Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cele mai bune pompe de căldură pentru încălzire prin pardoseală

Cele mai bune pompe de căldură pentru încălzire prin pardoseală

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-02-23      Origine:teren

Încălzirea casei este costisitoare și de obicei reprezintă aproximativ 30% din facturile tale de utilități.Indiferent, este o necesitate de care nu te poți lipsi, mai ales dacă trăiești într-un mediu relativ rece.Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă asigurați că aveți echipamentul corect, bine întreținut și actualizat pentru a îndeplini standardele actuale.

În plus, va trebui să vă asigurați că casa dvs este etanșat corespunzător cu aer, are izolație termică adecvată și este bine reglată setările termostatului.Acest lucru poate ajuta la reducerea costurilor de încălzire cu până la 30 la sută.Cu toate acestea, cea mai mare mișcare pe care o puteți face este să vă asigurați că aveți cele mai bune pompe de căldură pentru încălzirea prin pardoseală.

Acest articol vă oferă toate informațiile necesare pentru a vă ajuta să achiziționați cea mai bună pompă de căldură radiantă pe care să o utilizați pentru casa dvs.În plus, o listă de opt pompe de căldură pe care le poți instala în casa ta pentru o încălzire mai eficientă în pardoseală.Cu toate acestea, înainte de a intra în asta.Ce este încălzirea în pardoseală?Ce este o pompă de căldură?


Pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor DC multifuncțional la temperatură joasă


Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala este un sistem centralizat de încălzire a locuinței, utilizat pentru controlul climatului interior prin sisteme de încălzire electrice sau hidronice amplasate sub pardoseală.Sistemele de încălzire prin pardoseală sunt o modalitate mai inteligentă și mai curată de a încălzi casele.Sistemul este mai eficient și economisește energie prin transferul direct în casa dumneavoastră prin conductie, convecție sau radiație.

Acest sistem de încălzire încălzește ușor oamenii și obiectele dintr-o cameră de la sol, permițând obiectelor să rețină căldura pentru o perioadă mai lungă în comparație cu alte sisteme de încălzire.După cum am menționat, încălzirea în pardoseală poate fi realizată folosind mijloace electrice sau hidronice.În acest articol, vom pune mai mult accent pe mijloacele hidronice.

Sisteme hidronice pentru incalzirea in pardoseala cu pompa de caldura

Sistemele de încălzire prin pardoseală hidrică folosesc un amestec de antigel (adică, propilenglicol) și apă pentru a transfera căldura în întreaga casă într-o buclă închisă care curge prin podea, către pompa de căldură și înapoi.Aceste sisteme sunt echipate cu diferite tipuri de țevi, inclusiv oțel, cupru, polibutilenă, polietilenă etc.

Dacă intenționați să instalați (sau să vă modernizați) sistemele de încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură, atunci este bine să fiți conștient de avantajele și dezavantajele acesteia.Ei includ:

Avantaje

Eficienţă: Sistemele de încălzire prin pardoseală sunt mai eficiente în comparație cu alte tipuri de sisteme de încălzire.De exemplu, caloriferele trebuie încălzite la aproximativ 70 până la 75˚C pentru o performanță optimă, în timp ce sistemele de încălzire subterană trebuie încălzite la aproximativ 29˚C, în funcție de podeaua casei tale.În plus, caloriferele lasă adesea locuri reci, în timp ce sistemele de încălzire prin pardoseală nu.

Ușor de folosit: Sistemele de încălzire prin pardoseală sunt ușor de utilizat în comparație cu alte sisteme de încălzire.În plus, necesită întreținere minimă odată ce sunt în funcțiune (majoritatea vin cu asigurare pe viață).Cele mai multe dintre ele au termostate inteligente care vă ajută să programați regiunile și perioadele în care doriți ca încălzirea prin pardoseală să funcționeze.

Lucrați cu toate tipurile de podele: Sistemele de încălzire prin pardoseală funcționează cu toate tipurile de pardoseli.Acestea includ lemn, piatră sau țiglă.Poți fi sigur că sistemul tău de încălzire prin pardoseală îți va încălzi casa indiferent de podeaua pe care o ai.

