Acasă / Blog / Blogul companiei / Reprezentanții CAREL vizitează SPRSUN - Aprofundarea parteneriatului pentru promovarea dezvoltării durabile

Reprezentanții CAREL vizitează SPRSUN - Aprofundarea parteneriatului pentru promovarea dezvoltării durabile

Vizualizări:1     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-09-15      Origine:teren

GUANGZHOU, SPRSUN — SPRSUN salută vizita unei delegații de la CAREL, Italia, pentru a aprofunda cooperarea noastră și a promova dezvoltarea durabilă în industrie.

Reprezentanții CAREL vizitează SPRSUN


În după-amiaza zilei de 7 septembrieth, delegația CAREL a vizitat compania SPRSUN și s-a angajat într-un schimb tehnic aprofundat cu echipa de cercetare și dezvoltare SPRSUN.Întâlnirea s-a concentrat pe subiecte precum „tendințele pieței pompelor de căldură”, „feedback-ul clienților”, „provocări tehnice în optimizarea sistemului” și „soluții de optimizare pentru sistem”. Acest schimb ne-a aprofundat. înțelegere reciprocă și a oferit o oportunitate excelentă pentru optimizarea în continuare a sistemelor cu pompe de căldură SPRSUN.De asemenea, a alimentat impulsul ambelor părți de a promova împreună tranziția energetică și de a îmbunătăți eficiența utilizării energiei.

Reprezentanții CAREL vizitează SPRSUN


Delegația CAREL a fost formată din cinci membri cheie reprezentați de managerul de piață Sergio Maria Capanelli și dl Matteo Galenda.La începutul întâlnirii, Sergio Maria Capanelli, Managerul de Piață al Grupului CAREL, a împărtășit cele mai recente realizări tehnologice ale CAREL, precum și informații și tendințe de pe piața globală a pompelor de căldură.

Reprezentanții CAREL vizitează SPRSUN


SPRSUN are cerințe stricte pentru toate componentele pompei de căldură și, printr-o cercetare riguroasă a pieței și teste continue, SPRSUN a ales controlerele CAREL datorită poziționării lor de vârf și calității stabile, care îndeplinesc SPRSUN cerinţele lui.

Noile regulatoare CAREL reunesc multiple avantaje, cum ar fi controlul inteligent și conectivitate, module avansate de statistică a datelor și multiple caracteristici de protecție a siguranței, reprezentând nivelul tehnologic avansat în sistemele de control al pompelor de căldură.Ele vor juca, de asemenea, un rol important în mai multe produse noi pentru pompe de căldură de la SPRSUN, oferind clienților o experiență de viață tehnologică supremă.În pompele de căldură SPRSUN R290, regulatorul CAREL va aduce multe aspecte importante:

 • Eficiență energetică îmbunătățită: integrarea controlerului inteligent CAREL în pompele de căldură SPRSUN va îmbunătăți gestionarea energiei și eficiența generală, reducând consumul de energie și costurile pentru utilizatorii finali.

 • Fiabilitate sporită a sistemelor cu pompe de căldură: autodiagnoza și conectarea la rețea CAREL vor ajuta pompele de căldură SPRSUN să reducă și mai mult defecțiunile operaționale, reducând astfel costurile de întreținere și timpul.

 • Experiență de utilizator îmbunătățită pentru clienții finali: control mai inteligent și integrat, permițând utilizatorilor să schimbe modurile, să înțeleagă funcționarea pompei de căldură și să monitorizeze consumul de energie oricând și oriunde printr-o aplicație.

Reprezentanții CAREL vizitează SPRSUN


În ultima parte a întâlnirii, ambele părți au discutat despre feedback-ul clienților, analizând obiceiurile utilizatorilor și spațiul de optimizare a sistemului prin studii de caz practice.La finalul vizitei, delegația CAREL a făcut un tur al showroom-ului SPRSUN.Au vizitat cea mai recentă serie R290 de pompe de căldură de la SPRSUN și și-au exprimat aprecierea sinceră.

Reprezentanții CAREL vizitează SPRSUN


Această vizită a aprofundat cooperarea strânsă dintre CAREL și SPRSUN.În viitor, ambele părți vor continua să consolideze comunicarea și colaborarea pentru a satisface cerințele în creștere ale pieței și pentru a promova planuri de dezvoltare durabilă bazate pe soluții energetice eficiente din punct de vedere energetic, ecologice și confortabile.

Despre CAREL

CAREL proiectează și produce soluții pentru aplicații HVAC/R (încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare).Compania oferă multe produse și servicii, inclusiv servicii digitale IoT, umidificatoare adiabatice, controale programabile, controale parametrice pentru refrigerare și multe altele.

Despre SPRSUN

SPRSUN este dedicat pompelor de căldură aer-apă de 24 de ani, care este unul dintre cei mai importanți furnizori de pompe de căldură din întreaga lume, oferind pompe de căldură de înaltă calitate și fiabile.SPRSUN pompele de căldură sunt proiectate și fabricate pe baza standardului EN14511 cu certificate CCC, CE, CB, KEYMARKSAA, ROHS, TUV și ERP.

Contact media:

Jenny

manager de marketing

marketing@sprsunheatpump.com

0086-18933985692


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692