Acasă / Catalog implicit

Proiectat pentru apă caldă, încălzire și răcire

SPRSUN Pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru încălzire cu apă caldă/case

Proiecte la nivel mondial

Întrebări frecvente despre pompa de căldură

 • Ce dimensiune de pompă de căldură am nevoie?

  Pentru fiecare metru pătrat, veți avea nevoie de o unitate de 30 BTU.Veți avea nevoie de un expert HVAC pentru a determina dimensiunea potrivită de care aveți nevoie.Toți experții calculează dimensiunea necesară și trimit unitățile BTU la Cartea de dimensionare HVAC.
  Cu toate acestea, există și alți factori determinanți în joc, cum ar fi aparatele de încălzire din casa dvs., clima locală și modul în care este izolată casa.O casă prost izolată va avea nevoie de mai multă căldură și, prin urmare, de o unitate de încălzire mai mare.De asemenea, regiunile mai reci vor avea nevoie de unități mai mari pentru a se potrivi nevoii de încălzire mai mare.
  Cu toate acestea, puteți face singuri calculele.Presupunând că aveți o casă de 2.500 de metri pătrați care are nevoie de o pompă de căldură.
  De exemplu, pentru a spune BTU-ul de care aveți nevoie, puteți utiliza 30BTU pe ft² pentru a estima ce va fi necesar cu 2500 sq ft. Să spunem, dacă 1 sq ft necesită 30 BTU, atunci de ce va avea nevoie 2.500 sq ft.Înmulțirea ar trebui să vă ofere 75.000 BTU.Când este convertit în tone pe baza diagramei de dimensionare a pompei de căldură g, vă oferă 6,25 tone de căldură.Pe scurt, va fi nevoie de 75.000 BTU pentru o proprietate de 25.000 de metri pătrați.Și cu cât locuința este mai mare, cu atât unitatea este mai mare necesară.

 • Care este eficiența unei pompe de căldură?

  Încălzitoarele care funcționează cu energie electrică și prăjitoarele de pâine sunt eficiente sută la sută, adică produc atâta căldură cât absorb.Pompele de căldură au însă eficiențe de până la 300 %.Nu generează căldură.În schimb, le absorb din aerul exterior sau din sol și le distribuie în regiunile mai reci din interior.
  Prin urmare, pompele de căldură folosesc mai puțină energie electrică, dar produc căldură în mod eficient.De exemplu, o pompă de căldură la sol poate consuma 1 kW de energie electrică și poate furniza aproximativ 4 kW de căldură.Deoarece energia termică este disponibilă gratuit, acestea sunt mai eficiente decât alte unități de încălzire.Folosirea lor înseamnă că vei reduce facturile la încălzire cu aproape două treimi.
  Eficiența suplimentară a pompelor de căldură depinde de prețul combustibililor fosili față de cel al energiei electrice.Costul combustibililor fosili este mare și vine cu pericolele hidrocarburilor.Din nou, dacă utilizați pompe de căldură pentru piscină, aveți un avantaj suplimentar.Când casa ta se răcește, piscina primește căldură în schimb.
  Economisește energia care este utilizată pentru încălzirea independentă a piscinei, reducând astfel facturile la energie.Din nou, nu veți instala o pompă de căldură într-o casă care nu este bine izolată.Izolarea înseamnă mai puțin schimb de căldură între aerul exterior și interior, ceea ce minimizează orice șansă de risipă de căldură.
 • Cum se instalează o pompă de căldură?

