Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cele mai bune pompe de căldură cu invertor revizuite în 2022

Cele mai bune pompe de căldură cu invertor revizuite în 2022

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-03-25      Origine:teren

Oamenii de pe tot globul sunt obișnuiți cu utilizarea sistemelor de aer forțat pentru condiționarea și încălzirea aerului în casele lor.Unele dintre aparatele obișnuite care se bazează pe astfel de sisteme includ pompele de căldură și aparatele de aer condiționat.


Pompe de căldură cu invertor

Cu toate acestea, tehnologia modernă a jucat un rol esențial în îmbunătățirea sistemelor pe care oamenii le folosesc în casele lor în zilele noastre.Progresul a dus la introducerea în tehnologia pompelor de căldură a compresoarelor cu viteză variabilă acţionate de invertor.Tehnologia se află de obicei în centrul performanței, versatilității și eficienței îmbunătățite legate de cele mai bune pompa de caldura cu invertor.

De obicei, tehnologia folosită pe pompele de căldură cu invertor le permite să funcționeze într-un interval complet de la 0 la 100 %.Tehnologia realizează acest lucru calculând condițiile și temperatura din casă și ajustând puterea acesteia pentru a se potrivi în mod corespunzător cu nevoile mediului.

În același timp, tehnologia permite pompei de căldură să funcționeze la viteze variabile, îmbunătățind astfel o funcționare uniformă și eficientă, ceea ce reduce numărul de cicluri.Acest mecanism se află în centrul confortului și eficienței pompei de căldură cu invertor.

Atunci când achiziționați o pompă de căldură cu invertor, sunt multe lucruri de luat în considerare.De obicei, există informații pe care trebuie să le asigurați pentru a le obține și a verifica înainte de a decide achiziționarea pompelor de căldură.Producătorii și distribuitorii pot furniza cu ușurință informațiile, dar este important să întrebați, pentru a obține informațiile finale.Unele dintre lucrurile critice de căutat includ următoarele:

 • Fiabilitatea producătorului

 • Tehnologia folosită la pompa de căldură

 • Temperatura la care poate funcționa pompa de căldură

 • Utilizarea software-ului și compatibilitatea

 • Performanță și eficiență

 • Beneficii suplimentare legate de un anumit model

Pompe de căldură cu invertor cu eficiență dovedită în 2022

Câteva pompe de căldură cu invertor au eficiență constatată.În fragmentul următor, ne uităm la caracteristicile câtorva dintre ele.

1. SPRSUN 19KW 20KW R32 DC Inverter Pompe de căldură aer-apă pentru zone reci

19KW 20KW R32 DC Inverter Pompe de căldură aer-apă pentru zone reci


Atunci când proiectează aceste pompe de căldură, producătorii trebuie să fi avut grijă să se asigure că îndeplinesc dorința de confort a utilizatorului.Modelul este perfect pentru sporirea confortului prin încălzirea adecvată a apei, răcirea, încălzirea și răcirea încăperii, printre alte aspecte.

Acest model folosește o tehnologie care îi permite să obțină rezultate în diverse moduri, deși sistemul său avansat este în centrul funcționalității sale.Iată câteva caracteristici comune ale pompei cu invertor.

 • Ecran tactil color de cinci inchi: Aceasta este o caracteristică importantă care oferă utilizatorului posibilitatea de a controla temperatura și setează modurile sistemului său destul de ușor.Utilizatorii pot verifica cu ușurință codurile de eroare, deoarece există o interfață modernă clară.

 • -30⁰C Temperatura de funcționare EVI: Modelul care utilizează EVI la temperatură joasă DC este realizat pentru a se potrivi corespunzător zonelor climatice reci.Modelul de la SPRSUN încorporează agentul frigorific R32 și tehnologia inverter EVI pentru a permite pompei de căldură să producă apă caldă la 60⁰C și să mențină casa caldă chiar și atunci când temperaturile sunt de -30⁰C.