Siguranță și confort: Sistemele de încălzire prin pardoseală sunt mult mai sigure în comparație cu alte tipuri de sisteme de încălzire, cum ar fi caloriferele.În plus, poți să te bucuri de aerul proaspăt mai oxigenat (comparativ cu cel produs de calorifere).În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la riscul la care caloriferele expun copiii mici (adică căldura de la calorifer).

Adesea, aceste sisteme pot utiliza o singură sursă (uneori o combinație de diverse surse) de sisteme de energie, inclusiv cazane, propan, cărbune, electricitate, gaz natural, geotermală sau pompe de căldură cu aer etc. Trebuie să alegeți cea mai bună pompă de căldură pentru casa ta.Pompa de căldură ar trebui să fie mai puțin costisitoare, mai sigură pentru mediu și mai eficientă.

Pompa de caldura prin pardoseala radianta

Pompele de căldură sunt o alternativă eficientă la aparatele de aer condiționat și cuptoarele indiferent de climă.Similar cu frigiderul dvs., folosesc electricitate pentru a transfera căldura din spații reci în spații mai calde, făcând spațiile răcoroase mai reci și cele calde mai calde.De exemplu, ele transferă mai multă căldură de la frigul din exterior în casa ta, făcând-o mai caldă (în timpul anotimpurilor reci) și invers în timpul anotimpurilor mai calde.

Faptul că transferă (în loc să genereze căldură) le face mai eficiente pentru a asigura temperaturi confortabile în casa ta.Combinarea pompelor de căldură cu sistemele solare poate face casa ta mai eficientă de peste 300% și poate oferi o alternativă mai ecologică la provocările de încălzire ale casei tale.

COP (coeficient de performanță)

Performanța coeficientului este unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a cumpăra o pompă de căldură.Aceasta se referă la cantitatea de putere consumată de pompa de căldură în comparație cu cantitatea de putere de răcire atinsă.

De exemplu, dacă o pompă de căldură are un COP de 2 (indicat fără unități), înseamnă că pompa de căldură produce 2 kW de putere de răcire pentru fiecare kW de putere utilizat.Prin urmare, folosind această logică, veți observa că pompele de căldură cu COP mai mari sunt mai eficiente decât cele cu un COP mai mic.De exemplu, pompele de căldură R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter pentru încălzire cu apă caldă răcire.

Există mai multe avantaje și câteva dezavantaje ale utilizării pompelor de căldură.Este bine să fii conștient de astfel de informații critice despre pompele de căldură înainte de a le instala în casa ta.Aceste informații vă vor ajuta să luați decizii mai informate și să determinați dacă investiția dvs. merită.

Avantaje

Cost de funcționare mai mic: Pompele de căldură au costuri de funcționare mai ieftine în comparație cu variants. Instalarea acestui sistem pot fi ceva mai costisitoare;cu toate acestea, există o mulțime de economii care trebuie făcute anual.Ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când alegeți cea mai bună pompă de căldură pentru casa dvs.

Nerespectarea acestui lucru poate duce la sisteme ineficiente care vor risipi căldură și resurse, făcându-vă să plătiți mai mult decât ați plătit inițial.De exemplu, puteți încerca pompa de căldură aer-apă monobloc DC Inverter de 26KW 36KW R410A Max COP 5,65 pentru pompe de căldură cu costuri de funcționare reduse.

Întreținere minimă: Pompele de căldură necesită mai puțină întreținere în comparație cu alte alternative de încălzire a locuinței.Puteți verifica unele sisteme anual pentru a vă asigura că funcționează corect.Acest lucru poate fi făcut și de instalatori profesioniști la fiecare cinci ani.În cele din urmă, este mai ieftin în comparație cu sistemele de încălzire cu ardere (de exemplu).Ar trebui să selectați pompe de căldură care au fost încercate, testate și dovedite că funcționează, cum ar fi cele enumerate mai jos.

