Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Piața pompelor de căldură din Australia

Piața pompelor de căldură din Australia

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-05-18      Origine:teren

77d6c17e7f169d5ee4cc17621d509e5 (1)

Australia are o climă considerabil variată, cu patru sezoane complete pe cea mai mare parte a continentului.Ca atare, încălzirea și răcirea eficientă, regenerabilă și durabilă sunt priorități de top pentru proprietarii de proprietăți.Tehnologia pompelor de căldură este în fruntea eforturilor pentru sisteme de încălzire/răcire eficiente din punct de vedere energetic, rentabile și ecologice.

O pompă de căldură folosește electricitatea pentru a extrage căldura ambientală din aer, sol sau apă.Aparatul redistribuie această căldură printr-un mecanism specializat de refrigerare inversă pentru a încălzi spațiile interioare și apă.Pompele de căldură oferă diverse beneficii față de soluțiile tradiționale de încălzire, ceea ce le face o opțiune atractivă pentru consumatorii australieni.Pe lângă reducerea emisiilor totale de carbon, pompele de căldură au capabilități foarte eficiente de conversie a energiei în căldură.

Pompele de căldură sunt, de asemenea, rentabile pe termen lung, datorită costurilor operaționale relativ scăzute, întreținerii minime și longevității.Pentru multe gospodării și întreprinderi din Australia, pompele de căldură reprezintă o alternativă viabilă la soluțiile pe bază de combustibili fosili, cum ar fi cazanele și cuptoarele.Aici este o privire în profunzime asupra pieței pompelor de căldură din Australia și a factorilor care au influențat creșterea acesteia în ultimii ani.


O prezentare generală a pieței australiane a pompelor de căldură


Australia se numără printre țările din Asia-Pacific care au înregistrat o creștere semnificativă a adoptării pompelor de căldură în ultimii ani.În prezent, Australia este una dintre piețele majore de pompe de căldură din regiunea Oceania.Utilizatorii finali principali ai pompelor de căldură din țară includ gospodăriile, birourile, complexele industriale, hoteluri și stațiunile, sălile de sport și spa-urile, instituțiile de învățământ, instituțiile de sănătate și serviciile alimentare.

Pompele de căldură sunt utilizate în principal pentru încălzirea spațiilor, aer condiționat și sisteme de apă caldă, cum ar fi salubritatea și scăldat.Aceste cazuri de utilizare au ajutat la poziționarea pompelor de căldură drept bunuri valoroase de încălzire/răcire pentru multe case și clădiri.Principalele canale de vânzare din Australia pentru pompe de căldură includ comercianții cu amănuntul, vânzătorii online, dealerii și antreprenorii și vânzările directe.

Sectoarele rezidențiale și comerciale folosesc diverse tipuri de pompe de căldură.Cu toate acestea, cele două tipuri care sunt utilizate în principal pentru încălzirea interioară și a apei includ pompele de căldură cu sursă de aer (aer-aer și aer-apă) și pompele de căldură cu apă.

Piața pompelor de căldură din Australia a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani și este de așteptat să înregistreze o creștere suplimentară în viitorul apropiat.De exemplu, numărul instalațiilor anuale de pompe de căldură cu sursă de aer în Australia a crescut constant între 2015 și 2020. Potrivit Statista, au fost instalate aproximativ 7.800 de pompe de căldură anuale pentru apă caldă în 2015.

Până în 2020, instalările anuale au atins un vârf la aproximativ 32.000.Această creștere anuală constantă a instalațiilor s-a tradus într-o piață generală impresionantă a pompelor de căldură până în 2022. Clean Energy Regulator a raportat că aproximativ 423.000 de pompe de căldură cu sursă de aer au fost instalate în țară în 2022.

Clean Energy Regulator este una dintre autoritățile statutare independente însărcinate cu accelerarea obiectivelor Australiei de reducere a carbonului.Aceste organisme administrează scheme și politici pe care guvernul australian le legiferează pentru a reduce, compensa și gestiona emisiile de carbon ale țării.

Politicile joacă un rol crucial în stimularea proprietarilor de proprietăți să instaleze aparate eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi pompele de căldură.

