Lucrați eficient la temperatură scăzută

Pompe de căldură cu temperatură joasă EVI

 
 
Fiind unul dintre producătorii de pompe de căldură pentru climă rece, SPRSUN oferă cele mai bune pompe de căldură pentru climă rece EVI.Ele pot funcționa și ca dispozitive de răcire vara.
Aceste pompe de căldură cu temperatură joasă sunt dezvoltate folosind tehnologia compresoarelor cu injecție de vapori îmbunătățită (EVI) și agent frigorific ecologic de înaltă eficiență.Acest lucru asigură că unitățile pot funcționa normal la -30℃ și pot furniza încălzire în zonele reci.

Producător de pompe de căldură pentru climă rece – SPRSUN

Ieșirea din pompa de căldură convențională și îmbunătățită de producție pentru climă rece este ceea ce face cel mai bine SPRSUN.Ca furnizor nou de pompe de căldură cu energie, ne concentrăm în principal pe depășirea normei și pe dezvoltarea pompelor de căldură moderne cu mediu scăzut, care pot oferi un confort optim chiar și în regiunile extrem de reci.În ceea ce privește costul, caracteristicile, performanța și alte caracteristici, suntem cu mult înaintea altor producători de pompe de căldură pentru climă rece.

Produse

De ce aveți nevoie de pompe de căldură pentru climă rece

Ingineria modernă a pompei de căldură pentru sursele de aer pentru climă rece a evoluat pentru a include caracteristici indisponibile cu un deceniu în urmă, cum ar fi turația variabilă, tehnologia compresoarelor cu invertor și controale îmbunătățite ale ciclului de dezghețare.Toate acestea sporesc randamentul pompelor de caldura, facandu-le performante mai mult decat se astepta.
Tehnologie EVI de injecție de vapori îmbunătățită
EVI înseamnă Enhanced Vapor Injection, care este o tehnologie utilizată în pompele noastre de căldură cu temperatură joasă pentru a oferi performanțe mai mari în climatele reci.EVI permite o creștere cu 20% a debitului de agent frigorific în evaporator la o temperatură de intrare mai scăzută.Încorporează un al treilea schimbător de căldură cu plăci, mai mic, denumit „Economizor” în ciclul de refrigerare.O parte din vaporii de agent frigorific de pe condensator se combină cu gazul rece de pe partea de expansiune a evaporatorului printr-o supapă de bypass.Această combinație duce la transferul de energie termică, care crește și mai mult temperatura gazului și este apoi injectată în capul compresorului scroll printr-un orificiu separat de injecție a vaporilor la presiunea medie.Cu tehnologia pompei de căldură EVI, limitarea maximă a temperaturii de tur a altor schimbătoare de căldură cu climă rece este depășită și este furnizată mai multă căldură, rezultând un COP mai bun la temperaturi mult mai scăzute.Eficiența performanței este crescută cu 20-30%.

Soluție de încălzire integrată

Spre deosebire de alte pompe de căldură cu sursă de aer pentru climă rece, pompa de căldură pentru vreme rece de la SPRSUN poate satisface nevoile de încălzire, răcire și apă caldă a locuinței.Pompa este proiectată să se integreze perfect cu mai multe surse de încălzire din clădire, inclusiv piscine sau căzi cu hidromasaj, pentru a furniza căldură completă cu schimbătoare de căldură puternice.
Al nostru sursa de aer pompa de caldura pentru vreme rece vine și cu un sistem de control în cascadă care acceptă controlul mai multor unități cu un singur panou.Permite diferitelor unități să funcționeze în armonie pentru o eficiență energetică excepțională și un confort constant.

