Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ghid de instalare a pompei de căldură cu sursă de aer

Ghid de instalare a pompei de căldură cu sursă de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-06-01      Origine:teren

98bca4b1dc5cae3d36a42f0d9d4c140


Ghid de instalare a pompei de căldură cu sursă de aer

Pompele de căldură cu sursă de aer devin din ce în ce mai frecvente în gospodării pentru încălzire, răcire și soluții de apă caldă.Elimină nevoia de gaz sau alte surse de încălzire și răcire, făcând mediul mai durabil.De asemenea, ajută la realizarea de economii semnificative la facturile de energie din gospodărie.

sursa: Istock


Instalarea unei pompe de căldură este simplă, dar necesită mulți pași, începând cu achiziționarea de la o companie de încredere furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer.O pompă de căldură cu sursă de aer utilizează două unități, o unitate interioară și o unitate de condensare exterioară, pentru a absorbi căldura într-o locație și a o muta în altă locație.Această caracteristică îl face excelent pentru răcirea și încălzirea casei.Folosind principiul refrigerarii cu compresie de vapori, pompa de caldura dispune de un sistem de agent frigorific care absoarbe caldura, deplasand-o dintr-un loc in altul.


Natura sa versatilă înseamnă că îl puteți folosi în diferite modele, de la încălzire prin pardoseală până la calorifere umplute cu apă caldă.Dacă este montată corespunzător, ar putea fi și o sursă de apă caldă menajeră cu specificațiile potrivite.Pentru a profita la maximum de o pompă de căldură cu sursă de aer, trebuie să o alegeți pe cea potrivită pentru casa dvs. și să o montați corespunzător.În acest articol, vă vom oferi informații aprofundate despre instalarea pompei de căldură cu sursă de aer, inclusiv diferitele tipuri de instalare, cerințele esențiale, cât timp durează, cât costă și așa mai departe.

Ce este o pompă de căldură cu sursă de aer?

O pompă de căldură cu sursă de aer (ASHP) este un sistem care are capacitatea de a transfera căldură în exteriorul și în interiorul casei, adică poate îndeplini atât funcțiile de încălzire, cât și de răcire.Practic, un ASHP folosește un sistem de refrigerare care constă dintr-un compresor și condensator pentru a absorbi căldura din mediul interior și a o elibera în exterior, și invers.


Pentru aplicațiile de încălzire casnică, pompa de căldură cu sursă de aer absoarbe căldura din mediul exterior și o transferă în spațiul interior sub formă de aer cald sau apă caldă menajeră.ASHP face invers vara, deoarece absoarbe căldura din interior și o transferă în exterior.

Tipuri de instalare a pompei de căldură cu sursă de aer

Există 4 moduri majore de a instala o pompă de căldură cu sursă de aer.Fiecare dintre aceste tehnici este unică și vine cu avantaje și dezavantaje diferite.

 1. Instalare sursă de aer conductă pompe de căldură

Acest tip de instalare presupune a avea o rețea de conducte în jurul casei către fiecare cameră.Este o instalație de pompă de căldură aer-apă, în care o unitate centrală de pompă de căldură este conectată la o rețea de conducte în întreaga clădire.


Într-o instalație cu conducte, ASHP extrage căldura din aerul exterior și o transferă la sistemul de încălzire centrală înainte de a fi distribuită în casa prin apă.Funcționează cu echipamente de încălzire interioară pe bază de apă, cum ar fi calorifere și încălzire prin pardoseală.


Sistemele de pompa de caldura aer-apa pot fi folosite si pentru solutii de apa calda menajera.În mod obișnuit, necesită utilizarea unui rezervor de apă caldă adecvat pentru a funcționa alături de pompa de căldură și pentru a servi drept depozit și distribuitor de apă caldă în toată casa.

Instalare pompa de caldura conducta

Avantaje

 • Încălzire, apă caldă și răcire uniformă: pompele de căldură cu sursă de aer cu conducte asigură o distribuție constantă a temperaturii în întreaga casă.

 • Eficiență energetică: pompele de căldură cu sursă de aer cu conducte sunt foarte eficiente și adesea sunt dotate cu tehnologie invertor pentru un control precis al temperaturii.

 • Estetică: Sistemul este păstrat ascuns pe măsură ce conductele sunt instalate în pereți sau tavane.

