Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / De ce tehnologia Inverter schimbă pompele de căldură definitiv?

De ce tehnologia Inverter schimbă pompele de căldură definitiv?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-08-24      Origine:teren

Pompele de căldură eliberează mai multă energie decât consumă în timpul funcționării.Aceasta este una dintre caracteristicile care le face eficiente și chiar ieftine.Astăzi, pompele de căldură se schimbă - totul merită tehnologiei invertorului.

Invertorul s-a dovedit a fi una dintre modalitățile succinte de economisire a energiei.Reduce aerul de funcționare risipit prin controlul vitezei motorului.Funcționează ca un accelerator de mașină.Astfel, nu trebuie să opriți și să porniți motorul pompei de căldură.În schimb, puteți seta temperaturile așa cum ați face cu o accelerație de mașină.

Dacă juxtapunem aparatele de aer condiționat de modă veche cu modelul inverter, diferența va fi mare.Tehnologia invertorului reduce pierderile de putere, economisind astfel mai multă energie.

AC centrale și cuptoarele au servit casele de zeci de ani.În ciuda acestui fapt, ele nu ajung la eficiență și versatilitate în comparație cu pompele de căldură.Pompele de căldură au încă multe de îmbunătățit de la apariția lor.Dar, de acum, este un subiect închis.Compresoarele cu turație cu tehnologie inverter schimbătoare le fac mai bune.


de ce-se-schimba-tehnologia-invertorului-pompe-de-caldura-pentru-bine

Deci, ce este tehnologia invertorului?

În timp ce utilizați o pompă de căldură normală, AC se pornește și se oprește în anumite perioade.De exemplu, se aprinde pentru o vreme când casa ta este rece.Odată ce este suficient de fierbinte, se oprește doar pentru a se reporni când aerul se potrivește treptat cu cel din exterior.

Prin urmare, nu este eficient.Este ca și cum ai merge pe o motocicletă care trece doar de la 100% accelerație la 0%.Nu există nicio scădere la niciun procent între 100 și zero.Pentru o bicicletă, vei apăsa gazul pentru a o accelera atunci când cade.

Deci, acesta este cazul cu tehnologia inverter.Vă permite să operați complet o pompă de căldură în orice interval de preferințe.De asemenea, invertorul analizează temperatura și condițiile din casa dvs.Ca atare, este capabil să își ajusteze puterea, maximizând astfel eficiența și confortul.

Deci, prin asumarea controlului turației motorului compresorului, reglează cu ușurință temperaturile.

Cum functioneazã?

Invertorul DC conține variatoare de frecvență.Dispozitivele de acţionare cuprind un invertor electric reglabil care controlează viteza motorului electric.Pe termen lung, unitățile controlează producția de răcire și căldură.

De asemenea, controlează intrarea AC la DC.Apoi convertorul electric produce curent dar prin modulația dorită.Pe de altă parte, un micro-controler prelevează temperaturile aerului și se reglează în funcție de viteza compresorului. Pompe de caldura cu invertor sunt astfel de lungă durată, ușor adaptabile și eficiente decât cele tradiționale.În ciuda faptului că este scump, ar trebui să ne așteptăm la o restituire în mai puțin de doi ani, în funcție de utilizare.

Poți citi Acest articol pentru a obține mai multe detalii despre principiile de funcționare ale pompelor de căldură cu invertor.


Cum schimbă tehnologia invertorului pompele de căldură pentru totdeauna?

Le sporește eficiența generală.

Să presupunem că comparăm pompele de căldură fără invertor cu una cu un invertor;eficiența va fi pusă în discuție.Primul nu are controlul asupra producției de energie.În plus, ele pun o presiune suplimentară asupra unității decât este necesar.Hopa!

Este și mai rău atunci când se pornește și se oprește singur.Amintiți-vă, energia de a porni un sistem de curent alternativ mort este mult în comparație cu funcționarea progresivă.Pe scurt, cu cât este nevoie de mai puține ori pentru a porni, cu atât este nevoie de mai puțină energie.Tehnologia invertorului rulează sistemul eficient cu viteză variabilă.Când vine vorba de consumul de energie, asta le face preferabile!

O pompă de căldură cu invertor poate funcționa la temperaturi negative.

