Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

Vizualizări:2     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-11-30      Origine:teren

Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori în timpul sezonului rece.


Aici intervine o pompă de căldură pentru piscină;Principalul motiv pentru care oamenii folosesc pompele de căldură pentru piscină este acela de a face înotul plăcut încălzind apa din piscină la o temperatură dorită.

Dar la ce tip de pompă de căldură ar trebui să mergi?În acest articol, vom discuta de ce ar trebui să alegeți o pompă de căldură pentru piscină cu invertor.


De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina


Ce este o pompă de căldură pentru piscină cu invertor?


O pompă de căldură pentru piscină cu invertor este o tehnologie rentabilă și de economisire a energiei, care oferă o modalitate de a vă încălzi piscina.Pompele de caldura pentru piscina Inverter sunt proiectate pentru a garanta ca apa din piscina dumneavoastra mentine temperatura dorita.


Pompele de căldură funcționează printr-o tehnică de aspirare a aerului cald din atmosfera înconjurătoare și de a-l folosi pentru a încălzi apa din piscină.Ceea ce diferențiază pompele de căldură pentru piscină cu invertor de alte modele este faptul că pot menține constant o temperatură caldă a apei din piscină.


Invertorul elimină operațiunile irosite în pompele de căldură cu aer cald prin controlul eficient al motorului.Un motor funcționează ca un accelerator într-o mașină, influențând viteza de încălzire pentru a gestiona temperatura apei din piscină.Invertorul menține căldura odată ce este atinsă o temperatură adecvată, fără a utiliza prea multă energie.Pompele de căldură convenționale pentru piscine se opresc și se opresc odată ce este atinsă o anumită temperatură și necesită o pornire puternică odată ce temperatura piscinei scade.Acest proces folosește mai multă energie decât cea aplicată în tipurile de invertoare.


De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?


În comparație cu pompele de căldură convenționale pornite și oprite, pompele de căldură cu invertor își reglează și își moderează funcționarea chiar și atunci când funcționează la putere maximă.Tehnologia Inverter permite ventilatorului și compresorului să funcționeze la viteze variabile.Acest lucru îi îmbunătățește performanța, permițându-i să funcționeze eficient la un consum mai mic de energie decât alte modele.


Invertorul reglează frecvența electrică, permițând modificarea turației motorului și modificarea puterii de ieșire.Acest lucru creează un COP (Coeficient de performanță) mai mare, ceea ce duce la o performanță îmbunătățită a dispozitivului.Beneficiile pompelor de căldură pentru piscină cu invertor

În ceea ce privește aspectele sale tehnice, sunt pompele de caldura inverter care merita pentru piscine?Iată câteva beneficii de care te poți bucura din alegerea pompelor de căldură pentru piscină cu invertor:

 • Eficient energetic – În jocul de încălzire a piscinei, invertorul este considerat cea mai bună soluție în materie de eficiență energetică.Răcirea și încălzirea sunt automatizate într-un mod eficient decât în ​​tehnologiile inițiale de încălzire a piscinei.

 • Eficient din punct de vedere al costurilor - Achiziționarea unei pompe de căldură pentru piscină cu invertor ar putea fi puțin mai costisitoare decât modelele convenționale.Cu toate acestea, este mai ieftin pe termen lung atunci când luați în considerare costurile consumului de electricitate, întreținere și durabilitate.

 • Durabil - Majoritatea invertoarelor sunt realizate cu tehnologie și material de lungă durată.De asemenea, pornirea soft din invertoare asigură că pompa de căldură este mai puțin solicitată, reducând astfel potențialele daune.

 • Niveluri reduse de zgomot - Modelele cu invertor au ventilatoare mai lente și turații mai mici, ceea ce înseamnă sunete mai blânde de până la 25 dB la 390 de inci adâncime.

 • Capabilitati inovatoare - Invertoarele moderne au capabilități inteligente care vă oferă control deplin asupra funcționalității lor folosind dispozitive inteligente precum telefoane, PC-uri, printre alte dispozitive inteligente portabile.