Tehnologie de vârf DC Inverter

Cu un maxim COP de 5,89, pompele noastre de căldură pentru vreme rece utilizează tehnologii avansate de invertor de curent continuu pentru a garanta o încălzire eficientă la temperaturi scăzute și funcționare cu tensiune largă.Se realizează un control mai bun al temperaturii.Compresorul DC Inverter și controlerul modifică automat frecvența de funcționare în funcție de temperatura ambiantă.Acest lucru îmbunătățește considerabil capacitatea de încălzire în medii cu temperatură scăzută.
Pompele de căldură funcționează pornind la o frecvență joasă și treptat la o frecvență înaltă, asigurându-se că rețeaua electrică, contorul de energie electrică și alte aparate electrice de interior sunt în siguranță.Pompele de căldură cu temperatură joasă sunt dotate cu ventilatoare DC inverter fără perii pentru a reduce zgomotul la a 49 dB minim.
Construiește pentru a fi cel mai bun

Pompele de căldură avansate la temperatură joasă vă fac să reușiți

Privind numeroasele pompe de căldură care circulă pe piață, ai avea nevoie de cele cu tehnologii avansate pentru a depăși concurența.Pompa noastră de căldură la temperatură joasă este proiectată să pornească în modul de viteză mare, permițându-i să atingă rapid temperatura dorită a camerei.Acest lucru nu numai că îmbunătățește confortul, dar are ca rezultat și costuri de operare reduse.Iată câteva dintre caracteristicile remarcabile ale pompelor noastre de căldură cu temperatură joasă.

Performanță ERP A++

Cu un COP maxim de 5,89 și evaluat cu eticheta energetică A+++, cel mai înalt rating de eficiență energetică din lume, pompele noastre de căldură pentru climă rece minimizează consumul de energie și facturile.

R32 Agent frigorific

Construit cu agenți frigorifici R32, care sunt mai ecologici în comparație cu alți agenți frigorifici tradiționali.Acestea reduc emisiile de carbon și ajută la atingerea obiectivului global de neutralitate a carbonului.

Funcționare cu zgomot redus

Folosind mai multe elemente izolate fonic, cum ar fi ventilatoare cu invertor de curent continuu fără perii, absorbție dublă a șocurilor cu compresie Panasonic și plăcuțe puternice, pompele de căldură au un nivel de zgomot de funcționare redus, de până la
49 dBA.

Sistem de control inteligent și integrat

Cu sistemul nostru de control inteligent online CGK dezvoltat de sine și cu controlerul CAREL, pompele de căldură pot fi gestionate printr-o aplicație de la distanță.Sistemul este ușor de controlat, stabil în performanță și cu adevărat un sistem de operare inteligent.

Dezghețare inteligentă și anti-îngheț

SPRSUN și-a dezvoltat independent modul de control al degivrării inteligente PID, care calculează diferența de temperatură și timpul de lucru acumulat al compresorului pentru a evalua condițiile de înghețare ale evaporatorului.Ciclul de timp de dezghețare nu depășește 20% din ciclul de funcționare.

Controler cu ecran tactil

Vine cu un ecran tactil colorat care permite controlul ușor al temperaturii și setarea modurilor sistemului.Având o interfață modernă și clară, poate verifica rapid codurile de eroare, asigurându-se că temperatura camerei poate fi modificată în orice moment.

Protecție de securitate multiplă

Construit cu protecții multiple, cum ar fi supapa cu 4 căi care garantează nicio scurgere și modul de control inteligent al dezghețarii PID care împiedică pompa de căldură să dezghețe confuzia și consumul de energie.Acest lucru îmbunătățește fiabilitatea și economia întregii unități.
 

Temperatură ambientală scăzută (-30⁰C - 45⁰C)

Integrând compresorul rotativ cu tehnologie Panasonic Enhanced Vapor Injection (EVI), pompa noastră de căldură în climă rece funcționează stabil acolo unde temperatura ambientală este cuprinsă între -30⁰C și 45⁰C.
Serviciu personalizat flexibil

Pompă de căldură personalizată pentru vreme rece

Ca casnic specializat și producator de incalzitor de apa cu pompa de caldura comerciala, ne valorificăm cunoștințele noastre aprofundate în materie de produse și tehnicile avansate pentru a personaliza pompe de căldură la temperatură rece în mod fezabil și accesibil.Oferim servicii complete, la comandă, având grijă de orice nevoi specifice de personalizare.

Logo și simbol

Pentru a învinge concurența și a ajunge la cea mai înaltă înălțime în industria pompelor de căldură, puteți crea conștientizarea mărcii dvs. și un sentiment de identitate în mintea clienților.Vă ajutăm să realizați acest lucru personalizând logo-ul mărcii dvs. pe unitățile cu pompe de căldură.