Când cumpărați o pompă de căldură, descrierea acesteia are multe afirmații.Cu toate acestea, există întotdeauna o declinare a răspunderii.Un avertisment pentru acest caz.Aparatul nu va funcționa corespunzător în cazul frigurilor extreme.În cele mai multe cazuri, dificultățile încep când temperaturile sunt sub 40 de grade.

Dandu-se poticnind de declinare a răspunderii, proprietarii de case pot anula achiziționarea acestora.Și, mult mai rău, chiar optați pentru cuptoare de cheltuieli uriașe.

Datorită tehnologiei inversate care s-a schimbat.Dispune de o funcție de hiper-încălzire.Ca atare, va crea căldură chiar și atunci când se află la temperaturi negative.Așteptați-vă să funcționeze chiar și atunci când sunt -13 grade Celsius în aer liber.

Pompele de căldură cu invertor funcționează cu uzură minimă.

Pompele de căldură fără invertor au unități de ieșire fixe.Ele comută între pornit și oprit și funcționează la capacitate maximă.La rândul său, funcționarea sa creează tensiuni asupra rețelei de alimentare cu energie electrică.Fiecare ciclu de pornire are o semnătură de supratensiune.Surplusurile afectează și părțile mecanice ale pompei de căldură.

Pe de altă parte, pompele de căldură cu invertor dispun de un compresor DC fără perii.Compresorul nu are un vârf de pornire real când se află în ciclul de pornire.Deci, pompa de căldură pornește cu curentul de zero amperi.Apoi se dezvoltă progresiv pentru a îndeplini capacitatea cerută de clădire.La rândul lor, pompa de căldură și alimentarea electrică se stresează puțin.Prin urmare, supratensiuni minime, precum și uzură.

Puteți economisi bani și spațiu cu tehnologia invertor.

Un alt aspect în schimbare al pompelor de căldură este că acum puteți economisi bani și spațiu cu tehnologia inverter.Nu trebuie să-l încadrați într-un rezervor tampon.În plus, suprafața necesară poate fi mult mai mică dacă este utilizată zona completă de încălzire prin pardoseală.

În mod normal, dacă instalați o pompă de căldură pe o proprietate, aveți nevoie de spațiu pentru a instala un rezervor tampon.Rezervorul tampon transportă apă care este preîncălzită.Apoi este ciclată în jurul sistemului de încălzire centrală, limitând astfel comutatoarele de pornire și oprire.

Luați un incident în care aveți o cameră suplimentară care este rar folosită și are temperaturi scăzute decât restul casei.Cu toate acestea, decizi să-l folosești și chiar să îl încălziți.Prin urmare, trebuie să ajustați temperatura sistemului dumneavoastră de încălzire pentru a satisface cererea noii încăperi.

Rețineți că o pompă de căldură fără invertor funcționează la cea mai mare capacitate.Și va funcționa la același nivel, chiar dacă trebuie să îndeplinească o fracțiune din căldura maximă necesară.Este o risipă de energie electrică.Pentru a evita acest lucru, un rezervor tampon eliberează apa preîncălzită.Apoi este transferat la caloriferele de sub podeaua camerei desemnate. Îl încălzește și folosește puterea maximă a pompei de căldură pentru a încălzi apa din rezervorul tampon.Dar va supraîncălzi rezervorul.

Cu toate acestea, pentru o unitate cu invertor, pompele de căldură se adaptează cu ușurință la puterea inferioară.Apoi obține diferența de cerere și își ajustează puterea în funcție de schimbarea temperaturii scăzute a apei.Această caracteristică permite proprietarilor de case să economisească bani și spațiu pentru instalarea unui rezervor tampon mai mare.

Încheierea

Retrospectiv, apariția tehnologiei inverter a schimbat condițiile din locuințe în timpul lunilor reci.De acum, pompele de căldură încorporate cu această tehnologie pot folosi mai puțină energie, pot dura mult timp și se pot adapta la orice interval de temperatură.Și pentru proprietarii de case, tehnologia oferă șansa de a economisi bani și de a reduce întreruperile electrice.

Echipează pompele de căldură cu eficiență și versatilitate ridicate.Și acesta este motivul din spatele revoluției pompei de căldură de astăzi!


De asemenea, de interes:
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692