Acasă / Pompe de căldură aer-aer |SPRSUN Producător[copie]

REDUCE-ȚI AMRENTA DE CARBON CU POMPE DE CĂLDURĂ AER-AER

SPRSUN POMPE DE CĂLDURĂ AER-AER

POMPE DE CĂLDURĂ AER-AER

Pompele de căldură aer-aer sunt unul dintre cele mai eficiente dispozitive electrice concepute pentru încălzirea și răcirea casei.
Pompele de căldură aer-aer ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la îmbunătățirea confortului dumneavoastră.
Pompele de căldură cu sursă de aer au facturi mai mici de energie electrică decât sistemele de încălzire cu gaz și ulei sau pompele de căldură geotermale.
SPRSUN Pompă de căldură aer-apă
——

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă


Avantajele pompelor de căldură aer-apă​​​​​​​​
——
Eficiență ridicată
Soluții de încălzire cu emisii scăzute de carbon
Economisirea costurilor cu energia
Maximizarea spațiului peretelui
Poate fi instalat sus
Maximizarea utilizării spațiului de perete​​​​​​
Încălzire și răcire disponibile
Incalzire iarna si racire vara disponibile
Ce sunt pompele de căldură aer-apă?
——
Pompele de căldură aer-aer absorb căldura din aerul exterior și o transferă în aerul din casa dvs., ridicând temperatura aerului din fiecare cameră printr-o serie de ventiloconvector.​​​​​
O pompă de căldură aer-aer poate fie să vă încălzească casa iarna, fie să o mențină răcoroasă și confortabilă vara, precum un aparat de aer condiționat.
Dar pompele de căldură aer-aer nu pot furniza apă caldă pentru casa ta.
Prin urmare, trebuie să luați în considerare adăugarea de echipamente pentru a furniza robinete de apă caldă și dușuri pentru casa dvs.
Pompele de căldură aer-apă sunt potrivite pentru mine?
——
Există multe aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra pompe de căldură aer-aer.

Mai întâi trebuie să luați în considerare dimensiunea pompelor de căldură și casa dvs.Alegerea pompei de căldură de dimensiunea potrivită casei tale este foarte importantă.Pompele de căldură prea mari nu sunt eficiente din punct de vedere energetic și nu sunt scumpe în ceea ce privește facturile la electricitate.Pompele de căldură mici nu sunt bune pentru pompele dvs. de căldură și nu vă vor încălzi sau răci casa în mod corespunzător.

În al doilea rând, trebuie să luați în considerare locul de instalare și costul.Asigurați-vă că aveți suficientă zonă exterioară pentru a vă pune pompele de căldură și lăsați aerul cald să circule în timp util.Și costul de instalare este, de asemenea, un lucru la care ar trebui să acordați atenție, deoarece vă va afecta bugetul.

În cele din urmă, cel mai bine ar fi să țineți cont și de eficiența pompei de căldură, nivelul de zgomot, capacitatea de răcire și încălzire și confort.Acestea sunt lucruri care vor decide confortul și temperatura camerei.
 • Ai un loc potrivit pentru a-l pune?

  Trebuie să instalați dispozitivul în afara casei.Îl poți atârna pe perete sau îl poți pune pe podea lângă casă.Trebuie să vă asigurați că aveți suficient spațiu în jurul pompei de căldură pentru a realiza o ventilație bună.
 • Cum îți vei încălzi camerele?