 • Perfect pentru spații mai mari: Acest tip de instalație este foarte potrivit pentru încălzirea și răcirea întregii case, în special în casele mai mari.

Dezavantaje

 • Cerințe pentru conducte: Necesita o configurație nouă sau existentă pentru conducte, care adaugă la costurile de instalare.

 • Dificultatea de zonare: cu acest tip de instalare, zonarea poate fi o provocare.Poate fi destul de dificil să controlezi temperatura camerei individuale.


 1. Instalare sursă de aer fără conducte pompe de căldură

Acest tip de instalare este similar cu configurația ASHP cu conducte, cu excepția faptului că furnizează căldură absorbită direct în spațiul interior;nu este implicată nicio pompă de căldură centrală.Instalația pompei de căldură cu sursă de aer fără conducte cuprinde o unitate exterioară care conține compresorul și schimbătorul de căldură.Acestea sunt conectate la unitățile interioare (manipulatoare de aer) prin linii de agent frigorific și cabluri de alimentare.


Aceasta este o pompă de căldură aer-aer care nu necesită nicio rețea de conducte.În schimb, folosește dispozitive de tratare a aerului pentru a furniza aer condiționat direct în casă.

Unitate interioară cu pompă de căldură fără conducte

Avantaje

 • Simplitate: Nu este nevoie de conducte extinse, ceea ce face instalarea mai simplă, mai rapidă și mai rentabilă.Este perfect pentru casele fără instalarea de conducte existente sau unde instalarea conductelor nu este practică.

 • Zonare: Fiecare unitate interioară poate fi controlată independent, permițând o temperatură personalizată în camere diferite.


Dezavantaje

 • Costul inițial: costul inițial este destul de mare, mai ales dacă multe camere au nevoie de unități interioare diferite.

 • Mai puțin estetică: unitățile interioare sunt vizibile și pot influența estetica încăperii.

 • Nepotrivite pentru aplicarea în întreaga casă: Deși sunt ideale pentru camere sau zone individuale, ASHP fără conducte nu sunt cea mai bună opțiune pentru încălzirea întregii case în case mai mari.


 1. Instalarea pompei de căldură cu sursă de aer monobloc

Construcția pompei de căldură caracterizează această configurație a pompei de căldură cu sursă de aer.De obicei, toate componentele pompei de căldură, inclusiv compresorul, schimbătorul de căldură, supapa de expansiune și ventilatorul, sunt integrate într-o singură unitate exterioară, care este plasată în afara casei.


ASHP monobloc absorb căldura din aerul exterior și o transferă direct în spațiul interior prin conducte sau dispozitive de tratare a aerului.

Pompa de caldura monobloc

Avantaje

 • Compact: Instalarea pompei de căldură cu sursă de aer monobloc este compactă, perfectă pentru spații rezidențiale sau comerciale mai mici.

 • Instalare simplă: Deoarece toate componentele pompei de căldură sunt găzduite într-o singură unitate, este mai ușor de instalat.

 • Întreținere redusă: Pe lângă faptul că au mai puține componente, cerințele de întreținere sunt în general scăzute.

Dezavantaje

 • Capacitate limitată: ASHP monobloc au o capacitate limitată, ceea ce le face nepotrivite pentru clădiri sau case mai mari.

 • Greutate mai mare: Datorită gradului ridicat de integrare și multor piese, prin urmare, volumul și greutatea sunt mai mari.Potrivit pentru acoperiș, plat și alte proiecte de instalare ușoară.În general, agățarea pe perete sau pe balcon este foarte dificilă.

 • Nu este grozav pentru anotimpurile reci: această pompă de căldură îngheață iarna dacă temperatura este deosebit de scăzută.Tind să fie mai puțin eficient decât pompa de căldură tip split cu sursă de aer, mai ales în climatele reci.


 1. Instalare tip split pompe de căldură sursă de aer

Această instalație Split ASHP se caracterizează și prin construcția sa.Are două unități principale: unitatea exterioară (conține compresorul și schimbătorul de căldură) și unitatea interioară care conține schimbătorul de căldură pe partea de apă caldă, pompa de apă de circulație, rezervorul de expansiune, completarea cu apă, scurgerea apei etc. Unitatea exterioară este conectată la unitatea interioară prin conducta răcitorului.

Pompă de căldură mini-split

Avantaje

 • Funcția anti-îngheț: deoarece nu există cale navigabilă în partea exterioară, performanța anti-îngheț a sistemului de pompă de căldură split este mai bună decât cea a întregii mașini.Sunt ideale pentru vremea rece.