Viitorul pieței australiane a pompelor de căldură pare, de asemenea, foarte promițător.Potrivit grupurilor de cercetare de piață, se preconizează că piața pompelor de căldură cu sursă de aer va înregistra rate de creștere anuale compuse (CAGR) impresionante în perioadele de prognoză 2023-2028.Adoptarea din ce în ce mai mare a tehnologiei pompelor de căldură și previziunile pozitive ale pieței înseamnă o mulțime de oportunități neexploatate pentru furnizorii consacrați de pompe de căldură precum SPRSUN.

Evoluțiile ulterioare ale pieței vor asigura că soluțiile pentru pompe de căldură rămân foarte căutate în Australia.Vestea bună este că furnizorii globali de încredere, cum ar fi SPRSUN, pot satisface această cerere crescută.SPRSUN furnizează o mare varietate de sisteme de pompe de căldură de înaltă calitate, inclusiv pompe de căldură cu sursă de aer, încălzitoare de apă cu pompă de căldură și pompe de caldura cu invertor.


Motivele din spatele creșterii pieței pompelor de căldură din Australia


Creșterea continuă a pieței pompelor de căldură a fost atribuită diverșilor factori importanți.Acești factori includ creșterea gradului de conștientizare și preferință pentru energia regenerabilă curată, politici guvernamentale de decarbonizare, scheme și reduceri, caracteristici și capabilități ale pompelor de căldură și costuri reduse de operare și întreținere pe termen lung.Mai jos este o prezentare generală cuprinzătoare a acestor factori cheie de piață:


1.Conștientizarea și preferința pentru tehnologii curate și eficiente din punct de vedere energetic

A existat o creștere socială și politică pentru eficiența energetică, decarbonizare și protecția mediului în Australia.Sistemele de încălzire care utilizează combustibili fosili contribuie la emisiile de gaze cu efect de seră.Multe gospodării australiene arată o preferință crescută pentru soluții energetice curate, regenerabile și eficiente.

Pompele de căldură nu utilizează combustibili fosili precum petrolul, gazul, cărbunele sau propanul.Acestea funcționează cu cantități mici de energie electrică pentru a genera căldură și sunt semnificativ mai eficiente decât soluțiile de încălzire convenționale.Criza energetică globală actuală a fost, de asemenea, o reamintire a necesității de a trece la soluții energetice mai ieftine, mai curate și mai fiabile.

Mulți australieni sunt mai conștienți de aspectele benefice ale pompelor de căldură în acest sens.Pompele de căldură economisesc energia, reduc emisiile de gaze cu efect de seră și sunt competitive din punct de vedere al costurilor.Acest lucru a atras interesul unui număr tot mai mare de consumatori din Australia.


2. Programe și politici guvernamentale


Sprijinul guvernamental este un determinant crucial al traiectoriilor pieței pompelor de căldură în multe regiuni.Guvernul australian a implementat diverse programe și politici federale și de stat de conservare a energiei.Aceste politici oferă stimulente financiare și reduceri care încurajează adoptarea tehnologiei pompelor de căldură.

De exemplu, costul relativ inițial al unei pompe de căldură a reprezentat o provocare majoră care împiedică adoptarea pe scară largă pentru multe gospodării.Cu programe guvernamentale, cum ar fi Schema de productivitate energetică a comercianților cu amănuntul (REPS), multe locuințe pot instala noi pompe de căldură la prețuri reduse semnificativ.

În plus, în cadrul Victorian Energies Upgrade (VEU), proprietarii selectați pot înlocui gratuit un sistem electric de apă caldă cu o pompă de căldură.În general, Australia are un peisaj de reglementare care oferă sprijin pentru politici și promovează adoptarea de soluții eficiente din punct de vedere energetic și de decarbonizare, cum ar fi tehnologia pompelor de căldură.


3. Australia Renewable Energy Target (RET)


Renewable Energy Target (RET) continuă să joace un rol cheie în creșterea vânzărilor pompelor de căldură în Australia.Autoritatea de reglementare a energiei curate menționată anterior supraveghează RET, care cuprinde două scheme - la scară mare și la scară mică.Aceste scheme urmăresc asigurarea durabilității ecologice a surselor de energie regenerabilă și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în sectorul electric.

Schema de energie regenerabilă la scară mică (SRES) servește ca un mare stimulent pentru gospodăriile australiene pentru adoptarea tehnologiei pompelor de căldură.SRES realizează acest lucru prin certificate online pentru sursele de energie regenerabilă bazate pe cantitatea de energie pe care sursele, cum ar fi pompele de căldură, o pot înlocui.Certificatele de tehnologie la scară mică (STC) sunt create într-un registru online pentru pompele de căldură instalate corect, printre alte aparate eficiente din punct de vedere energetic.