  Majoritatea caselor franceze folosesc calorifere sau încălzire prin pardoseală pentru a distribui căldura în fiecare cameră.Marea Britanie este puțin diferită.În timp ce birourile pot folosi încălzirea prin conducte, majoritatea caselor folosesc cazane pentru a încălzi apa.Apoi muta apa calda prin casa pentru a incalzi caloriferele.Unul dintre avantajele pompelor de căldură aer-aer este că nu necesită boiler pentru a încălzi casa.
  Pompele de căldură aer-aer folosesc ventiloconvector/suflante pentru a încălzi.Suflantele sunt de obicei instalate sus în perete și sunt potrivite pentru casele cu spațiu limitat pe perete.Conductele sunt utilizate în mod obișnuit în casele mai noi, deoarece sunt adesea instalate în golurile din tavan pentru a evita deteriorarea.
  Pompele de căldură aer-aer pot avea un ventilator de interior sau mai multe ventilatoare.O pompă de căldură cu un singur ventilator interior se numește pompă de căldură cu etanșare simplă.O pompă de căldură cu etanșare multiplă are o unitate exterioară și mai multe ventilatoare interioare.În general, pompele de căldură aer-aer cu etanșare simplă încălzesc doar locuințe sau încăperi mici.Este posibil să aveți nevoie de o pompă de căldură aer-aer cu etanșare multiplă sau de un sistem de conducte dacă aveți mai mult de două camere.
  Puteți instala rapid și ieftin un sistem de un singur ventilator aer-aer.O unitate multi-etanșare necesită o conductă de la un dispozitiv extern de captare a căldurii la fiecare ventilator.De obicei, aceste țevi rulează în tuburi lungi de plastic la marginile de deasupra camerei pentru a le face cât mai invizibile posibil.
 • Cum iti incalzesti apa?

  O pompă de căldură aer-aer vă poate răci și încălzi camera, dar nu oferă apă caldă.
  Prin urmare, aveți nevoie de o unitate alternativă pentru a încălzi apa pentru dușuri, băi și robinete.
  Alegerea tipului potrivit de încălzire depinde de câtă apă caldă aveți nevoie pentru casa și spațiul sau bugetul casei dvs.
  Puteți lua în considerare un încălzitor electric cu imersie, un duș sau un încălzitor la „punctul de utilizare”.Încălzitoarele de la punctul de utilizare pot încălzi apa cu gaz, gaz petrolier lichefiat sau electricitate. Încălzitoarele pe gaz necesită un coș de fum, în timp ce puteți instala încălzitoarele într-un loc discret sub chiuvetă.
 • Poate o pompă de căldură aer-aer să mă ajute să economisesc bani?

  Dacă o pompă de căldură aer-aer vă va economisi bani la facturile de energie depinde de proiectarea și funcționarea pompei de căldură și de sistemul pe care îl înlocuiți.
  Economisirea de bani nu este motivația principală a tuturor pentru instalarea unui nou sistem de încălzire, dar trebuie să vă asigurați că instalarea sistemului este accesibilă.

  Mai bine cereți instalatorului dvs. o ofertă pentru costurile de funcționare a pompei de căldură.
 • Instalarea si pozitionarea suflantelor/ventiloconvectorului

  Ventiloconvectoarele/suflantele sunt conectate la unitatea externă prin conducte.
  Acestea sunt de obicei instalate în interiorul peretelui exterior, lângă unitatea exterioară, pentru a reduce lungimea interioară necesară a conductei.
  Atunci când planifică un sistem cu mai multe ventilatoare, instalatorii încearcă adesea să reducă la minimum lungimea conductei către fiecare locație a ventilatorului.
  Puteți întreba instalatorul despre posibilele rute de conducte înainte de a începe lucrul.
 • Instalarea si pozitionarea suflantelor/ventiloconvectorului

  Ventiloconvectoarele/suflantele sunt conectate la unitatea externă prin conducte.
  Acestea sunt de obicei instalate în interiorul peretelui exterior, lângă unitatea exterioară, pentru a reduce lungimea interioară necesară a conductei.
  Atunci când planifică un sistem cu mai multe ventilatoare, instalatorii încearcă adesea să reducă la minimum lungimea conductei către fiecare locație a ventilatorului.
  Puteți întreba instalatorul despre posibilele rute de conducte înainte de a începe lucrul.
 • Instalarea conductelor

