Acasă / Blog / Blogul companiei / Cum este SPRSUN Kit pompă de căldură cu sursă de aer?

Cum este SPRSUN Kit pompă de căldură cu sursă de aer?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-02-06      Origine:teren

Instalarea unei pompe de căldură cu sursă de aer este una dintre cele mai eficiente și mai rentabile moduri de a gestiona încălzirea și răcirea în casa dvs.Pompele de căldură cu sursă de aer sunt, de asemenea, mai bune pentru mediu și o modalitate excelentă de a reduce amprenta de carbon fără a sacrifica confortul.

Una dintre provocările pompelor de căldură cu sursă de aer este procesul de instalare relativ complex al acestora.Acest lucru se traduce adesea prin costuri mari de instalare sau instalare eronată dacă proprietarii de case merg pe calea bricolajului.

Din fericire, SPRSUN a dezvoltat un kit complet pentru pompă de căldură cu sursă de aer pentru a face procesul de instalare mai ușor și mai rapid.Aici este o prezentare cuprinzătoare a setului de pompă de căldură cu sursă de aer SPRSUN, conceput pentru a economisi timp și bani proprietarilor de case în timpul instalării pompei de căldură.


Ce este SPRSUN kitul pompei de căldură cu sursă de aer?


Setul de pompă de căldură cu sursă de aer SPRSUN este un kit de componente monobloc pentru pompă de căldură, care asigură o instalare mai ușoară și mai rapidă.Pachetul vine cu toate componentele necesare instalarii unei pompe de caldura cu sursa de aer integrala.Aceste componente includ:

 • Pompă de apă

 • Filtru

 • Supapă cu trei căi

 • Vas de expansiune

 • contactor AC

 • Cutie electrica

 • Comutator de protecție împotriva scurgerilor

Setul de pompă de căldură cu sursă de aer SPRSUN acceptă pompele de căldură cu invertor de curent continuu R32 și poate fi folosit și cu un sistem de energie solară de pe acoperiș (putere fotovoltaică).Aplicarea cu energie fotovoltaică necesită ca rețeaua solară să furnizeze o tensiune stabilă pompei de căldură sursei de aer.Setul pompei de căldură este gata de utilizare dacă există o sursă de tensiune stabilă care îndeplinește cerințele pompei de căldură.


SPRSUN Caracteristici și specificații ale setului pompei de căldură cu sursă de aer


Pompa de căldură monobloc SPRSUN este disponibilă în patru versiuni sau modele cu diferite întrerupătoare de scurgere, printre alte specificații.Modelele includ CGH02, CGH03, CGH04 și CGH06. Vizitați pagina produsului pentru a verifica specificațiile fiecărui model.


sprsun-kit-pompa-de-caldura


Beneficiile/Avantajele setului de pompă de căldură cu sursă de aer SPRSUN

1. Ajută la economisirea timpului și a banilor în timpul instalării pompei de căldură


Procesul de instalare a pompei de căldură este una dintre problemele majore care împiedică pompele de căldură cu sursă de aer să devină mai frecvente în multe case.Costurile de instalare tind să fie mai mari în comparație cu sistemele de încălzire tradiționale.Costurile de instalare ale unei pompe de căldură cu sursă de aer prin serviciile unui instalator profesionist pot varia între 2.000 USD și 10.000 USD.

Atunci când luați în considerare costul de achiziție inițial, care tinde să fie, de asemenea, mare, costul total poate fi prohibitiv.Acest lucru îi poate împiedica pe mulți proprietari să adopte tehnologia pompei de căldură cu sursă de aer.Kitul pentru pompe de căldură cu sursă de aer SPRSUN înlătură această barieră de instalare, ajutând consumatorul să economisească niște bani atunci când instalează pompe de căldură, deoarece puteți instala unitatea Monoblock fără servicii profesionale.

Timpul este, de asemenea, un alt factor la instalarea sistemelor de încălzire.Identificarea, aprovizionarea și achiziționarea tuturor componentelor necesare instalării unui sistem de încălzire și răcire necesită o perioadă semnificativă de timp.Setul de pompă de căldură SPRSUN elimină această agitație, oferind un pachet cuprinzător all-in-one cu toate componentele necesare pentru o instalare ușoară și rapidă.


2.Are un design compact, care economisește spațiu

Designul compact al setului pompei de căldură cu sursă de aer SPRSUN îl face ideal pentru instalarea în spații înguste.Cu un volum de aproximativ 0,14 metri cubi (5 picioare cubi) și o greutate de 34 Kg, setul pompei de căldură SPRSUN este convenabil compact și ușor, oferind totuși toate componentele necesare pentru instalarea unui Pompa de caldura cu sursa de aer monobloc.

Amplasarea este un factor major care poate afecta performanța unei pompe de căldură cu sursă de aer.Alegerea locației perfecte pentru a instala o pompă de căldură cu sursă de aer poate fi mai dificilă în comparație cu alte tipuri de sisteme de încălzire.

Este important să instalați pompa de căldură conform recomandărilor industriei.De exemplu, este recomandat să instalați o unitate de pompă de căldură cu sursă de aer departe de lumina directă a soarelui, departe de ferestre și vecini pentru a reduce zgomotul, aproape de proprietatea dvs. pentru a reduce lungimea țevii și departe de locațiile care suferă vânturi puternice.

Cu o unitate compactă all-in-one, este mult mai ușor să respectați aceste instrucțiuni privind locația de instalare pentru a asigura o încălzire și răcire eficiente și fiabile.Este mai ușor să găsești locul perfect pentru o unitate de încălzire compactă decât una mare în aproape orice tip de casă.

