Acasă / Blog / Blogul companiei / Noile pompe de căldură cu invertor SPRSUN EVI atrag atenția la Intersolar 2019

Noile pompe de căldură cu invertor SPRSUN EVI atrag atenția la Intersolar 2019

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2019-05-16      Origine:teren

SPRSUN, un producător profesionist de pompe de căldură înființat în 1999, participă la expoziția Intersolar din 2019 în perioada 15-17 mai, cu noile sale pompe de căldură cu invertor cu sursă de aer EVI pentru încălzirea și răcirea zonelor reci.În prima zi a expoziției, pompele de căldură SPRSUN primesc multă atenție și întrebări din partea potențialilor clienți.Pentru a oferi produse și servicii excelente, echipa SPRSUN oferă o campanie promoțională excelentă pentru Expoziția Intersolar 2019.


SPRSUN pompe de căldură la Intersolar 2019

Despre Promoția Intersolar 2019

Cupoane electronice de 300 USD

În perioada 15 mai - 31 mai 2019, vizitatorii se pot conecta pe site-ul SPRSUN (www.sprsunheatpump.com) și pot obține cupoanele electronice de 300 USD completând datele dvs. de contact.Un cupon electronic de 300 USD poate fi folosit pentru comenzile pompelor de căldură de 4000 USD sau mai mult;două cupoane electronice de 8000 USD+;nu există limite pentru cantitatea de cupon electronic.Cuponul electronic este valabil pentru comenzile de pompe de căldură confirmate și plătite înainte de 30 iunie 2019.


Garantie extinsa

Pentru comenzile confirmate înainte de 30 iunie 2019, perioada de garanție va fi prelungită gratuit de la 18 luni la 24 de luni.


Costul eșantionului a fost returnat

Pentru clienții noi, valoarea costului eșantionului poate fi dedusă din comenzile viitoare cu maximum 10% din valoarea totală a comenzii pompei de căldură și nu există limită de timp.


SPRSUN Pompe de căldură EVI la Intersolar 2019


Despre pompele de căldură cu invertor EVI

SPRSUN Pompele de căldură cu sursă de aer cu invertor de temperatură joasă EVI sunt proiectate pentru încălzirea și răcirea casei pe vreme rece, unde temperatura cea mai scăzută a aerului ajunge la -25℃, cu următoarele caracteristici importante:


Temperatură ambientală scăzută (-25℃~43℃):

Datorită compresorului scroll cu tehnologie de injecție de vapori îmbunătățită (EVI), pompa de căldură cu sursă de aer EVI poate funcționa stabil în condiții de temperatură scăzută.


Eficiență îmbunătățită a încălzirii:

Când temperatura atinge valoarea setată, se va trece automat în modul de funcționare cu frecvență joasă, iar efectul de economisire a energiei este remarcabil.


Timp de dezghețare redus:

Convertorul de frecvență permite pompei de căldură cu sursă de aer inverter EVI să ajusteze automat frecvența de funcționare a compresorului în funcție de temperatura ambientală.Când unitatea are nevoie de dezghețare, va folosi funcționarea de înaltă frecvență, ceea ce reduce foarte mult timpul de dezghețare și îmbunătățește astfel eficiența încălzirii.


Temperatura interioara constanta:

SPRSUN Pompele de căldură cu invertor EVI pot funcționa în intervalul de la 30 Hz la 70 Hz, produc și pot utiliza energie termică în funcție de mediu și de temperatura setată.Pompele de căldură cu invertor pot menține temperatura setată cu o frecvență de funcționare mai mică după atingerea temperaturii setate și nu se vor porni sau nu se vor opri frecvent.


SPRSUN pompe de căldură la Intersolar 2019

SPRSUN Pompe de căldură EVI la Intersolar 2019Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692