  Sistemele de conducte sunt adesea folosite în case foarte eficiente din punct de vedere energetic.Unele tipuri de sisteme de conducte sunt numite pompe de căldură cu aer evacuat (EAHP).Este posibil ca sistemele de conducte să nu fie potrivite pentru case mai vechi sau mai mari, cu nevoi mai mari de încălzire.
  Designul conductei lungi și subțiri permite unei cantități mari de aer să treacă prin casă.Puteți ascunde aceste conducte în golurile din tavan.Toate vizibile din fiecare cameră sunt două grilaje montate în tavan, unul pentru intrarea în cameră și unul pentru scurgere.
  Aerul este încălzit într-o unitate de tratare a aerului de dimensiunea unui cazan, instalată de obicei în pod sau încăpere.
 • Componentele principale ale pompei de căldură aer-aer

  1. Evaporator
  2. Condensator
  3. Supapa de inversare
  4. Supapa de expansiune
  5. Compresor
  6. Conducte
  7. Ventiloconvectoare
Pret pompa de caldura aer-apa
——
Costul mediu al unei pompe de căldură aer-aer pentru o gospodărie din Marea Britanie cu două până la trei persoane care locuiesc acolo este între 1.600 și 3.100 de lire sterline.

 

Pret de instalare
 
Costurile instalării unei pompe de căldură cu sursă de aer pot varia de la 8.000 GBP până la 18.000 GBP.
 
PAC aer-aer Pret mediu (cu instalare)
Studio de 40 m² 2 000 până la 5 000 £
Apartament de 80 m² 3 000 până la 6 800 £
Casa de 90 m² 3 600 până la 7 800 £
Casa de 120 m² 4 500 până la 8 800 £
Casa de 150 m² 5 500 până la 11 000 £
 
 
Tip de pompe de căldură aer-aer Pret mediu (cu instalare)
Pompă de căldură aer-aer mono-split 1 500 până la 4 500 £
Pompă de căldură aer-aer multi-split 3 000 până la 11 000 £
 
 
 
Exemplu de pompe de căldură aer-aer Pret mediu (cu instalare)
Pompă de căldură aer-aer reversibilă multi-split de 5 kW cu 2 unități interioare 2 800 până la 3 200 £
Pompă de căldură mono-split de 3,5 kW 1 400 până la 1 800 £
7 kW multi-split aer-aer pompă de căldură cu 3 unități interioare pentru o casă de 100 m² 3 800 până la 4 600 £
Pompă de căldură reversibilă de 14 kW cu 8 unități interioare 9 600 până la 1 0800 £
 
 
Principalii parametri care influențează costul proiectului pompei de căldură aer-aer:
 
Gestionare terță parte a apei calde menajere
Nivel de automatizare
Gamă de produse
Capacitatea sistemului de incalzire
Izolarea casei
Complexitatea instalării
 
Costuri de funcționare
 
Pentru fiecare 1 kWh de energie electrică consumată, o pompă de căldură aer-aer poate produce 3 kWh de căldură.
În Franța, majoritatea gospodăriilor consumă în medie 12.000 kWh de căldură anual.

12.000 kWh (cererea de căldură) / 3 kW (căldura produsă la 1 kWh de energie electrică) = 4.000 kWh de energie electrică
La 4.000 kWh și un preț al energiei electrice de 0,22 £/kWh, costul anual al încălzirii este de aproximativ 880 £.
 
Ajutor financiar pentru pompe de căldură aer-aer
 
Deși pompele de căldură aer-aer sunt o modalitate modernă și eficientă de a vă încălzi/răci casa, acestea nu se mai bucură de un ajutor financiar substanțial.
 
 
Instalarea pompei de caldura aer-apa
——
De câte pompe de căldură aer-aer am nevoie?
Pompele de căldură aer-aer variază de obicei între 5kW și 16kW.Cu cât casa ta este mai mare, cu atât vei avea nevoie de kilowați mai mari.
De obicei, un 100
Proprietatea cu trei dormitoare va necesita o pompă de căldură aer-aer de 7 kW și o pompă de 200 casa necesită o pompă de căldură aer-aer de 14 kW.
Dimensiunea casei (în metri pătrați) Dimensiunea pompei de căldură (în tone) Dimensiunea pompei de căldură (în BTU) Putere (kW)
46 500 1 12.000 3.5
93 1.000 2 24.000 7
138 1.500 3 36.000 10.5
184 2.000 4 48.000 14
Întreținerea pompei de căldură aer-apă
——
Profesioniștii recomandă inspecții anuale ale pompelor de căldură aer-aer pentru a asigura o funcționare eficientă.
În afară de inspecțiile anuale, pompele de căldură rareori necesită întreținere suplimentară.
Vă puteți aștepta ca un sistem bine întreținut să funcționeze eficient timp de cel puțin 20-30 de ani.
 
