea terță parte, precum și orice informații pe care le faceți publice folosind acea terță parte.De asemenea, putem colecta informații pe care ați autorizat terțul să le partajeze cu noi (cum ar fi ID-ul dvs. de utilizator, informațiile de facturare, informațiile de profil public, adresa de e-mail, ziua de naștere, paginile pe care le aveți 'apreciat' și alte date despre cont și profil).

 

 

Partajarea informațiilor

 

Este posibil să împărtășim informațiile colectate de la sau despre dumneavoastră cu alții, inclusiv cu furnizorii de servicii, agenții de publicitate și alte companii care nu sunt afiliate cu noi, în scopurile descrise mai jos.

 

 

Prestatori de servicii.

 

SPRSUN poate împărtăși informațiile colectate de la sau despre dvs. cu companii care ne oferă servicii, inclusiv companii de transport și logistică, furnizori de verificare a numelui și adresei, rețele publicitare, furnizori de securitate și prevenire a fraudei, furnizori de găzduire și alți furnizori de tehnologie și comunicații, furnizori de analize, studii de piață furnizori, furnizori de servicii de marketing, companii de distribuție de e-mail, furnizori de servicii de gestionare a relațiilor cu clienții și personal de creștere și contract.Categoriile de informații pe care le împărtășim cu furnizorii de servicii vor varia în funcție de tipurile de servicii pe care le oferă.De exemplu, împărtășim informații de plată cu procesorul nostru de plăți terță parte pentru a ne ajuta în eforturile noastre de facturare, adrese de e-mail cu furnizorii noștri de servicii de marketing pentru a ne ajuta cu campaniile noastre de e-mail și adresa IP, e-mail-uri cu hashing și identificatori de publicitate cu furnizorii de servicii pentru a ajuta. în eforturile noastre de publicitate și marketing.

 

 

Transferuri de afaceri.

 

SPRSUN își rezervă dreptul de a vă transfera toate informațiile dacă vindem întreaga afacere sau o parte din afacerea noastră, efectuăm un transfer de active sau putem fi implicați în alt mod într-o tranzacție de schimbare a controlului sau, în caz de faliment, putem transfera informații de la sau despre dvs. către una sau mai multe terțe părți, ca parte a tranzacției, inclusiv procesul de due diligence.

 

 

Terți atunci când este cerut de lege sau când este necesar pentru a vă proteja drepturile dumneavoastră sau ale noastre.

 

În anumite împrejurări, SPRSUN, este posibil să dezvăluim informații de la sau despre dvs. fără a vă oferi o alegere.De exemplu, putem dezvălui informațiile dumneavoastră în următoarele moduri: pentru a ne proteja drepturile legale, inclusiv cele ale afiliaților sau partenerilor noștri;pentru a proteja siguranța și securitatea clienților și consumatorilor noștri sau a terților;pentru a aplica Termenii noștri de utilizare;pentru a proteja împotriva fraudei;și să se conformeze sau să răspundă legii sau procesului legal sau unei solicitări de cooperare din partea unei entități guvernamentale, indiferent dacă este necesar sau nu prin lege.

 

 

Părți cu consimțământul dvs. sau când alegeți altfel să distribuiți.

 

De asemenea, putem partaja informații de la sau despre dvs. cu orice parte atunci când avem consimțământul dvs. sau atunci când alegeți altfel să partajați astfel de informații.

 

 

Link-uri de la terți

 

Oferim link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate și controlate de noi.Nu avem control asupra și nu suntem responsabili pentru conținutul acelor site-uri sau modul în care terții responsabili pentru acestea colectează și utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal.Nu susținem și nu facem nicio declarație cu privire la site-urile web ale terților.

 

Site-urile web ale terților au, de obicei, propriile politici de confidențialitate, care explică modul în care folosesc și distribuie datele dumneavoastră personale.Ar trebui să revizuiți cu atenție aceste politici de confidențialitate înainte de a utiliza aceste site-uri web pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de modul în care sunt colectate și partajate datele dvs. personale.

 

 

Securitate

 

Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi.Folosim o varietate de măsuri fizice, tehnice și administrative pentru a proteja informațiile aflate în posesia noastră împotriva pierderii, furtului și utilizării, dezvăluirii și modificării neautorizate.

 

Din păcate, nu poate fi garantată nicio măsură care să ofere securitate 100% și există întotdeauna posibilitatea ca o încălcare să apară.

 

 

Copii

 

SPRSUN nu vinde produse pentru cumpărare de către copii.Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii sub 13 ani fără consimțământul copiluluipărintele sau tutorele lui.

 

 

Întrebări, comentarii și feedback

 

Dacă aveți întrebări, comentarii sau feedback cu privire la această Notificare de confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la:

 

Echipa de confidențialitate

SPRSUN

Abordare: No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng District, Guangzhou, 511338, China

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692