ȘTIRI

Ce este o pompă de căldură cu sursă de aer trifazică?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-05-04      Origine:teren

53e510b3c6efdd5e5cad12b3f74f52b

Energia durabilă și eficientă este un subiect popular în zilele noastre.Ai auzit despre pompele de căldură?Sunt o modalitate excelentă de a vă face locul mai eficient din punct de vedere energetic și mai durabil.Ar trebui să vă gândiți să obțineți unul pentru casa, locul de muncă sau proiectul comercial.Este posibil să auziți termeni precum „monofazat” și „trifazat” atunci când căutați pompe de căldură pentru nevoile de încălzire ale casei dvs.Sunt fazele de putere de care pompele de căldură cu sursă de aer au nevoie pentru a funcționa.

Atunci când alegeți o pompă de căldură cu sursă de aer, este important să luați în considerare nu numai capacitatea de energie electrică, ci și nevoile clădirii dumneavoastră.O pompă de căldură cu sursă de aer cu trei faze este cea mai potrivită pentru aplicații cu cerere mare de încălzire sau răcire.Să examinăm mai detaliat pompa de căldură cu sursă de aer cu trei faze pentru a decide care pompă este cea mai bună pentru nevoile dumneavoastră.


Înțelegerea unei pompe de căldură cu sursă de aer cu trei faze


Un ASHP preia căldură din exterior și o circulă în interiorul casei sau al clădirii comerciale.Acest sistem folosește mecanisme de încălzire centrală umedă pentru a genera căldură pentru calorifere și pentru a furniza apă caldă pentru uz casnic.Apropo, aceste pompe de căldură vă pot răci locul în lunile fierbinți de vară.Ar trebui să le instalați în afara clădirii dvs., unde există suficient spațiu pentru instalare.Pompele de căldură sunt ca frigiderele.- iau căldură și o mută în altă sursă.

În același mod, o pompă de căldură cu sursă de aer trifazată instalată corespunzător va muta orice surplus de căldură dintr-o parte a clădirii dumneavoastră în alta.Acest transfer de căldură are loc într-un set de conducte de apă concepute în acest scop.

Veți avea acces la mult mai multă putere cu o sursă trifazată, deoarece generează de aproximativ trei ori mai multă energie decât un sistem monofazat comparabil.Pompele de căldură care depășesc o anumită capacitate nu mai sunt produse pentru funcționarea cu energie electrică monofazată datorită eficienței lor sporite.În consecință, optarea pentru o singură instalație de unitate trifazată este mai economică decât mai multe sisteme mai mici.Sunt o schimbare absolută a jocului când vine vorba de clădiri comerciale.


Avantajele unei pompe de căldură cu sursă de aer cu trei faze?


Ele oferă eficiență


Datorită eficienței lor superioare, Pompe de căldură trifazate pe bază de aer înlocuiesc din ce în ce mai mult sistemele tradiționale de încălzire și răcire în case și întreprinderi din întreaga lume.Pe termen lung, reducerea energiei este benefică pentru mama natură și pentru finanțele tale.


Se adaptează la toate condițiile meteorologice


Pompa de căldură cu sursă de aer cu trei faze oferă timpul de reacție rapid de care are nevoie pentru a se adapta la modelele meteorologice în schimbare.Când termostatul detectează o schimbare majoră de temperatură, viteza sa variabilă crește puterea de încălzire și răcire.Sistemul de încălzire de rezervă este activat atunci când este necesar, reducând risipa de energie.


Viteză scăzută de operare


Suflanta și compresorul dintr-o pompă de căldură trifazată funcționează în principal la turațiile minime, atingând și menținând temperatura dorită.Rapoartele energetice afirmă că menținerea mașinii în funcțiune la cea mai mică viteză poate reduce consumul de energie electrică la jumătate sau o treime.

