Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Granturi 2022 pentru pompe de căldură cu sursă de aer în Marea Britanie

Granturi 2022 pentru pompe de căldură cu sursă de aer în Marea Britanie

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-04-01      Origine:teren

Pompe de căldură cu sursă de aer au fost adevărata afacere în ultimii patru ani, iar acum, în 2022, încă țin pasul.În ciuda faptului că utilizarea lor pentru încălzire este de numai 5 % la nivel global, AIE a estimat că are potențialul de a ajunge la 90 %.

Apropo de asta, unele țări îi încurajează pe oameni să investească în subvenții pentru pompe de căldură cu emisii zero de carbon.Marea Britanie are grantul Renown RHI de câțiva ani și, în cele din urmă, l-a reziliat în martie 2022. De acum, acesta urmează să fie înlocuit cu „schema de modernizare a cazanelor” în aprilie.Noul grant va oferi o reducere de 5.000 de lire sterline la pompele de căldură.Scoția are grantul pentru „case mai calde Scoția” menit să reducă costurile de încălzire a locuințelor, ajutându-i pe cei mai puțin capabili să strângă chiar și pe veteranii de război.Pe de altă parte, cetățenii galezi beneficiază de „programul cuib”.

Dacă aveți norocul să fiți cetățean al oricăreia dintre cele de mai sus, probabil că doriți să știți dacă sunteți eligibil sau cum funcționează sistemul.Citiți mai departe pentru a afla mai multe.


Pompă de căldură cu sursă de aer


Schema de modernizare a cazanelor din Anglia


Schema de modernizare a cazanului provine din subvenția Regatului Unit pentru căldură curată.Acesta are scopul de a ajuta clădirile rezidențiale să treacă la sisteme de încălzire cu emisii scăzute de carbon.Sistemul de modernizare a cazanului va intra în vigoare din aprilie 2022, când va înlocui grantul acum nefuncțional de stimulare pentru căldură regenerabilă (RHI).

Conform anunțului făcut de guvernul Regatului Unit, BUS face parte dintr-un plan de decarbonizare a întregii națiuni.Ca urmare, vor fi alocate granturi de 5.000 de lire sterline fiecărei locuințe pentru schema de modernizare a cazanului și pentru a încuraja utilizarea tehnologiilor fără carbon, cum ar fi pompele de căldură.

Inițiativa va funcționa timp de trei ani, începând cu luna aprilie a acestui an, iar Marea Britanie a alocat 450 de milioane de lire sterline pentru aceasta.

Această strategie își propune să reducă la minimum amprenta de carbon eliberată de proprietarii de case care încă se bazează pe combustibilii cu hidrocarburi pentru a-și încălzi casele și să permită eliminarea treptată a combustibililor cu hidrocarburi în viitor.Acest plan va ajuta Marea Britanie să-și atingă obiectivul grandios de a construi 600.000 de pompe de căldură anual în următorii șapte ani.


Cine este eligibil pentru grantul pentru schema de modernizare a cazanului?


Cerințele de calificare ale schemei de modernizare a cazanului sunt identice cu cele ale RHI rezidențiale.Acest grant este planificat să înlocuiască RHI în sprijinirea gospodăriilor existente.

În urma discuțiilor guvernamentale anterioare cu privire la schema de modernizare a cazanului, un set de factori au fost deja expuși în mod explicit.Acest lucru urmărește să le permită gospodăriilor să înțeleagă exact ce obțin din acest grant dacă sunt calificați.Aceste cerințe sunt după cum urmează:

  1. Proprietatea trebuie să aibă un certificat de performanță energetică autentic, obținut acum un deceniu.Un EPC dezvăluie cât de eficientă este o proprietate, atribuindu-i un grad care variază de la „A” pentru foarte eficient la „G” pentru slab eficient.Acest lucru ajută la înțelegerea gazelor de carbon emise de clădire și a costurilor de încălzire.

  2. Pentru a fi acceptată, o clădire trebuie să fie o structură existentă sau construită la comandă.Schema de modernizare a cazanului nu va fi disponibilă pentru construcții noi.Sunt extrem de necesare stimulente pentru a facilita această schimbare.

