Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Simptomele unei pompe de căldură cu un conținut scăzut de agent frigorific

Simptomele unei pompe de căldură cu un conținut scăzut de agent frigorific

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-08-01      Origine:teren

文章

Agentul frigorific funcționează ca dispozitiv de transfer de căldură în pompa de căldură.Este nevoie de suficient efort de fiecare dată pentru a funcționa bine.Cu toate acestea, uneori s-ar putea scurge din pompa de căldură, făcând nivelurile excesiv de scăzute.


Este posibil să aveți o scurgere în pompa de căldură odată ce auziți sunete de gâlgâit și șuierat de la pompa de căldură.Alte simptome includ ciclul scurt și o bobină de evaporator înghețată.

Dar trebuie să fie mai multe de înțeles despre scurgerile de agent frigorific și pompele de căldură.Continuați să citiți pentru a afla cum să identificați această problemă în sistemul dvs.


Sunete gâlgâite și șuierate

Aceste sunete de la pompa de căldură indică o scurgere de agent frigorific.Sunetul șuierat înseamnă că agentul frigorific iese din sistem sub formă de gaz, iar sunetul barbotator înseamnă că scurgerea vine sub formă de lichid.


Pompa de căldură utilizează presiunea pentru a muta agentul frigorific dintr-o parte în alta.Această presiune poate scoate un șuierat atunci când există o scurgere.Când există o scurgere, această presiune poate emite un șuierat.Ca urmare, șuieratul este un semn al unei probleme cu agentul frigorific.

De obicei, bulele de aer depuse în tubulatura de agent frigorific fac un zgomot de gâlgâit.


Încălzire insuficientă

Eșecul de a menține în mod adecvat temperatura zonelor interioare este un alt semn vital că ceva nu este în regulă cu pompa de căldură.Multe lucruri pot face acest lucru să se întâmple.Dar există șansa ca agentul frigorific să picure.


Când se întâmplă acest lucru, sistemul dvs. de încălzire poate utiliza frecvent încălzirea auxiliară pentru a compensa pierderea de căldură.Se intenționează să se întâmple acest lucru numai atunci când temperatura exterioară scade sub punctul de îngheț?


Porniți sistemul;încălzirea auxiliară ar trebui să pornească.Este un indiciu sigur că ceva nu este în regulă.Aceleași reguli se aplică atunci când încălzirea suplimentară durează mai mult de 30 de minute.Descărcarea agentului frigorific din sistemul dumneavoastră de încălzire poate cauza ambele probleme.


Baterie de evaporare înghețată

De asemenea, puteți verifica serpentina evaporatorului pentru a ști dacă aveți o problemă cu agentul frigorific.Această componentă este destinată să absoarbă căldura;cu toate acestea, poate face acest lucru cu cantitatea adecvată de agent frigorific.

Bobina de evaporare poate îngheța dacă nu poate absorbi eficient căldura.Acest lucru se poate întâmpla din cauza îmbinării de lipire compromise a pompei de căldură, a supapei rupte sau a fitingurilor slăbite.


Pompă de căldură cu scurgeri

Pompa dvs. de căldură utilizează agent frigorific pentru a încălzi sau răci o casă;cu toate acestea, nu se evaporă în timpul funcționării obișnuite.În schimb, mecanismul comută starea agentului frigorific de la lichid la gaz.Încărcarea sau cantitatea agentului frigorific ar trebui să rămână activă în timp.


Dar scurgerile din sistemul de încălzire pot duce la un nivel scăzut de agent frigorific.Scurgerile se găsesc de obicei la punctele conectorului și pot fi evitate prin întreținere regulată.


Cum să opriți scurgerile

Se pot aplica mai mulți pași pentru a reduce dramatic probabilitatea de a experimenta o scurgere de agent frigorific în viitorul apropiat.Printre cele mai bune acțiuni este verificarea și întreținerea anuală a sistemului.


