Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Districtul lucrează pentru construirea unui viitor cu emisii scăzute de carbon

Districtul lucrează pentru construirea unui viitor cu emisii scăzute de carbon

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2016-07-25      Origine:teren

Directorul districtual CHANGNING, Gu Honghui, a fost prezent la summitul 2016 SUA-China pentru Orașe cu emisii scăzute de dioxid de carbon din 2016 de la Beijing. Gu a fost acolo pentru a împărtăși congresanților, inclusiv secretarului de stat american John Kerry, informații despre experiența lui Changning de promovare a emisiilor scăzute. dezvoltare urbană de carbon.

Changning implementează în prezent un proiect al Băncii Mondiale pentru a sprijini dezvoltarea orașelor cu emisii scăzute de carbon prin promovarea schemelor de energie verde.Este, de asemenea, o măsură importantă, deoarece Chang-ning lucrează spre construirea unei „civilizații ecologice”.

Proiectul are două componente: în primul rând, asistență tehnică și sprijin incremental pentru clădiri cu emisii aproape zero, finanțate printr-un grant al Global Environment Facility;a doua, o componentă de investiții cu emisii reduse de carbon finanțată printr-un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Până în 2018, Changning intenționează să scadă intensitatea carbonului pe unitatea de PIB cu 23% comparativ cu nivelurile din 2010.

Până la sfârșitul anului trecut, intensitatea carbonului pe unitatea de PIB a scăzut deja cu aproximativ 20 la sută.

Changning promovează pe deplin conservarea energiei și reducerea emisiilor în clădirile existente.

Până la sfârșitul anului trecut, districtul a finalizat 23 de proiecte de modernizare pentru a îmbunătăți eficiența energetică a clădirilor existente, care împreună acoperă 1,35 milioane de metri pătrați de spațiu.Se crede că aceste eforturi au redus emisiile de carbon cu aproximativ 60.000 de tone.Astfel de modernizări reprezintă, de asemenea, un pas major spre promovarea transformării urbane a districtului.

Changning a ridicat standardele de eficiență energetică pentru clădirile noi.Autoritățile raionale aplică cu strictețe standardele obligatorii de economisire a energiei pentru clădirile ecologice în fiecare etapă a construcției, inclusiv planificarea, aprobarea și proiectarea.

Districtul a revizuit proiectele preliminare pentru noi 51 de proiecte, care acoperă împreună 2,26 milioane de metri pătrați.Fiecare proiect a fost conceput în conformitate cu standardele locale de economisire a energiei.

Între timp, oficialii din Changning fac tot posibilul să îmbunătățească standardele de economisire a energiei în clădiri.Într-adevăr, trei clădiri recent finalizate, cu consum redus de energie din Changning depășesc standardele de economisire a energiei impuse la nivel de oraș cu cinci puncte procentuale.

Până la sfârșitul anului trecut, Changning avea patru clădiri verzi de două stele.Alte cinci au fost evaluate drept proiecte demonstrative de eficiență energetică a clădirilor la nivel de oraș.

Un alt punct culminant sunt clădirile cu energie aproape zero din Changning.Aceste clădiri fac parte dintr-o zonă de practică cu emisii scăzute de carbon creată ca parte a angajamentului districtului față de Banca Mondială.Guvernul Changning a făcut echipă cu întreprinderi pentru a moderniza o clădire de birouri la Hongqiao State Guest Hotel.Clădirea dispune acum de tehnologii cu emisii reduse de carbon, inclusiv o structură de reținere de înaltă eficiență, un sistem de iluminare de înaltă eficiență, energie regenerabilă și controale inteligente.

Proiectul a pilotat, de asemenea, un mod de management al întregului proces.Fără a lua în considerare consumul de energie la priză, emisiile de CO2 au fost controlate la 16,74 kilograme pe metru pătrat, ceea ce a atins standarde de emisii aproape de zero.

În același timp, Changning promovează în mod activ aplicarea de noi tehnologii și practici.

În timpul construcției zonei demonstrative cu emisii scăzute de carbon, Changning a acordat o atenție deosebită aplicării de noi tehnologii, noi energie și noi echipamente și a adoptat un nou mod de management.

Cincisprezece proiecte de modernizare din Chang-ning au adoptat modul de gestionare a surselor de energie prin contract.Mai mult, districtul explorează noi modalități de a integra managementul întregului proces, precum și măsurile de reglare fină, în construcție.De asemenea, a adoptat noi metode de economisire a energiei, cum ar fi rețelele inteligente de distribuție a energiei și sistemele inteligente de gestionare a economisirii energiei bazate pe internet.

De asemenea, autoritățile în schimbare promovează cu fermitate aplicarea de noi echipamente și tehnologii.De exemplu, aplicarea sistemelor de climatizare cu pompe de căldură cu suspensie magnetică face ca utilizarea energiei să fie cu 30% mai eficientă.Grand Millennium Shanghai Hongqiao a preluat conducerea industriei prin instalarea de sisteme de stocare termică a energiei solare concentrate care îmbunătățesc eficiența cu cel puțin 27%.Proiectul a câștigat premiul I la premiile China Energy Conservation Association din 2014.

Clădirile publice din Changning sunt încurajate să instaleze pompe de căldură la sol sau sisteme de generare fotovoltaică.Până la sfârșitul anului trecut, Changning a construit șapte proiecte de generare fotovoltaică care au produs 1.185,5 kilowați de electricitate în total.

Districtul își modernizează structura energetică.Toate cazanele pe cărbune urmează să fie demolate.De asemenea, cazanele pe ulei vor fi eliminate treptat și înlocuite cu cazane pe gaz natural.Proiectele de aprovizionare cu energie distribuită au fost, de asemenea, considerate o tendință de viitor.

Nu în ultimul rând, autoritățile din Changning susțin viața cu emisii scăzute de carbon și transportul ecologic.Se construiește un sistem de trafic lent în zona Hongqiao.Ca parte a acestui efort, se așteaptă ca 450 de biciclete publice echipate cu dispozitive GPS și cititoare de carduri inteligente să ajute navetiștii locali să cucerească „ultimul kilometru” al călătoriei lor în interiorul orașului.

Despre summit

Summitul SUA-China privind schimbările climatice/orașe cu emisii reduse de carbon este organizat în comun de Statele Unite și China și are ca scop promovarea implementării Anunțului comun SUA-China privind schimbările climatice făcut de președintele Obama și președintele Xi în 2014. Summit-ul va extinde și aprofunda conducerea liderilor orașelor și locali în ceea ce privește schimbările climatice și va aborda teme cheie de dezvoltare cu emisii scăzute de carbon, cum ar fi comerțul cu carbon, îmbunătățirea calității aerului, transportul nemotorizat, finanțarea ecologică și inovația tehnologică.Anul acesta, primarii orașelor din China și America, inclusiv Boston, Wuhan și Shenzhen, s-au reunit pentru a împărtăși idei și bune practici privind combaterea schimbărilor climatice.

Cele de mai sus sunt inițial de la http://www.shanghaidaily.com/district/changning/District-works-toward-building-lowcarbon-future/shdaily.shtml


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692