 • Ideal pentru spații mici: volumul și greutatea unităților exterioare și interioare sunt mai mici, ceea ce face ca pompele de căldură split să fie ușor de montat pe perete sau așezate pe balcon.

 • Eficiență: Pe lângă agățarea ușoară, pompele de căldură cu sursă de aer de tip split sunt foarte eficiente, astfel, sunt perfecte pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Dezavantaje

 • Instalare complexă: necesită o conexiune a liniilor de agent frigorific și o instalare expertă, care poate fi mai complexă și mai costisitoare.

 • Întreținere regulată: ASHP-urile split au mai multe componente decât pompele de căldură cu sursă de aer monobloc, rezultând o întreținere mai necesară.

Cerințe de instalare a pompei de căldură cu sursă de aer

Când învățați cum să instalați o pompă de căldură cu sursă de aer, există anumite cerințe care trebuie prioritizate.Acestea includ: locația, vremea și tipul de instalare.Aceștia sunt factori care asigură că pompa de căldură funcționează cât mai eficient posibil.


Instalarea unității exterioare a pompei de căldură sursă de aer


 1. Locație

Cea mai esențială parte a unui ASHP este unitatea externă care se află în afara casei, deoarece se ocupă de extragerea căldurii din aer.Astfel, instalarea pompei de căldură cu sursă de aer începe prin alegerea unei locații grozave în aer liber.


Alte cerințe de locație sunt:

 • Un ASHP este cel mai bine plasat lângă peretele exterior al casei, unde țevile se pot conecta direct prin perete.Din motive estetice, poate fi instalat departe de casa ta si inconjurat de o carcasa, atata timp cat are acces suficient la fluxul de aer.


 • O instalație de pompă de căldură cu sursă de aer menajer trebuie instalată pe o suprafață plană.Dacă suprafața casei tale este neglijentă, poate fi necesar să construiești o suprafață plană, ca o placă de beton.


 • ASHP nu folosește sisteme de încălzire cu ardere ca și alte sisteme de răcire tradiționale, mai degrabă folosește energia și căldura disponibile în aer.Pentru o eficiență ridicată, pompa de căldură trebuie să aibă un flux de aer suficient.Adică, ar trebui să existe suficient spațiu pe toate părțile pentru obiectele din apropiere.De asemenea, pompa de căldură cu sursă de aer trebuie instalată departe de arbuști sau copaci care pot opri fluxul de aer.


 • Cel mai bine este ca pompa de căldură să fie protejată de lumina directă a soarelui, deoarece aceasta poate afecta funcționarea acesteia și poate afecta eficiența sistemului.În afară de alegerea unei locații ferite de lumina directă a soarelui, puteți folosi și nuanțe.


 • Pompa de căldură cu sursă de aer trebuie instalată într-o zonă ușor accesibilă.Acest lucru se datorează faptului că va trebui să-l curățați din când în când.De asemenea, va fi nevoie de un profesionist instruit pentru a efectua întreținerea și întreținerea anuală.


 • Un ASHP va face cu siguranță un nivel de zgomot în timpul funcționării din cauza unuia sau mai multor ventilatoare cu care este echipat.Pe lângă instalarea pompei de căldură cu sursă de aer departe de ferestre și apartamente vecine, luați în considerare nivelul de zgomot pe care îl emite unitatea.În a noastră fabrica de pompe de caldura, folosim diverse măsuri de izolare fonică, cum ar fi ventilatoare cu invertor DC fără perii, absorbție dublă a șocurilor Panasonic Compression și plăcuțe puternice pentru a reduce zgomotul la 49 dB(A).


 • Pompele de căldură cu sursă de aer folosesc electricitatea ca energie, necesitând o sursă de energie electrică bună pentru a funcționa.Prin urmare, atunci când vă gândiți la modul de instalare a unei pompe de căldură cu sursă de aer, includeți apropierea de o sursă de alimentare electrică.


 1. Vreme

Temperatura și zăpada sunt condiții climatice esențiale pe care trebuie să le urmăriți pentru o instalare eficientă a ASHP.Îndeplinirea acestor cerințe vă va economisi timp, bani și energie pe termen lung.Cu toate acestea, la SPRSUN, producem pompe de caldura de joasa temperatura concepute special pentru climă înghețată.Sunt echipate cu tehnologii avansate, cum ar fi opțiuni de anti-îngheț și de dezghețare pentru o funcționalitate îmbunătățită.SPRSUN pompa de căldură pentru climă rece poate funcționa foarte mult la -30℃.