 • Software actualizat cu un singur clic: Deoarece majoritatea software-ului necesită o actualizare din când în când, pompa de căldură folosește un design care anunță utilizatorul atunci când este necesar.Actualizarea este simplă odată ce utilizatorul conectează pompa de căldură la internet, deși vitezele internetului ar trebui să fie suficient de rapide pentru a garanta un proces de actualizare mai rapid.

 • Celelalte caracteristici ale pompei de căldură includ, dar nu se limitează la, producția de zgomot redus, agent frigorific R32, dezghețare inteligentă și control inteligent, printre altele.

2. SPRSUN Pompă de căldură aer-apă cu invertor de curent continuu cu etichetă energetică A+++ de 9,5 kW - tip monobloc

Pompă de căldură aer-apă cu invertor DC cu etichetă energetică A+++ de 9,5 kW - tip monobloc


Acesta este un model de pompă de căldură cu cel mai bun rating de eficiență energetică de pe piață.Unele dintre specificațiile notabile ale pompei de căldură includ un COP maxim de 5,56, o sursă de alimentare de la 220V la 240V, o capacitate de încălzire de 9,5KW și o capacitate maximă de răcire de 8,5KW, printre altele.

Unele dintre caracteristicile care conferă pompei de căldură funcționalitatea sa includ:

 • ERP A+++ Energie: Datorită eficienței sale în utilizarea energiei, modelul este evaluat ca A+++, cel mai înalt rating acordat oricărei pompe de căldură.Pompa de căldură a atins standardul perfect pentru orice pompă de căldură cu invertor.Prin urmare, consumul de energie al modelului este destul de mic și în cadrul așteptărilor obișnuite.

 • Vitezele de încălzire și răcire sunt destul de rapide: De obicei, pompa de căldură conține un compresor rotativ Panasonic îmbunătățit tehnologic, care este inclus pentru a spori eficiența.Acest lucru ajută pompa de căldură să funcționeze la cea mai bună eficiență, permițându-i să încălzească apa sau să producă răcire sau încălzire la viteză mare.

 • Control inteligent: Pompa de căldură folosește un mecanism avansat tehnologic, „controler inteligent CAREL cu RS485. Acest lucru este esențial în realizarea controlului legăturii dintre capătul aplicației terminale și unitatea pompei de căldură. Pompa de căldură conține tehnologie WIFI care permite utilizatorului să controleze căldura. pompe din confortul telefoanelor lor.

 • Cinci moduri de lucru: Funcționalitatea îmbunătățită a acestui model este îmbunătățită și mai mult prin utilizarea a cinci moduri de încălzire, inclusiv de la modul 1 până la modul 5.

3. SPRSUN R32 ERP A+++ 22KW EVI Pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu multifuncțional la temperatură joasă

R32 ERP A+++ 22KW EVI Pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor DC multifuncțional la temperatură joasă


Acest tip este cea mai bună soluție pentru o pompă de căldură cu invertor care funcționează mai curat și cu o eficiență de neegalat.Capacitatea de a furniza funcționalitățile provine din specificațiile sale majore, inclusiv un COP maxim de 5,81, o temperatură de funcționare de la -25⁰C până la -45⁰C, o capacitate maximă de încălzire de 22KW și capacitatea de răcire de 20,1.

În plus, modelul poate oferi utilizatorilor o gamă largă de funcții, inclusiv încălzirea apei și a caselor și răcirea diferitelor încăperi ale casei, printre altele.

Unele dintre caracteristicile unice ale pompei de căldură includ:

 • GWP mai mic: Această pompă de căldură conține un gaz frigorific R32, care funcționează cu pompa de căldură DC inverter pentru a funcționa moderat mai curat și mai eficient.Drept urmare, are un impact dăunător limitat asupra mediului înconjurător, deoarece emisiile sale de carbon sunt destul de minime, în timp ce nu epuizează în niciun fel ozonul.

 • Nivel de eficiență sporit: Pompa cu invertor are un COP maxim de 5,95.Acest lucru permite unității să se încarce și să recircule într-un mod mai eficient decât pompele de căldură cu invertor de curent continuu ale majorității agenților frigorifici de pe piață.Acest lucru este grozav pentru familii, deoarece pot reduce facturile la energie, deoarece consumul de energie este redus.

