Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Prezentare generală a evaluărilor de eficiență a pompei de căldură

Prezentare generală a evaluărilor de eficiență a pompei de căldură

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-08-29      Origine:teren

Evaluări de eficiență a pompei de căldură

Evaluările de eficiență energetică implică cât de multă energie folosesc electronicele și aparatele precum pompele de căldură.Cu cât evaluările sunt mai bune, cu atât vor folosi mai puțină energie în timpul rulării sau în standby.Rețineți că unele studii au arătat că până la 80 % din consumul de energie în clădiri este asociat cu încălzirea și răcirea.

Fie că aveți un pompă de căldură eficientă din punct de vedere energetic sau nu poate fi diferența dintre a ajunge cu facturi de energie paralizante sau facturi de energie surprinzător de accesibile.

Să presupunem că căutați o soluție rapidă pentru nevoile dvs. de încălzire și răcire.În acest caz, una dintre cele mai eficiente pompe de căldură de pe piață astăzi este Pompa de caldura R290.Ar trebui să știi că eficienta energetica a pompei de caldura evaluările variază foarte mult în funcție de standardul de eficiență energetică specific.Să explorăm diverse clasificare energetică a pompei de căldură standardele utilizate astăzi.

Evaluări COP pentru pompele de căldură: Evaluarea COP (coeficient de performanță) este raportul de răcire sau încălzire furnizat de o pompă de căldură la o anumită intrare de energie.Evaluările COP pentru pompele de căldură variază de la 0 la 35, majoritatea sistemelor de pe piață situându-se între 2,0.și 5.0.

Evaluări SCOP pentru pompe de căldură: Evaluarea SCOP (coeficient sezonier de performanță) se referă la puterea totală de răcire sau încălzire a unei pompe de căldură împărțită la consumul total de energie pe parcursul anului.Acesta ține cont de variațiile nevoilor de încălzire și răcire în diferite anotimpuri de-a lungul anului.

Evaluare ACOP: Evaluarea ACOP (coeficient anual de performanță) este raportul dintre capacitatea de răcire a unei pompe de căldură și consumul efectiv de energie pentru răcire și puterea de așteptare.

Evaluare EER pentru pompa de caldura: Raportul de eficiență energetică (EER) este raportul dintre energia de răcire ieșită (în BTU) și energia electrică aportă (în wați) la un anumit punct de funcționare.De exemplu, o pompă de căldură de 10.000 BTU care utilizează 1000 de wați de energie are un rating de 10 EER.

Evaluare SEER pentru pompa de caldura: Raportul de eficiență energetică sezonieră (SEER) este practic EER măsurat pe parcursul întregului an, în diferite anotimpuri.Majoritatea pompelor de căldură au un rating SEER cuprins între 13 și 25, cu un scor mai mare de 25.

Evaluare AEER: Evaluarea raportului anual de eficiență energetică (AEER) este raportul dintre capacitatea de încălzire a unei pompe de căldură și utilizarea efectivă a energiei pentru încălzire și puterea de rezervă.

Evaluare IEER: Raportul integrat de eficiență energetică (IEER) ia aceleași măsurători ca EER, dar în circumstanțe și temperaturi diferite.De exemplu, o sarcină de 75%, o temperatură ambiantă de 81,5 °F și un timp de funcționare de 61,7%.Pentru a determina evaluarea IEER a unei unități, trebuie să aveți patru numere EER distincte. este adesea folosit pentru sisteme split.

Evaluări HSPF pentru pompele de căldură: Evaluarea factorului de performanță sezonieră de încălzire (HSPF) este determinată prin împărțirea puterii de încălzire a întregului sezon (BTU/oră) la consumul total de energie în timpul perioadei.Majoritatea pompelor de căldură de astăzi au un rating HSPF de 6,8 până la 13,5, cu unitățile de pachete cu un punctaj peste 8,2 și sistemele separate de peste 8,5, câștigând o stea ENERGY.

Evaluare ERP: Evaluarea Produselor legate de energie (ERP) ia în considerare eficiența energetică a pompei de căldură și, de asemenea, respectarea mediului în procesul de fabricație.Există șapte niveluri pentru sistemul de evaluare ERP de la A, cel mai înalt nivel, urmat de B, C, D, E, F și G. Pompele de căldură terestre au adesea un rating ERP de A++, deoarece sunt considerate înalt. eficiente deoarece produc mai multă energie decât consumă.

