Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Reducerea zgomotului: 3 moduri de a reduce nivelul de zgomot al pompelor de căldură sursă de aer

Reducerea zgomotului: 3 moduri de a reduce nivelul de zgomot al pompelor de căldură sursă de aer

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-10-27      Origine:teren

Poluarea fonică este ușor de ignorat, dar munca și trăirea într-un mediu zgomotos pe o perioadă lungă de timp pot avea efecte mai mult sau mai puțin negative asupra organismului.Zgomotul ne afectează conversația, munca și somnul.

Prin urmare, căutarea unei resurse mai curate și mai durabile este deosebit de urgentă.Pompele de căldură devin din ce în ce mai populare ca produse economisitoare de energie și ecologice.


Evaluarea sonoră a unei conversații normale este între 30 DB și 60 DB, ceea ce este acceptabil.Majoritatea unităților exterioare ale pompelor de căldură au un nivel de zgomot de 60 DB, ceea ce echivalează cu o conversație normală.Unele modele de pompe de căldură super-silențioase cu tehnologie de ultimă oră au un nivel de zgomot mai scăzut, să zicem 50 DB.Pentru unitățile interioare, nivelul sonor este în mare parte de la 18 la 30 DB.În plus, cu cât pompele de căldură sunt mai noi, cu atât sunt mai silențioase;prin urmare, produc zgomot mai mic.


Astfel, dacă pompa dvs. de căldură generează mai mult de 60 DB de zgomot, este timpul să vă examinați pompa de căldură pentru a localiza sursa unui zgomot atât de puternic.


Zgomotul provine în principal de la ventilator și compresor, parțial de la pompele și conductele de apă.Funcționarea mașinii provoacă zgomot de vibrații de la componentele pompei de căldură.


Aici, ca să fiu concret, vreau să fac lumină asupra metodelor de reducere a zgomotului ale pompelor de căldură cu sursă de aer.


1. Alegeți și actualizați cele mai recente pompe de căldură cu sursă de aer.


În primul rând, selectarea pompei de căldură cu sursă de aer potrivită în funcție de nevoile dumneavoastră specializate de încălzire și răcire este un aspect de bază.În continuare, consultați tabelul cu parametri pentru a verifica nivelul de zgomot al conductei principale a pompei de căldură

componente.Cel mai bine este că le alegi pe cele eficiente cu cel mai scăzut nivel de zgomot.În plus, trebuie să rețineți că, cu cât pompele de căldură sunt mai noi, cu atât este folosită o tehnologie mai avansată de reducere a zgomotului,

în consecință, cu atât produc mai puțin zgomot.


În plus, dacă pompa de căldură este atât de veche încât să genereze zgomot foarte puternic, schimbarea la una nouă ar fi o opțiune mai bună, deoarece toate mașinile se uzează în timp și în vârstă.Pompa de căldură poate dura în medie 10 până la 15 ani, în funcție de frecvența de utilizare și de întreținere.Durata sa de viață va fi și mai scurtă dacă îl folosiți frecvent, dar neglijați întreținerea.Ba mai mult, după atâția ani, pompele de căldură s-au plătit de la sine, așa că poți scăpa de ele fără regret.


2. Găsiți locația și împrejurimile optime pentru pompele dvs. de căldură cu sursă de aer.După cumpărare, locul de instalare a pompelor dumneavoastră de căldură contează și pentru nivelul de zgomot al mașinii dumneavoastră.Ar fi bine să ții unitatea exterioară cât mai departe de ferestrele dormitorului sau de locurile în care te relaxezi și te odihnești adesea.De asemenea, asigurați-vă că locul de instalare este cât mai îndepărtat posibil de vecinii dvs.


De asemenea, trebuie să evitați să montați unitățile prea sus pentru ca zgomotul s-ar transmite fără obstacole către casa vecinului.Și cea mai bună practică este să vă așezați pompele de căldură pe sol cu ​​perna de amortizare a șasiului, cu care se laudă și pompele de căldură SPRSUN, pentru a vă ajuta la repararea unității și pentru a preveni vibrarea intensă a acesteia.


3. Obțineți verificări regulate de întreținere și izolați componentele.


Legea se aplică la tot ceea ce, după ce cumpărăm ceva, verificarea regulată și la timp este destul de necesară pentru a recunoaște potențialele probleme minore și apoi a le smulge din răsputeri.