Prin urmare, este imperativ să luați în considerare clima locală, în special temperaturile maxime și minime care pot fi experimentate pe tot parcursul anului.


 • Zăpadă: În același mod ca și climatul rece, dacă casa dvs. este situată în regiuni cu zăpadă abundentă, este posibil să nu aveți libertatea de a vă menține ASHP pe sol sau pe acoperiș.Acest lucru se datorează faptului că dacă zăpada se adună în jurul sistemului, fluxul de aer poate fi compromis.


Astfel, pompa de căldură a sursei de aer ar trebui să fie instalată suficient de sus, astfel încât zăpada să nu se adună împotriva ei.Acest lucru se poate realiza prin montarea unității pe un perete.Puteți realiza acest lucru și prin construirea unei platforme sau a unui stand deasupra solului unde va fi instalată unitatea.

 1. Tip de instalare

După cum sa explicat mai devreme, există 4 tipuri de bază de instalare a pompei de căldură cu sursă de aer și anume: instalație conductă, fără conducte, monobloc și split.Fiecare dintre ele are cerințe diferite de instalare.


 • Instalare conductă: presupune a avea o rețea de conducte conectată la fiecare cameră.O cantitate egală de aer este distribuită în fiecare cameră și nu există spațiu pentru personalizare în nicio cameră.Este perfect pentru încălzirea și răcirea întregii case, în special pentru casele mai mari.


 • Instalare fără conducte: instalare mai simplă, fără a fi nevoie de conducte.Acceptă zonarea, ceea ce înseamnă că puteți personaliza temperatura diferitelor camere.Cu toate acestea, are un cost inițial ridicat și este mai potrivit pentru clădirile casnice mai mici.


 • Instalare monobloc: pompele de căldură monobloc sunt proiectate să aibă o singură unitate care este instalată în aer liber.


 • Instalare split: Pompele de căldură split sunt proiectate să aibă două componente principale puțin mai mici (unități interioare și exterioare).Acest sistem ajută la economisirea spațiului exterior dacă există spațiu limitat în exterior.

Cum se instalează pompa de căldură cu sursă de aer

Există trei procese de bază implicate în instalarea unei pompe de căldură cu sursă de aer.Cu toate acestea, fiecare dintre aceste procese are pași specifici.


Instalarea pompei de căldură cu sursă de aer de către un profesionist


 1. Pre-instalare: inspecție și inspecție

Procesul de instalare începe cu o inspecție și o inspecție adecvată a casei dvs.Acest lucru se face din atât de multe motive, cum ar fi să vă asigurați că ASHP recomandat pentru dvs. este cel mai bun pentru nevoile dvs. și să vă inspectați casa pentru posibile complexități care vor fi experimentate în timpul procesului.Pentru a face acest lucru, puteți stabili un timp convenabil cu instalatorul dvs. profesionist.


Instalatorul va verifica, de asemenea, cerințele dvs. de încălzire, cât de mare este casa dvs., nivelul de instalare în locuință, modul în care doriți să fie distribuită căldura (radiatoare sau încălzire prin pardoseală) și așa mai departe.


Odată ce toate acestea sunt finalizate, instalatorul va trimite un raport cu schițe ale proprietății pentru instalarea corectă a sistemului.

 1. Instalare: proces pas cu pas

Există 6 pași cheie implicați în procesul de instalare.Ele sunt discutate mai jos:

Pasul 1: Instalarea unităților interioare

Adesea, procesul de instalare este început prin configurarea unității interioare a ASHP-ului dumneavoastră.Dacă ați ales un sistem de instalare fără conducte, instalatorul va localiza un loc neobstrucționat pe perete, în interiorul zonei de fixare a unității.Va fi instalat un loc de montare pentru a susține unitatea interioară pentru fermitate.


Dacă ați ales un sistem de instalare cu conducte, instalatorul va necesita acces la conductele dvs. (fie în pod, subsol sau oriunde) pentru conectarea la unitatea interioară.Poate că aveți conducte existente care pot fi utilizate, instalatorul poate trebui doar să facă reparațiile necesare pentru a optimiza eficiența noii pompe de căldură.Iar dacă nu aveți conducte existente, va trebui să instalați conducte pentru circulația aerului.