O altă opțiune este de a îngrădi secțiunea exterioară a sistemului HVAC folosind un gard.Acesta va proteja unitatea de animale.Investiția într-un sistem care utilizează bobine de aluminiu mai degrabă decât cele de cupru este o altă mișcare inteligentă.O substanță numită formaldehidă reacționează cu cuprul.Sistemul HVAC din casa ta conține această substanță.


În comparație cu aluminiul, cuprul se corodează mult mai repede.Și coroziunea are potențialul de a vă deteriora grav sistemul.Aluminiul este, prin urmare, cea mai excelentă opțiune dacă aveți de ales.


Trebuie să remediați imediat orice scurgere de agent frigorific de la pompa de căldură.Acest lucru se datorează faptului că sistemul dvs. HVAC poate întâmpina mai multe probleme atunci când se întâmplă.Nivelurile scăzute de agent frigorific, de exemplu, fac pompa de căldură mai puțin eficientă.Acestea pot duce, de asemenea, la supraîncălzirea compresorului și la înghețarea pompei de căldură.Aceste tipuri de probleme pot dăuna permanent sistemului dvs.


Temperaturi inegale ale casei

Agentul frigorific este semnificativ pentru eficacitatea pompei de căldură.Dacă freonul este scăzut, va avea dificultăți să răcească sau să încălzească casa la temperatura setată de termostat.Din acest motiv, pompa de căldură poate funcționa mai mult și este posibil să observați fluctuații inegale de temperatură sau puncte reci sau fierbinți în casă.


Cu asta, temperatura neuniformă menționată la domiciliu ar putea apărea și pe lângă agentul frigorific scăzut.Printre cele mai tipice probleme care provoacă temperaturi neregulate este un filtru de aer murdar.Ar trebui să verificați mai întâi filtrul de aer înainte de a apela la un expert.În acest fel, puteți evita ajutorul profesional dacă se întâmplă să fie un filtru de aer murdar.


Să presupunem că punctele reci și fierbinți continuă după ce comutați filtrul de aer murdar;trebuie să contactați un expert pentru a vă examina pompa de căldură.Tehnicianul verifică dacă există scurgeri de agent frigorific și alte probleme care duc la temperaturi inegale.


Pompă de căldură acoperită cu gheață

Observarea unei cantități mici de gheață sau îngheț pe unitatea exterioară a pompei de căldură este tipică pe tot parcursul iernii.Nu ar trebui să vedeți gheață pe pompa de căldură mai mult de 30 de minute, deoarece are un ciclu natural de dezghețare care topește gheaţă sau îngheț.


Pompa de căldură ar putea, totuși, să aibă un conținut scăzut de agent frigorific dacă observați formarea persistentă de gheață în timpul sezonului rece sau orice îngheț pe unitatea exterioară în timpul sezonului cald.Nivelurile scăzute de agent frigorific scad presiunea internă a sistemului, ceea ce reduce temperatura agentului frigorific.Agentul frigorific poate deveni atât de rece încât se poate forma gheață pe pompa de căldură.


Liniile de agent frigorific din cupru care se leagă de unitatea exterioară sunt cele mai frecvent afectate de acumularea de gheață.În plus, unitatea exterioară în sine poate avea gheață pe ea.


Ciclism scurt

Este posibil ca pompa de căldură să vă avertizeze dacă rulează mai des decât de obicei.Sistemul dvs. HVAC utilizează o buclă închisă a agentului frigorific pentru a încălzi și răci aerul.Acea buclă funcționează defectuos atunci când există o scurgere de agent frigorific.Nu are suficientă presiune pentru a răci sau încălzi suficient atmosfera.


Sistemul HVAC trebuie să funcționeze mai greu folosind mai puțin agent frigorific decât de obicei atunci când se întâmplă acest lucru.Pompa dvs. de căldură poate ciclu scurt ca rezultat al acestui lucru.


Piesele de interior nu vor fi suficient de calde

Nu menținerea spațiilor interioare suficient de calde este un alt simptom clar al ceva în neregulă cu pompa de căldură.Majoritatea factorilor potențiali ar putea duce la acest lucru.Scurgerea agentului frigorific de la pompa de căldură este o altă posibilitate.