În acest fel, pompa dvs. de căldură sursă de aer va fi mai puțin predispusă la defecțiuni și defecțiuni din cauza uzurii;dacă se ciclează mai lent.


Consum redus de energie în timpul pornirii


O problemă comună cu care vă veți confrunta cu sistemele monofazate este cerința solicitantă de energie electrică la începutul procesului de încălzire.Pompa de căldură poate necesita o parte semnificativă, până la 25 %, din capacitatea dumneavoastră electrică.Utilizarea unei pompe de căldură trifazate reduce consumul de energie electrică în timpul pornirii încălzirii, ceea ce este rentabil.


Întreținere redusă


Pompele de căldură trifazate sunt foarte ușor de întreținut.Pentru a vă menține pompa de căldură în stare bună, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că este întotdeauna curată.Scoateți praful bobinelor, schimbați filtrele din când în când și curățați orice resturi de pe ventilatorul acestuia.

Nu uitați să verificați pentru a vă asigura că nimic nu vă blochează pompa de căldură în mod regulat.Întrebându-se de ce?Pompa dvs. de căldură trifazată este probabil instalată afară, așa că lucruri precum iarba, plantele și crenguțele ar putea împiedica unitatea să-și facă treaba.


Amprenta redusă de carbon


Mai multe soluții de încălzire funcționează cu energie fosilă sau electricitate generată din arderea combustibililor fosili, emitând astfel gaze cu efect de seră în mediu. Pompele de căldură cu trei faze sunt o soluție durabilă, deoarece reduc la minimum consumul de combustibil al proprietății tale.În acest fel, contribuiți la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în atmosferă, reducând amprenta de carbon.


o singură fază vs.Pompă de căldură cu sursă de aer trifazică


Pentru locuințele standard, o alimentare monofazată este cea mai bună opțiune.Majoritatea oamenilor folosesc o pompă de căldură monofazată pentru casa lor, fără a-și face griji cu privire la trecerea la una trifazată.Diferența semnificativă dintre cele două constă în fiabilitatea livrării de energie.O alimentare monofazată limitează puterea de încălzire pe care o poate furniza pompa de căldură.

Datorită eficienței sale limitate, cu greu puteți utiliza o pompă de căldură monofazată în medii industriale.Unele regiuni îndepărtate se bazează pe pompe de căldură monofazate.Panourile solare în afara rețelei sunt utilizate ca sursă principală de energie în aplicațiile în care electricitatea nu este disponibilă.

Motoarele electrice ale unei pompe de căldură trebuie să împartă circuitul cu cele ale altor aparate mai mari;este esențial să restricționați cererea sistemului dvs. de încălzire pentru a preveni orice interferență cu alimentarea cu energie a altor dispozitive din proprietățile învecinate.

Într-un sistem de distribuție a energiei trifazate, fiecare casă are trei conductori electrici interconectați care furnizează energie pompelor de căldură respective.Prin urmare, sarcina electrică este distribuită uniform între cei trei conductori.După cum vă puteți da seama, o pompă de căldură trifazată este cel mai bun pariu pentru aplicațiile care necesită putere.


Ce este greu de tratat casele?


O pompă de căldură cu sursă de aer este excelentă pentru orice casă;este o alegere de top dacă doriți să economisiți la factura de energie.Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți dacă casa dumneavoastră este „greu de tratat”, apoi decideți dacă aveți nevoie de o pompă de căldură monofazată sau trifazată.Exemple de case greu de tratat sunt;

Pentru început, nevoile de încălzire ale caselor mai vechi sunt de obicei mai mari decât cele ale caselor moderne de aceeași dimensiune.

Sunt necesare diferite soluții de încălzire pentru locuințele din locații cu un climat maritim blând, spre deosebire de cele cu temperaturi extrem de scăzute.

Locuințe în zonele în care sistemul monofazat este mai răspândit, spre deosebire de sistemul trifazat mai puțin general.


De ce dimensiune a pompei de căldură sursă de aer am nevoie?