Pasul 2: Creați un punct de acces în perete pentru conectare

Ar trebui să existe un punct de acces între unitatea interioară (cunoscută și ca dispozitiv de tratare a aerului) și condensatorul exterior.Pentru a face acest lucru, instalatorul va trebui să facă o gaură în perete pentru a rula țevi și linii.Aceasta va oferi o ieșire pentru liniile de agent frigorific, liniile electrice și liniile de evacuare a condensului pentru a transfera apa de la unitatea interioară în exterior.


Instalatorul va folosi un ferăstrău cu gaură pe exteriorul clădirii dumneavoastră și în camera în care va fi instalată unitatea interioară (pentru sistemul de instalare split).Într-un sistem de instalare cu conducte, punctul de acces este locul în care va fi amplasat dispozitivul de tratare a aerului în casa dvs. (deseori, este subsolul sau podul).

Pasul 3: Conectați țevile la unitatea interioară

Următorul pas este conectarea conductei de agent frigorific și a conductei de condens la unitățile interioare.Conductele de agent frigorific sunt încărcate cu funcția de a lăsa agentul frigorific să circule prin condensatoarele interioare și exterioare.În funcție de faptul dacă ASHP-ul dvs. efectuează o soluție de răcire sau încălzire în acel moment, liniile vor transfera lichid cald sau rece către unitățile interioare.Acesta va fi apoi transformat ca aer în zonă.

Pasul 4: Instalați unitatea exterioară

După ce unitatea interioară a fost instalată, următoarea linie de acțiune este configurarea unității exterioare.Pentru unitățile exterioare mai mari, instalatorul va monta o placă de beton pe podea pentru a susține condensatorul.Iar pentru unitățile exterioare mai mici, instalația poate fi configurată pe partea laterală a casei tale.


În regiunile mai reci în care sistemul pompei de căldură poate intra în contact cu zăpada, instalatorul trebuie să se asigure că unitatea exterioară este ridicată deasupra solului.

Pasul 5: Cablaj și conexiune electrică

Când unitățile interioare și exterioare sunt complet instalate, următorul pas este conectarea lor prin linia de agent frigorific și firele electrice.Adesea, instalatorii izolează liniile și le trec prin conducte pe partea laterală a casei pentru a proteja cablurile de elementele distructive.

Pasul 6: Aplicați tușele finale

Instalatorul va efectua finisaje, cum ar fi asigurarea că țevile sunt fixate pe părțile laterale ale clădirii dvs., astfel încât acestea să fie sigure.De asemenea, majoritatea sistemelor cu pompe de căldură vin cu senzori, care trebuie instalați astfel încât pompele de căldură să poată ajuta la comunicarea semnalelor de temperatură către termostatul dumneavoastră.

 1. Post-instalare: întreținere și întreținere

Când sunt instalate și îngrijite corespunzător, pompele de căldură cu sursă de aer pot dura până la 20 de ani.Întreținerea pe care o puteți efectua pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de pompă de căldură funcționează conform prevederilor includ:

 • Curățați sau schimbați filtrele

 • Curățați bobinele și ventilatoarele atunci când este necesar

 • Opriți unitatea înainte de curățarea palelor ventilatorului

 • Asigurați-vă că fluxul de aer nu este blocat de resturi, praf, frunze etc.

 • Curăţaţi sistemul pompei de căldură din când în când


Un profesionist care efectuează întreținere pe un ASHP


De asemenea, se recomandă ca unitatea să fie întreținută de un profesionist o dată sau de două ori pe an.Profesionist va efectua un audit mai avansat al componentelor și va observa problemele care ar putea afecta performanța pompei de căldură.


Unele dintre verificările efectuate de profesionist includ:

 • Verificați dacă există scurgeri în sistem și reparați dacă este necesar

 • Inspecție amănunțită a filtrelor, suflantelor, conductelor și serpentinelor interioare pentru reziduuri și alte obstacole

 • Măsurați debitul de aer pentru a vedea dacă este corect

 • Verificați nivelul și presiunea agentului frigorific

 • Inspectați toate contactele electrice și asigurați-vă că sunt ferite de elemente distructive

 • Lubrifiați curelele și motoarele în mișcare, precum și verificați uzura sau ruperea

 • Verificați și testați termostatul în condiții normale de lucru

Cât durează instalarea unei pompe de căldură cu sursă de aer?

