Pompe de căldură cu ridicata

——
Pompe de căldură exportate pentru peste 30 de țări, SPRSUN este un producător profesionist de pompe de căldură angro pentru multe mărci globale.Am deservit cu succes diverși angrosisti, producători, proprietari de mărci și antreprenori pentru a-și îndeplini proiectele și afacerile de încălzire, apă caldă și nevoi de răcire.

Pompe de căldură cu ridicata în SPRSUN

SPRSUN este un furnizor profesionist de pompe de căldură, care oferă un serviciu unic pentru unitățile angro de pompe de căldură.Ne mândrim ca o marcă de încredere care lucrează cu furnizori de top precum Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, Mitsubishi și SANYO pentru materii prime pentru a asigura o calitate optimă a pompei de căldură.

Cu peste 24 de ani în domeniul încălzirii și răcirii, am câștigat popularitate în toate țările lumii, oferind o gamă largă de pompe de căldură, inclusiv pompe de căldură pentru climă rece, pompe de căldură cu invertor, pompe de căldură monobloc, pompe de căldură cu sistem split , pompe de căldură cu sursă de aer, pompe de căldură aer-apă, pompe de căldură pentru piscină și așa mai departe.

Pompă de căldură cu sursă de aer

Pompe de căldură DC Inverter

Pompă de căldură aer-apă

Pompă de căldură pentru climă rece

Pompă de căldură all-in-one

Pompă de căldură pentru piscină

Pompă de căldură comercială de înaltă temperatură

Seturi de pompa de caldura

Serviciu flexibil pe măsură

Pompe de căldură complet personalizate cu ridicata

SPRSUN este furnizorul principal de pompe de căldură angro, cu capacități extinse în furnizarea de unități de încălzire OEM/ODM.Producem pompa de căldură angro și aducem un design unic pentru a vă diferenția marca de alte companii de pompe de căldură!La SPRSUN, puteți pur și simplu să discutați cu designerii noștri interni și cu tehnicienii pricepuți, care vă vor oferi servicii complete la comandă.

Logo și simbol

Crearea gradului de conștientizare a mărcii dvs. și stabilirea prezenței dumneavoastră pe piața competitivă este esențială pentru creșterea afacerii.Vă putem personaliza logo-ul/simbolul pe sistemele pompelor de căldură, ceea ce creează un sentiment de identitate în mintea clienților.

Aspect și culoare

Sistemele de pompa de caldura angro pot fi configurate la orice forma, dimensiune si culoare, in functie de preferinte.Ne străduim să vă adaptam pompele de căldură personalizate în vrac la cerințele și nevoile dumneavoastră.

Material carcasă

Fiecare sistem de pompă de căldură angro poate fi personalizat cu materiale precum plăci din oțel inoxidabil, titan, ABS, PP rezistent la intemperii și pulverizare cu plăci galvanizate care pot rezista testului timpului și pot funcționa perfect în orice condiții.

Specificație

Putem fabrica pompe de căldură personalizate, conform specificațiilor dumneavoastră, pentru a se potrivi nevoilor pieței și pentru a exprima calitatea mărcii.Cu ani de experiență, studiul tendințelor pieței și echipamente avansate, dăm viață pompelor de căldură personalizate în vrac.

Moduri de trezire a pompei de căldură

Apa calda centrala
Incalzire intreaga casa
Răcire centrală
Apa calda + Incalzirea locuintei
Apă caldă + răcire casă
Combinați cu alte energii
Standarde globale de calitate.

Avantajele de vârf ale pompelor noastre de căldură cu ridicata

Economie avansată de energie

Maxim COP 5,95.Folosind tehnologia avansată de invertor de curent continuu și controlere de invertor de curent continuu, unitățile angro de pompe de căldură se încarcă și recirculează eficient, economisind mai mult de 75% energie în comparație cu încălzirea electrică.

Performanță ERP A++

Fiind una dintre cele mai apreciate companii de pompe de căldură cu sursă de aer, produsele SPRSUN sunt evaluate ERP A+++, cea mai înaltă evaluare a sistemului de încălzire din lume.Aceasta înseamnă o economie de energie de peste 30% și costuri mai mici.

Lucrați în liniște

Construite cu un mecanism intern de izolare fonică cuprinzătoare, inclusiv ventilatoare DC inverter fără perii, absorbție dublă a șocurilor Panasonic și plăcuțe puternice, pompele de căldură au un nivel de zgomot de funcționare redus, de până la 42 dBA.

