Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

Vizualizări:10     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-12-06      Origine:teren

În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea fi expus riscului de a se deteriora.


Acest articol se concentrează asupra persoanelor care doresc să-și folosească pompa de căldură pentru piscină în timpul sezonului de iarnă.Cauza unei unități înghețate sau înghețate poate varia de la circuite deteriorate, bazin înghețat, țevi sparte și multe altele.Ignorarea dispozitivului înghețat poate genera îngrijorări semnificative.


De ce-My-Swimming-Pompa-de-caldura-ingheata


Motive pentru care pompele de căldură din piscină îngheață


Cel mai frecvent motiv pentru care pompa de căldură a piscinei dumneavoastră îngheață este lipsa îngrijirii și întreținerii adecvate.Acest lucru cauzează deteriorarea dispozitivului, ceea ce duce în cele din urmă la înghețarea dispozitivului.


Iată câteva motive suplimentare care ar putea fi motivul pentru care pompa de căldură a piscinei dvs. îngheață.Unitate sau sistem deteriorat


Majoritatea încălzitoarelor vin cu o unitate de dezghețare, iar scopul principal al unității de dezghețare este de a dezgheța orice gheață care s-ar putea depune în dispozitiv.În cazul unei unități de dezghețare defectuoase, dispozitivul nu va încălzi cristalele de gheață care îngheață în mașină.


De asemenea, o temperatură mai scăzută în aripioarele evaporatorului în comparație cu temperatura de rouă din aerul ambiant face ca apa din condens să fie produsă pe suprafața aripioarelor de evaporare.Când temperatura este de 0 grade Celsius, aerul ambiant va face ca apa de condens să se transforme în îngheț.Iată încă câteva piese care, atunci când sunt deteriorate, pot duce la înghețarea mașinii.

 • Problemă de încărcare a frigiderului

 • Deteriorarea unității plăcii de control

 • Problemă cu unitatea senzorului

 • Baterie de evaporare deteriorată

 • Supapă defectă


Flux de aer insuficient


Odată ce temperatura agentului frigorific a pompei de căldură a piscinei scade sub punctul de îngheț, orice umiditate din atmosferă poate îngheța, în special în serpentina condensatorului și în evaporator.Acest lucru se întâmplă dacă nu există un flux de aer suficient care trece prin dispozitiv.Fluxul insuficient de aer face ca umiditatea să rămână în sistemul unității, care se transformă în îngheț în timpul anotimpurilor reci.


Apă rece


Ploaia înghețată se așează pe dispozitiv și se transformă în îngheț, iar odată ce partea superioară începe să înghețe, restul va urma rapid.Un alt motiv pentru care pompa de căldură a piscinei dumneavoastră îngheață ar putea fi ploaia de grindină care se înfundă în dispozitiv, înghețându-l din interior spre exterior.


Pompă de căldură/condens scurs


Înainte de a sări la concluzii, verificați pentru a vedea cauza, deoarece ambele probleme prezintă provocări aproape similare.Dacă pompa de căldură are scurgeri, există un tub spart care eliberează apă în interior, iar în anotimpurile reci, apa eliberată se poate transforma în îngheț și îngheța dispozitivul.


Trebuie să opriți pompa de căldură și să treceți apa pentru a elimina condensul.Ar fi de ajutor dacă ați lua în considerare și repararea circulației aerului a dispozitivului dvs.Există teste pe care o persoană poate rula pentru a afla care dintre cele două probleme este problema.


Utilizați o bandă de clor lângă încălzitor pentru a testa dacă există o reacție, iar dacă are loc o reacție, este un indiciu al unei pompe de căldură care are scurgeri.Când nu există nicio reacție, înseamnă pur și simplu condensarea sau apa de ploaie.


