Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum să rezolvi problemele de zgomot ale pompelor de căldură cu apă caldă de aer?

Cum să rezolvi problemele de zgomot ale pompelor de căldură cu apă caldă de aer?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-02-11      Origine:teren

Unii clienți care folosesc pompe de căldură pentru apă caldă cu sursă de aer reflectă că există un zgomot „zgomot” atunci când încălzitorul lor de apă cu sursă de aer funcționează.De fapt, înainte ca fiecare pompă de căldură să iasă din fabrică, producătorul efectuează de obicei teste de zgomot pe mașină, efectuând un tratament închis pe compresor și acoperind un strat de bumbac fonoabsorbant în interiorul carcasei, astfel încât să se asigure că sunetul generat de unitatea în timpul funcționării se află într-un interval normal.

Pompă de căldură cu invertor cu zgomot redusDacă compresorul se defectează, zgomotul va deveni mult mai puternic și acest lucru va afecta utilizarea normală.Dacă compresorul funcționează normal, dar instalarea este neștiințifică și nerezonabilă, aceasta va cauza, de asemenea, compresorul să genereze zgomot excesiv.De exemplu, dacă unitatea nu este plasată orizontal în timpul procesului de instalare, aceasta va duce la ciocnirea între țeava de cupru mediu de lucru și carcasă în timpul funcționării sau la frecarea palelor ventilatorului în ladă, ceea ce va produce o mulțime de zgomotul, nu numai că afectează restul locuitorilor din jur, ci și influențează durata de viață a unității și provoacă defecțiuni.Doar instalarea corectă și științifică poate reduce zgomotul în timpul funcționării unității, ceea ce garantează funcționarea normală a unității cu pompă de căldură și reduce impactul zgomotului asupra gospodăriilor.


Pe lângă atenția comercianților care ar trebui să fie acordată instalării, utilizatorii ar trebui să urmeze și sfaturile de mai jos:

 1. Reduceți impactul zgomotului cauzat de unitatea pompei de căldură aer apă.De exemplu, compresorul ar trebui să fie echipat cu o cârpă de înăbușire, iar ventilatorul adoptă tipul silentios.Se recomandă să selectați, pe cât posibil, o sursă de aer cu zgomot redus pentru apă din pompă de căldură.

 2. Pe lângă buna reducere a vibrațiilor a piedestalului intern al compresorului, baza întregii pompe de căldură ar trebui să aibă și măsuri de reducere a vibrațiilor.În plus, unitatea trebuie să stea cât mai departe posibil de încăpere sau să adauge un ecran de absorbție a sunetului între pompa de căldură și camera adiacentă, dar trebuie reținut că ecranul de izolare fonică nu trebuie să obstrucționeze fluxul de aer de ventilație.

 3. Aranjați pompa de căldură în partea de sus a clădirii pentru a minimiza impactul.Ușile izolate fonic vor fi instalate pe acoperișul clădirii unde se află pompa de căldură, sau unitatea pompei de căldură și miezul clădirii vor fi separate de încăperi auxiliare (cum ar fi o cameră pentru pompe de apă sau o cameră de distribuție a energiei electrice).

 4. Pompa de apă este, de asemenea, principala sursă de zgomot, iar izolarea vibrațiilor și a zgomotului pompei de apă este, de asemenea, importantă.Dacă condițiile permit, pompa de apă poate fi amplasată în interior, care poate fi rezistentă la ploaie și fonică.Tratamentul de absorbție a sunetului va fi efectuat în camera pompelor de apă.Dacă pompa de apă este amplasată în aer liber, materialul de absorbție a sunetului lipit în husa de ploaie are efecte asupra reducerii zgomotului.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692