Un certificat este echivalent cu 1 megawat oră (Mwh) de energie electrică deplasată prin instalarea unei pompe de căldură.SRES creează un stimulent financiar pentru proprietarii de proprietăți pentru a instala aparate eligibile la scară mică, cum ar fi pompele de căldură.Numărul de STC pe care le poate crea un sistem de încălzire se bazează pe locația geografică, tipul de sistem și capacitatea/dimensiunea sistemului instalat.

În cadrul schemei, proprietatea STC revine de obicei proprietarului pompei de căldură instalate.De asemenea, poate fi atribuit comercianților cu amănuntul sau instalatorilor, care ajută la achiziție și instalare.Ele oferă reduceri considerabile în schimbul creării și vânzării de STC-uri.

SRES oferă un beneficiu financiar notabil bazat pe prețurile actuale ale STC-urilor, asigurând că prețurile inițiale ale pompelor de căldură sunt la îndemâna multor gospodării.De-a lungul timpului, schemele Renewable Energy Target au încurajat instalarea mai multor sisteme de pompe de căldură în toată Australia.


4. Durabilitate și costuri reduse de întreținere


Sistemele cu pompe de căldură sunt foarte durabile și dispun de tehnologii avansate care le ajută să le mențină operaționale pentru perioade îndelungate.Un sistem de pompă de căldură de calitate superioară are o durată de viață lungă și poate funcționa eficient mai mult de 15 ani.Pompele de căldură au un cost inițial de achiziție mai mare în comparație cu sistemele convenționale de încălzire.Cu toate acestea, instalarea acestor aparate se dovedește a fi mai rentabilă în timp.

Durabilitatea lor înseamnă că proprietarii de proprietăți din Australia nu trebuie să-și înlocuiască frecvent sistemele de încălzire.Pompele de căldură necesită, de asemenea, foarte puțină întreținere datorită funcționării lor simple.Întreținerea poate fi o bătaie de cap și adaugă costuri inutile pentru gospodării.

Gospodăriile australiene sunt mai conștiente de aceste beneficii în ceea ce privește costurile și optează din ce în ce mai mult să instaleze pompe de căldură față de soluțiile convenționale de încălzire a apei.Trecerea la o pompă de căldură cu sursă de aer, de exemplu, poate reduce costurile de încălzire a apei cu până la 70 la sută.Consumatorii australieni pot economisi sute de dolari anual pe facturile de utilități.


5. Pompele de căldură oferă o încălzire constantă


Un sistem de încălzire bun ar trebui să ofere o experiență constantă de încălzire.Cu sistemele tradiționale de încălzire a apei, capacitățile de încălzire se reduc adesea după o utilizare continuă, indiferent de dimensiunea rezervorului de apă.

Ca atare, o gospodărie poate rămâne fără apă caldă destul de repede.Încălzitoarele de apă cu pompă de căldură oferă o experiență constantă de încălzire.Aceste aparate au compresoare de înaltă eficiență care accelerează ratele de schimb de căldură.

Prin instalarea corectă a unui sistem de înaltă calitate, gospodăriile australiene pot avea acces constant la apă caldă atât timp cât au nevoie de ea.Ca atare, mulți consumatori fac trecerea la pompe de căldură pentru a se bucura de aceste beneficii și nu numai.Această preferință conduce treptat creșterea pieței pompelor de căldură din Australia.


Concluzie


Pentru multe gospodării și întreprinderi din Australia, pompele de căldură s-au dovedit a fi o alternativă curată, rentabilă, sigură și durabilă la sistemele convenționale de încălzire.Acest factor cheie a contribuit în mod semnificativ la creșterea impresionantă pe care piața pompelor de căldură a realizat-o în ultimii ani.

Planurile de politici guvernamentale și stimulentele au ajutat, de asemenea, consumatorii să depășească obstacolele inițiale de adoptare și să se bucure de beneficiile tehnologiei pompelor de căldură.Rolul tot mai mare al pompelor de căldură în obiectivele de energie regenerabilă înseamnă că piața australiană a pompelor de căldură ar trebui să-și continue traiectoria pozitivă în următorii ani.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692