Presiune scăzută sau ridicată a freonului


Presiunea scăzută a freonului este o provocare comună care apare atunci când afară este prea rece pentru a încălzi piscina.Presiunea scăzută este un semn de temperatură scăzută, adică agent frigorific scăzut, care va îngheța serpentina de evaporare.Majoritatea pompelor de căldură funcționează eficient atâta timp cât temperatura atmosferică este peste 45F -50F.Pe de altă parte, presiunea ridicată a freonului apare la o presiune scăzută a apei, ceea ce înseamnă că nu trece suficientă apă prin schimbătorul de căldură pentru procesul de transfer de căldură.Această condiție poate fi uneori confundată cu o supapă defectă care pare deschisă, dar închisă în interiorul tubului.Înțelegerea motivului pentru care o pompă de căldură pentru piscină îngheață este începutul prevenirii sau soluționării problemei.Iată câteva tehnici pe care le puteți încerca să evitați sau să opriți pompa de căldură a piscinei să înghețe.


Modalități de a preveni înghețarea pompei de căldură a piscinei


Uneori prevenirea înghețului pompei de căldură a piscinei se reduce la întreținere și îngrijire corespunzătoare.Efectuarea de verificări frecvente pentru a vedea dacă dispozitivul dvs. funcționează bine și înlocuirea pieselor uzate în cazul în care apare o problemă contribuie foarte mult pentru a vă asigura că dispozitivul nu suferă daune.


În unele cazuri, problema poate fi la fel de simplă ca reglarea setării de dezghețare pentru a se potrivi cu diferența de temperatură.Prin urmare, asigurați-vă că toate setările sunt ajustate pentru a se potrivi cu temperatura mediului.Utilizați un dispozitiv de protecție împotriva înghețului.


Așa cum sugerează și numele, un dispozitiv de protecție împotriva înghețului vă protejează conductele și piscina de îngheț.Un dispozitiv de protecție împotriva înghețului se conectează la dispozitivele piscinei dvs. pentru a automatiza circulația apei, porniți pompa de căldură a piscinei atunci când temperaturile ating punctele de îngheț.Este ca un asistent robotic de piscină care vă protejează echipamentul și piscina în sine.Asigurați un flux bun de aer


După cum sa discutat mai sus, fluxul insuficient de aer duce la îngheț în interiorul dispozitivului.Nu uitați să vă curățați în mod regulat dispozitivul și să curățați orice frunze, particule sau resturi care ar putea bloca un flux perfect de aer.


Aşezarea


În mod obișnuit, pompele de căldură sunt amplasate pe o placă de beton, iar cu timpul betonul se depune în placa.Acest lucru ar putea bloca pasajul de drenaj pentru gheața topită și poate împiedica un flux bun de aer, ceea ce duce la formarea gheții.Dacă aceasta este problema ta, soluția este doar să o miști puțin mai sus pentru a elibera spațiu pentru ca gheața să treacă atunci când se topește.


Sigilați în piscina dvs.

Etanșarea piscinei dvs. ajută la prevenirea înghețului în timpul anotimpurilor mai reci.Lăsați pompa de căldură a piscinei să funcționeze timp de 12 ore în mod regulat pentru a continua să atingeți temperaturile dorite ale pompei de căldură de peste 50F.Acest lucru va permite pompei dumneavoastră de căldură să funcționeze corect, deoarece temperaturile sunt favorabile.


Căutați un tehnician.


Dacă toate metodele nu reușesc să dea rezultate, căutați un profesionist cu experiență ar putea fi cea mai bună soluție pentru a vă repara pompa de căldură înghețată.De preferință, este înțelept să alegeți un tehnician de la compania de la care ați cumpărat dispozitivul, deoarece diferite dispozitive au design diferite.


rezumat


Nu lăsați pompa de căldură a piscinei dvs. să sufere consecințele ignoranței în timp ce puteți lua măsuri pentru a o preveni.Acest articol a oferit cititorilor cele mai comune motive pentru care o pompă de căldură pentru piscină poate îngheța și modalități de a evita sau de a remedia problemele.De asemenea, de interes:Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692