Controller CAREL/ Controller CGK

Controlerul CAREL poate înregistra fără efort temperatura folosind senzori.Ecranele tactile colorate vă permit să controlați temperatura și să setați cu ușurință modurile sistemului.De asemenea, puteți opera un singur panou pentru a controla mai multe unități de pompă de căldură.

Dezghețare și anti-îngheț

SPRSUN a dezvoltat tehnologia PID inteligentă a modului de control al degivrării.Pompele de căldură angro funcționează la frecvență înaltă pentru a încălzi apa la o viteză mai mare și când ajung la temperatura setată, trec la frecvență joasă pentru a evita înghețul.

Telecomanda WIFI

CAREL și sistemul nostru de control inteligent CGK dezvoltat de noi pot fi operate printr-o aplicație de la distanță ușor de manipulat, stabilă în performanță și cu adevărat un sistem de operare inteligent care realizează separarea om-mașină.

Aplicație largă de tensiune

SPRSUN pompele de căldură acceptă funcționarea cu tensiune largă de 150V-260V (1ph) sau 330V-450V (3ph) pentru a rezolva problemele de siguranță cauzate de instabilitatea tensiunii.
 

Temperatură ambientală scăzută (-25⁰C - 45⁰C)

Infuzand compresorul rotativ cu tehnologia Panasonic Enhanced Vapor Injection (EVI), sistemele noastre de pompa de caldura angro pot functiona stabil in climatele reci unde temperatura ajunge la -25⁰C.
Soluție de încălzire globală

Pompe de căldură cu ridicata pentru proiectele dvs. de afaceri

Sporiți-vă afacerea și proiectul cu soluția noastră de pompă de căldură angro!Concentrându-se pe apă caldă, încălzire și răcire, pompele noastre de căldură angro sunt fabricate cu tehnologie avansată, în conformitate cu standardele globale de calitate.Oferind soluții de încălzire de peste două decenii, avem experiența și expertiza necesară pentru a îndeplini sarcini rezidențiale, comerciale sau industriale.

Pompe de căldură pentru încălzire rezidențială

Pompă de căldură pentru climă rece

Pompa de caldura pentru piscina

Pompe de căldură pentru clădiri comerciale

Beneficiile obținute de la noi

De ce SPRSUN pentru afacerea dvs. cu ridicata cu pompe de căldură

Peste 24 de ani de experiență de lider în industrie

———————————————————
Cu o experiență bogată și un know-how tehnic de neegalat, SPRSUN se numără printre primele 10 pompa de caldura China furnizori.Echipa noastră de experți vă poate ajuta să alegeți pompele de căldură potrivite pentru nevoile dvs. și să vă sfătuiască pentru a vă îmbunătăți afacerea.

O gamă largă de pompe de căldură

———————————————————
Cu o specialitate în satisfacerea nevoilor de pompă de căldură angro, oferim o gamă largă de opțiuni pentru a vă extinde linia de produse, permițându-vă să atrageți mai mulți clienți.Colecția noastră include pompe de căldură pentru aplicații rezidențiale, comerciale, industriale, precum și pentru vreme rece.

Prețuri reale de vânzare cu ridicata

———————————————————
În calitate de furnizor de top de pompe de căldură, clienții noștri se bucură de prețuri competitive.Datorită relației noastre pe termen lung cu furnizorii de materii prime lideri în industrie, costurile de producție sunt rezonabil de scăzute, ceea ce ne face să oferim prețuri accesibile pentru pompe de căldură angro.

Suport de marketing și consiliere

———————————————————
Pe lângă faptul că oferă pompe de căldură angro de cea mai bună calitate, SPRSUN arată o preocupare imensă pentru creșterea afacerii dvs.Noi oferim 24/7 consultanță gratuită, asistență tehnică, asistență pentru vânzări și marketing pentru a crește vertiginos
brand-ul tău în vârf.

Capacitate avansată de producție

———————————————————
Avem o fabrică de producție de peste 30.000 de metri pătrați, echipamente de ultimă generație și un laborator de testare independent, garantând capacitatea și calitatea noastră de producție.În fiecare lună, producem peste 25000 de unități de pompă de căldură.

