Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Pompe de căldură cu sursă de aer vs. Cazane electrice

Pompe de căldură cu sursă de aer vs. Cazane electrice

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2020-03-20      Origine:teren

Costul investiției

Cazanele electrice sunt puțin mai ieftine decât pompele de căldură cu sursă de aer (ASHP), dar consumă de aproximativ trei ori mai multă energie electrică.


Conservarea Energiei

Funcționarea pompelor de căldură cu sursă de aer este un proces de generare de căldură prin absorbția energiei din aer și comprimarea compresorului, ceea ce reprezintă o economie de energie de aproximativ 4 ori mai mare decât un cazan electric tradițional;în timp ce centrala electrică este un dispozitiv de generare directă de căldură fără nicio conversie a energiei, astfel încât doar 90% căldură poate fi generată.Astfel, ASHP-urile economisesc mai mult energie decât cazanele electrice.

1. Pompele de căldură aer-apă pot realiza procesul de transformare a 1KW în 4KW pe tot parcursul anului.

2. Cazanele pot realiza doar procesul de transformare a 1KW în 0,95KW sau mai puțin.

Danemarca proiect pompe de căldură

Principiul de funcționare

Principiul de funcționare al ASHP se bazează pe principiul ciclului Carnot invers.Agentul frigorific din evaporator absoarbe mai întâi energia din aer și apoi se vaporizează pentru a forma abur/gaz (vaporizare).Apoi este comprimat în gaz de înaltă temperatură și de înaltă presiune de către compresor și este răcit în lichid (lichefiat) în condensator pentru a trimite căldura absorbită în apa care necesită încălzire.După ce a fost depresurizat și umflat de supapa de expansiune, agentul frigorific revine de la început la supapa de expansiune, absoarbe căldura, se vaporizează și încheie un ciclu.În acest fel, agentul frigorific absoarbe în mod continuu căldura de la sursa de temperatură scăzută și eliberează energie în apă, ajungând direct la temperatura predeterminată.

Cazanele, cunoscute și sub numele de cuptoare, sunt compuse din încălzitor electric și componente de control electric aferente.Acestea sunt în principal sub formă de încălzire electrică și abur de ieșire, apă la temperatură înaltă sau purtător de căldură organic cu o anumită energie termică.

Componente

O unitate de pompă de căldură cu sursă de aer este relativ complexă, compusă în principal din patru părți: compresor, condensator, evaporator și supapă de expansiune.

Mecanismul unui cazan este relativ simplu, compus în principal dintr-un fir fierbinte electric de mare putere și o carcasă izolată.

Siguranță

Nu există nicio presiune sau pericol de scurgere în procesul de generare de căldură a ASHP.În timpul procesului de generare de căldură a unui cazan electric, carcasa izolată trebuie verificată pentru a vedea dacă există posibilitatea unei scurgeri electrice și riscul de electrocutare.

Cerințe pentru energie electrică

Sarcina electrică a pompelor de căldură cu sursă de aer este cu 1/3 mai mică decât cea a cazanelor electrice, iar necesarul de rețea electrică este mai mic decât cel al cuptoarelor electrice tradiționale.

Funcționalitate

ASHP aparține unui tip de echipament HVAC.Poate realiza încălzire, răcire și apă caldă pentru viața de zi cu zi în funcție de nevoile utilizatorilor, cu trei funcții disponibile într-o singură unitate.Funcția cazanului electric este relativ simplă, doar pentru a realiza funcția de încălzire a apei.

Desigur, din cauza constrângerilor de cost de investiție, utilizatorii trebuie să își aleagă propriile produse de încălzire în funcție de propriile condiții economice.Întrucât coeficientul de siguranță al cazanului electric este relativ scăzut, la achiziție, trebuie să alegem o marcă mare cu serviciu post-vânzare garantat.Selecția pompei de căldură cu sursă de aer este aceeași: este mai bine să alegeți un producător profesionist cu mulți ani de experiență în industrie.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692