Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum să alegi un încălzitor de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer?

Cum să alegi un încălzitor de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-03-25      Origine:teren

Boilerele cu pompă de căldură cu sursă de aer sunt un fel de echipamente de alimentare cu apă caldă economisitoare de energie și ecologice, care pot înlocui cazanele fără limitarea resurselor.Ei aplică agent frigorific ecologic pentru a absorbi căldura din aer.Prin funcționarea compresorului, o pompă de căldură cu sursă de aer poate produce apă caldă menajeră mai mare de 50 cu valoare anuală COP peste 3,0.

Pompele de căldură cu sursă de aer (ASHP) sunt potrivite pentru piscine interioare, hoteluri, vile, saloane de coafură, baie de picioare, fabrici, ferme etc. Unitățile pot fi utilizate în procesul de încălzire a apei calde și pot fi instalate și în locuri unde capacitatea de răcire este necesară, dar nu atât de solicitată.

Cum să alegi un încălzitor de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer?De ce ar trebui să țineți cont atunci când cumpărați o pompă de căldură aer-apă?


Pompa de caldura apa calda cu sursa de aer de 40kw

Service & Suport

Nu este nevoie să cumpărați cea mai scumpă pompă de căldură.Alegeți doar o marcă de producție cu garanție foarte lungă, întreținere pe viață și o serie de servicii post-vânzare!

Temperatura constanta

Funcția de temperatură constantă asigură că apa nu va fi supraîncălzită la scăldat, ceea ce evită și accidentele de opărire.În prezent, temperatura sigură a apei a încălzitoarelor de apă din hotel este de aproximativ 55.Temperatura apei pe care oamenii o folosesc pentru baie este în general între 30-40.

Izolație termică

Dacă un încălzitor de apă nu are o funcție bună de conservare a căldurii, nu este un încălzitor de apă ideal.Când temperatura ambiantă este de 15-20°C iar temperatura apei din rezervorul de apă este de 55-60, scăderea temperaturii în 24 de ore nu trebuie să depășească 4.Prin urmare, este foarte important să selectați un încălzitor de apă de înaltă performanță, care va economisi o mulțime de costuri de energie electrică.

Volumul rezervorului de apă

Pentru a selecta volumul potrivit al rezervorului de apă, trebuie să luați în considerare în principal populația casnică și consumul de apă caldă.În general, 50-60L de apă este folosită de fiecare persoană pe zi.De exemplu, dacă în familie sunt 5 persoane, putem alege un rezervor de apă de 250L sau 300L.Clienții pot alege un rezervor de apă mai mare în funcție de situația lor reală.

Comoditatea întreținerii

Atunci când achiziționăm un încălzitor de apă, ar trebui să luăm în considerare dacă este convenabil pentru întreținere în viitor.În general, oamenii preferă să aleagă pompe de căldură all-in-one.Cu toate acestea, din punct de vedere profesional, atunci când o pompă de căldură all-in-one necesită întreținere, este mai deranjantă decât pompele de căldură monobloc.Întreținerea este ceva cu care clienții trebuie să se confrunte în viitor.

Prin urmare, dacă locul în care este instalat încălzitorul de apă în casa dumneavoastră nu este foarte mic, este recomandat să selectați pompa de căldură aer-apă de tip monobloc.Așa-numitul tip monobloc include o unitate de pompă de căldură și un rezervor de apă, care sunt separate.În schimb, o pompă de căldură all-in-one conține rezervorul de apă și unitatea pompei de căldură în același rezervor metalic.

Coeficient de performanță

COP-ul pompei de căldură aer apă reprezintă energia termică generată de echipament împărțit la energia electrică consumată.Valoarea COP indică în mod direct eficiența de încălzire a unei pompe de căldură și, cu cât unitatea este mai eficientă, cu atât se economisește mai multă energie.Prin urmare, COP este un parametru important pentru măsurarea performanței de încălzire a ASHP.

Capacitate de incalzire

Pentru familiile obișnuite, pompele de căldură de 3,5 KW până la 7 KW ar trebui să poată satisface cererea.Dacă este o familie numeroasă sau pentru uz comercial, poți lua în considerare alegerea unei unități cu capacitate de încălzire mai mare.

Presupunând că 1000L de 20 apa rece trebuie încălzită la 55 în fiecare zi, atunci sarcina termică = 1*1000*(55-20) = 35000Kcal;1 kW.H = 860Kcal, apoi sarcina termică = 35000/860 = 41KW.H. Dacă timpul de încălzire este de 5,5 ore pe zi, se poate calcula capacitatea de încălzire a modelului necesar de pompă de căldură: 41/5,5 = 7KW.

Sfaturi suplimentare de cumpărare

 1. Inspecția aspectului: vopseaua de pe suprafața exterioară trebuie să fie uniformă, de culoare strălucitoare și nu trebuie să cadă, să nu prezinte zgârieturi severe, urme de extrudare etc.;carcasa este mai bine să fie din oțel antirugină.

 2. Preveniți cu strictețe produsele false și inadecvate.În general, cel mai bine este să mergeți la un producător de top sau la un distribuitor/revânzător autorizat de producător pentru a cumpăra o pompă de căldură.

 3. Asigurați-vă că există o listă completă de accesorii.

 4. Verificați ștecherul de alimentare: cablajul trebuie să fie ferm și firul trebuie să fie gros și dur.Dacă este prea mic, se va încălzi la scurt timp după ce a fost electrificat pentru o perioadă sau chiar va provoca incendiu din cauza supraîncălzirii după o funcționare pe termen lung.

 5. Testare și inspecție: mai întâi, verificați dacă indicatorul luminos este aprins și dacă mașina este umanizată fără a fi nevoie ca oamenii să o pornească/oprească frecvent.Verificați dacă există o funcție de protecție împotriva supraîncălzirii și dacă dezghețarea funcționează bine.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692