Când se întâmplă acest lucru, pompa de căldură ar putea compensa frigul pornind mai des căldura auxiliară.Este menit să se activeze numai atunci când afară este sub îngheț.

Există o problemă dacă căldura auxiliară se pornește de fiecare dată când porniți sistemul.Același lucru este valabil dacă căldura suplimentară este folosită mai mult de 30 de minute.Ambele probleme pot fi semne că pompa de căldură are scurgeri de agent frigorific.


Perioade de răcire extinse

Pompa de căldură trebuie să funcționeze mai mult pentru a menține aceleași temperaturi în timp ce se scurge agent frigorific.Implică faptul că pompa de căldură are nevoie de mai mult timp pentru a vă răci casa.Fluxul de aer al orificiilor dvs. de ventilație ar trebui să fie la fel de rece ca setarea termostatului selectată.Un alt indiciu că este posibil să aveți o scurgere de agent frigorific este dacă aerul nu este atât de rece pe cât ar trebui să fie.


Umiditate mai mare

Casa ta poate fi dezumidificată cu pompe de căldură care funcționează corespunzător în doar zece minute.Dacă acest lucru nu se întâmplă, este posibil ca sistemul dumneavoastră de încălzire să nu funcționeze corect.


Facturi electrice mai mari excelente decât cele normale

Pompa dumneavoastră de căldură trebuie să funcționeze mai mult decât de obicei din cauza scurgerilor de agent frigorific.Costul dvs. de energie crește, deoarece sistemul dvs. HVAC funcționează mai puțin eficient.Prin urmare, dacă facturile de energie electrică par brusc mai semnificative, este posibil să existe o scurgere de agent frigorific.


De ce pompele de căldură au niveluri scăzute de freon?

Agentul frigorific nu este consumat de pompa de căldură în același mod în care este gazul.În schimb, pompa dumneavoastră de căldură folosește în mod continuu același agent frigorific pentru a vă încălzi sau răci casa.Trebuie să existe o scurgere undeva dacă lichidul frigorific din sistemul dumneavoastră de încălzire este scăzut.Trebuie să apelați la un specialist pentru a localiza originea scurgerii și a o remedia.Sistemul dumneavoastră va fi refrigerat corespunzător după ce expertul a reparat scurgerea.


Înțelegerea agentului frigorific

Merită să înțelegeți mai bine pompa de căldură pentru a determina dacă necesită un nou agent frigorific.Un mediu pentru transferul căldurii este agentul frigorific.Acesta cuprinde diferiți compuși care îi permit să se transforme dintr-un lichid într-un gaz.Prin evaporarea căldurii și apoi condensarea acesteia, această caracteristică ajută la absorbția căldurii de către agent frigorific.


Faptul că agentul frigorific permite sistemului dumneavoastră HVAC să transfere căldura din casă în exterior și invers este ceea ce trebuie să știți cel mai mult.Nu este o sursă de energie.În schimb, agentul frigorific transportă energia.Din acest motiv, nu ar trebui să fie nevoie să adăugați elemente suplimentare la sistemul dvs. decât dacă vă scurgeți.


Concluzie

Pompa de căldură necesită agent frigorific pentru a funcționa eficient, la fel ca un frigider.Agentul frigorific este o substanță pe care sistemul de încălzire o folosește pentru a vă răci și încălzi casa iarna și vara.


Pompa ta de căldură este un aparat fantastic pentru răcirea și încălzirea casei tale.Agentul frigorific este folosit de pompele de căldură atât pentru a încălzi, cât și pentru a răci aerul purificat trimis în întreaga casă.


Tehnicienii experți în HVAC știu cum să repare scurgerile de agent frigorific și să adauge cantitatea potrivită.Nu trebuie să încercați niciodată să reparați singur o scurgere de agent frigorific!Contactați specialiști calificați în service HVAC dacă observați oricare dintre simptomele menționate mai devreme.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692