Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cele mai bune pompe de căldură pentru vreme rece în 2022 - SPRSUN Producător

Cele mai bune pompe de căldură pentru vreme rece în 2022 - SPRSUN Producător

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-02-28      Origine:teren

La mențiunea pompelor de căldură, mintea tuturor merge cu funcționalitatea de încălzire ca funcție principală.Cu toate acestea, pe lângă funcționalitatea de bază, pompele de căldură îndeplinesc multe alte funcții, inclusiv controlul umidității și aerul condiționat.De obicei, pompele de căldură transportă căldura decât să o genereze, o tehnică care este vitală în reducerea costurilor în comparație cu altele.


Cele mai bune pompe de căldură pentru vreme rece de la SPRSUN,climă rece,pompă de căldură la temperatură joasă,


Cele mai bune pompe de căldură sunt fabricate urmând standarde critice care le conferă capacitatea și performanța.Rezultă că, pentru ca o pompă de căldură să funcționeze într-o manieră care să respecte standardele stabilite, există câteva calități care nu trebuie să lipsească.Acestea sunt calitățile de stabilit înainte de a dobândi unul.Calitățile de bază includ:

  1. Eficiență energetică: atunci când achiziționați o pompă de căldură, este imperativ să stabiliți că consumul de energie a acesteia nu este dincolo de normă.Este posibil să se stabilească eficiența energetică a unei pompe de căldură prin găsirea ratingului acesteia.Pompele de căldură de înaltă performanță sunt clasificate cu stele energetice;ele ajută foarte mult la reducerea ratelor de consum de energie.

  2. Fiabilitate: Este esențial să găsim o pompă de căldură al cărei sistem este foarte fiabil, astfel încât să nu defecteze din când în când sau să dezvolte probleme tehnice.Informații suplimentare despre capacitatea sistemelor pompelor de căldură sunt întotdeauna prezentate în instrucțiunile producătorului.Cineva poate cere și mai multe detalii de la producător/distribuitor înainte de achiziția propriu-zisă.

  3. Compatibilitate cu vremea: pompele de căldură excelente ar trebui să funcționeze corespunzător în diverse condiții meteorologice și în diferite regiuni.Cu toate acestea, unele zone extrem de reci necesită pompe de căldură cu sisteme auxiliare de încălzire sau cele care sunt concepute pentru a se potrivi extremităților.

  4. Alte considerații pe care trebuie să le punem în aplicare includ dacă pompele de căldură sunt ecologice, prezența sau absența protecției antiîngheț și frecvențele lor de încălzire/răcire.


Pompe de căldură autentice pentru vreme rece în 2022


Piața de astăzi are numeroase pompe de căldură.Cu toate acestea, pompele de căldură limitate au capacitatea afirmată de a furniza căldură în mod fiabil.Limitarea apare cu tehnicile pe care producătorii le folosesc atunci când proiectează pompele de căldură.În acest articol, detaliem câteva dintre funcționalitățile lui pompe de caldura pentru temperaturi joase cu fiabilitate constatată.


1. Pompă de căldură cu sursă de aer split EVI DC Inverter de 9,6 kW


Pompa de căldură menționată mai sus este evaluată drept cea mai bună pompă de căldură pentru vreme rece.În timpul fabricării sale, a fost conceput pentru a-l face potrivit pentru funcții precum răcirea și încălzirea casei pe vreme rece, încălzirea generală a casei și încălzirea apei pentru uz casnic, printre alte motive.Temperatura ambientală minimă a încălzitorului este de -25 °C.

Temperatura scăzută a mediului ambiant este critică pentru a permite încălzitorului să mărească automat frecvența la care funcționează în funcție de temperatura ambiantă, sporind în același timp capacitatea sa de a încălzi atunci când este supus la temperaturi scăzute.

Un alt element care conferă pompei de căldură puterea sa de încălzire este tehnologia de protecție antiîngheț încorporată.Aceasta constituie o componentă interioară care sufla aerul peste serpentinele evaporatorului și o unitate pentru alimentarea sistemului.Această tehnologie este predominantă în detectarea temperaturii apei din sistem, după care protecțiile anti-îngheț sunt valorificate automat.