  3. Casele trebuie să își analizeze cererile de energie și să furnizeze cel puțin o ofertă de la un instalator instruit pentru a fi eligibile pentru premiu.Fiecare proprietate este responsabilă pentru înregistrarea pentru cupon, în timp ce instalatorul este responsabil de încasarea voucherelor.Acest lucru va garanta că cupoanele sunt utilizate pentru casele care necesită asistență.Instalatorii dvs. au certificare MCS.

  4. În cele din urmă, un alt factor care dictează eligibilitatea este acela că nu ar trebui să existe cerințe de montaj pentru mansardă sau cavitate pentru EPC.Cu toate acestea, se poate face o excepție dacă structura este deținută de guvern sau este situată într-un cartier istoric.


Cum va funcționa grantul pentru schema de modernizare a cazanului?


Grantul BUS este diferit de RHI.Voucherele sale pot acoperi costuri de până la 5.000 de lire sterline, în timp ce pentru RHI, primești plăți timp de șapte ani în funcție de nevoile tale anuale.

În comparație cu RHI, finanțarea din schema de modernizare a centralei este mai mică.Totuși, va dura doar doi ani.

După ce s-au consultat și au primit cel puțin o ofertă de la un instalator instruit, solicitanții pot aplica pentru subvenția schemei de modernizare a cazanului în Regatul Unit. Notă reparații la sistemele de încălzire, iar pompele de încălzire cu sursă de aer trebuie efectuate în termen de trei luni de la primirea cupoanelor.

În ceea ce privește consumurile de timp, acest program este prelungit la jumătate de an pentru instalațiile mai mari, inclusiv sistemele de încălzire la sol și hidropompele de încălzire.Cupoane în valoare de până la 7.000 GBP vor fi distribuite și răscumpărate odată ce lucrarea este finalizată.


Case mai calde în Scoția


Grantul pentru „case mai calde” al guvernului scoțian își propune să ofere sprijin financiar și asistență caselor care se luptă cu facturile de energie pentru a rămâne calde.Grantul poate fi accesat sunând departamentul scoțian de energie acasă.

Ar trebui să vă poată pune în legătură cu munca caldă.În plus, nu este doar un grant, ci are și scopul de a implementa diverse modificări de economisire a energiei.Este exclusiv pentru proprietarii și chiriașii privați care se află în aceeași casă de cel puțin un an.

Modernizările care urmează să fie făcute vor fi stabilite printr-o evaluare a proprietății.Adică, evaluatorii vă vor vizita casa pentru a o inspecta și pentru a vă oferi recomandări pentru modificările care sunt adecvate pentru casă, care ar putea include o varietate de izolație, rezistență la curent și încălzire.

În majoritatea circumstanțelor, guvernul scoțian poate acoperi toate cheltuielile.Rețineți că finanțarea nu poate fi obținută pentru proiectele deja finalizate.Un instalator autorizat trebuie să supravegheze orice upgrade de proprietate finanțat de Warmer Homes Scotland.

Unele modificări relativ costisitoare, cum ar fi izolarea unui perete de beton, pot necesita o plată de consumator în situații specifice.Este oferit credit fără dobândă pentru a ajuta la acoperirea costului plății consumatorului.


Cum funcționează pentru chiriașii din sectorul privat?


Pentru chiriașii din sectorul privat, proprietarul proprietății va fi informat cu privire la upgrade-urile pe care guvernul Scoției le poate sprijini și auto-acoperi.Înainte de implementarea oricăror upgrade, trebuie obținut consimțământul acestora.

Îmbunătățirile de la Warmer Homes Scotland, accesibile consumatorilor care locuiesc în locuințe închiriate separat, au fost restricționate începând cu 1 august 2017. În conformitate cu Codul legal de reconstrucție, modificările pe care un proprietar de case este obligat legal să le ofere nu mai sunt oferite locuințelor private închiriate.Acești clienți sunt eligibili pentru diferite upgrade-uri dacă este necesar.


