Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / La ce interval de temperatură ar trebui să setați pompa de căldură primăvara

La ce interval de temperatură ar trebui să setați pompa de căldură primăvara

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-03-10      Origine:teren

setările de temperatură a pompei de căldură a sursei de aer

În calitate de proprietar cu o pompă de căldură pentru nevoile dvs. de încălzire și răcire, vă străduiți să găsiți echilibrul potrivit între confort și eficiență energetică.Modul în care vă optimizați setările de temperatură a pompei de căldură va depinde de nevoile dvs. de încălzire sau răcire.Puteți economisi până la 10% la costurile de încălzire și răcire ajustând termostatul pompei de căldură pentru schimbările climatice sezoniere.

Lunile de primăvară reprezintă adesea o provocare pentru majoritatea proprietarilor de case atunci când vine vorba de setările corecte ale temperaturii pompei de căldură.Setările de temperatură ridicată necesită o utilizare mai mare a energiei și, prin urmare, este important să fii conștient de punctele de setare ale termostatului tău dacă vrei să eviți facturile mari de energie.Pe de altă parte, setările de temperatură prea scăzute pot duce la ineficiența pompei de căldură.

De-a lungul timpului, de obicei, vă dați seama care sunt setările de temperatură care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs., dar intervalele recomandate sunt un loc minunat pentru a începe.Mai jos este un ghid cuprinzător despre setările ideale ale intervalului de temperatură pentru pompa dumneavoastră de căldură în timpul primăverii, pentru a vă satisface nevoile de încălzire fără costuri mari de utilități.


Problema cu primăvara


Există un motiv întemeiat pentru care optimizarea setărilor de temperatură în timpul primăverii îi poate lăsa pe mulți proprietari să-și tragă capul.În timp ce primăvara este un semn al zilelor calde care vor veni, vine și cu o vreme imprevizibilă, la care poate fi o problemă de adaptare.O zi caldă de primăvară se simte aproape ca de vară, ceea ce înseamnă că poți avea ferestrele deschise și poți opri căldura.În ziua următoare, temperaturile pot scădea cu mult sub zero.

Primăvara poate prezenta un ciclu constant al necesității de a ajusta soluția de încălzire și răcire pentru zilele calde și reci sporadice.Pentru mulți proprietari de case, această bătălie ascendentă poate dura tot sezonul.Vestea bună este că pompele de căldură sunt o soluție excelentă pentru vremea nesigură de primăvară.Cu setările corecte de temperatură, o pompă de căldură va asigura o viață confortabilă toată primăvara, fiind în același timp eficientă din punct de vedere energetic și reducând facturile la utilități.


Înțelegerea modului în care funcționează pompele de căldură


Înainte de a intra în setările de temperatură a pompei de căldură, este important să înțelegeți ce diferă sistemele cu pompe de căldură de soluțiile tradiționale de încălzire.Pompele de căldură sunt una dintre cele mai rentabile și mai ecologice modalități de a vă încălzi sau răci casa.Pompele de căldură funcționează pe principiul de bază al transferului de căldură.În loc să ardă combustibil ca un cuptor cu gaz tradițional pentru a crea căldură, o pompă de căldură mută căldura dintr-un loc în altul.

Aparatul trage căldură de la o sursă de căldură precum aerul sau pământul și o mută într-un radiator, ca acasă, prin compresia și expansiunea agenților frigorifici (ciclu de refrigerare).O pompă de căldură poate inversa, de asemenea, procesul, răcind casa prin eliminarea căldurii din spațiile închise și pompând-o afară.

Sistemele tradiționale de cuptoare cu gaz împing intermitent căldura generată în casă prin conducte datorită suflantelor cuptorului.O pompă de căldură are și conducte.Cu toate acestea, nu aruncă aer prin conductă periodic, ci mișcă aerul în mod constant.