Timpul necesar pentru instalarea ASHP este incert.Practic, depinde de expertiza instalatorului, de dimensiunea casei tale, de vreme, precum și de complicațiile care apar în timpul procesului de instalare.Complicațiile ar putea fi modificări ale conductelor de aer, provocări electrice în casa dvs., instalarea de accesorii suplimentare etc. Va dura aproximativ două până la cinci zile, în medie, dar poate fi o zi întreagă de muncă pentru proprietăți mici.


NOTĂ: Casa dvs. nu va avea acces atât la încălzire, cât și la răcire în timpul acestui proces.

Cât costă instalarea unei pompe de căldură cu sursă de aer?

Costul total asociat cu instalarea unei pompe de căldură cu sursă de aer depinde de mai mulți factori, cum ar fi modelul pompei de căldură, dimensiunea și complexitățile implicate în proces.Pentru o estimare aproximativă, costul instalării pompei de căldură cu sursă de aer poate fi între 7.000 și 9.000 de lire sterline.Rețineți că instalarea ASHP cu alte proiecte de îmbunătățire a locuinței poate reduce costul.


Deși ați putea fi de părere că costul de instalare este mare, este important să vă gândiți la eficiența costurilor și la economii datorită facturilor sale de energie mai mici și stimulente.


Ce afectează instalarea pompei de căldură cu sursă de aer?

Costurile de instalare pentru o pompă de căldură cu sursă de aer variază în funcție de tipul pompei de căldură, dimensiunea clădirii și dimensiunea pompei de căldură.Depinde, de asemenea, dacă trebuie făcute modificări pentru a se potrivi pompei de căldură dorite și dacă orice sisteme existente trebuie îndepărtate.


Pot instala o pompă de căldură cu sursă de aer?

Instalarea pompei de căldură cu sursă de aer este posibilă, dar sunt mulți pași implicați.Pentru a fi sincer, nu poți face totul de unul singur.cel mai mult pe care îl puteți face este să asamblați piesele pompei de căldură și să le instalați în locațiile respective.Puteți să setați unitatea exterioară într-un loc dorit și unitatea interioară pe un suport de perete sau un suport în așteptarea instalării.Acest lucru vă poate ajuta să economisiți unele costuri de instalare și timpul necesar pentru a instala sistemul.


Dar când se ajunge la conectarea unităților și la cablarea acestora, cel mai bine este să apelați la serviciul unui instalator certificat cu ani de experiență.mare parte a lucrării va necesita un tehnician certificat.Conducta și conectarea firelor, împreună cu cablajul electric, vor avea nevoie de un expert pentru montarea precisă și determinarea oricăror modificări care vor fi necesare.Există, de asemenea, senzori care trebuie instalați pe sistem și vor necesita cineva care să cunoască modul în care sistemul funcționează în raport cu mediul său.


Pentru o funcționare eficientă, este recomandabil să investiți într-o instalare adecvată care să nu provoace probleme sau să afecteze durata de viață a pompei de căldură.


Contactați SPRSUN pentru a obține pompe de căldură ușor de instalat

Acum că doriți să știți cum să instalați o pompă de căldură cu sursă de aer, este esențial să vă procurați sistemul de instalare ușoară de la un producător de încredere, cu reputație pentru furnizarea de aparate de încălzire și răcire de calitate.Acest lucru se datorează faptului că calitatea pompei de căldură joacă un rol important în influențarea confortului pe care îl veți obține.De asemenea, un sistem de pompa de caldura de calitate si usor de instalat face ca procesul de instalare sa fie simplu si mai putin costisitor.


SPRSUN este un profesionist pompa de caldura China producător cu peste 20 de ani de experiență în furnizarea diferiților clienți din întreaga lume cu pompe de căldură de înaltă calitate și ușor de instalat.Produsele noastre sunt realizate cu materiale de calitate superioară și tehnologii avansate, asigurând performanță de înaltă calitate și eficientă.Datorită simplității designului pompei noastre de căldură, veți putea desfășura procesul de instalare fără probleme, fără nicio complexitate.


Experții noștri sunt gata să recomande și să vă ofere pompa de căldură perfectă pentru nevoile dumneavoastră. Contactaţi-ne pentru mai multe informatii.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692