Pompe de căldură aer-aer VS aer-apă
——

Pompe de căldură aer-aer VS aer-apă

 
Pompe de căldură aer-apă

Pompele de căldură aer-apă pot fi cea mai bună alegere dacă aveți nevoie de o unitate care să vă poată încălzi caloriferele.Aceste pompe de căldură absorb căldura din aerul exterior și transportă căldura prin conducte către apă, apoi îți încălzesc caloriferele.Chiar și atunci când temperatura scade la -15 grade Celsius, acestea pot absorbi căldura la temperatură scăzută din aerul exterior pentru a vă încălzi caloriferele.Ca rezultat, pompele de căldură aer-apă sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și rentabile.Aceste pompe de căldură sunt cu până la 350% mai eficiente decât cazanele pe combustibili fosili.Prin urmare, pompele de căldură aer-apă sunt o soluție de încălzire durabilă pentru a vă încălzi casa!

Pompe de căldură aer-aer

Pompele de căldură aer-aer vă pot încălzi și răci casa.Aceste unități absorb căldura din aerul exterior.Apoi folosesc o cantitate mică de electricitate pentru a transforma gazul frigorific de joasă presiune și temperatură scăzută într-un gaz de temperatură înaltă și de înaltă presiune, folosind un compresor pentru a face lucrul.Energia termică de la temperaturile ridicate și gazul de înaltă presiune este apoi eliberată în casa dvs., oferindu-vă căldură.Spre deosebire de pompele de căldură aer-apă, care necesită calorifere sau încălzire prin pardoseală, pompele de căldură aer-aer asigură încălzirea și răcirea directă.

În comparație cu pompele de căldură aer-apă, pompele de căldură aer-aer se instalează mai rapid, deoarece nu trebuie să faci modificări suplimentare în casa ta.Pompele de căldură aer-aer pot funcționa chiar și cu sistemul dvs. actual de încălzire, oferindu-vă mai multe opțiuni pentru controlul temperaturii.Cu toate acestea, veți avea nevoie de spațiu pentru un sistem autonom de apă caldă și o unitate interioară.
 
Care e mai bun?

Cum totul are două laturi, pompele de căldură aer-apă și pompele de căldură aer-aer nu fac excepție.Nu există o afirmație care să spună care este cea mai bună alegere: ambele au avantaje și dezavantaje.Avem nevoie de o analiză atentă înainte de a cumpăra.

Tipul de pompă de căldură pe care îl alegeți depinde în mare măsură de sistemul dvs. de încălzire existent și de efectul de încălzire pe care doriți să-l includeți.

Aceste pompe de căldură sunt extrem de eficiente și reprezintă o soluție de încălzire durabilă, așa că pot fi cea mai bună alegere atunci când doriți să obțineți durabilitate.Desigur, trebuie să luați în considerare și prețul și beneficiile economice pe termen lung, combinând toate aspectele pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.
 
 
Fără conducte vs. Conductă
 
Beneficiile pompelor de căldură fără conducte
 
Pompele de căldură fără conducte sunt mai simple și mai ușor de instalat.Trebuie să deschideți o gaură de 3 inchi în perete pentru a conecta unitatea exterioară la unitatea interioară.

Unitățile split fără conducte de pompă de căldură pot atinge cote SEER mai mari, până la 25 SEER, rezultând economii semnificative de costuri.

O pompă de căldură modernă fără conducte consumă doar 1 calorie de energie termică, dar poate furniza 1,5 până la 3 calorii.Unitatea nu produce căldură.Transportă doar căldură.

Pompele de căldură fără conducte asigură un control constant al temperaturii interioare, economisind energie și bani.