 • Încorporarea abilităților tehnologiei inteligente: Unitatea conține un controler CAREL, care joacă un rol critic în notarea temperaturii folosind senzori care înregistrează condițiile atmosferice.În plus, unitatea conține un sistem de monitorizare online (WIFI) care permite producătorilor și asistenței pentru clienți să acorde suport esențial clienților ori de câte ori este nevoie.

4. SPRSUN Pompă de căldură cu sursă de aer pentru piscină cu invertor CC R32 mic de 4,5 kW și 6,5 kW

9.5KW R32 ERP A+++ Pompe de căldură monobloc cu invertor CC pentru climă rece mici


Atunci când găsiți o pompă de căldură perfectă pentru o piscină, pompa de căldură cu sursă de aer pentru piscină cu invertor CC R32 de 4,5 kW și 6,5 kW este cea mai bună opțiune.Unitatea este realizată cu mai multe specificații care îi conferă capacitatea.

Specificațiile includ un COP maxim de 16,33 sau 16,18, o sursă de alimentare de la 220V la 240V și o temperatură de funcționare de la -15⁰C la -45⁰C.În mod similar, capacitatea de încălzire este de 4,5 KW sau 6,5 KW, în timp ce capacitatea de răcire este de 2,5 KW sau 3,6 KW.Unitatea este importantă pentru mai multe funcții, cum ar fi încălzirea apei pentru piscine menajere și răcirea.

Caracteristicile care îmbunătățesc funcționalitatea pompei sunt:

 • COP maxim 17,3: Acest lucru este important pentru creșterea economiei de energie în timpul funcționării.Rețineți că, cu COP care atinge până la 16,39, unitatea poate modifica frecvența de funcționare a diferitelor componente ale pompei de căldură, cum ar fi ventilatorul și compresorul rotativ.Aceasta schimbă însă frecvența în funcție de nevoile cerute.Acest lucru scurtează timpul necesar pentru încălzire, care furnizează mai multă căldură decât fostele pompe de căldură.

 • Zgomot redus 40 dB(A): Sistemul de pompă de căldură pentru piscină cu invertor de curent continuu SPRSUN folosește compresoare cu invertor Panasonic echipate cu ventilatoare Nidec DC fără perii.Drept urmare, sistemul asigură că pompele nu fac zgomot inutil în timpul funcționării, deoarece cele două elemente ajută la reducerea zgomotului intern.Prin urmare, piscinele sunt garantate a avea silențios excelent, eradicând zgomotul comun legat de pompele de căldură casnice.

 • Schimbător de căldură cu tub în carcasă de titan: Aceste unități utilizează schimbătorul de căldură din titan tub-in-shell cu grade ridicate de rezistență chimică pentru a eradica oportunitățile de coroziune.De obicei, titanul este o opțiune excelentă pentru a face față la temperaturi ridicate, presiune și eroziunea apei.Această abilitate se corelează cu calitățile sale;duritate, rezistență la căldură și rezistență la coroziune.

 • Alte caracteristici ale acestei pompe cu invertor includ un design concis al pompei de căldură, aplicația WIFI și controlerul cu ecran tactil, printre altele.

În afară de pompele de căldură cu invertor prezentate mai sus, o gamă largă de alte pompe de căldură prezintă cea mai bună pompă de căldură cu invertor în comparație cu multe altele.Pentru a explora o listă a gamei largi de pompe de căldură cu invertor autentificate, verificați site-ul web SPRSUN.

Concluzia

Instalarea unei pompe de căldură necesită cunoaștere aprofundată atât a aspectelor tehnice, cât și a designului potrivit.Există aspecte cruciale de căutat atunci când achiziționați o pompă de căldură cu invertor, care depinde de scopul de instalare prevăzut.

Cu toate acestea, o pompă de căldură cu invertor bună ar trebui să răspundă cel puțin nevoilor utilizatorului în mod corespunzător, un factor care poate fi constatat urmând îndrumările unui expert la achiziționarea uneia.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692