Acasă / Blog / Blogul companiei / Pompa de căldură pentru piscină SPRSUN R32 recent lansată depășește limitele de economisire a energiei

Pompa de căldură pentru piscină SPRSUN R32 recent lansată depășește limitele de economisire a energiei

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-09-10      Origine:teren

Cea mai recentă pompă de căldură pentru piscină SPRSUN R32 este în sfârșit pe piață, oferind caracteristici de performanță îmbunătățite, cum ar fi economisirea de energie, reducerea zgomotului și controlul Wi-Fi (ecran tactil) într-o construcție compactă și anticorozivă.

Iată o privire rapidă asupra unora dintre caracteristicile care diferențiază această pompă de căldură pentru piscină de concurență.


860xr32pompa de caldura piscina


Verificați aceste SPRSUN Pompe de căldură pentru piscină cu sursă de aer cu invertor complet R32>>


Economii superlative de energie

Pompa de căldură pentru piscină SPRSUN R32 Full Inverter are un coeficient de eficiență (COF) de 16,30 la limita sa superioară, ceea ce face din acest compresor rotativ una dintre cele mai eficiente pompe de piscină de acest gen de pe piață.Va reacționa la modificările temperaturii mediului, reducând activitatea compresorului și a motorului ventilatorului pentru a menține temperaturile la echilibru.Această funcție îi permite să funcționeze continuu în timp ce consumă mai puțină energie în comparație cu pompele de căldură tradiționale.

Funcționare cu zgomot redus

Pompele de căldură tradiționale sunt renumite pentru generarea constantă de zgomot, dar SPRSUN R32 este proiectat cu atenție pentru a anula zgomotul creat de ventilator și compresor.Proprietarii nu vor trebui să-și facă griji că unitatea poate cauza poluare fonică în curtea din spate sau în zona piscinei lor, deoarece folosește tehnologia Panasonic de absorbție a zgomotului de șoc dublu pentru a atinge niveluri de izolare fonică (40 db) care sunt în medie cu 10 decibeli mai mici decât pompe de căldură tradiționale pentru bazine de uz casnic de pe piață.

Pompa de căldură este echipată cu ventilatoare cu invertor fără perii, care fac o mare diferență în acest domeniu.Componentele sale sunt proiectate să suporte schimbările de temperatură fără a fi afectate, ceea ce este un alt factor major de producere a zgomotului predominant în proiectele tradiționale de pompe de căldură.

Gestionare inteligentă a sistemului (compatibil Wi-Fi)

Senzorii inteligenți montați în SPRSUN R32 funcționează împreună cu un controler inteligent care permite proprietarului să regleze setările de temperatură ale pompei lor de la distanță.Aceștia vor putea seta sistemul să funcționeze atunci când este cel mai necesar și vor putea opri atunci când nu este utilizat.Capacitatea Wi-Fi este o altă caracteristică care face posibilă monitorizarea și controlul activității pompei folosind o telecomandă cu ecran tactil, ceea ce face sistemul suficient de simplu pentru ca utilizatorul obișnuit să opereze.

Aceste inovații se traduc prin economii excepționale de energie pe termen lung.Datorită întregii ingeniozități inginerești încorporate aici, sistemul, în general, este mult mai eficient, mai ecologic și mai ușor de utilizat decât sistemele tradiționale de încălzire.

Design avansat de schimbător de căldură

Mecanismul schimbătorului de căldură din această pompă are un design avansat tub-in-shell, care optimizează performanța.SPRSUN R32 folosește titan metalic pentru această piesă, iar profilul său rezistent la căldură îl face ideal pentru utilizarea într-o pompă de căldură de acest tip, deoarece va suporta fluctuațiile de temperatură solicitante fără o scădere a performanței.

Pe lângă această durabilitate, titanul posedă calități care îl fac excepțional de rezistent la coroziunea chimică și la uzura mecanică, care sunt calități excelente pentru componentele care funcționează în condiții umede și presurizate.

Design compact al unității

Instalarea pompei de căldură pentru piscină este mult mai ușoară cu SPRSUN R32 datorită designului său compact și eficient.Tehnicienii și utilizatorii vor descoperi că designul său concis al cubului face ca manipularea acestuia să fie o operațiune simplă.Această caracteristică face și transportul pompei o chestiune simplă.Lipsa oricăror piese ieșite în afară face ca această unitate să fie una dintre cele mai ușor de instalat sau scos, indiferent de dimensiunile spațiului de instalare.

Considerații de siguranță

Echipa de cercetare și dezvoltare din spatele designului SPRSUN R32 a căutat să facă din această pompă de căldură una dintre cele mai sigure de pe piață, nu numai pentru utilizatori, ci și pentru mediu.Ei au reușit să implementeze măsuri de siguranță de ultimă oră în inginerie fără a sacrifica performanța și eficiența pompei.

Sunt incluse măsuri avansate de siguranță care reduc șansele de defecțiune, explozie sau scurgeri.Sistemul său inteligent va opri automat pompa în caz de supraîncălzire cauzată de obstrucție sau defecțiune a oricărei componente.SPRSUN R32 respectă pe deplin toate reglementările relevante privind siguranța și energia și deține certificări CCC, CB, CE, RoHS, SAA, ERP și TUV.De asemenea, pompa respectă toate standardele EN14511.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692