PENTRU INSTALARE Ușoară

Rezervor de apă caldă

SPRSUN Rezervor Hidronic Integral este setat să revoluționeze istoria instalațiilor de pompe de căldură!Poate ajuta utilizatorii să economisească aproximativ 50% din timpul de instalare și costurile forței de muncă.

Fiind un rezervor de apă foarte integrat și multifuncțional, dimensiunea sa compactă economisește spațiu pentru utilizatori.În plus, acceptă controlul zonei de temperatură dublă și controlul zero a apei rece și este echipat cu protecție dublă de siguranță, făcând încălzirea mai sigură și mai confortabilă!Acest rezervor de apă caldă este potrivit pentru Pompe de caldura aer-apa R290 si pompe de caldura R32.
Beneficiile rezervorului hidronic integral
SPRSUN Rezervorul Hidronic Integral pentru încălzire interioară și apă caldă integrează accesorii esențiale, simplificând instalarea pompei de căldură și rezultând în economii de timp și costuri.
Instalare super ușoară
Acest rezervor de apă multifuncțional poate ajuta utilizatorii să economisească aproximativ 50% din timpul de instalare și costurile cu forța de muncă, făcând instalarea pompei de căldură simplă.

Control dublu al zonei de temperatură
Suportă controlul zonei de temperatură dublă, permițând o ajustare mai precisă a temperaturii camerei în funcție de nevoile utilizatorului. Când este utilizat pentru apă caldă menajeră, poate obține un control zero al apei rece, oferind utilizatorilor apă caldă stabilă și confortabilă.

Protectie dubla de siguranta
Acest rezervor de apă dispune de protecție dublă de ardere uscată și de control al temperaturii pentru a ajuta pompa de căldură să funcționeze stabil, reducând rata de defecțiune a unității și costurile de întreținere

Integrare ridicată
Diverse accesorii importante, cum ar fi rezervoarele de apă caldă, rezervoarele tampon, rezervoarele de expansiune și supapele cu trei căi, au fost puternic integrate în designul său științific, economisind mai mult spațiu.

Să știm cum putem ajuta

Apreciem comentariile și sugestiile dumneavoastră.Pentru mai multe informații despre pompele noastre de căldură, vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de mai jos.
Contactaţi-ne

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692