Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ce este un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură?

Ce este un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-09-30      Origine:teren

Pompa de căldură este un dispozitiv care transferă energia termică de la sursa de căldură la temperatură joasă la o sursă de căldură la temperatură înaltă.Obține de obicei energie termică de calitate scăzută din aer, apă sau sol din natură, funcționează prin electricitate și apoi oferă oamenilor energie termică de înaltă calitate care poate fi utilizată pentru a asigura încălzirea și răcirea încăperii.

Aparatul de aer condiționat este un aparat electronic cu un proces de reglare și control a temperaturii, umidității, curățeniei și vitezei aerului ambiental din clădiri prin mijloace manuale.Pur și simplu vorbind, aerul condiționat este de a obține încălzirea și răcirea prin reglarea și controlul temperaturii aerului din interior.

Combinând cele două definiții, aparatul de aer condiționat cu pompă de căldură este un tip de echipament care se referă la utilizarea tehnologiei pompei de căldură pentru a obține încălzirea și răcirea casei.În funcție de diferite surse de căldură, poate fi, de asemenea, împărțită în pompă de căldură sursă de aer pentru aer condiționat, pompă de căldură sursă de apă pentru aer condiționat și pompă de căldură sursă de sol pentru aer condiționat.Mulți producători de pompe de căldură, pentru a ajuta consumatorii obișnuiți să înțeleagă, folosesc conceptul comun de aer condiționat pentru a-l defini ca „aer condiționat cu pompă de căldură”.


Aparat de aer conditionat cu pompa de caldura EVI Inverter

Cu toate că aer conditionat cu pompa de caldura iar aparatul de aer condiționat general poate realiza funcții de răcire și încălzire, aparatul de aer condiționat cu pompă de căldură este mai bun la încălzire, în timp ce aparatul de aer condiționat general se concentrează pe răcire.

Modurile lor de eliberare a căldurii sunt diferite.Aparatul de aer condiționat cu pompă de căldură transferă căldura în apă și folosește apa caldă ca purtător pentru încălzire, în timp ce aparatul de aer condiționat obișnuit eliberează în mod direct energia termică în aer și modifică temperatura aerului.

Aparatul de aer condiționat cu pompă de căldură solicită temperatura apei și presiunea sistemului, ceea ce determină și selecția diferitelor părți, referindu-se în principal la două componente de bază - compresor și schimbător de căldură.Aerul condiționat cu pompă de căldură are cerințe mai stricte decât aerul condiționat obișnuit, acesta fiind și principalul motiv pentru care prețul aparatului de aer condiționat cu pompă de căldură este mai mare decât cel obișnuit.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692