Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ghid de depanare pentru protecția la presiune înaltă a încălzitorului de apă cu pompă de căldură a sursei de aer

Ghid de depanare pentru protecția la presiune înaltă a încălzitorului de apă cu pompă de căldură a sursei de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-12-06      Origine:teren

Când are loc oprirea la presiune înaltă a încălzitorului de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer, aceasta trebuie verificată în multe aspecte pentru a afla cauza principală și a o rezolva.Acest articol va explica metodele de depanare pentru protecția la presiune înaltă a pompei de căldură aer-apă.


SPRSUN Proiect de încălzire a apei cu pompă de căldură cu sursă de aer

1. Depunerile de calcar de apă în condensator, eficiența schimbului de căldură este redusă, iar căldura evacuată de compresor nu poate fi eliberată la timp.

Depanare: tratarea apei trebuie făcută în zonele cu o calitate proastă a apei.Frecvența utilizării detergentului trebuie controlată, deoarece bobinele de cupru sunt ușor de perforat dacă sunt spălate de prea multe ori.

2. Pompa de circulatie a apei calde este stricata sau nivelul apei din rezervorul de apa este prea scazut (pompa de circulatie a apei calde nu poate pompa apa).Debitul de apă este insuficient, randamentul schimbului de căldură este redus, iar căldura evacuată de compresor nu este eliberată la timp.

Depanare: înlocuiți sau reparați pompa de apă și verificați dacă există apă în rezervorul de apă și dacă sistemul de completare cu apă funcționează normal.


3. Filtrul instalat pe conducta de circulație este blocat, debitul de apă este insuficient, eficiența schimbului de căldură este redusă, căldura evacuată de compresor nu este eliberată la timp, iar încălzitorul de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer are o defecțiune a protecției la presiune înaltă.

Depanare: curatati filtrul.Se recomandă curățarea acestuia o dată pe lună.

4. Comutatorul de protecție de înaltă presiune este deteriorat.

Depanare: înlocuiți comutatorul de protecție de înaltă presiune.

5. Temperatura implicită de ieșire a apei a unității de încălzire a apei cu pompă de căldură cu sursă de aer este 55.Dacă temperatura este setată prea mare, va apărea și defecțiunea protecției la presiune înaltă.

Depanare: îndepliniți condițiile de setare (temperatura trebuie setată la 55 sau mai jos).


6. Dacă cantitatea de fluor din sistemul pompei de căldură aer-apă este prea mare, are loc protecția la presiune înaltă.

Depanare: cantitatea de fluor trebuie injectată conform standardului de pe plăcuța de identificare a pompei de căldură aer-apă.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692