Controlul și asigurarea calității

———————————————————
Procesul nostru de producție implică cinci teste stricte de control al calității: QC proiectarea sistemului, QC material primit, QC al grefelor de conducte, QC al sistemului de asamblare și QC al produselor finite.Ulterior, pompele de căldură în vrac sunt inspectate în laboratorul nostru independent de testare pentru a confirma.
• Rată calificată de 99,9%.
• 5 Control riguros al calității
• Respectați standardele internaționale

Ambalaj din lemn și aprovizionare rapidă

———————————————————
Imediat ce producția este finalizată, unitățile angro cu pompe de căldură sunt încărcate
în ambalaj puternic din lemn pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.SPRSUN poate
vă promit o livrare punctuală în
cam o luna!

Serviciu fără griji

———————————————————
Avem o echipă profesionistă care să vă contacteze.De la solicitarea pompei de căldură până la livrare și chiar post-vânzare, avem personal care să comunice cu dumneavoastră individual pentru a asigura progresul stabil al proiectului dumneavoastră.
 
Consultanță 24/7 > R&D > producție > Piese de schimb > Instruire tehnică >Plan de încălzire personalizat > 3 ani garanție

Ghid de vânzare cu ridicata a sistemelor de pompe de căldură

Pompele de căldură sunt cele mai eficiente de încălzire și răcire din orice spațiu.Acestea ajută la economisirea multor bani pe consumul de energie, întreținere și facturi.Trebuie să luați în considerare câțiva factori înainte de a lua decizii privind pompele de căldură angro.

De unde ar trebui să cumpărați pompe de căldură cu ridicata?

Pompele de căldură cu ridicata nu sunt o sarcină ușoară.Trebuie să luați decizia corectă, deoarece unitățile cu pompe de căldură sunt destul de costisitoare, dar odată ce tipurile de pompe de căldură pe care doriți să le comandați sunt decise, următorul pas este alegerea de unde să cumpărați.
Producător sau distribuitor?
Deoarece adoptarea sistemelor cu pompe de căldură câștigă popularitate în fiecare zi, a existat o ciupercă de comercianți cu amănuntul care profită de oportunitate găzduind tot felul de unități de pompă de căldură.Dar ar trebui să cumpărați direct de la fabrica unui producător sau magazinul unui retailer?
Punctele de mai jos explică de ce ar trebui să cumpărați pompe de căldură angro de la un producător.
Producator pompe de caldura VS.Comerciant pompe de căldură
VARIETATE
Producătorii au întotdeauna la dispoziție o gamă largă de pompe de căldură, inclusiv pompe de căldură cu invertor de curent continuu, pompe de căldură pentru piscină și pompe de căldură rezidențiale sau comerciale.Datorită capacității de producție, ei sunt primul grup de oameni care găzduiesc pompe de căldură moderne și avansate.În timp ce comercianții cu amănuntul nu pot obține cele mai recente produse rapid.
CALITATE
Puteți cunoaște cu ușurință calitatea pompelor de căldură fabricate de producători prin studierea procesului lor de producție și obținerea de informații despre sistemul lor de control al calității.Ei sunt, de asemenea, mandatați să respecte anumite standarde din industrie pentru aprobare.Pe de altă parte, comercianții cu amănuntul cumpără de la producători și vând clienților fără a avea cunoștințe complete despre procesul de producție, așa că nu poți verifica dacă pompele de căldură îndeplinesc standardele cerute.
PERSONALIZARE
Producătorii de pompe de căldură pot crea un spectru larg de unități în funcție de cerințele dumneavoastră.Retailerii, în schimb, vă pot oferi doar produse gata făcute.Nu pot personaliza unitățile pompe de căldură conform specificațiilor dvs.
DISPONIBILITATE
Producătorii rareori epuizează stocul.Ei au toate resursele și lanțul de aprovizionare pentru a produce pompe de căldură în mod constant.SPRSUN, de exemplu, produce peste 25.000 de unități de pompă de căldură pe lună.Comercianții cu amănuntul, pe de altă parte, depozitează cantități limitate.Aceasta înseamnă că uneori epuizează stocul, așteptând în favoarea producătorilor să se reaprovizioneze.
FIABILITATE
Ca profesionist furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru produsele noastre.Pe lângă furnizarea de pompe de căldură de calitate, producătorii oferă beneficii inclusive, cum ar fi garanții, piese de schimb, asistență pentru clienți 24/7 etc. În timp ce comercianții cu amănuntul depind de producători pentru aceste beneficii.Ei nu pot oferi soluții rapide la problemele tehnice.

Lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați o pompă de căldură în vrac

Iată care sunt punctele convingătoare de luat în considerare atunci când cumpărați o pompă de căldură în vrac.Acestea merg până la a influența succesul afacerii tale.
Calitate și certificate pompe de căldură
Calitatea și certificările pompelor de căldură descriu autenticitatea acestora.Produsele SPRSUN sunt fabricate pe baza standardului EN14511 cu certificate MCS, SG, CE, KEYMARK, ISO, SAA, RoHS și ERP.De asemenea, respectăm standardele regionale specifice pentru a vă ajuta să obțineți acces pe piață.
Prețuri cu ridicata la pompe de căldură
Luați în considerare cât de accesibile sunt pompele de căldură la prețul angro.Datorită parteneriatului nostru pe termen lung cu furnizorii de materii prime lideri în industrie, costul de producție este redus, făcându-ne să oferim prețuri angro pentru pompe de căldură accesibile cu bugetul.
MOQ al comenzii cu ridicata
Verificați dacă comanda angro nu este mai mică decât Cantitatea Minimă de Comandă.La SPRSUN, oferim o soluție rezonabilă MOQ de 3 piese, permițând atât întreprinderilor mici, cât și celor mari să se bucure de servicii premium.
Timp de întoarcere
Cât timp va dura să vă fie livrată comanda angro pentru pompe de căldură?SPRSUN are peste 600 de angajați cu înaltă calificare și o capacitate internă puternică de producție care ne permite să vă onorăm comenzile în timp record.
Metode de ambalare
Chiar dacă pompele de căldură sunt de calitate superioară, cum sunt ambalate?Acest lucru afectează fiabilitatea produselor și siguranța în timpul transportului.La SPRSUN, încărcăm pompele noastre de căldură în ambalaje rezistente din lemn pentru a le asigura calitatea.
Garanția pompei de căldură
Investiția în pompe de căldură angro este costisitoare, așa că ar trebui să existe o garanție pentru a vă relaxa și pentru a ajuta la atenuarea pierderilor.SPRSUN oferă o garanție de 36 de luni.
Produse suplimentare
În interesul dumneavoastră, cumpărați accesoriile necesare de la același producător.Acest lucru este convenabil și asigură că accesoriile sunt compatibile cu pompele dvs. de căldură.SPSRUN oferă kituri de instalare a pompelor de căldură și accesorii, cum ar fi rezervoare tampon și ventiloconvector.

Cum să faceți o comandă angro pentru unități de pompă de căldură pe SPRSUN

La SPRSUN, ne străduim să facem experiența dvs. de aprovizionare perfectă.Folosim o abordare cu o singură fereastră, care vă permite să cumpărați toate pompele de căldură angro sub un singur acoperiș.Nu este nevoie să căutați accesorii compatibile în altă parte.

Mai jos este procesul nostru de cumpărare simplu:
Pasul 1: faceți o interogare
Toate pompele noastre de căldură vin cu descrieri detaliate ale specificațiilor lor tehnice și alte informații care pot influența decizia dvs. de cumpărare, cum ar fi temperatura minimă și maximă, sistemul de izolare fonică, gama de tensiune, ratingul energetic etc. Odată ce vedeți un produs care corespunde dvs. cerințe, puteți completa formularul de solicitare de pe pagină.Am atașat un formular de solicitare pe fiecare pagină de produs pentru ca tu să ne poți contacta cu ușurință.
Pasul 2: Vorbește cu SUA
După ce ați trimis o întrebare, cineva din echipa noastră vă va răspunde în termen de 24 de ore, oferindu-vă asistență profesională.Simțiți-vă liber să comunicați nevoile dvs. reprezentantului nostru.Puteți evidenția aspectul, culoarea și specificațiile pompelor dvs. de căldură și materialele din care ați prefera să fie făcute.Apoi, personalul nostru vă va oferi o cotație de preț în funcție de alegerea dvs. de pompe de căldură.
Pasul 3: Confirmați comanda
După ce ați ales specificațiile și numărul de pompe de căldură pe care le comandați, vi se va cere să confirmați comanda.Vă vom trimite un mesaj de confirmare pe e-mail cu toate detaliile comenzii dvs., cum ar fi sigla, culoarea, aspectul, specificațiile, materialele, cantitatea, prețul, timpul de livrare și informațiile de plată.
Pasul 4: Așteptați ca comanda dvs. să fie livrată
Odată ce comanda dumneavoastră angro este confirmată cu succes, ne vom ocupa de restul.Experții noștri ajung să producă și să ambaleze sistemele dvs. de pompă de căldură angro.Odată ambalate, acestea vor fi expediate rapid la locația dvs. prin curierii noștri de încredere.
Contactaţi-ne

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692