Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Câtă energie electrică folosește o pompă de căldură?

Câtă energie electrică folosește o pompă de căldură?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-05-07      Origine:teren

Fiecare om din lume trebuie să își reducă consumul de energie în casă.Făcând acest lucru nu numai că îți vei reduce facturile la energie, ci și amprenta de carbon.Există atât încălzitoare pe gaz și electrice, cât și pompe de căldură (cum ar fi sursa de aer și pompe de caldura geotermale) disponibile pe piață.Gazul nu este un combustibil durabil și produce cantități mari de CO2 eliberat în mediu.Încălzitoarele electrice sunt mai bune pentru casa ta și ajută la reducerea amprentei de carbon, dar consumă prea multă energie electrică, în timp ce pompele de căldură pot ajuta la scăderea facturilor la energie, pe lângă reducerea amprentei de carbon.Atunci, știi câtă energie electrică trebuie să folosești pentru pompa ta de căldură?


Câtă energie electrică folosește o pompă de căldură

Pompele de căldură folosesc multă energie electrică?

Pompele de căldură sunt o alegere excelentă față de cazane.Acestea folosesc cantități mici de energie electrică în comparație cu alte soluții de încălzire pentru casa ta.De asemenea, au o eficiență energetică ridicată care poate fi de până la 500%.Asta înseamnă că poți folosi 1Kw de energie electrică pentru a produce 5Kw de căldură pentru casa ta.Acest nivel de eficiență energetică vă asigură că vă reduceți impactul asupra mediului și costurile energetice mai mici.Rețineți că costul încălzirii casei dvs. cu gaz este de două ori mai mare decât costul utilizării energiei electrice.

Câtă energie electrică folosește o pompă de căldură?

Pompele de căldură sunt foarte eficiente, așa cum am menționat mai sus.Eficiența energetică se calculează prin măsurarea energiei utilizate și a energiei produse.Pentru o pompă de căldură, măsurați cantitatea de energie electrică utilizată și căldura produsă.În medie, majoritatea caselor au nevoie de 12.000 KwH de căldură anual.Acest număr este afectat de dimensiunea casei dvs., de numărul de persoane și de cantitatea de apă utilizată.

Eficiența pompei dumneavoastră de căldură va determina cantitatea de electricitate pe care o utilizați pentru a produce acea energie termică.Dacă aveți o pompă cu o eficiență de 300%, veți avea trei unități de energie termică dintr-o unitate de energie electrică.Aceasta înseamnă că 120000KwH de căldură pot fi produse cu doar 4000KwH de energie electrică.Din această cifră, puteți calcula suma de bani pe care o cheltuiți pentru încălzirea casei dvs. anual.Trebuie doar să înmulțiți costul pe KwH cu 4000KwH.

Cum să reduc consumul de energie al pompei mele de căldură?

Iată câteva sfaturi esențiale pentru a vă ajuta să reduceți consumul de energie al pompei de căldură și, prin urmare, costurile în fiecare lună.

Nu variați temperatura

Uneori, oamenii scad temperatura din casele lor când ies și o ridică când se întorc acasă.Presupunerea este că atunci când faci asta, vei reduce cantitatea de energie pe care o consumă încălzitorul tău.Nu este cazul;în realitate, încălzitorul dumneavoastră folosește mai puțină energie electrică atunci când rămâne la o temperatură constantă.Prin urmare, asigurați-vă că nu modificați setările încălzitorului decât dacă este necesar.

Dacă scădeți temperaturile noaptea, nu vă va economisi bani.Puteți reduce consumul de energie al încălzitorului dumneavoastră până la un anumit punct dacă variați temperatura doar cu un grad.Daca o cobori mai mult de atat, nu va avea acelasi efect.

Restricționați temperatura de tur

În timpul instalării, cel mai probabil instalatorul dvs. de încălzire a apei a stabilit o temperatură ridicată de încălzire a apei pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil în casa dvs.Cu toate acestea, temperatura ridicată de încălzire a apei este de obicei mai mare decât ceea ce aveți nevoie.Folosești cantități mari de energie electrică pentru a încălzi apa la acea temperatură ridicată, ceea ce îi reduce eficiența.

Pentru a reduce consumul de energie din casa ta, scade temperatura de pornire la maxim.Acest lucru este eficient mai ales dacă aveți calorifere sau încălzire prin pardoseală, care funcționează bine la temperaturi scăzute.De asemenea, puteți utiliza un senzor extern pentru a seta temperatura de încălzire a apei.Acesta va regla temperaturile de încălzire a apei în funcție de căldura de afară.

Activare manuală a încălzitorului electric

Toate pompele de căldură folosesc un electric sursă de căldură de rezervă pornit automat atunci când sistemul nu poate obține suficientă căldură pentru a încălzi apa de încălzire la temperatura necesară.Acest lucru vă poate crește consumul de energie și vă poate crește facturile la electricitate.Pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă în casa dvs., asigurați-vă că activați manual acest încălzitor electric.Acest lucru vă va asigura că știți că este pornit și că puteți monitoriza cantitatea de energie electrică pe care o folosește.

Întreținerea sistemului

Una dintre cele mai bune metode de a reduce consumul este întreținere regulată a sistemului.O întreținere bună asigură o performanță excelentă a sistemului și o eficiență îmbunătățită.Acestea fiind spuse, nu sunteți obligat legal să întrețineți pompa de căldură, așa cum este cazul cazanelor convenționale.Rețineți că cazanele tradiționale, spre deosebire de pompele de căldură, sunt supuse reglementărilor privind aerul condiționat.În funcție de compania care ți-a instalat pompa de căldură, vei obține un contract de întreținere.

Contractele de întreținere oferă servicii de inspecție pe 6 luni sau anuale pentru sistemul dumneavoastră.De asemenea, puteți verifica regulat sistemul pentru zgomote ciudate, aer rece și filtre murdare.Toate pompele de căldură aer/apă și aer/aer ar trebui să aibă filtrele curățate în mod regulat.Dacă filtrele sunt murdare, aerul din casa ta va fi irespirabil, iar particulele de praf și mucegai te pot îmbolnăvi.Folosiți apă pentru a vă curăța filtrele pompei de căldură, dar asigurați-vă că verificați mai întâi instrucțiunile producătorului.

Adăugați panouri solare

Puteți reduce consumul de energie în casa dvs. folosind panouri solare.Instalarea panourilor fotovoltaice vă va asigura că nu trebuie să plătiți companiei dumneavoastră electrice pentru electricitatea utilizată.Amintiți-vă, energia solară este durabilă, ecologică și este o modalitate excelentă de a vă reduce amprenta de carbon.

Monitorizarea consumului

Este esențial să urmăriți îndeaproape consumul dvs.O creștere bruscă a costurilor cu energie poate fi o surpriză neplăcută, mai ales dacă aveți un buget redus.Monitorizarea consumului vă va asigura că observați vârfuri atunci când apar și că le găsiți cursul.Dacă pompa de căldură este deteriorată, acest lucru poate crește consumul.Deteriorările pot face ca încălzitorul să funcționeze mai greu, să scadă eficiența și să crească consumul.De asemenea, vă va ajuta să găsiți zone din casă în care se irosește energia.

Pompa ta de căldură este o parte esențială a casei tale.Este mai bun decât cazanele tradiționale și consumă mai puțină energie electrică.Cu o întreținere bună, pompa dvs. de căldură vă poate servi mult timp, vă poate ajuta să reduceți facturile la electricitate și să vă reduceți amprenta de carbon.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692