Mai sigure pentru utilizatori și pentru mediu: pompele de căldură sunt mai sigure în comparație cu alte variante (adică cele care se bazează pe ardere), deoarece folosesc electricitate atunci când generează căldură.În plus, acestea sunt mai eficiente, permițând utilizatorilor să își reducă emisiile de carbon.De exemplu, R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter Pompe de căldură pentru încălzire cu apă caldă răcire.

De exemplu, pompele de căldură cu apă au o eficiență de aproape 600%.Nu doriți să economisiți energie în detrimentul mediului.Astfel, va trebui să instalați pompe de căldură care sunt bune pentru mediu.Acum că știți elementele de bază, să trecem la o secțiune mai importantă.Găsirea celor mai bune pompe de căldură pentru încălzire prin pardoseală.

Cea mai bună pompă de căldură cu încălzire prin pardoseală

Alegerea celor mai bune pompe de căldură pentru încălzirea în pardoseală în casa ta este cea mai bună decizie pe care ai putea-o lua vreodată.Cu toate acestea, nu este atât de ușor.De exemplu, va trebui să alegeți mărci care vă înțeleg problemele și au o soluție pregătită pentru a le rezolva.Pompa de căldură pe care o alegeți ar trebui să vă poată încălzi casa eficient și eficient.De asemenea, ar trebui să aibă un cost de funcționare scăzut.

Unele dintre cele mai bune sisteme de încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură includ:

26KW 36KW R410A Max COP 5,65 Monobloc DC Inverter Pompă de căldură aer-apă

Pompa de caldura cu invertor 6p dc

Specificatii:

 • Alimentare: 380V - 420V/ 50Hz/ 3ph

 • COP maxim: 5,65/ 5,53

 • Temperatura de rulare: -20˚C până la 45˚C

 • Capacitate maximă de răcire: 23,2 KW până la 28,6 KW

 • Capacitate maximă de încălzire: 26KW până la 32KW

 • Funcții multiple: încălzirea casei, apă caldă, răcirea casei

Acest produs are un rating A+++ pentru produse legate de energie, care este ratingul maxim disponibil.Aceasta înseamnă că are o performanță mare de coeficient de 5,65, în primul rând datorită invertorului DC eficient din punct de vedere energetic, care utilizează cu 30% mai puțină energie decât pompele de căldură obișnuite.În plus, au o viteză rapidă de răcire și încălzire.

Acest produs are un sistem de control inteligent care permite utilizatorilor să controleze mai multe pompe de căldură simultan pentru o eficiență sporită.Utilizatorii pot folosi, de asemenea, o aplicație pentru a controla pompa de căldură de la distanță, indiferent de locația lor.În plus, pompa de căldură produce zgomote super scăzute și are cinci moduri de funcționare pentru o încălzire eficientă.

R32 ERP A+++ 12KW EVI DC Inverter Pompe de căldură aer-apă - tip monobloc

Pompă de căldură cu invertor R32

Specificatii:

 • Temperatura de rulare: -25˚C până la 45˚C

 • COP maxim: 5,56

 • Alimentare: 220V -240V/ 50Hz/ 1ph sau 380V -420V/ 50Hz/ 3ph

 • Capacitate maximă de răcire: 10,9 kW

 • Capacitate maxima de incalzire: 12KW

 • Funcții multiple: încălzirea casei, apă caldă, răcirea casei

Această pompă de căldură folosește gaz frigorific R32 care o ajută să funcționeze mai eficient cu efecte minime asupra mediului.Are o eficiență sporită cu un rating ERP A+++, un COP de 5,95 și un invertor DC care recirculează fluidele mai eficient.Acești factori îi ajută pe utilizatori să cheltuiască mai puțini bani pe facturile la încălzire.

În plus, acest produs are o tehnologie de control inteligent care este capabilă să înregistreze temperaturile și condițiile din jur folosind senzori.Clienții pot folosi monitorizarea online și se pot bucura de serviciul clienți oriunde s-ar afla.In plus, sunt super silentioase, si masuri care garanteaza siguranta utilizatorului.

