Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN Dezvăluie pompele de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu R290

SPRSUN Dezvăluie pompele de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu R290

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-06-13      Origine:teren

721871e1b4e48d0417f89ca0efe854c

China – SPRSUN, principalul producător de pompe de căldură și lider în industrie, a anunțat noua lor pompă de căldură cu sursă de aer R290 DC Inverter.Acest design nou și îmbunătățit al pompei de căldură funcționează cu putere și eficiență.Proiectată cu motorul ventilatorului DC Inverter și compresorul Panasonic DC Inverter, pompa de căldură este un model al viitorului și respectă toate regulile și cerințele ecologice.


SPRSUN are o istorie îndelungată de a-și asculta clienții.Acest lucru a ghidat fiecare aspect al procesului lor de proiectare.Pompele de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu R290 sunt o dovadă a încorporării designului adaptat clientului.La fel ca unitățile anterioare, noii intrați au o etichetă energetică A+++.Aceasta este în plus față de tehnologia revoluționară a gazelor verzi R290 și a invertorului.Aceste caracteristici funcționează la unison pentru a reduce semnificativ facturile de energie ale utilizatorului, în special pentru uz rezidențial.


Clienții care achiziționează pompele de căldură cu sursă de aer R290 DC Inverter se pot bucura acum de o serie de funcții la cheie.Aceste caracteristici noi și îmbunătățite asigură ușurința în utilizare la noile unități de încălzire.GWP mai scăzut cu agent frigorific ecologic R290 este una dintre progresele cheie ale acestor noi unități.Pompa de căldură cu sursă de aer R290 DC Inverter vine cu un controler CAREL disponibil.


Noile pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor de curent continuu SPRSUN adoptă în special agentul frigorific R290 cu potențial de încălzire globală (GWP) de până la 3,3.Mulți clienți vor observa atenția acordată valorii GWP mai mari.Acest lucru se traduce și prin impactul gazelor cu efect de seră.Aceste aspecte fac unitatea ideală pentru utilizatorii din zonele mai reci.


Pompa de căldură cu sursă de aer R290 DC Inverter vine cu sisteme îmbunătățite de monitorizare a energiei consumate.Acesta este un aspect deosebit de util pentru uz casnic.Clienții pot evalua transferul de energie și consumul în timp real.La modelele cu pompe de căldură R290, există un flux constant de informații pe afișaj.Utilizatorii pot ajusta în continuare afișajul pentru a citi fie consumul total de energie, fie cheltuielile lunare.


Reducerea costului consumului de energie este un aspect vital pentru mulți utilizatori.SPRSUN a învățat acest lucru și a proiectat pompele de căldură cu sursă de aer R290 DC Inverter cu intrare de control Smart Grid Ready (SG Ready).Energia electrică în timpul orelor de vârf este mai scumpă decât în ​​timpul orelor de vârf.O pompă de căldură pregătită pentru rețea inteligentă stochează apă caldă în timpul orelor de vârf, care poate fi apoi utilizată în orele de vârf, reducând astfel facturile la electricitate.


O altă caracteristică utilă a pompei de căldură cu sursă de aer R290 DC Inverter este max.temperatura apei la ieșire, care poate atinge 75° Celsius chiar și fără încălzire electrică de rezervă.De obicei, unitatea poate funcționa optim la intervale mari de la -25° Celsius la 45° Celsius.


În combinație cu numeroasele caracteristici adăugate ale noii unități de pompă de căldură, clienții se vor bucura de o gamă largă de aspecte utile ale produsul, care includ controler umanizat inteligent, interfață de comutator de legătură încorporată, pompă de apă încorporată și așa mai departe.Unitatea nouă și îmbunătățită de încălzire/răcire/apă caldă este realizată având în vedere nevoile utilizatorului.


Pentru a afla mai multe despre această pompă de căldură inovatoare, trimiteți un e-mail la inquiry@sprsunheatpump.com sau vizitați site-ul web al lui SPRSUN la www.sprsunheatpump.com pentru a afla mai multe despre specificațiile pompei lor de căldură cu sursă de aer R290 DC Inverter.


Contact media

Nume companie: Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Nume de contact: Jenny Wu

Telefon: 0086-20-82181867

Adresă: No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng, Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Site: https://www.sprsunheatpump.com/Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692