Având în vedere că aerul este difuzat în mod constant în casă, aerul eliberat este mai rece în comparație cu un cuptor cu gaz.O pompă de căldură va utiliza de obicei aer între 90 și 100 ° Fahrenheit (32 - 38 ° Celsius), comparativ cu 120 ° Fahrenheit (49 ° Celsius) a unui sistem de cuptoare cu gaz.Când setați temperaturile pentru pompa dvs. de căldură, este important să rețineți că puțin este un drum lung, deoarece unitatea împinge constant aer în casa dvs.

Ca atare, ar trebui să urmăriți o setare a temperaturii pompei de căldură care să reflecte modul în care doriți să se simtă spațiile dvs. de locuit.Este o concepție greșită că funcționarea pompei de căldură la temperatura maximă încălzește spațiile mai repede.Procedând astfel, folosește mai multă energie pentru beneficii minime.


Setări ideale de temperatură a pompei de căldură în timpul primăverii


Potrivit Departamentului de Energie, ar trebui să ridicați termostatul pompei de căldură în timpul zilei și să îl reduceți ușor noaptea.Dacă vremea este caldă afară, puteți seta temperatura oriunde între 64 și 68 ° Fahrenheit (18 – 20 ° Celsius).În zilele mai răcoroase, puteți seta temperatura între 68 și 72 ° Fahrenheit (20 - 22 ° Celsius).

În general, atunci când casa dvs. este ocupată cu toată lumea trează, un interval de temperatură de funcționare între 64 și 72 °Fahrenheit (în funcție de temperatura exterioară) este suficient pentru a vă menține casa confortabilă caldă, asigurând în același timp unitatea funcționează eficient din punct de vedere al costurilor.Pentru a obține o eficiență optimă a pompei de căldură, setările de temperatură trebuie să rămână destul de consistente.Puteți reduce temperatura cu doar câteva grade în timpul zilei când părăsiți casa și peste noapte.

Cu toate acestea, ar trebui să evitați setarea temperaturii prea scăzute față de temperatura de funcționare obișnuită.Scăderile mari ale temperaturii pompei de căldură pot duce de fapt la ineficiențe în loc să îmbunătățească eficiența.

Soluțiile de încălzire convenționale, cum ar fi cuptoarele pe gaz, utilizează adesea scăderi de temperatură peste noapte și în timpul zilei pentru a crește economiile de energie.Proprietarii de cuptoare sunt de obicei sfătuiți să ajusteze setările de temperatură cu aproximativ 7 până la 10 ° Fahrenheit în timpul zilei și peste noapte pentru a obține economii de energie.

Nu este greu de văzut cum proprietarii de case care provin din aceste soluții de încălzire ar presupune aceleași lucrări pentru pompele de căldură.Cu toate acestea, nu este cazul.Nu este recomandabil să creați scăderi mari de temperatură pentru pompa dvs. de căldură.

Când reduceți foarte mult setarea temperaturii pompei de căldură față de temperatura preferată a casei dvs., pompa dvs. de căldură trebuie să facă un salt mare atunci când trebuie să vă aduceți casa înapoi la intervalul recomandat de 64 până la 72 ° Fahrenheit (18-22 °C).

Este nevoie de an aer la apă pompa de caldura mai mult timp pentru a vă încălzi casa în comparație cu o soluție de încălzire a cuptorului pe gaz, ceea ce înseamnă că pompa de căldură trebuie să fie pornită mai mult timp.O diferență de temperatură de 10 grade sau mai mult poate determina unitatea să activeze benzile de căldură electrice de rezervă.Acestea sunt considerabil mai scumpe de operat.

În general, pe măsură ce temperatura exterioară scade, eficiența energetică a pompelor de căldură tinde să scadă.Prin urmare, o scădere semnificativă a temperaturii nu este o idee bună, având în vedere vremea dificilă de primăvară.

În mod ideal, doriți să urmăriți temperatura care este cea mai confortabilă pentru toată lumea din casa dvs. și apoi puteți face ajustări minore de acolo, în funcție de temperaturile exterioare.