Aspect și culoare

Cu o capacitate extinsă de a vă satisface nevoile, vă putem personaliza unitățile de pompare de căldură cu sursă de aer pentru vreme rece în funcție de orice formă, dimensiune sau culoare dorită.Avem și o colecție de opțiuni de inspirație.

Material carcasă

Fiecare pompă de căldură la temperatură joasă este personalizată cu materiale rezistente ale carcasei, cum ar fi plăci din oțel inoxidabil, titan, ABS, PP rezistent la intemperii și pulverizare cu plăci galvanizate, care poate rezista testului timpului și poate funcționa perfect în condiții extrem de reci.

Specificație

Susținut de toate resursele pentru a îndeplini cerințele specifice ale clienților, fiți siguri că veți obține cea mai bună pompă de căldură aer-apă pentru climă rece pentru aplicația dorită.Comunicați-ne specificațiile dvs. în timp ce noi le aducem la realitate.

Pompe de căldură pentru climă rece

Avem o colecție largă de cele mai bune pompe de căldură pentru vreme rece din industrie.Explorați ambientul nostru scăzut pompe de caldura en-gros.

Rezervor tampon/Rezervă de apă caldă

Fabricat din materiale rezistente pentru a preveni scurgerile, rezervorul nostru tampon este eficient pentru stocarea excesului de căldură în scopuri de urgență.Acest lucru asigură o încălzire constantă chiar și în cele mai reci.

Kit pompa de caldura pentru instalare

Pompa noastră de căldură pentru climă rece vine cu un kit care conține accesorii compatibile pentru o instalare ușoară.Nu este nevoie de o sursă pentru kiturile de instalare separat.

Fan Coil

Pentru un confort maxim pe vreme rece, ventiloconvectorul distribuie eficient aerul cald, ceea ce garantează o încălzire uniformă în întreaga clădire.

Aducem cea mai bună soluție de sistem de pompe de căldură pentru climă rece

În calitate de producător principal de pompe de căldură superioare pentru vreme rece, SPRSUN oferă produse unice și servicii inclusive pentru a oferi cele mai bune soluții de încălzire pentru vremea rece.

Cum funcționează pompele de căldură pentru climă rece?

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează pompa de căldură pe vreme extrem de rece, acestea sunt cele 4 părți majore implicate:
  • Unitate exterioară și interioară
  • Agent frigorific
  • Compresor
  • Supapa de expansiune și inversare
 
Un sistem standard de temperatură joasă cu pompă de căldură are o unitate exterioară și interioară conectate prin supapa de expansiune.Când este pusă în modul de încălzire, pompa absoarbe căldura din exterior și o transferă agentului frigorific.Apoi, compresorul presurizează agentul frigorific R32, ceea ce crește temperatura aerului înainte de a-l răspândi prin clădire.Când o pompă de căldură cu temperatură scăzută este pusă în modul de răcire, este cazul invers.Pompa preia căldură din aerul din interior, iar supapa de inversare transferă acest aer fierbinte din clădire.

Pompele de căldură cu climă rece își vor pierde eficiența

Indiferent de gradul de frig, pompele de căldură pentru climă rece de la SPRSUN mențin performanța eficientă.Datorită procesului nostru profesional de producție și integrării tehnologiei avansate, pompele garantează funcționalitate fiabilă chiar și în medii frigide -30⁰C.Există garanția unui confort optim în cele mai grele anotimpuri de iarnă.
Beneficiile obținute de la noi

Producător profesionist de pompe de căldură pentru climă rece pe care vă puteți baza

De-a lungul anilor, SPRSUN și-a stabilit picioarele drept cele mai bune furnizor de pompe de caldura, oferind clienților din întreaga lume pompe de căldură eficiente din punct de vedere energetic la temperaturi scăzute.Produsele noastre sunt deosebit de populare în regiunile reci, cum ar fi Finlanda, Suedia, Danemarca, Germania și așa mai departe.Lucrul cu noi vă poate oferi un avantaj față de ceilalți.

