Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Pompe de căldură pentru azi și mâine ---Tehnologiile avansate conduc la ultimă generație

Pompe de căldură pentru azi și mâine ---Tehnologiile avansate conduc la ultimă generație

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2017-06-13      Origine:teren

Pompele de căldură centrale cu sursă de aer au devenit foarte populare în ultimii ani, deoarece utilizatorii finali tânjesc să se îndepărteze de combustibilii fosili și tehnologia sa îmbunătățit până la un punct în care pompele de căldură pot fi utilizate într-o gamă mai largă de climate.
Producătorii răspund la cererea în creștere oferind pompe de căldură de ultimă generație care oferă controale avansate, utilizare îmbunătățită a energiei și eficiență mai mare a încălzirii.Și, având în vedere consumatorii care solicită economii și mai mari de energie și control al confortului, aceștia lucrează deja din greu la următoarea generație de pompe de căldură.

PENTRU ASTAZI
Pompele de căldură de astăzi oferă o gamă largă de caracteristici avansate care satisfac cerințele consumatorilor de confort suprem și economii de energie, precum și dorințele contractorilor de instalare și service mai ușor.

Tehnologia de ultimă oră Rheem este afișată în pompa sa de căldură cu viteză variabilă 20-SEER, care poate fi asociată cu sistemul său de control EcoNet.

„Modelul RP20 oferă proprietarului cel mai bun control al confortului precis, economii de energie și IAQ îmbunătățit”, a declarat Farooq Mohammad, director, management produs, divizie de aer condiționat, Rheem Mfg. Co. „Pentru antreprenori, EcoNet auto configurează setarea sistemului de îndată ce este conectat. Ajustările se fac prin simpla atingere a unui ecran. Din punct de vedere al service-ului, EcoNet oferă diagnosticare aprofundată pentru aproape fiecare aspect al sistemului pentru a elimina presupunerile și a simplifica apelul de service. '

Tehnologia avansată permite pompelor de căldură Trane TruComfort XV20i și American Standard AccuComfort Platinum 20 să ofere o eficiență de răcire de până la 20 SEER și o eficiență de încălzire de până la 10 HSPF.

„Aceste sisteme variază capacitatea de ieșire în trepte de până la 0,1%, creând o gamă de operare precisă și largă. Sunt, de asemenea, foarte silențioase”, a declarat Jeff Tyminski, director de management al produselor, pompe de căldură și sisteme de tratare a aerului, Trane și American. Standard.„Sistemul de comunicare completă permite un proces de instalare foarte ușor pentru antreprenori, iar cu ajutorul Nexia Dealer Diagnostics, aceste unități pot fi monitorizate de la distanță de către dealeri.”

Linia de pompe de căldură Infinity® de la Carrier oferă acces la distanță printr-o aplicație mobilă, care oferă utilizatorilor finali capabilități de urmărire a energiei, programare și alerte de service.

„Pentru antreprenori, atunci când un control Infinity este asociat cu o unitate interioară sau exterioară, sistemul este capabil să se autoconfigureze, ceea ce face ca procesul de instalare să meargă fără probleme”, a declarat Todd Nolte, manager de produse de răcire, Carrier Corp. ” Controlul pune în funcțiune sistemul automat în numele contractorilor și oferă diagnosticare avansată prin intermediul controlului de perete sau pe web. Această accesibilitate economisește timp contractorilor și le permite să ofere un serviciu mai eficient pentru clienți.'
Bosch Thermotechnology Corp. a lansat recent prima sa pompă de căldură cu sursă de aer – Sistemul Inverter Ducted Split (IDS) – care oferă o eficiență de răcire de 18 SEER și o eficiență de încălzire de 9,5 HSPF.

„Aceasta este o pompă de căldură inteligentă, rentabilă, cu invertor, care nu necesită termostate sau comenzi speciale”, a spus Lyndal Moore, director național de vânzări pentru America de Nord, produse AC en-gros, Bosch Thermotechnology Corp. „Utilizarea dispozitivului de tratare a aerului de interior. ca senzor, logica secțiunii de condensare este capabilă să moduleze sistemul atât pentru a satisface cerințele de încălzire și de răcire, cât și pentru a dezumidifica structura.Bateria de evaporare IDS, atunci când este asociată cu un cuptor sau un dispozitiv de tratare a aerului hidronic Bosch împreună cu o secțiune de condensare exterioară IDS, va oferi unele dintre cele mai bune niveluri de confort și eficiență de pe piață astăzi. Și datorită unui compartiment izolat pentru compresor și tehnologiei cu lame silențioase, unitatea de condensare exterioară reduce nivelurile de zgomot până la 56 de decibeli.'

Dispunând de până la 23,5 SEER și 10,2 HSPF, pompa de căldură Lennox XP25 oferă tehnologia Precise Comfort®, care menține condițiile la 0,5°F de temperatura setată pentru un confort optim.

