Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Ghid pentru selectarea pompelor de căldură de uz casnic sursă de aer

Ghid pentru selectarea pompelor de căldură de uz casnic sursă de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-06-05      Origine:teren

Pompele de căldură de uz casnic sursă de aer sunt din ce în ce mai utilizate pe piața încălzitoarelor de apă și HVAC datorită eficienței energetice și ecologice.Ca un fel de produs energetic nou, pompele de căldură aer-apă îi deranjează pe consumatori cu multe întrebări, cum ar fi prețul, costul de funcționare, capacitatea de încălzire, COP, garanția etc.


SPRSUN Pompe de căldură de uz casnic cu invertor de curent continuu

După considerente serioase, mulți consumatori decid să aleagă pompa de căldură aer apă pentru încălzire.Ei realizează importanța alegerii unei surse de aer pompa de caldura casnica cu capacitatea de incalzire potrivita, pe langa eficienta energetica, furnizor si garantie.

Capacitate de incalzire

Ce factori ar trebui luați în considerare în alegerea capacității de încălzire potrivite?

Una este sarcina de răcire vara și sarcina de încălzire iarna.Există mulți factori care afectează sarcina de răcire și încălzire, cum ar fi suprafața, condițiile clădirii etc. Trebuie să se determine un calcul mai detaliat în funcție de situația specifică.În general, capacitatea de încălzire pe metru pătrat în comunitate este de aproximativ 70-80w.

În al doilea rând, dimensiunea zonei reale de încălzire.Pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra de incalzire, zona de incalzire propriu-zisa este foarte importanta in procesul de selectie, pe langa numarul de camere, care camere sunt instalate cu incalzire prin pardoseala etc.

În al treilea rând, este conservarea căldurii casei.Pentru utilizatorii care au folosit încălzirea prin pardoseală, această problemă este ușor de înțeles;pentru casele obișnuite construite de locuitori, pereții sunt subțiri și nu există izolație exterioară a pereților, astfel încât pierderea de căldură este prea rapidă.Pentru o astfel de situație, ar trebui să alegeți o pompă de căldură de capacitate mai mare.Cu toate acestea, se sugerează ca izolarea peretelui să fie făcută mai întâi, altfel consumul de energie ulterioară va crește.

Când achiziționați o pompă de căldură cu sursă de aer, puteți calcula suprafața casei dvs., puteți evalua izolația termică a acesteia și puteți specifica sarcina de încălzire.După aceea, utilizatorii pot oferi informații relevante, astfel încât furnizorul pompei de căldură să poată sugera modelele potrivite de pompe de căldură cu sursă de aer.

Producator pompe de caldura

Piața pompelor de căldură cu sursă de aer este plină de multe mărci și diferite grade de produse.Prin urmare, dacă doriți să alegeți echipamentul de încălzire potrivit, cel mai important lucru este să alegeți un producător profesionist de pompe de căldură.Dacă un furnizor de pompe de căldură nu are puncte forte tehnologice, va exista puține garanții de calitate și eficiență, deoarece producția de pompe de căldură cu sursă de aer necesită un anumit grad de capacități de cercetare și dezvoltare în acest domeniu.

Coeficient de performanță

Dacă produsul economisește energie depinde în mare măsură de COP-ul său.Costul de funcționare al pompei de căldură cu sursă de aer este o chestiune de îngrijorare pentru mulți utilizatori.Când cumpărați produse cu pompe de căldură cu sursă de aer, vă puteți uita mai întâi la eficiența energetică a acestora.Pe piața actuală, produsele oficiale cu pompe de căldură cu sursă de aer au în mod normal o etichetă de eficiență energetică pe unități.Putem judeca dacă produsul economisește energie sau nu în funcție de COP.

Garantie dupa vanzare

Perioada de garanție post-vânzare a unor mărci de pompe de căldură de uz casnic este de doar un an, dar este prea scurtă pentru astfel de produse.Prin urmare, atunci când utilizatorii achiziționează pompe de căldură cu sursă de aer, perioada de garanție pentru serviciul post-vânzare este, de asemenea, una dintre aspectele care trebuie luate în considerare.Dacă perioada de service este suficient de lungă, garanția mai mare pentru clienți va fi.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692