24+ ani de pricepere în industrie

 
Fondată în 1999, SPRSUN s-a dezvoltat pentru a fi un producător de top de pompe de căldură cu sursă de aer pe vreme rece, cu o experiență imbatabilă și cunoștințe tehnice.Înțelegem schimbările constante ale nevoilor clienților și cele mai recente tendințe și vă sfătuim pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Preț de fabrică competitiv

 
Pentru a vă ajuta să obțineți mai mulți clienți și profituri, vă oferim pompe de căldură pentru vreme rece care sunt accesibile.Datorită relației noastre de lungă durată cu furnizorii lideri în industrie, achiziționăm materii prime la prețuri subvenționate.Prin urmare, suntem capabili să oferim prețuri prietenoase cu bugetul fără a compromite calitatea.

Suport de marketing și consiliere

 
SPRSUN iese în evidență față de alți producători de pompe de căldură pentru climă rece, deoarece oferim seturi de instrumente de marketing eficiente pentru a vă impulsiona afacerea.Punctul de vânzare al produsului, imaginile și videoclipurile HD și materialele de marketing sunt gata.Îți poți începe afacerea în 1 minut.

Capacitate de producție imbatabilă

 
Fabrica noastră internă de 30.000 mp, echipată cu meșteșugari atenți și facilități avansate, va deveni puterea dumneavoastră puternică de producție pentru a vă asigura planul de viteză pe piață.Cu o capacitate lunară de până la 25.000 de bucăți, putem furniza în mod stabil pompe de căldură de înaltă calitate, cu temperatură joasă, fără lipsă.

Furnizați accesorii și truse de instalare

 
De asemenea, oferim accesorii și kituri de instalare compatibile.Gama noastră de accesorii și kituri de instalare este concepută pentru a completa perfect pompele noastre de căldură pentru vreme rece, astfel încât nu va trebui să pierdeți timp și energie căutând piese de schimb compatibile în altă parte.

Timp de răspuns rapid

 
SPRSUN funcționează cu un timp de executie de 1 lună.Având o fabrică standard de producție de peste 30.000 mp, echipamente de ultimă generație, peste 600 de angajați, alimentarea noastră stabilă și rapidă cu pompă de căldură pentru climă rece este garantată de o capacitate mare și un management științific.

Asistență Clienți fără probleme

 
În calitate de parteneri de afaceri, continuăm să lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră chiar și după producția de pompe de căldură la temperatură scăzută, în urmărirea îmbunătățirii dumneavoastră continue.Grijile tale sunt salvate pe deplin.
 
Consultare 24/7 > Cercetare și dezvoltare > Producție > Piese de schimb > Instruire în tehnică/marketing >Plan personalizat > 36 de luni garanție

Diagrame de instalare pentru pompa de caldura pentru vreme rece

SPRSUN are o specialitate excelentă în instalarea pompelor de căldură cu sursă de aer pe vreme rece.Mai jos sunt diagramele de bază de instalare pentru pompele de căldură pentru climă rece.

Apa calda centrala

Temperatura constantă, volum suficient de apă,
Aprovizionare instantanee 24 de ore.

Răcirea casei + apă caldă menajeră

Îndeplinește cerințele atât pentru apă caldă centrală, cât și pentru aer condiționat.

Incalzire ventiloconvector + Incalzire in pardoseala + ACM

Încălzire prin pardoseală cu ciclu de apă, disipare bine distribuită a căldurii, apă caldă, sănătoasă și economisire a energiei.

Încălzire ventiloconvector + apă caldă menajeră

Îndepliniți cerințele atât pentru apă caldă centrală, cât și pentru cameră.

Incalzire prin pardoseala + apa calda menajera

Incalzire eficienta si confortabila pentru casa, furnizare constanta de apa calda.

Cu boiler de rezervă pe gaz/propan/electric

Poate fi utilizat împreună cu alte surse de energie de combustibil.

Să știm cum putem ajuta

Apreciem comentariile și sugestiile dumneavoastră.Pentru mai multe informații despre pompele noastre de căldură, vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de mai jos.
Contactaţi-ne

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692