  Instalarea pompelor de căldură va varia în funcție de faptul că acestea sunt instalate în exterior sau în interior.De asemenea, dacă instalați un sistem fără conducte, locația ar trebui să fie neobstrucționată.Pentru instalarea în interior, veți avea nevoie de o placă de montare, un găuritor și șuruburi.Dacă sistemul dumneavoastră este canalizat, asigurați-vă că aveți acces la conductele interioare.Dacă este inaccesibil, va trebui să instalați altele noi.
  Al doilea pas este crearea unui punct de acces pe peretele subsolului sau mansardei pentru a lega unitatea interioară și condensatorul exterior.
  Găurirea prin conductele de conducte ar trebui să facă treaba.Acest lucru ar trebui să permită trecerea conductelor de evacuare a agentului frigorific, electric și a condensului.Conductele de agent frigorific și de condens sunt apoi conectate la unitatea interioară.Liniile instalate vor permite acestuia din urmă să circule în exterior și în condensatorul interior.
  Următorul pas ar trebui să implice conectarea cablajului la o sursă de energie electrică.Toate liniile instalate trebuie izolate și un canal de scurgere instalat la exterior pentru condens.
  În cele din urmă, trebuie să instalați senzori de temperatură, care ajută la ajustarea cerințelor de căldură.Pentru a face monitorizarea ușoară, pompa de căldură ar putea avea, de asemenea, senzori de căldură la distanță care pot fi accesați prin telefoane sau tablete.
 • Care sunt avantajele și dezavantajele pompelor de căldură?

  Pro
  Acestea sunt alimentate de aer, sol și apă, care sunt surse de energie nedăunătoare, spre deosebire de cuptoarele care funcționează cu combustibili fosili care lasă în urmă o amprentă de carbon.
  Sunt super-eficiente în comparație cu încălzitoarele și prăjitoarele de pâine.nu generează căldură, dar folosesc căldură liberă din aer, apă și sol, iar acest lucru le oferă o eficiență de 300%
  Dacă utilizați încălzitoare și cuptoare pe gaz natural, trecerea la pompe de căldură înseamnă că puteți reduce factura la energie.În plus, vă face eligibil pentru reduceri de la guvernul federal și BC Hydro.
  Contra
  Greu de introdus
  O pompă de căldură este oarecum greu de instalat.Trebuie făcute cercetări pentru a înțelege mișcarea căldurii, geologia rezidenților și cerințele de căldură.În plus, majoritatea instalărilor trebuie făcute de un profesionist.
  Nu poate funcționa bine pe vreme rece
  Pompele de căldură nu funcționează eficient în regiunile reci și este posibil ca sistemul să nu funcționeze complet.Trebuie să utilizați o versiune actualizată care are tehnologie invertor pentru a rezolva acest lucru.Cu toate acestea, asta înseamnă că va trebui să cheltuiți mai mult.Și dacă nu se poate face, atunci sistemul tău devine complet redundant în anotimpurile mai reci
 • Cât costă o pompă de căldură?

  Costurile pompelor de căldură variază de la 4.110 USD la 7.240 USD, în funcție de tip, taxele de instalare și de arhitectura specifică a proprietății dvs.Dar prețul mediu este în mod normal de 5.680 USD, care depinde din nou de locația dvs., de sistemul HVAC actual și de producător.
  Prețul pompelor de căldură este puternic influențat de dimensiunea și construcția proprietății dumneavoastră.Un expert va evalua capacitatea de încărcare a structurii dumneavoastră și dimensiunea pompei de căldură care va fi necesară.De asemenea, ferestrele, pereții groși și geologia locală joacă un rol important atunci când alegeți o pompă de căldură.
  Prin urmare, dacă un spațiu rezidențial are ferestre arcuite din podea până în tavan, atunci pompa de căldură selectată va necesita o lovitură suplimentară în lunile mai reci.
  Selectarea dimensiunii adecvate a pompei de căldură pentru casa dumneavoastră garantează că aceasta va funcționa eficient și durabil pe măsură ce se maturizează.Iată câteva dintre ratele pompelor de căldură;
  Costul unei pompe de căldură de 2 tone este între 3.500 și 5.500 USD.
  Costul unei pompe de căldură de 2,5 tone variază între 3.700 USD și 5.800 USD
  Costul unei pompe de căldură de 3 tone începe de la 3.900 USD la aproximativ 6.200 USD
  Costul unei pompe de căldură de 4 tone variază între 4.000 USD și 7.300 USD.
  Costul unei pompe de căldură de 5 tone este între 4.500 USD și 8.800 USD.
 • Care sunt diferitele tipuri de pompe de căldură?

