Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cum se întreține sistemul de încălzire prin pardoseală a pompei de căldură aer-apă după vreme rece

Cum se întreține sistemul de încălzire prin pardoseală a pompei de căldură aer-apă după vreme rece

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-05-14      Origine:teren

sezonul de vară se apropie.În majoritatea zonelor, sistemul de încălzire a casei a intrat deja într-o perioadă de 'dormință'.În cea mai rece iarnă, aceste sisteme de încălzire oferă gospodăriilor căldură și confort.După ce încetați să-l mai utilizați, nu uitați să aveți grijă de sistemul de încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură aer-apă, pentru ca acesta să poată aduce mai bine familiei dumneavoastră o iarnă caldă în anul următor!


pompa de caldura aer-apa incalzire prin pardoseala

Întreținerea sistemului de încălzire prin pardoseală

1. Verificați dacă există scurgeri de apă

Când încălzirea nu este utilizată, pot apărea scurgeri de apă la interfața țevii sau supapă din cauza scăderii temperaturii echipamentului de încălzire.

Notă: în cazul unei scurgeri de apă, contactați specialistul post-vânzare pentru întreținere la fața locului.


2. Curăţaţi sita sita

Curățați sita și filtrul.Verificați dacă ecranul filtrului este deteriorat sau blocat din greșeală.Notă: dacă ecranul filtrului este deteriorat, acesta trebuie înlocuit cu unul nou conform specificațiilor și modelului.În timpul procesului de dezasamblare, ar trebui să fie atent pentru a preveni intrarea articolelor diverse în conductă.


3. Întreținerea completă a apei

După oprirea încălzirii, apa originală va fi evacuată mai întâi.Apoi conducta de apă va fi curățată din nou, iar aerul din conductă va fi evacuat.Apa se păstrează în conductă până la următorul sezon de încălzire.

4. Curățarea conductelor

Dacă sistemul de încălzire prin pardoseală este într-un mediu închis, conducta poate fi blocată de nămol, rugină, bacterii și alge dacă nu este curățată.

Notă: în mod normal, conductele de încălzire prin pardoseală trebuie spălate o dată pe an.

Întreținerea ventiloconvectoarelor

După ce încălzirea nu mai este utilizată, curățați praful și bacteriile de pe aripioare și lame, pentru a nu afecta efectul de răcire al aripioarelor, ceea ce ar putea duce la o temperatură insuficientă a camerei;ventilatorul fără curățare pentru o lungă perioadă de timp poate genera o varietate de bacterii, provocând disconfort uman.

Notă: ventiloconvectorul trebuie curățat o dată pe an.

Curățarea unității exterioare și protecția adăposturilor

Curățarea și întreținerea pompei de căldură pot garanta performanța de funcționare a unității și pot prelungi durata de viață a unității.

Notă: atunci când curățați, nu uitați să opriți alimentarea.

Unitatea exterioară a pompei de căldură acumulează ușor praf, care trebuie șters și curățat.

Notă: faceți o treabă bună de protecție a unității exterioare.

Verificați cuprinzător dacă manometrul, supapa de limitare a presiunii, pompa de apă, controlerul de temperatură și alte piese funcționează normal și efectuați o funcționare de probă a sistemului pentru a asigura utilizarea normală a sistemului pompei de căldură, astfel încât să asigurați încălzirea eficientă a casei în timpul iernii. vine sezonul.

Importanța curățării țevilor

La sfarsitul sezonului de incalzire sau racire se va efectua scurgerea si curatarea.Pentru a preveni ruginirea conductei, după curățarea conductei, se va reumple apa dedurizată sau antigel și se va face evacuare fiabilă.La curățarea conductei și a capătului de aplicare, unitatea trebuie izolată, iar capătul de aplicare al unității se va efectua separat.Se recomandă ca unitatea să fie spălată în contrasens o dată pe an.

Pentru a asigura o încălzire eficientă prin pardoseală în următoarea iarnă rece, întreținerea sistemului dumneavoastră de pompă de căldură aer-apă nu poate fi ignorată.Grăbește-te și testează-ți echipamentul de încălzire!


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692