Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Răcirea și încălzirea în centrul strategiei pentru viitorul energetic al Europei

Răcirea și încălzirea în centrul strategiei pentru viitorul energetic al Europei

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2016-05-26      Origine:teren

Strategia revoluționară a Comisiei Europene pentru a aborda utilizarea vastă a energiei în sectorul de răcire și încălzire de pe întreg continentul

Strategia include planuri de creștere a eficienței energetice a clădirilor, îmbunătățirea legăturilor dintre sistemele electrice și sistemele de termoficare, care urmărește să crească considerabil utilizarea energiei regenerabile și să încurajeze reutilizarea căldurii și frigului rezidual generate de industrie.Pe termen lung, Europa vrea să-și decarbonizeze stocul de clădiri până în 2050.

Se estimează că industria își poate reduce consumul de energie cu 4 până la 5% în 2030 și cu 8 până la 10% în 2050 doar prin implementarea unor soluții viabile și disponibile din punct de vedere comercial.

Ponderea energiilor regenerabile ar ajunge la 30%, iar tehnologiile de ultimă oră ar ajuta industriile să se decarboneze, în timp ce procesele de producție vor consuma cu 30 până la 50% mai puțină energie.

Cheia acestui lucru este o serie de mandate pentru stocul de clădiri actual și viitor, inclusiv dezvoltarea unui set de instrumente de măsuri pentru a facilita renovarea clădirilor cu mai multe apartamente, de exemplu prin echipamente moderne de încălzire și răcire (cum ar fi pompele de căldură), materiale de izolare și sfaturi despre pasii de urmat.

O mai bună partajare a costurilor poate permite atât chiriașilor, cât și proprietarilor să beneficieze de investiția cheltuită pentru renovarea clădirilor și apartamentelor vechi sau pentru a-și schimba vechile sisteme de încălzire învechite cu altele noi eficiente, folosind surse de energie regenerabilă sau încălzire provenită din rețele inteligente de termoficare de nouă generație.

Un alt factor de bază pentru îmbunătățirea eficienței clădirilor va fi consolidarea fiabilității certificatelor de performanță energetică, care va fi evaluată în viitoarea revizuire a Directivei privind performanța energetică a clădirilor.

Acest lucru va permite furnizarea de informații clare pentru consumatori și investitori cu privire la utilizarea energiei regenerabile în clădiri și va crea semnale de piață pentru o utilizare mai răspândită a energiei regenerabile în clădiri.

În plus, creșterea ponderii soluțiilor de energie regenerabilă în clădiri va fi luată în considerare în viitoarele revizuiri ale Directivei privind energia din surse regenerabile și ale Directivei privind performanța energetică a clădirilor.

În timp ce sprijinul financiar pentru implementarea tehnologiilor de energie regenerabilă este pus la dispoziție prin Fondurile Structurale și de Investiții Europene, prin Programul UE Orizont 2020 pentru cercetare și dezvoltare și prin Planul Strategic Integrat pentru Tehnologia Energetică.

De asemenea, în centrul atenției vor fi școlile și spitalele publice, care vor primi modele dovedite de eficiență energetică, pentru a oferi autorităților practici privind modul de utilizare a companiilor de servicii energetice, a performanței energetice și a contractelor de achiziții publice sau a soluțiilor de autoconsum în eficientizarea acestor clădiri. , cum se procedează la renovarea energetică și la instalarea sistemelor de încălzire și răcire alimentate din surse regenerabile de energie curată.

În plus, căldura reziduală și frigul rezidual produse de instalațiile industriale și de generare a energiei, care în prezent sunt disipate neutilizate în aer și apă, vor fi utilizate prin diverse tehnologii, inclusiv alimentarea directă prin sisteme de termoficare, pentru a fi utilizate în clădiri printr-o rețea districtuală.

Comentând anunțul, asociația producătorilor europeni EPEE a declarat: „Strategia conține multe elemente pozitive, cum ar fi susținerea unei abordări neutre din punct de vedere tehnologic, afirmând că consumatorul ar trebui să fie în centrul acestei strategii și evidențiind necesitatea unei finanțări atractive. pentru a renova corect clădirile.

Andrea Voigt, directorul general al EPEE, a adăugat: „Această strategie este un impuls binevenit pentru industria noastră. „Deoarece încălzirea și răcirea reprezintă o parte majoră a consumului de energie al Europei, este logic ca acest lucru să se concentreze puternic. sector, iar această strategie este, prin urmare, așteptată de mult.”

Thomas Nowak, secretarul general al Asociației Europene pentru Pompe de Căldură, a declarat: „Felicitări Comisiei pentru volumul de muncă depus în această strategie. Formularea documentului se potrivește ambiției Europei de a fi lider în sursele regenerabile.

„Executarea acestuia poate face din UE un model de urmat pentru un sector de încălzire și răcire decarbonizat. Solicitarea de a înlocui cazanele pe combustibili fosili cu soluții foarte eficiente și regenerabile (cum ar fi pompele de căldură și sistemele hibride) este un mesaj important pentru industrie și ar trebui ajuta la ghidarea deciziilor de investiții și finanțare C&I.”

Ce urmează?

Tranziția către un sistem de încălzire și răcire cu emisii scăzute de carbon va intra sub guvernanța cadrului de guvernanță UE 2030, cu acțiunile stabilite prezentate.Aceasta va include:

 • · Recenzii legislative ale:

- Directiva privind eficiența energetică, Directiva privind performanța energetică a clădirilor și inițiativa privind finanțarea inteligentă pentru clădiri inteligente în 2016;

- Noul proiect al pieței de energie electrică și propunerea pentru un cadru de energie regenerabilă în 2016.

Serii de acțiuni nelegislative, inclusiv:

- Dezvoltarea unui set de instrumente de măsuri pentru a facilita renovarea în clădirile cu mai multe apartamente;

- Promovarea modelelor dovedite de eficiență energetică pentru clădirile de învățământ și spitalele aflate în proprietate publică;

- Extinderea activității campaniei BUILD UP competențe pentru a îmbunătăți formarea profesioniștilor din domeniul construcțiilor, în special printr-un nou modul pentru experți în energie și arhitecți.

cele de mai sus sunt originare din http://www.racplus.com/news/cooling-and-heating-at-heart-of-strategy-for-europes-energy-future/10003160.article


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692