R32 ERP A+++ 22KW EVI Pompe de căldură cu sursă de aer cu invertor DC multifuncțional la temperatură joasă

Specificatii:

 • Temperatura de rulare: -25˚C - 45˚C

 • Alimentare: 380V -420V/ 50Hz/ 3ph sau 220V- 240V/ 50Hz/ 1ph

 • COP maxim: 5,81

 • Capacitate maximă de răcire: 20,1 kW

 • Capacitate maxima de incalzire: 22KW

 • Funcții multiple: încălzirea casei, apă caldă, răcirea casei

Acest produs folosește gaz frigorific R32 care mărește performanța pompei de căldură și minimizează efectele pompei de căldură asupra atmosferei.In plus, pompa de caldura are un COP de 5,85 si un ERP A+++.Invertorul DC al pompei de căldură recirculează agentul frigorific mai eficient decât alți agenți frigorifici și utilizează mai puțină energie.

Pompa de căldură garantează siguranța utilizatorului, este super silențioasă și are o tehnologie mai inteligentă.De exemplu, îi puteți monitoriza performanța utilizând monitorizarea online WiFi.Folosind această tehnologie, puteți obține toate informațiile dorite și puteți manipula pompa de căldură după cum doriți.

Pompe de căldură R32 ERP A+++ 20KW EVI DC Inverter pentru încălzire cu apă caldă răcire

Specificatii:

 • Temperatura de rulare: -25˚C până la 45˚C

 • COP maxim 5,95

 • Alimentare: 380V -420V/ 50Hz/ 3ph sau 220V - 240V/ 50Hz/ 3ph

 • Capacitate maxima de racire: 18,2 KW

 • Capacitate maxima de incalzire: 20KW

 • Funcții multiple: încălzirea casei, apă caldă, răcirea casei

Acest produs folosește un gaz frigorific care mărește performanța invertorului DC, ceea ce reduce orice efecte nocive asupra mediului.Ajută la reducerea amprentei de CO⊃2; și minimizează orice potențial de epuizare a stratului de ozon.În plus, ratingul de 5,95 COP înseamnă că pompa de căldură este mai eficientă, ceea ce ajută utilizatorii să-și reducă facturile la energie.

Produsul are o tehnologie mai inteligentă care permite utilizatorilor să colecteze informații esențiale și să controleze dispozitivul din orice locație.Are siguranță garantată împotriva exploziilor.Este ecologic și produce un nivel scăzut de zgomot.

Pompă de căldură aer-apă cu invertor DC cu etichetă energetică A+++ de 9,5 kW - tip monobloc

Specificatii:

 • Temperatura de rulare: -20˚C - 45˚C

 • Alimentare: 220V - 240V/ 50Hz/ 1ph

 • COP maxim: 5,56

 • Capacitate maximă de răcire: 8,5 kW

 • Capacitate maximă de încălzire: 9,5 kW

 • Funcții multiple: încălzirea casei, apă caldă, răcirea casei

Acest produs are un rating ERP A+++, ceea ce indică faptul că este eficient energetic.Aceasta este cea mai mare evaluare cu care poate fi evaluat un produs.Înseamnă că pompa de căldură consumă mai puțină energie (folosește mai puțin de 70% energie decât pompele de căldură obișnuite) și funcționează mai eficient.

Are o viteză rapidă de răcire și încălzire și un sistem de control inteligent pe care îl puteți utiliza pentru a monitoriza, programa și monitoriza pompa de căldură de la distanță.În plus, pompa de căldură produce un sunet scăzut și are 5 moduri de lucru.