„Sistemul efectuează continuu mici ajustări în puterea de răcire și încălzire pentru a menține temperatura exact acolo unde proprietarul o dorește pe tot parcursul anului”, a declarat Julie Blakely, manager senior de marketing al produselor de răcire, Lennox Intl.Inc. „În combinație cu termostatul inteligent iComfort® S30, diagnosticarea avansată le oferă dealerilor posibilitatea de a-și stoca în avans camioanele cu articole necesare pentru eventuale reparații înainte de a ajunge la domiciliu, reducând astfel apelurile înapoi.”

PENTRU MÂINE

În timp ce pompele de căldură de astăzi dispun de multe tehnologii avansate pentru a spori confortul și a economisi energie, producătorii lucrează deja la unități de generație următoare.Aceste unități vor îmbrățișa Internetul lucrurilor (lo T), care permite dispozitivelor să simtă, să comunice, să interacționeze și să colaboreze între ele.
„Eficiența este într-adevăr numele jocului atunci când vine vorba de dezvoltarea unei noi tehnologii pentru pompe de căldură, iar asta vine cu creșterea conectivității”, a spus Moore.„Indiferent de industrie, totul se mută în domeniul IoT, inclusiv pompele de căldură. Cu cât se pot obține mai multe date despre un anumit produs, cu atât este mai ușor să creșteți eficiența, să personalizați nivelurile de confort și chiar să remediați situațiile de reparații într-un timp mai scurt. Modă.'

De aceea, Carrier face o investiție semnificativă în îmbunătățirea funcționalității pompelor de căldură în ceea ce privește controalele inteligente activate pentru IoT, inclusiv oferind integrare cu sisteme de casă inteligente terțe, cum ar fi Amazon Echo și Apple HomeKit.

„De asemenea, ne angajăm să oferim controale mai inteligente pentru a îmbunătăți legătura dintre contractori și clienții lor, așa cum este disponibil în gama noastră extinsă de termostate Côr, precum și raportare îmbunătățită a consumului de energie”, a spus Nolte.„Și, în cele din urmă, vom introduce ventilatoare și motoare mai eficiente, care vor beneficia proprietarii de case prin reducerea atât a dimensiunii sistemului, cât și a zgomotului rezultat. Mai avem cinci până la 10 ani de la a vedea această tehnologie în domeniu.”

Lennox intenționează să continue să investească în tehnologii de control care să asigure că dealerii pot oferi clienților lor cele mai bune servicii și funcționalități posibile.
„De asemenea, ne așteptăm la creșteri suplimentare ale SEER și EER pentru a ajuta clienții din sud să economisească în timpul verilor lungi și fierbinți și creșteri ale HSPF și ale capacității de încălzire cu mediu scăzut pentru a face pompele de căldură mai fezabile din punct de vedere economic în climatele nordice”, a spus Trent Davis, senior manager de produs, pompe de căldură și dispozitive de tratare a aerului, Lennox Intl.Inc. „Unele dintre aceste tehnologii compatibile sunt disponibile astăzi, iar altele pot dura trei până la cinci ani înainte de a fi comercializate.”

Cu cerințele în creștere de eficiență minimă și noi agenți frigorifici gata să intre pe piață, Rheem se gândește deja la ce urmează pentru pompele de căldură.„Următorul standard minim de eficiență este programat să intre în vigoare în ianuarie 2023 și, pe măsură ce valoarea de referință continuă să crească, ne așteptăm să vedem introducerea unor produse cu eficiență mai mare, cu compresoare, motoare și schimbătoare de căldură mai eficiente”, a spus Mohammad.„Când are loc schimbarea agentului frigorific, proprietarii de case se vor bucura de produse cu o eficiență mai mare și mai ecologice, în timp ce contractorii vor trebui, evident, să treacă printr-o perioadă de tranziție, manipulând mai mulți agenți frigorifici și urmând procedurile adecvate de manipulare.”

Tehnologiile cu viteză variabilă vor continua să joace un rol important în pompele de căldură de următoarea generație, a spus Tyminski, doar că probabil vor fi mai puțin costisitoare și vor servi o parte mai mare a pieței.

„Avansarea continuă în sistemele conectate și diagnosticarea predictivă va permite, de asemenea, sisteme care se autoidentifică și notifică dealerii cu privire la potențialele probleme ale sistemului”, a spus el.„În plus, în următorii ani sunt așteptate progrese în ceea ce privește răspunsul la cererea utilităților și agenții frigorifici de ultimă generație.”

În timp ce toate aceste progrese ar putea adăuga unele costuri pompelor de căldură de mâine, clienții sunt probabil să vadă beneficiile optării pentru un sistem mai bun.

„Vor fi întotdeauna unii clienți care caută soluția de bază, iar alții dispuși să plătească mai mult pentru un produs de calitate superioară”, a spus Moore.'Contractanții au responsabilitatea de a sublinia analiza cost-beneficiu a investiției într-o pompă de căldură care poate produce rezultate mai bune și are o durată de viață mai mare, costând astfel mai puțin în timp. Uneori, produsele la prețuri superioare merită din anumite motive. , iar contractorii și consumatorii văd asta.”

Originalul este de la http://www.achrnews.com/articles/135098-heat-pumps-for-today-and-tomorrowArticole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692