Pompele de căldură sunt clasificate în funcție de capacitatea lor de deplasare a aerului, măsurată în tone.Pompele de căldură pentru scopuri rezidențiale se încadrează de obicei în intervalul de căldură de 1,5 - 5 tone.În general, se recomandă ca o gospodărie medie să achiziționeze o unitate capabilă să furnizeze aproximativ 1 tonă (la 400 de metri pătrați).

Datorită acestei aproximări, sunteți un pas către determinarea dimensiunii adecvate a pompei de căldură a reședinței dumneavoastră.Cu toate acestea, există încă mai mulți factori cruciali, în afară de dimensiunea fizică a casei tale, pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de a te decide în cele din urmă.

Cât de bine este casa ta etanșată și izolată?Căldura scapă dintr-o casă prost izolată mult mai repede decât dintr-o casă etanșată corespunzător.De asemenea, veți avea nevoie de mai multă energie termică în medii extrem de reci, așa că locul în care locuiți este un alt aspect important.De asemenea, este important să luați în considerare fiabilitatea pe care o doriți.Este doar menit să completeze echipamentul de încălzire existent sau soluția principală de încălzire?


Pot rezolva problema curentului de pornire folosind o pompă de căldură trifazată?


Dacă încercați să porniți o pompă de căldură mare într-o singură fază, s-ar putea să întâmpinați unele probleme.Motorul compresorului poate crea niște curenți electrici destul de puternici care s-ar putea încurca cu alte componente electronice din jur, cum ar fi făcându-le să pâlpâie.De aceea, companiile de utilități devin din ce în ce mai stricte în ceea ce privește tipul de conexiuni pe care le puteți avea la sursa de alimentare a casei dvs.Deci, există două moduri diferite de a aborda această problemă.

Instalați un compresor trifazat, împreună cu un invertor ( convertește puterea monofazată - puterea trifazată) - Această abordare rezolvă eficient dilema curentă inițială, dar ar putea crea două probleme suplimentare.Cele două probleme potențiale legate de alimentarea cu energie electrică sunt armonicile și o reducere a eficienței.Ineficiența invertoarelor în timpul procesului de conversie are ca rezultat pierderea unei părți din energia electrică utilizată, contribuind astfel la eficiența relativ mai scăzută a unității sursei de aer.

O altă opțiune este să instalați un motor monofazat cu control electronic pentru a modera curentul inițial - acesta este adesea la cel mult o pătrime din curentul continuu.Curentul de început va fi mai mare decât la un invertor.Acest lucru este cauzat de scoaterea limitatorului din circuit după ce compresorul a început să funcționeze.Cu această configurație, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la armonici sau pierderi de eficiență.


La pachet


Este recomandabil ca orice instalator care evaluează o proprietate să reconsidere beneficiile potențiale ale utilizării unei pompe de căldură cu sursă de aer cu trei faze.Apare mereu o nouă tehnologie care împinge limitele a ceea ce este posibil și fezabil în ceea ce privește soluțiile de încălzire.Selectarea fazei electrice adecvate pentru gospodăria dvs. este mai ușor decât credeți;principalul aspect este nivelul dvs. de consum electric.
Trifazatul este cea mai potrivită opțiune pentru aplicațiile solicitante care necesită o pompă de căldură.Această soluție reduce sarcina pe o singură fază, permițându-vă să utilizați mai multe unități de aer condiționat care pot funcționa în faze independente.De asemenea, cea mai bună parte este că vă economisește niște bani pe termen lung datorită eficienței sale sporite în ceea ce privește facturile la electricitate.

În cazul în care încă determinați faza critică, este recomandat să solicitați sfatul instalatorului.În calitate de producător, suntem aici pentru a vă ajuta cu toate întrebările dumneavoastră referitoare la pompa de căldură cu sursă de aer trifazată.Contactați SPRSUN astăzi!.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692