16-18KW A+++ DC Inverter Monobloc Sursă de aer Pompă de căldură pentru apă caldă Încălzire acasă Răcire

Specificatii:

 • Temperatura de rulare: -20˚C până la 45˚C

 • Alimentare: 380V la 420V/ 50Hz/ 3ph sau 220V la 240V/ 50Hz/ 3ph

 • COP maxim: 5,53, 5,65, 5,49, 5,60

 • Capacitate maximă de răcire: 14,7 KW până la 16,6 KW

 • Capacitate maximă de încălzire: 16,5 KW până la 18,6 KW

 • Funcții multiple: încălzirea casei, apă caldă, răcirea casei

Acest produs are un rating ERP A+++, ceea ce înseamnă că este destul de eficient.In plus, are 5,65 COP, plus o viteza rapida de racire si incalzire.Are un control inteligent care vă permite să controlați modurile de oriunde v-ați afla.De asemenea, produce un zgomot extrem de redus.

16-18KW EVI DC Invertor aer-apă Pompă de căldură la temperatură joasă - tip split

Specificatii:

 • Temperatura de rulare: -25˚C până la 45˚C

 • Alimentare: 220V până la 240V/ 50Hz/ 1ph

 • COP maxim: 5,60/5,49

 • Capacitate maximă de răcire: 13,89 KW până la 15,6 KW

 • Capacitate maximă de încălzire: 16,8 KW până la 18,8 KW

 • Multifunctii: incalzirea locuintei, apa calda, racirea locuintei

Această pompă de căldură are o funcție antigel.Unitatea interioară expune serpentinele evaporatorului la aer cald, prevenind înghețarea acestora.Sistemul declanșează acest răspuns automat detectând temperatura apei.

Are, de asemenea, tehnologie inteligentă de dezghețare care determină când să dezghețe.Sistemul automatizat ajută la reducerea consumului, îmbunătățind satisfacția clienților.De asemenea, are un sistem de control inteligent pe care îl puteți utiliza pentru a programa și opri pompa de căldură.

9.6KW EVI DC Inverter Split Sursă de aer Pompă de căldură Încălzitor de apă Pompă de răcire pentru încălzire pentru casă

Specificatii:

 • COP maxim: 5,56

 • Alimentare: 220V până la 240V/ 50Hz/ 1ph

 • Temperatura de funcționare: -25℃ până la 45℃

 • Capacitate maximă de încălzire: 9,6 kW

 • Capacitate maximă de răcire: 7,9 kW

 • Funcții multiple: incalzirea locuintei, apa calda, racirea locuintei


Această pompă de căldură are o funcție anti-îngheț care protejează dispozitivul de temperaturile scăzute care îl pot determina înghețarea.Realizează acest lucru prin suflarea aerului fierbinte peste serpentinele evaporatorului după detectarea temperaturii apei.

Are o viteză mare de încălzire și răcire, un zgomot foarte scăzut, o gamă largă de tensiuni și control inteligent (puteți obține acces la pompa de căldură de la distanță).Are un rating de 5,56 COP, ceea ce înseamnă că este destul de eficient în comparație cu alte tipuri de pompe de căldură.

Sfaturi pentru încălzire

 • Cumpărați o pompă de căldură pe care o puteți controla de la distanță pentru a ajuta la economisirea energiei și pentru a obține rezultate eficiente din investiția dvs.

 • Permiteți multă lumină solară să pătrundă în casa dvs. în timpul iernii.

 • Achiziționați pompe de căldură eficiente cu un rating COP de 5,5 și mai mult pentru rezultate mai eficiente.

 • Consultați un profesionist pentru servicii de evaluare și instalare.

 • Coborâți sau opriți (toate sau parțial) pompele de căldură ori de câte ori nu vă aflați în casă.

Concluzie: Merită sistemele de încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură?

Pompele de căldură merită ca investiție;cu toate acestea, va trebui să investiți și să așteptați ceva timp pentru a realiza rezultatele (instalații inițiale costisitoare).Există diferite tipuri de pompe de căldură disponibile.Ar trebui să selectați pompele de căldură pe care le-ați cercetat și pe care le-ați constatat că sunt așa cum au fost anunțate.

În timp ce achiziția inițială și costul instalării pot suna ridicate, trebuie să rețineți că instalarea pompei de căldură și împerecherea acesteia cu energia solară vă va reduce semnificativ cheltuielile.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692