Un alt avantaj important al pompei de căldură este vitezele rapide de răcire și încălzire.Aceste viteze sunt atinse cu ajutorul compresorului rotativ Panasonic EVI, care îmbunătățește furnizarea de niveluri ridicate de eficiență, ajutând în același timp componenta să funcționeze la o frecvență înaltă.Funcționalitățile compresorului sunt critice și sunt în centrul producției de viteze rapide.

Există câteva alte aspecte tehnice ale pompei de căldură care îi conferă performanța ca o pompă de căldură fiabilă pentru vreme rece, care includ, dar nu se limitează la:

  • Control inteligent

  • Dezghețare inteligentă

  • Zgomot scăzut superb

  • Conține o gamă de tensiune (150V-260V) sau 330V-450V.


2. R32 ERP A+++ 12KW EVI DC Inverter Pompe de căldură aer-apă


R32 ERP A+++ 12KW EVI DC Inverter Pompe de căldură aer-apă - tip monobloc


Cauți pe cea mai bună pompă de căldură cu sursă de aer pentru climă rece?Dacă este cazul, atunci R32 ERP A+++ 12KW EVI DC Inverter Pompe de căldură aer-apă - Tip monobloc este o soluție de încredere.

Aceste pompe de căldură au o temperatură de funcționare de la -25℃ la 45℃, o capacitate de încălzire de 12Kw, o capacitate de răcire de 10,9Kw ​​și o gamă de alimentare de 220V-240V sau 380V-420V satisface nevoile de încălzire ale oricui.În plus, ele pot îndeplini mai multe funcții, inclusiv case de răcire, încălzire a apei și încăperi de încălzire, printre multe altele.

Incluziunile tehnologice care conferă pompelor funcționalitățile lor includ următoarele:

  • Tehnologie avansată/mai inteligentă: Pompele vin cu un controler CAREL care joacă un rol critic în înregistrarea automată a temperaturilor, pe care le realizează prin utilizarea senzorilor.În plus, aceste pompe au o tehnologie de monitorizare WIFI care permite utilizatorilor să intre în legătură cu producătorii atunci când este nevoie sau pentru directive de utilizare adecvate.

  • GWP mai scăzut: Tehnologia implică un gaz frigorific R32 care ajută pompele de căldură cu invertor de curent continuu să funcționeze mai curat și mai perfect.Acest lucru duce la scăderea efectelor asupra mediului înconjurător, deoarece există emisii minime de carbon.

  • Eficiență sporită: Aceste pompe de căldură se pot încărca și recircula la o capacitate mai bună, făcându-le mai potrivite decât altele.Ca atare, există mai puține consumuri de energie, permițând utilizatorilor să reducă costurile facturilor la energie.

  • Siguranță asigurată: Pompele de căldură folosesc o componentă de agent frigorific R32.Această componentă, des folosită, este considerată ecologică și, prin urmare, face pompa de căldură sigură pentru atmosferă.Există totuși o atenție asupra faptului că depozitarea componentei ar trebui să fie într-un mod adecvat pentru a evita problemele legate de siguranță.Cu toate acestea, se poate lua în considerare și utilizarea pompelor de căldură R32 DC Inverter cu tehnologie anti-explozie pentru a asigura siguranța acestora.

  • Zgomotul pompei este destul de redus: Tehnologia folosită la aceste pompe include componente care ajută la reducerea zgomotului, inclusiv absorbția duală a șocurilor rezultată din Compresorul Panasonic.În general, acest sistem este cel mai silentios dintre toate sistemele utilizate vreodată în pompele de căldură.

  • Alte componente care oferă o performanță excelentă pompelor de căldură includ ventilatorul DC, supapa de expansiune, senzorul de presiune și controlerul CAREL Smart.