 • Mai bine COP – Tehnologia invertorului permite atingerea unui COP mai mare.De obicei, pentru ca 7 (aer 15 grade/apă 26 grade) să fie atins, aveți nevoie de șapte ori mai multă energie decât puterea electrică utilizată;prin urmare, un COP mai mare înseamnă un model mai eficient.

 • Ecologic – Invertorul economisește mai mult atunci când vine vorba de consumul și utilizarea de energie prin ajustarea automată a vitezei compresorului.În comparație cu modelele fără invertor, pompa de căldură cu invertor este mai prietenoasă cu mediul.


Pompă de căldură pentru piscină cu invertor față de pompa de căldură standard pentru piscină


Aceste două dispozitive nu ar putea fi mai diferite.Singurul lucru pe care îl au în comun este că ambele servesc aceluiași scop, dar o fac diferit.O pompă de căldură standard pentru piscină poate fi doar pornită sau oprită.Pe de altă parte, modelele de invertor folosesc tehnici de modulare pentru a modifica puterea de ieșire pentru a se potrivi cerințelor de temperatură ale piscinei.


Performanța pompelor de căldură este măsurată în COP, iar tehnologia inverter înregistrează COP mai bun decât pompele de căldură standard pentru piscină.Controlul său unic al invertorului îi permite să atingă un COP de 8 până la 7, în timp ce modelele tradiționale ajung la aproximativ 4 până la 5 COP.


Cercetările arată că tehnologia cu invertor poate economisi 30% până la 50% energie într-un an, oferind în același timp o capacitate de încălzire de aproximativ 70% sau % 50. Pe de altă parte, pompele de căldură standard pentru piscină produc aproape 100% capacitate de încălzire, dar abia dacă economisesc energie.


În această luptă pentru supremație, pompa de căldură pentru piscină cu invertor câștigă din motivele prezentate mai sus.


Pompă de căldură pentru piscină cu invertor vs. pompă de căldură solară pentru piscină


Spre deosebire de pompele de căldură cu invertor care utilizează aerul atmosferic din jur pentru a încălzi apa din piscină, pompele solare se bazează pe energie termică.Pompele de căldură solare folosesc proprietățile termice ale energiei solare pentru a încălzi apa din piscină printr-o serie de tuburi.


Cel mai eficient din punct de vedere energetic și cel mai ecologic dispozitiv sunt pompele de căldură solare pentru piscine, deoarece utilizează exclusiv energia naturală pentru a funcționa.Cu toate acestea, acest lucru reprezintă o provocare pentru acest dispozitiv special, deoarece sursa lor naturală de energie este radiația solară, ceea ce înseamnă că nu pot funcționa fără soare.


Pompele de căldură solare pentru piscine le poate fi greu să funcționeze noaptea, pe vreme înnorată sau în timpul sezonului de iarnă, când există mai puțină lumină solară.În același timp, inversoarele pot funcționa atâta timp cât sunt conectate la o sursă de alimentare electrică.


Panourile solare sunt mai ieftine în comparație cu modelele de invertor chiar și pe termen lung dacă sunt manipulate cu grijă, dar necesită mai multă întreținere și au piese de reparație costisitoare.


Modelul de invertor are încă o victorie, dar cu un mic decalaj de avans.Pompele de căldură cu panouri solare câștigă o mulțime de hype, deoarece sunt prietenoase cu mediul și sunt eficiente din punct de vedere energetic, mai ales atunci când majoritatea oamenilor au adoptat politica de ecologizare.


rezumat


Dacă locuiți într-o regiune în care vă confruntați frecvent cu anotimpurile reci, o pompă de căldură pentru piscină cu invertor este o opțiune excelentă pentru încălzirea piscinei, care vă va economisi multe costuri.Acest articol a oferit toate informațiile necesare pentru a vă ajuta să decideți dacă o pompă de căldură pentru piscină cu invertor este pentru dvs.De asemenea, de interes:
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692