O pompă de căldură fără conducte păstrează mai puțin praf în casa ta, deoarece nu există flux de aer.La fiecare componentă de tratare a aerului sunt adăugate filtre.

O pompă de căldură fără conducte, după cum sugerează și numele, nu are conducte, deci nu există pierderi de energie prin conducte.


 
 
Beneficiile pompelor de căldură cu conducte
 
Instalarea pompelor de căldură prin conducte este mai rapidă.

Întreținerea sistemelor cu pompe de căldură prin conducte necesită mai puțin timp și bani.Trebuie doar să întreținem unitatea exterioară și un dispozitiv de tratare a aerului interior.

Dacă casa dvs. are deja conducte, puteți instala o nouă pompă de căldură și o puteți conecta la conductele existente.

Sistemele de pompe de căldură prin conducte permit un control mai eficient al umidității.

Sistemele de pompă de căldură cu conducte oferă mai mult aer proaspăt în casă, astfel încât să puteți evita stagnarea aerului.

Cu un sistem de pompă de căldură prin conducte, aerul rece sau cald este trecut prin orificiile de ventilație, fără a fi nevoie de unitățile interioare, ocupând astfel mai puțin spațiu în cameră.


 
 
Avantajele și dezavantajele pompelor de căldură aer-aer
 
Nu există lucruri perfecte în lume.Nici pompele de căldură aer-aer.Voi acoperi avantajele și dezavantajele pompelor de căldură aer-aer pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare și obiectivă a pompelor de căldură aer-aer.
 
Avantajele pompelor de căldură aer-aer
 
Pompele de căldură aer-aer pot îndeplini funcții de încălzire și răcire, oferind încălzire în sezonul rece și răcire în sezonul cald.
Pompele de căldură aer-aer nu necesită instalarea unor sisteme complexe de distribuție a căldurii, cum ar fi calorifere sau încălzire prin pardoseală.
Costul de instalare al pompelor de căldură aer-aer este scăzut și nu necesită utilizarea unor echipamente complexe și costisitoare.
Pompele de căldură aer-aer au o capacitate puternică de transfer de căldură.Iar pompele de căldură aer-aer sunt foarte eficiente, cu un rating de eficiență sezonieră (SCOP) de 3,0-4,0, adică pentru fiecare 1 kW de energie electrică consumată, pot produce 3-4 kW de căldură.
Nivelul de zgomot al pompelor de căldură aer-aer nu este prea puternic, în general menținut la 60 DB, cele mai recente pompe de căldură aer-aer mult mai silențioase.
Pompele de căldură aer-aer sunt verzi și nu eliberează substanțe nocive în atmosferă.
Pentru orice pompă de căldură aer-aer, reamenajarea este posibilă și fezabilă.

 
 
Dezavantajele pompelor de căldură aer-aer
 
Deși există atât de multe beneficii, pompele de căldură aer-aer vin și cu unele dezavantaje proprii.

COP-ul pompelor de căldură aer-aer este foarte afectat de temperatura aerului exterior.În mod normal, cu cât temperatura este mai mică, cu atât COP este mai scăzut.
La temperaturi ambientale de până la -10 grade Celsius și mai mici, consumul de energie al motorului crește pentru a asigura funcționarea corectă a pompei de căldură.
Pompele de căldură aer-aer mișcă în mod natural praful din aer pe măsură ce transferă căldura din aer.
Merită să instalați o pompă de căldură aer-aer?
——
Pompele de căldură aer-aer sunt de obicei mai scumpe de instalat, dar economisiți mai mulți bani cu costuri reduse de întreținere de-a lungul anilor, făcând pompele de căldură aer-aer o investiție excelentă.Pompele de căldură aer-aer sunt mult mai sigure, fără riscuri de scurgeri de gaze, ceea ce vă poate expune la monoxid de carbon.Merită să instalați pompe de căldură aer-aer?
Contactați-ne pentru mai multe ajutoare
——
Nume formular

ARTICOLE DESPRE POMPELE DE CĂLDURĂ

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692