Întreținerea regulată a pompelor de căldură ar trebui să includă verificarea dacă piesele, șuruburile sau șuruburile sunt slăbite sau nu, sunt uzate sau rupte sau nu.Dacă piesele de schimb sunt uzate, ar trebui să le înlocuiți.Și dacă sunt slăbite, ar trebui să le prindeți.


Pe lângă înlocuirea și fixarea accesoriilor, puteți folosi și câteva metode de izolare pentru a ajuta la reducerea zgomotului.


Pentru a minimiza impactul zgomotului al pompelor de căldură asupra vecinilor dvs., puteți utiliza garduri și pereți pentru a ajuta la blocarea zgomotului.


Puteți reduce zgomotul unității exterioare împachetând compresorul și instalând un tampon de cauciuc și un amortizor cu arc.


Pentru pompele de căldură cu conducte, alegerea unui strat bun de izolare a conductelor este importantă atât pentru a vă menține cald, cât și pentru a ajuta la reducerea și eliminarea zgomotului.


Pentru reducerea zgomotului pompei de apă, luați în considerare utilizarea capacului de izolare fonică pentru a închide pompa.O putem izola din exterior.


Este de remarcat în special faptul că trebuie să ne asigurăm că căldura generată în funcționare și energia transformată de zgomotul din interiorul capacului se răspândește la exterior în timp util pentru a garanta că creșterea temperaturii pompei este în intervalul admis.În același timp, ar trebui să ne fie ușor să întreținem pompa.


Pentru ventiloconvector, încercați să alegeți unul cu zgomot redus și de înaltă eficiență.


De asemenea, puteți utiliza ferestre și perdele izolate fonic la modă pentru a reduce zgomotul din urechile umane.4. Caracteristicile tehnice ale pompelor de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu complet SPRSUN


SPRSUN Pompele de căldură Full DC Inverter sunt întotdeauna cunoscute consumatorilor săi globali pentru următoarele caracteristici remarcabile:


Control de la distanță WIFI APP

Tehnologie de control la temperaturi scăzute și frecvență joasă

Tehnologie completă de control cu ​​invertor DC

Tehnologia de control EVI

Dezghețare inteligentă

Sterilizare la temperaturi ridicate

Antigel dublu

Super stabilitate

Tratament de zgomot redusAici aș dori să precizez efectul de zgomot mai scăzut al pompelor de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu complet SPRSUN.Pentru a obține un zgomot mai mic, SPRSUN are un tratament de patru ori de reducere a zgomotului:


a) Tablă cabinei mecanice folosește material de înaltă performanță de reducere a zgomotului de 20 mm grosime - bumbac ondulat.

b) Compresorul este învelit cu bumbac bicomponent îngroșat.

c) Se aplică un tampon de amortizare a șasiului.

d) Se folosește plasă de sârmă pătrată cu rezistență mai mică la vânt.


În plus, SPRSUN aplică compresor rotativ Panasonic și ventilatoare DC inverter fără perii pentru a se asigura că sunetul pompelor este gestionat satisfăcător.SPRSUN Seria de pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor complet poate obține o funcționare cu zgomot redus de 56 dB atunci când este testată la unitățile exterioare, ceea ce este mult mai mic decât pompele de grămadă medii.Faceți clic pe acest link pentru a afla mai multe despre pompele de căldură Full DC Inverter ale lui SPRSUN: https://sprsunheatpump.com/15kw-r32-erp-a-evi-low-temperature-full-inverter-heat-pumps.html. Pompele de căldură Full DC Inverter ale lui SPRSUN


5. ConcluziePe lângă ceea ce s-a spus, sunt disponibile și multe alte modalități de a face față zgomotului pompelor de căldură surse de aer.Tehnologia evoluează rapid.Așadar, există încă o mare posibilitate ca oamenii să își unească mâinile pentru a produce pompe de căldură cu sursă de aer mai silențioase, mult mai ecologice, care economisesc timp și mai rentabile.Pentru producătorii și distribuitorii de pompe de căldură cu sursă de aer și pentru toată lumea, există o piață promițătoare care așteaptă înainte.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692