Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum funcționează încălzitoarele de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer

Cum funcționează încălzitoarele de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-08-24      Origine:teren

Încălzitorul de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer este o nouă generație de dispozitiv de producere a apei calde după cazan, încălzitor de apă pe gaz, încălzitor de apă electric și încălzitor de apă solar.Aprovizionarea cu energie de astăzi devine din ce în ce mai competitivă.Unitățile de încălzire a apei cu pompă de căldură cu aer cu eficiența lor ridicată, economisirea energiei, protecția mediului, siguranță și multe alte avantaje sunt promovate rapid pe piață.

Principiul tehnic

Principiul încălzitorului de apă cu pompa de căldură cu sursă de aer (ASHP) este să conducă compresorul să funcționeze cu o cantitate mică de energie electrică, să absoarbă o cantitate mare de căldură liberă din aer și apoi să elibereze energia termică absorbită în apa rece. pentru a produce apă caldă menajeră sau comercială.Apa caldă este stocată în rezervorul de apă pentru conservarea căldurii pentru a oferi utilizatorilor apă caldă zilnică.

Boilerul cu pompă de căldură poate fi împărțit în două categorii: tip split și tip monobloc.Un monobloc este un sistem „un singur bloc”, în care pompa de căldură are toate componentele sale (cu excepția apei calde care este instalată în casă) în interiorul unei unități de pompă de căldură în afara casei.O unitate de pompă de căldură split are însă atât o unitate exterioară, care constă din schimbătorul de căldură și agent frigorific, cât și o unitate interioară, care este plasată în interiorul casei.Majoritatea gospodăriilor sunt ideale pentru o pompă de căldură aer-apă monobloc.


Cum funcționează încălzitoarele de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer

Specificații de bază

Capacitatea de încălzire a pompei de căldură: se referă la căldura furnizată de pompa de căldură rezervorului de apă în unitatea de timp când încălzitorul de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer funcționează.Cu cât capacitatea de încălzire este mai mare, cu atât viteza de încălzire a rezervorului de apă este mai mare și timpul de așteptare pentru apă caldă este mai scurt.

Debitul de apă (rata de încălzire): unitatea este L/h, indicând volumul de apă care poate fi încălzit într-o oră.În condiții standard, temperatura exterioară este de 20, iar temperatura apei este încălzită de la 15 la 55.

Temperatura apei de ieșire: se referă la temperatura apei calde de ieșire.Cu cât temperatura de ieșire este mai mare, cu atât cantitatea de apă poate fi amestecată mai mare.Temperatura maximă a apei de ieșire a pompei de căldură obișnuite este de 55.

Avantaje

 • Mai mult Economie de energie

În aceleași condiții, pe baza consumului de energie electrică al încălzitorului electric de apă, consumul de energie al încălzitorului de apă cu sursă de aer reprezintă doar 23,66% din cel al boilerului electric tradițional la 20 de ani. primăvara, 21,78% vara la 32 de ani și 46,38% la - 7 in iarna.Ca un nou echipament energetic, pompa de căldură aer-apă are efecte evidente de economisire a energiei.

 • Mai sigur

Încălzitorul de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer este acționat de o cantitate mică de energie electrică, fără ardere și emisie de gaze nocive.Apa si curentul electric sunt complet separate, asigurand o mare siguranta.Boilerul electric de apă are posibilitatea de scurgere electrică, iar încălzitorul de apă pe gaz poate produce și riscul de CO din cauza arderii incomplete a gazului natural.Încălzitorul solar de apă trebuie folosit departe de vremea furtunilor.Prin urmare, relativ vorbind, încălzitorul de apă ASHP este mai sigur de utilizat.

 • Mai confortabil de utilizat.

Volumul de apă furnizat de ASHP este suficient pentru a satisface nevoile multor persoane care folosesc apă în același timp, iar funcționarea scălării și spălării legumelor nu interferează între ele.Unitatea produce apă rapid și are o capacitate mare de alimentare cu apă și are o capacitate puternică de a reumple apa în timp util.Temperatura încălzitorului de apă pe gaz are condiții bruște de frig și cald.În combinație cu rezervorul de apă cu temperatură constantă, temperatura apei ASHP este constantă;alte încălzitoare de apă sunt, în general, alimentare cu apă într-un singur punct (doar pentru duș), în timp ce pompa de căldură aer-apă este, în general, alimentare cu apă în mai multe puncte (duș, toaletă, bucătărie etc.).


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692