Evaluare APF: Evaluarea factorului de performanță anual (APF) este raportul dintre căldura totală generată de o unitate pe parcursul întregului an și energia electrică consumată în timpul perioadei în condiții de testare și sarcini de lucru variate.

Evaluare IPLV: Valoarea de sarcină parțială integrată (IPLV) este calculată prin măsurarea performanței pompei de căldură la capacități de sarcină de 25%, 50%, 75% și 100% la o temperatură a buclei de 44°F.Testele sunt menite să imite utilizarea în lumea reală a pompelor de căldură.Cu cât ratingul IPLV este mai scăzut, cu atât pompa de căldură este mai eficientă.

Evaluare NPLV: Valoarea de sarcină parțială non-standard (NPLV) măsoară aceiași parametri ca IPLV, dar la o temperatură exagerată a buclei de 55°F.Temperaturile exagerate ale buclei deblochează eficiențe mai mari ale sistemului.Acest lucru este posibil deoarece serpentinele pompei de căldură sunt mărite corespunzător pentru a obține parametri BTU și termostat similari ca o buclă de 44°F.

Ce evaluare energetică este mai importantă pentru o pompă de căldură?

După cum reiese din descrierea de mai sus, fiecare evaluarea eficienței pompei de căldură standardul este unic.Cu toate acestea, unele standarde precum SCOP, SEER, HSPF, ERP, IPLV și NPLV sunt mai cuprinzătoare decât celelalte.SEER este cel mai popular standard de eficiență pentru pompele de căldură în modul de răcire.Pe de altă parte, HSPF este utilizat în mod obișnuit pentru pompele de căldură în modul de încălzire.

Cu toate acestea, ar trebui să vă bazați pe mai mult decât pe cele două evaluări pentru a lua deciziile de cumpărare.Pompa de căldură ar trebui să aibă rezultate destul de bune și în cealaltă cote de eficiență de încălzire.

Factori care influențează eficacitatea pompei de căldură

Evaluări ale eficienței pompei de căldură nu implică în mod necesar cât de bine va funcționa un sistem pentru spațiul dvs.Alți factori care influențează performanța unei pompe de căldură sunt:

mărimea

Dimensiunea unei pompe de căldură (inclusiv componentele acesteia) va afecta capacitatea de încărcare și consumul de energie.

Un sistem de pompă de căldură trebuie să fie dimensionat corespunzător pentru ca casa dumneavoastră să funcționeze la o eficiență optimă.Punctele inegale calde și reci și ocazional imposibilitatea de a atinge temperaturi satisfăcătoare în casa dvs. indică o pompă de căldură de dimensiuni necorespunzătoare.

Climat

Te confrunți cu veri foarte calde, amețitoare și ierni extrem de reci în zona ta?Astfel de schimbări drastice ale temperaturii și umidității de-a lungul anului pot avea un impact masiv asupra cerințelor de răcire și încălzire pe care le puneți pompei de căldură.Capacitatea maximă de sarcină maximă a sistemului va fi, de asemenea, afectată.Dacă locuiți într-o regiune care se confruntă cu ierni extreme, luați în considerare achiziționarea unui pompă de căldură sursă de aer pentru climă rece.

Componente Tehnologice

Progresele tehnologice au făcut pompele de căldură de astăzi mai eficiente din punct de vedere operațional și mai ecologice.Proiectarea și construcția componentelor cum ar fi schimbătorul de căldură, motorul și compresorul joacă un rol esențial în performanța generală de funcționare a unei pompe de căldură.Cel mai bine este să consultați un tehnician HVAC cu privire la caracteristicile care contează cel mai mult pentru configurația dvs.

Tip compresor

Tipul de compresor montat într-o unitate ar trebui să fie o considerație importantă atunci când vă evaluați opțiunile pompei de căldură.Compresoarele cu o singură treaptă funcționează la capacitate maximă de fiecare dată când pompa de căldură funcționează.În schimb, compresoarele cu o singură treaptă funcționează la o capacitate mai mică, mai ales când se apropie de sfârșitul ciclului lor de răcire sau încălzire.