De asemenea, vă oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește locul în care puteți instala unitatea, ajutându-vă în același timp să economisiți spațiu în casa dvs.Designul compact și ușor permite, de asemenea, o instalare mai ușoară și mai rapidă.


sprsun-kit-instalare-pompa-de-caldura3. Dispune de o pompă de apă de înaltă eficiență


Setul de pompă de căldură cu sursă de aer SPRSUN include o pompă de apă Grundfos, care oferă diverse beneficii dacă aveți un sistem de încălzire pe bază de apă.Pompele de apă Grundfos sunt fabricate de unul dintre cei mai importanți producători de pompe cu sediul în Danemarca.Aceste pompe de calitate superioară ajută la maximizarea eficienței și la prelungirea duratei de viață a unui sistem de încălzire pe bază de apă.

Pompa este o componentă simplă, dar integrantă a unei pompe de căldură cu sursă de aer.Această componentă crucială consumă o cantitate semnificativă de energie într-o unitate cu pompă de căldură sau în orice alt aparat.O mare parte din această energie reprezintă deșeuri inutile.

Potrivit Grundfos, două treimi din pompe folosesc cu până la 60% mai multă energie decât este necesar, deoarece funcționează la viteză maximă, indiferent de cerințe.Majoritatea motoarelor pompelor trebuie să funcționeze la viteza maximă în jur de cinci procente din timp.Această funcționare ineficientă duce la o risipă majoră de energie pe toată durata de viață a multor pompe.

Utilizarea unei pompe de înaltă eficiență economisește o cantitate considerabilă din această energie și vă ajută să economisiți bani la facturile de energie și costurile de operare.Pompele de apă Grundfos din seturile de pompe de căldură SPRSUN sunt extrem de eficiente, fiabile, durabile și au o durată de viață lungă.

Cu toate acestea, unii consumatori pot considera că pompele Grundfos de înaltă eficiență sunt costisitoare în comparație cu alte pompe.Din acest motiv, SPRSUN oferă și un kit de pompă de căldură care include o alternativă mai ieftină la pompă de apă.Opțiunea alternativă ajută la satisfacerea nevoilor bugetare ale diferiților consumatori prin reducerea costurilor totale inițiale.


4. Rezervor de expansiune de mare capacitate pentru o siguranță sporită


În ciuda dimensiunilor sale compacte, setul de pompă de căldură cu sursă de aer SPRSUN vine cu un rezervor de expansiune mare de 5 litri pentru a spori siguranța sistemului dvs. de încălzire a apei.Volumul de apă încălzită într-un sistem de încălzire închis, cum ar fi o pompă de căldură aer-apă, crește și pune presiune suplimentară asupra sistemului.În timp, fluctuațiile de presiune pot deteriora componentele sistemului, cum ar fi conductele.

Un vas de expansiune atenuează această presiune și prelungește durata de viață a sistemului de încălzire.Este amplasat la capătul de sarcină al unei pompe de căldură aer-apă pentru a proteja sistemul de încălzire de dilatarea termică.Rezervorul de expansiune de mare capacitate inclus în kitul pompei de căldură SPRSUN vă ajută să maximizați durata de viață și eficiența sistemului dvs. de încălzire și răcire.


5. Are un sistem de filtrare multifuncțional robust


Pompele de căldură sunt mai mult decât simple aparate de încălzire și răcire.Sistemul de filtrare a aerului din setul de pompă de căldură SPRSUN curăță aerul pe măsură ce aparatul funcționează.SPRSUN kitul pompei de căldură cu sursă de aer vine cu un separator de murdărie multifuncțional și un filtru eficient și fiabil CALEFFI în acest scop.

Acest dispozitiv cuprinde un sistem magnetic de decontaminare și evacuare de siguranță într-o singură unitate compactă.Sistemul de filtrare multifuncțional gestionează diverse funcții de curățare, care sunt esențiale pentru funcționarea eficientă și longevitatea componentelor pompei de căldură.

Aceste funcții includ filtrarea, decontaminarea magnetică, evacuarea, monitorizarea presiunii și reducerea sigură a presiunii.Calitatea aerului din casa dvs. este mai importantă ca niciodată astăzi, iar sistemul de filtrare din setul cu pompă de căldură SPRSUN asigură o bună calitate a aerului din interior.


6. Supapa cu trei căi oferă multifuncționalitate


Setul de pompă de căldură cu sursă de aer SPRSUN are o supapă cu 3 căi cu diametru nominal (DN) 25 de înaltă calitate.Supapele cu 3 căi sunt proiectate pentru deviația și amestecarea apei pentru a îndeplini cerințele unui sistem de încălzire și răcire.

Acest tip de supapă vă permite să selectați modul potrivit în funcție de nevoile dumneavoastră de încălzire.Dacă aveți nevoie de o funcție de apă caldă, puteți alege această aplicație alături de alte aplicații precum încălzirea spațiului interior.O supapă cu 3 căi este o opțiune excelentă dacă aveți rezervoare separate de încălzire și răcire.


7. Cuprinde componente de înaltă calitate


În calitate de proprietar, vă așteptați la performanță și eficiență de încredere de la sistemul dvs. de încălzire și răcire rezidențială.SPRSUN își bazează reputația pe calitatea produselor sale, iar kitul SPRSUN pentru pompă de căldură cu sursă de aer nu este diferit.SPRSUN înțelege că precizia, eficacitatea și durabilitatea componentei utilizate în produsele sale determină funcționalitatea și longevitatea produselor.

Ca atare, SPRSUN folosește piese și componente de cea mai bună calitate și folosește un proces strict de control al calității pentru a-și fabrica kiturile pentru pompe de căldură cu sursă de aer.Având calitatea produsului ca accent exclusiv, asigură o mai bună funcționalitate și fiabilitate a pompei de căldură, precum și siguranță și timp de nefuncționare minim.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692