3. Pompe de căldură R32 ERP A+++ 22KW EVI Low Temp DC Inverter Sursă de Aer


R32 ERP A+++ 22KW EVI Pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor DC multifuncțional la temperatură joasă


Acest model cuprinde cea mai bună pompă de căldură cu sursă de aer pentru climă rece din mai multe motive, după cum este prezentat mai jos.În primul rând, unele dintre caracteristicile sale cheie includ o temperatură de funcționare de la -25℃ la 45℃, o capacitate maximă de încălzire de 22Kw, o capacitate de răcire de 20,1Kw și un COP maxim de 5,81.

Această categorie de pompe de căldură este fabricată pentru a servi mai multor scopuri, inclusiv încălzirea apei, încălzirea caselor pe vreme rece și răcirea locuințelor când temperaturile devin extrem de calde.Pompele de căldură pot regla temperaturile pentru a satisface preferințele casei unui individ.

De obicei, progresele tehnologice se află în centrul capacității pompelor de căldură pentru a servi funcționalitățile subliniate.Unele dintre caracteristicile unice ale acestei tehnologii implică următoarele.

  • GWP mai scăzut: Una dintre schimbările majore utilizate în aceste pompe de căldură este includerea gazului frigorific R32 mai nou, care este semnificativ pentru a permite pompelor să funcționeze eficient și mai curat.Ulterior, nu există nicio interferență cu atmosfera, deoarece ratele de emisie de carbon sunt total scăzute.

  • Putere și eficiență mai bune: producătorii acestor pompe de căldură și-au asigurat eficiența utilizând un COP maxim de 5,95.Această actualizare permite pompelor de căldură să aibă o putere mai mare și să funcționeze eficient, sporind încărcarea și recircularea acestora.Drept urmare, nu consumă multă energie în comparație cu alte modele de piață.

  • Tehnologie inteligentă: Unele dintre progresele tehnologice inteligente ale pompelor de căldură includ controlul WIFI și controlerul pompei de căldură CAREL.Acestea sunt menite să ajute la înregistrarea temperaturilor într-o manieră automată.În același timp, tehnologia de control WIFI servește pentru a lega producătorii și proprietarii pompelor.În plus, această pompă de căldură conține funcții de protecție inteligente îmbunătățite.

  • Producție redusă de zgomot: O caracteristică centrală a acestor pompe de căldură este producția redusă de zgomot.Producătorii au adoptat o tehnologie care a îmbunătățit reducerea zgomotului, făcând sistemul cel mai silentios de pe piață.

  • Siguranța: Siguranța mediului este o preocupare centrală atunci când se fabrică pompe de căldură în zilele noastre.Acest aspect esențial este luat în considerare în pompele de căldură prin încorporarea tehnologiei anti-explozive care previne eventualitățile care duc la probleme de siguranță.Prin urmare, utilizatorii sunt asigurați de siguranță 100% cu pompele de căldură.


4. Pompă de căldură cu invertor de 16-18KW EVI aer-apă la temperatură joasă - tip split


16-18KW EVI DC Invertor aer-apă Pompă de căldură la temperatură joasă - tip split


Acest model de pompă de căldură este considerat cea mai bună pompă de căldură la temperatură joasă.Unele dintre aplicațiile comune pentru această pompă includ încălzirea camerei, încălzirea apei în scopuri menajere și încălzirea casei, printre altele.
Specificații cheie ale pompei de căldură:

  • Conține un COP maxim de 5,60 sau 5,49

  • Sursa de alimentare variază de la 220V-240V

  • Temperatura lor tipică de funcționare este de la -25℃ la 45℃,

  • Capacitatea maximă de încălzire este de 16,8 până la 18,8 kW

  • Capacitatea maximă de răcire este de 13,9 până la 15,6 kW.


Caracteristici care fac din acest model cea mai bună pompă de căldură la temperatură joasă

  • Temperaturi ambientale scăzute: Acest model are temperaturi ambientale scăzute generate de încorporarea unui compresor DC inverter și controler DC Inverter.Ca urmare, pompele de căldură își pot spori frecvența de funcționare în funcție de temperatura ambiantă.De asemenea, își pot îmbunătăți capacitatea de încălzire atunci când se află în medii care au temperaturi extrem de scăzute.