Cu toate acestea, compresoarele modulante funcționează la 40% din capacitate, permițându-i să regleze automat cantitatea de încălzire și răcire pe care o asigură pe parcursul ciclurilor.

Modalități de a crește eficiența energetică a unei pompe de căldură

Pe lângă factorii tehnici care au făcut pompele de căldură destul de eficiente din punct de vedere energetic, există și alte modalități practice de a vă face sistemul și mai eficient din punct de vedere energetic.Acestea includ:

Îngrijirea corespunzătoare a filtrului de aer: Filtrele de aer curate sunt vitale pentru funcționarea optimă a pompei de căldură.Resturile și praful se pot aduna pe filtrele de aer în timp.Verificați lunar filtrele de aer și înlocuiți-le sau curățați-le după cum este necesar.

Întreținere bobine exterioare: Curăţaţi în mod regulat bateriile exterioare ale sistemului dumneavoastră de pompă de căldură pentru a preveni acumularea murdăriei şi a resturilor care pot face ca acesta să lucreze mai greu decât este necesar.Rulați cicluri regulate de dezghețare în timpul iernii pentru a elimina orice acumulare de gheață pe serpentinele exterioare pentru a îmbunătăți eficienta pompei de caldura a sursei de aer.

Menține etanșeitatea la aer: Scurgerile de aer în gurile de ventilație ale sistemului dumneavoastră de pompă de căldură vor face ca acesta să lucreze mai mult pentru a fi eficient.Asigurați-vă că orificiile de ventilație sunt instalate cu etanșeitate perfectă pentru a preveni scurgerile.Lăsați un tehnician HVAC să vă inspecteze sistemele anual pentru a menține etanșeitatea perfectă la aer.

Asigurați izolație integrală: Clădirea dumneavoastră trebuie să fie izolată corespunzător pentru a reduce necesarul de încălzire sau răcire a pompei de căldură.Mai mult, izolarea pompei de căldură cu piese EPP personalizate va reduce semnificativ conductivitatea termică, minimizând astfel risipa de energie.

Luați în considerare surse de apă: Pentru pompele de căldură cu sursă de sol, sursele de apă trebuie să fie în medie aproape de suprafață.Ca rezultat, veți evita să cheltuiți energie suplimentară trăgând apă din adâncuri.

Alegeți designul adecvat al terenului: Rețelele de sol pentru pompele de căldură terestre trebuie să fie proiectate și instalate corespunzător pentru a elimina ineficiența.De exemplu, forajele supradimensionate pot crește temperatura sursei.

Gândiți-vă la sistemul de distribuție a încălzirii: Un sistem de distribuție și o instalare bine gândite pot avea un impact masiv asupra eficienta incalzirii pompei de caldura.De exemplu, încălzirea prin pardoseală utilizează temperaturi mai scăzute, crescând eficiența sistemului.


SPRSUN Pompele de căldură reîmprospătează standardul european de eficiență energetică la noi înălțimi

SPRSUN este un producător de pompe de căldură lider la nivel mondial care funcționează din 1999. Compania are sediul în Guangzhou, Guangdong, China.Și-a construit succesul producând o varietate de pompe de căldură, inclusiv pompe de căldură cu sursă de aer și pompe de căldură cu invertor de curent continuu.În plus, produsele companiei sunt excepționale, datorită proceselor sale robuste de control al calității.

Renumitul Firma pompe de caldura sursa de aer se laudă cu mai mult de 560 de parteneri strategici globali care îl ajută să-și vândă produsele în peste 60 de țări din întreaga lume.Fabrica sa de producție din Parcul Industrial Yinsha are o suprafață a fabricii de peste 30.000 de metri pătrați, cu 4 linii de producție și peste 600 de angajați.

Acest producator de pompe de caldura aer-apa a încorporat numeroase tehnologii inovatoare în produsele sale, inclusiv funcționarea la temperaturi foarte scăzute, tehnologie avansată cu invertor și dezghețare inteligentă.Aceste inovații au permis produselor sale să depășească cu mult standardele europene de eficiență energetică.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692