Cine este eligibil pentru grantul pentru casele mai calde din Scoția?


  • Pentru a se califica pentru o subvenție pentru pompă de căldură Warmer Homes Scotland, solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Fiți proprietar sau închiriat de proprietate privată.

  • Warm House Scotland nu v-a ajutat să vă modernizați casa în ultimii cinci ani.

  • Casa dvs. ar trebui să îndeplinească toate standardele de viață, așa cum este menționat în Housing Act 2006 din Scoția.

  • Trebuie să locuiți în casa care urmează să fie modernizată timp de aproape un an.

Grantul este destinat să ajute persoanele care trăiesc cu dizabilități și persoanele în vârstă din Scoția.De asemenea, îi cuprinde pe cei care au suferit răni în accidente rutiere și pe veteranii răniți pe teren.


Grantul Nest Wales pentru rezidenții galezi


Proiectul Nest face parte din efortul nostru de a reduce costurile energiei în Țara Galilor prin îmbunătățirea economiilor de energie în gospodărie.

Inițiativa Nest încearcă să sporească eficiența energetică a unei case, ceea ce reduce oarecum cheltuielile cu energia, crește confortul și promovează sănătatea.Cu siguranță, ajută la reducerea șanselor ca o casă să cadă în sărăcia energetică sau să suporte efectele negative ale locuinței într-un cadru rece.

Din 2011, Nest a oferit îmbunătățiri gratuite de eficiență energetică persoanelor aflate în ghearele facturilor de energie neplătite, în special familiilor cu venituri mici și în vârstă, de care beneficiază aproape 30.000 de case.Proiectul Nest oferă, de asemenea, acces la consiliere și asistență profesională gratuită pentru rezidenții din Țara Galilor, peste 98.000 de proprietari primind asistență și recomandări de-a lungul duratei de viață de șapte ani a programului.


Cum funcționează grantul Nest Wales?


Dacă un proprietar de locuință întâmpină dificultăți în a-și plăti facturile de energie, trebuie să sune la asistența Nest pentru a determina dacă este calificat pentru a obține ajutorul necesar.

Dacă proprietarul îndeplinește cerințe specifice, ea va fi direcționată către British Gas.Acesta din urmă se ocupă de „evaluarea locuinței”, o analiză a proprietății care determină modificările la locuință care trebuie făcute.

Dacă vă calificați, guvernul Țării Galilor va lua în considerare instalarea de pompe de căldură și un cazan eficient din punct de vedere energetic în casa dvs.Dacă nu este deja la locul său, casa dvs. ar putea avea pereții exteriori și interiori din cavitatea mansardei izolați.


Care sunt criteriile de eligibilitate pentru cuib?


  • Dacă locuiți în Țara Galilor și aveți nevoie de ajutor pentru a vă încălzi sau aer condiționat casa, verificați dacă îndepliniți cerințele de mai jos înainte de a face orice cerere.

  • Verificați dacă dețineți casa sau dacă ați închiriat-o privat.

  • Casa ta ar trebui să fie ineficientă energetic și costisitoare de încălzit.

  • Obțineți un beneficiu testat în funcție de resurse sau suferiți de boli respiratorii și circulatorii.


    rezumat


    Subvențiile pentru pompe de căldură cu sursă de aer au ca scop eficientizarea energetică a caselor cu sisteme de încălzire ecologice.Dacă nu primiți o pompă de căldură cu aer sau sol instalată în casa dvs., puteți beneficia în continuare de alte modificări, cum ar fi izolațiile.Scopul este de a atinge emisii zero de carbon, asistând în același timp oamenii care se luptă să-și plătească facturile la energie pentru a rămâne cald în lunile reci.

    Articole conexe pompe de căldură

    • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

      2021-12-06

      În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
    • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

      2022-01-07

      Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
    • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

      2021-10-30

      Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
    • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

      2021-11-30

      Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

    Produse recomandate pentru pompe de căldură

    Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

    Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

    Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
    No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

    Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

    Tel: 0086-20-82181867
    Telefon: 0086-18933985692
    WhatsApp: 0086-18933985692