Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ce înseamnă COP al încălzitorului de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer?

Ce înseamnă COP al încălzitorului de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-01-09      Origine:teren

Încălzitorul de apă este un aparat de uz casnic indispensabil în viața de familie modernă.Cele mai comune încălzitoare de apă includ încălzitorul de apă electric, încălzitorul de apă pe gaz, încălzitorul de apă solar și, desigur, încălzitorul de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer, cunoscut pentru conservarea energiei.Mulți oameni spun că încălzitoarele de apă sunt eficiente din punct de vedere energetic, deci ce valoare poate explica conservarea energiei lor?


Pompă de căldură aer-apă cu evacuare superioară

Acesta este conceptul pe care SPRSUN vi-l va prezenta - valoarea COP a încălzitorului de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer.După ce răspundem la următoarele întrebări, vom ști mai multe despre el: Care este sensul COP?Ce reprezintă valoarea COP?Care este valoarea COP generală a încălzitorului de apă cu sursă de aer?Cum se calculează valoarea COP?

De fapt, valoarea COP este un parametru foarte important în industria aparatelor de uz casnic.Dintre încălzitoarele de apă cu sursă de aer, COP reprezintă Coeficientul de Performanță, o expresie a eficienței unei pompe de căldură.Când încălzitorul de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer este în circulație, COP-ul său se referă la raportul dintre capacitatea de încălzire a compresorului și puterea pe arbore PE a compresorului în aceeași stare de funcționare.

Mai simplu spus, valoarea COP a încălzitorului de apă cu sursă de aer este de fapt raportul dintre capacitatea de încălzire realizată de sistemul pompei de căldură și puterea de intrare.În aceeași condiție de funcționare, cu cât raportul este mai mare, cu atât eficiența și economisirea de energie a sistemului pompei de căldură sunt mai mari.

Valoarea COP a unui încălzitor de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer eficientă și economisitoare de energie la temperatura camerei este de obicei necesar să fie 3.8.Utilizatorii doresc să cunoască sursa valorii COP, care poate fi calculată printr-o formulă în condiții standard de lucru.

Stare standard de funcționare: temperatura ambiantă 25, temperatura de intrare a apei 15.

Când temperatura apei este încălzită de la 15 la 55, consumul de putere măsurat este înregistrat ca W;când temperatura apei este încălzită de la 15 la 55, timpul necesar se înregistrează ca t;capacitatea netă măsurată a rezervorului de apă se înregistrează ca L.

Atunci cantitatea de căldură câștigată de apă este: Q = C×L×△T,

Capacitatea medie de încălzire a boilerului este q = Q/T,

Puterea medie consumată de încălzitorul de apă este: P = W/t,

COP măsurat în condițiile standard de lucru este: COP = q/P = C×L×△T/W.

Pe lângă metodele de mai sus, consumatorii pot obține și valoarea COP într-un mod simplu.De exemplu, dacă capacitatea de încălzire a încălzitorului de apă cu pompă de căldură este P1 (KW), iar puterea nominală a pompei de căldură este P2 (KW), atunci COP = P1/P2.

Valoarea COP a încălzitorului de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer nu este afectată doar de mediul extern, ci și de diverși factori, cum ar fi coeficientul de performanță al compresorului și potrivirea sistemului unității pompei de căldură.Așa-numita potrivire a sistemului se referă la performanța de potrivire a compresorului, condensatorului, evaporatorului, mecanismului de accelerare și a sistemului de control automat.Din valoarea COP, obținem nu numai raportul de eficiență energetică a încălzitorului de apă cu sursă de aer, ci și performanța de potrivire a accesoriilor interne.

În comparație cu încălzitoarele de apă tradiționale, cum ar fi încălzitoarele de apă pe gaz și încălzitoarele electrice de apă, conservarea energiei și protecția mediului sunt cele mai mari avantaje ale încălzitoarelor de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer.Deoarece aerul poate fi peste tot și căldura din aer este disponibilă în orice moment, este necesară doar o cantitate mică de energie electrică pentru a produce un flux continuu de apă caldă.Dar dacă valoarea COP a încălzitorului de apă cu sursă de aer nu îndeplinește cerințele, efectul de economisire a energiei este imposibil de a satisface nevoile clienților.

Atunci când consumatorii aleg încălzitoare de apă cu pompe de căldură cu sursă de aer, ei pot identifica valoarea COP printr-o înțelegere detaliată și pot selecta cele mai potrivite produse dintr-o gamă largă de mărci de pompe de căldură cu sursă de aer pentru a obține efecte confortabile și de economisire a energiei.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692