Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN își anunță participarea la expoziția solară Intersolar Europe din 2023,

SPRSUN își anunță participarea la expoziția solară Intersolar Europe din 2023,

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-05-24      Origine:teren

c011db630aa1fe4bbd34b49f8f4ab25 (1)

Guangzhou, China - SPRSUN New Energy Technology Development Company este bucuroasă să-și anunțe participarea la expoziția Intersolar Europe din 2023, programată să aibă loc la München, Germania, în perioada 14-16 iunie 2023.


Intersolar Europe este cea mai prestigioasă și de anvergură expoziție a industriei solare din lume, care atrage în mod regulat participanți și participanți din toate colțurile.Sub motto-ul său „Conecting Solar Business”, a reunit cu succes nenumărați producători, distribuitori, furnizori, planificatori de proiecte, arhitecți, dezvoltatori și furnizori de servicii împreună în fiecare an.


Aceștia pot explora și discuta cele mai recente evoluții și tendințe din industria solară, creând și consolidând legăturile cu potențiali colaboratori și clienți.Expoziția din acest an anticipează participarea a 1.250 de expozanți și prezența a peste 85.000 de vizitatori pe parcursul evenimentului de trei zile.


Inovatorii și pionierii energiei noi lucrează în mod constant la construirea unui viitor alimentat de energie regenerabilă 24/7.Ei caută continuu următorul progres în domenii, de la invertoare la celule solare și de la centrale solare la infrastructura și integrarea rețelei.Lista este nesfârșită.

Expoziția se va desfășura concomitent cu Conferința Intersolar Europe, unde experții globali își vor împărtăși cunoștințele și expertiza cu privire la subiecte relevante pentru industrie.


Anul acesta, expoziția și conferința vor fi concentrate pe cele mai recente tendințe și tehnologii din industrie, cum ar fi integrarea fotovoltaicului și electromobilității, modele de afaceri profitabile pentru industria energiei regenerabile și explorarea piețelor globale neexploatate.Scopul reuniunii este de a reuni pe toți, fie ei giganți din industrie sau tineri startup-uri, într-un forum de care toți participanții vor beneficia.


SPRSUN este un producător consacrat de pompe de căldură care funcționează de peste 24 de ani și are o prezență în peste 60 de țări.Cu peste 560 de parteneriate globale și o capacitate de a produce peste 25.000 de unități lunar, compania s-a impus ca un jucător global în industria energiei solare și regenerabile.


Compania are experiență de specialitate în dezvoltarea tehnologiilor pompelor de căldură, cum ar fi sistemele inteligente de control la distanță, tehnologiile Advance Inverter, sistemele inteligente de dezghețare și sistemele de operare cu temperatură ultra-joasă.Catalogul de produse pentru pompe de căldură cu sursă de aer SPRSUN include pompe de căldură cu invertor, pompe de căldură pentru climă rece EVI, pompe de căldură cu sistem split, pompe de căldură pentru piscină și multe altele.În acest an, compania intenționează să-și prezinte cele mai recente inovații, pompa de căldură inverter R32 DC și pompa de căldură inverter DC R290.


Ca parte a eforturilor sale de a avansa și de a îmbunătăți cunoștințele și inovarea în industria energiei regenerabile, SPRSUN a depus un efort conștient pentru a participa la evenimente globale ale industriei, cum ar fi Intersolar Europe.Bine ați venit la standul nostru la B5.550.Pentru mai multe informații, contactați SPRSUN Pompe de căldură până la vizitând site-ul nostru web.


Orice încorporare trimisă va fi adăugată în timpul sindicarii.

--------------------------

Următorul este contactul media/NAP pentru eliberarea dvs.Acesta va fi afișat în partea de jos a fiecărei lansări sindicalizate.Vă rugăm să vă asigurați că aceste informații sunt corecte.(* indică necesar și nu poate fi lăsat necompletat):


Nume companie*: SPRSUN

Persoana de contact: Jason Yao

Telefon: 0086-20-82181867

Whatsapp: 86-18022864501

Adresă: No.15 Tangxi Road, Yinsha Industrial Park, Xintang, Zengcheng District

Oraș: Guangzhou

Stat: Guangdong

Cod poștal: 511338

Țara*: CN

Site*: https://www.sprsunheatpump.com/

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692