  • Caracteristica de protecție împotriva înghețului: Aceste pompe de căldură vin cu o componentă interioară care ajută la suflarea aerului peste serpentinele evaporatorului și un element suplimentar exterior care ajută la alimentarea sistemului.Producătorul a dezvoltat aceste pompe de căldură pentru a detecta automat temperaturile apei din sistem și pentru a activa automat protecția antiîngheț.

  • Viteze mari de încălzire și răcire: prezența compresorului rotativ Panasonic EVI este critică pentru pompele de căldură.De obicei, această componentă ajută la furnizarea de niveluri ridicate de eficiență, ceea ce le permite să ruleze la frecvențe înalte.Ulterior, utilizatorilor li se garantează că pompele de căldură pot încălzi apa și permit răcirea sau încălzirea caselor la viteze mari.

  • Dezghețare inteligentă: Pompele de căldură sunt dezvoltate pentru a detecta nevoia de dezghețare și pentru a executa automat funcționalitatea.Producătorii au încorporat tehnologia de dezghețare inteligentă, care ajută la detectarea și automatizarea deciziilor pentru a realiza acest lucru.Această caracteristică este, de asemenea, semnificativă în reducerea timpului de dezghețare, deoarece există o funcționare de înaltă frecvență.Drept urmare, această tehnologie ajută la reducerea consumului de energie și permite clientului să reducă costurile cu energia.

  • Control inteligent: Un controler inteligent CAREL cu RS485 a fost încorporat pentru a ajuta la controlul pompelor de căldură și a terminalului de aplicare.În același timp, pompele de căldură conțin funcția Cascade, care poate ajuta la controlul mai multor pompe de căldură simultan.Există, de asemenea, o tehnologie WIFI App care permite utilizatorilor să își opereze pompele de căldură folosind telefonul.

  • Zgomot foarte redus: Aceste pompe de căldură sunt realizate folosind o tehnologie care le permite să controleze cantitatea de zgomot pe care o produc.De obicei, produc cel mai mic zgomot posibil.Această capacitate este realizabilă, deoarece producătorii au încorporat compresorul EVI și ventilatoare DC fără perii, care ajută la reducerea zgomotului.



În afară de modelele discutate în articolul de mai sus, există un număr nelimitat de alte pompe de căldură concepute pentru a garanta super-eficiența, așa cum este indicat pe SPRSUN.Acestea includ, dar nu se limitează la următoarele.

  • 31.5KW -25℃ Certificare CE Pompă de căldură cu sursă de aer EVI pentru încălzirea și răcirea spațiului la temperatură joasă.

  • 42KW 55KW 80℃ Încălzitor de apă cu pompă de căldură cu sursă de aer de înaltă temperatură industrială EVI

  • 10.5KW 11KW -25℃ Pompa de caldura cu sursa de aer EVI pentru zona rece

  • 8KW 9KW -25℃ Pompa de caldura cu sursa de aer EVI pentru incalzirea si racirea casei in zona rece

  • Pompă de căldură cu sursă de aer pentru piscină cu invertor CC R32 mic de 4,5 kW 6,5 kW

  • Pompă de căldură aer-apă monobloc 14KW-20KW -25℃ pentru răcire cu încălzire în climă rece

  • 16-18KW A+++ DC Inverter Monobloc Sursă de aer Pompă de căldură pentru apă caldă Încălzire acasă Răcire

  • 26KW 36KW R410A Max COP 5,65 Monobloc DC Inverter Pompă de căldură aer-apă


Concluzia


Achiziționarea unei pompe de căldură care îndeplinește cerințele standard pentru o pompă de căldură în zilele noastre necesită cunoștințe aprofundate, adesea sub îndrumarea experților.Pompele de căldură enumerate mai sus sunt o garanție pentru a servi într-o manieră precisă nevoile oricărui client.În plus, toate vin cu o perioadă de garanție de doi ani.Părțile interesate pot căuta mai multe informații cu privire la achiziții și alte informații conexe vizitând https://sprsunheatpump.com/Contact-a-Local-Dealer.html


Articole conexe pompe de căldură

  • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

    2021-12-06

    În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
  • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

    2022-01-07

    Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
  • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

    2021-10-30

    Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
  • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

    2021-11-30

    Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692