  Cele mai utilizate două tipuri de pompe de căldură sunt pompa de căldură geotermală și pompa de căldură aer-aer.De exemplu, pompa de căldură geotermală este considerată cea mai eficientă și transferă căldură între tine și sol sau sursa de apă din apropiere.Cu toate acestea, costă mult când vine vorba de instalare.Avantajul lor este că costurile lor operaționale sunt scăzute și stimulează temperaturile constante ale solului;reduc consumul de energie cu până la 60 %, controlează umiditatea și sunt constante.
  Pe de altă parte, pompa de căldură cu sursă de aer este cel mai comun tip de pompă de căldură și folosește aerul exterior ca sursă de căldură și chiuvetă.Folosesc un mecanism de refrigerare cu compresie a vaporilor și un schimbător de căldură extern cu ventilator pentru a răci casa în ciclul de răcire.O pompă de căldură aer-aer este o mașină mai puțin complicată care furnizează aer cald sau rece direct în zonele interioare.
  O pompă de căldură aer-apă utilizează radiatoare sau radiatoare de încălzire prin pardoseală pentru a încălzi o întreagă casă și este frecvent utilizată pentru a furniza apă caldă menajeră.Dacă este proiectat corespunzător, un ASHP poate furniza un sistem complet de încălzire și o sursă menajeră de apă caldă cu 176 °F.
 • Cum funcționează o pompă de căldură?

  O pompă de căldură în timpul funcționării funcționează ca un aparat de aer condiționat.Acestea fiind spuse, aerul cald din casa ta curge în componentele sistemului de condiționare.Căldura este apoi extrasă din aer de un agent frigorific din serpentina de răcire.Agentul frigorific care conține aer cald este apoi comprimat în mod repetat pentru a crea mai multă presiune.Acesta curge în serpentina condensatorului din camera de compresie, unde eliberează căldură în aerul exterior.
  Totuși, așa funcționează un aparat de aer condiționat.O pompă de căldură va funcționa, de asemenea, în același mod în modul de răcire.Dar ceea ce stabilește diferența este că poate funcționa într-o manieră inversă, în cazul în care procesul de mai sus este inversat pentru a furniza căldură în interior.Dacă este o pompă de căldură geotermală, va aspira apă dintr-o sursă, iar agentul frigorific va absorbi căldura în același mod.
  Din nou, o pompă de căldură va absorbi căldura în aerul rece sau în apă rece, o va presuriza pentru a crește intensitatea căldurii și apoi va pompa în spații mai reci.Deci, indiferent de tiparele vremii, o pompă de căldură de înaltă calitate poate funcționa chiar și la temperaturi sub zero.Pompele de căldură care folosesc pământul folosesc, de asemenea, temperaturile constante ale suprafeței solului atunci când absorb căldura și, de asemenea, folosesc pământul ca chiuvetă.
 • Ce este o pompă de căldură?

  Pompele de căldură sunt dispozitive HVAC care integrează capabilități de încălzire, ventilație și aer condiționat.Ele distribuie energia termică absorbită din aer, sol sau corpurile de apă în regiunile mai reci atunci când este frig, iar inversul se aplică atunci când temperaturile cresc.
  Ei deplasează căldura în direcția opusă, indiferent de legile termodinamice, deoarece absorb căldura în regiunile reci și o eliberează în spații mai calde.Singura funcție a pompei de căldură este de a încălzi radiatoarele, sistemul de încălzire prin pardoseală și convectoarele de căldură.
  Cu toate acestea, sunt utile atunci când încălziți apa în piscină sau rezervoare.Aproape toate pompele de căldură au funcționalitate de climatizare și pot trece de la răcire la încălzire în funcție de schimbările de temperatură.Funcționează ca un aparat de aer condiționat convențional, dar poate funcționa în modul invers.
  Pot fi instalate în aer liber, pe peretele casei tale sau în pod sau subsol.Probabil ați văzut echipamente asemănătoare cutii în afara unor clădiri.Pompele de căldură folosesc mai puțină energie electrică pentru a funcționa, deoarece căldura distribuită este absorbită din împrejurimi.
  De asemenea, nu folosesc combustibili fosili care lasă o amprentă de carbon asupra mediului.În ceea ce privește eficiența, pompele de căldură sunt instalate în funcție de dimensiunea proprietății.Pompele de căldură mai mici se vor descurca bine în proprietăți de dimensiuni mici.

Sunteți interesat să deveniți reseller-ul nostru sau partenerul OEM/ODM?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692