Cele de mai sus sunt un ghid general din care puteți lucra.Rețineți că, în funcție de locul în care locuiți, temperaturile de primăvară și condițiile meteo zilnice pot varia.Puteți crește sau reduce temperatura la care rulați pompa de căldură pentru a se potrivi cel mai bine locației dvs., atâta timp cât diferența nu este prea mare.


Sfaturi suplimentare pentru ca pompa de căldură să funcționeze eficient primăvara


În general, utilizarea corectă a pompei de căldură în timpul primăverii contribuie în mare măsură la maximizarea eficienței energetice și la reducerea costurilor cu energia.Aceasta nu implică doar setarea temperaturilor ideale de funcționare a pompei de căldură, ci și exersare întreținere corespunzătoare și urmând pașii de mai jos pentru a vă asigura că pompa de căldură funcționează eficient în timpul primăverii:


1. Asigurați-vă că casa dumneavoastră este bine izolată


Izolarea adecvată poate asigura un confort optim și poate reduce semnificativ facturile la utilități.Cu o locuință bine izolată, pompa de căldură nu trebuie să lucreze la fel de mult, ceea ce face ca încălzirea locuinței să fie mai rentabilă.

De asemenea, izolația vă permite să setați o temperatură de funcționare mai scăzută sau chiar să opriți unitatea atunci când nimeni nu este acasă sau peste noapte.Dacă locuința ta este izolată corespunzător, temperaturile vor scădea într-un ritm mai lent în comparație cu o casă prost izolată.Acest lucru poate elimina necesitatea de a avea sistemul de încălzire pornit.


2. Investește într-un termostat inteligent


Investiția într-un termostat inteligent aduce o mulțime de beneficii în ceea ce privește nevoile dvs. de încălzire și răcire.Cu un termostat inteligent, îți poți personaliza pompa de căldură pentru a-ți încălzi sau răci casa doar atunci când este ocupată, pentru a economisi costurile cu utilitățile.

Controalele crescute ale temperaturii vă permit să îmbunătățiți semnificativ eficiența pompei de căldură cu programe inteligente de temperatură.Pentru a vă asigura că vă întoarceți la o casă confortabilă, puteți seta un cronometru pentru a porni pompa de căldură cu o oră înainte de a ajunge.De asemenea, îl puteți seta să pornească cu câteva ore înainte ca toată lumea să se trezească dimineața.

Un termostat inteligent vă permite, de asemenea, să controlați temperatura de funcționare a pompei de căldură, indiferent unde vă aflați.Puteți utiliza pur și simplu telefonul pentru a vă conecta la sistemul de termostat pentru acces și control de la distanță.Un termostat inteligent poate fi, de asemenea, programat pentru a ajusta automat setările de temperatură în funcție de vremea exterioară.


3. Creați o barieră de vânt în jurul pompei de căldură


Unele zile de primăvară pot fi vântoase.Vânturile puternice sau curenții de aer transportă aerul fierbinte, ceea ce face mai dificil pentru compresor să susțină o încălzire adecvată.Acest lucru se traduce prin consum ridicat de energie și facturi.

Dacă temperaturile scad semnificativ, unitatea dumneavoastră poate înceta să funcționeze corect.Este o măsură bună să instalați o carcasă în jurul pompei de căldură care ține departe vânturile puternice, dar asigură un flux suficient de aer prin unitate.


4. Păstrați unitatea slabă și fără reziduuri


Primăvara este momentul perfect pentru a vă curăța aparatul și pentru a îndepărta orice resturi din jurul unității.O unitate de pompă de căldură murdară face ca sistemul să lucreze mai greu pentru a extrage căldura din exterior.În consecință, casa dvs. poate dura mai mult să se încălzească și să vă oblige să setați temperaturi de funcționare mai ridicate, crescând facturile la utilități.Asigurați-vă că nu există frunze, ramuri de copaci sau alte obiecte deasupra unității.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692