Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Reduceți costurile cu energia în 2022?Verificați schema de modernizare a cazanului

Reduceți costurile cu energia în 2022?Verificați schema de modernizare a cazanului

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-06-28      Origine:teren

Tranziția cu eliberare net-zero de carbon continuă să avanseze în fiecare an.Dar, este mai intens în 2022, în special în Marea Britanie. Eliberarea sa estimată de carbon este de 20%, ceea ce face pentru cele 68 de milioane de tone de carbon emise la nivel global.În plus, 14% din acestea sunt emise exclusiv de dispozitivele de încălzire a locuinței.În această măsură, exodul net Zero este susținut prin Schema de modernizare a cazanelor inițiată de guvernul Regatului Unit.Schema a început pe 23 mai 2022. Este vorba despre energie curată, încălzire eficientă a locuinței și reducerea facturilor la energie.

Pompe de căldură de la SPRSUN

Dacă ați ratat-o, Schema de modernizare a cazanului a înlocuit RHI-ul intern.În prezent, se concentrează pe atingerea a 90.000 de instalații înainte de martie 2025. Scopul este de a genera aproximativ 0,3 TWH căldură de acum până în 2050. În plus, proprietarii de case urmează să beneficieze de bugetul estimat de 450 de milioane de lire sterline doar cu stimulente.


Obiectivele Schemei de Modernizare a Cazanelor


Această schemă vizează proprietarii galezi și englezi.Ca atare, ei vor primi granturi de 5.000 de lire sterline pentru înlocuirea cazanelor pe combustibili fosili cu sisteme de încălzire cu energie ecologică.

 • În timp ce pompele de căldură devin mai ieftine decât cazanele pe gaz, sistemul de modernizare a cazanelor își propune să facă instalațiile acestor unități mai ieftine.Ca să nu mai vorbim că ajută la reducerea facturilor la energie.

 • Schema trebuie să pornească producția britanică de pompe de căldură.În consecință, va ajuta la reducerea deficitului și a costurilor tehnologiei pompei de căldură.Pe termen lung, schema de modernizare a cazanelor va ajuta casele să treacă de la cazane pe combustibil la pompe de căldură în următorul deceniu.

 • Acesta își propune să creeze aproximativ 175.000 de oportunități de locuri de muncă în industria britanică a pompelor de căldură.

 • Schema de modernizare a cazanelor creează un canal direct pentru ca consumatorii să obțină finanțare și să instaleze pompe de căldură fără taxe.


Cine este eligibil pentru schema de modernizare a cazanului?


Nu diferă în mare măsură, criteriile de eligibilitate pentru modernizarea schemei de cazan sunt următoarele.

 1. Locuinta dumneavoastra trebuie sa prezinte Certificate de performanta energetica certificate obtinute in ultimul deceniu.Certificatul indică cât de eficientă din punct de vedere energetic este o proprietate, atribuindu-i un grad de litere care variază de la A (extrem) la G (cel mai rău), iar această informație ajută la determinarea amprentei de carbon și a costurilor de încălzire ale proprietarului.

 2. O casă trebuie să fie o structură existentă sau o structură construită la comandă.Acest lucru este comparabil cu modul în care a fost privit RHI acasă.Prin urmare, schema de modernizare a cazanului nu va fi disponibilă pentru o casă nouă.Aceasta urmează că trecerea la energie cu emisii reduse de carbon în casele vechi este mai costisitoare decât trecerea la energie cu emisii scăzute de carbon în construcțiile noi, iar stimulentele sunt extrem de necesare pentru a realiza acest lucru.

 3. Pentru a fi eligibile pentru finanțare, casele trebuie să aibă cerințele analizate și să ofere cel puțin o ofertă de la un instalator instruit.Din nou, proprietarul trebuie să se înregistreze pentru cupon, în timp ce instalatorii sunt responsabili de revendicarea cuponului.Așadar, acest lucru garantează că cupoanele sunt folosite în beneficiul celor care le solicită cel mai mult.În plus, este esențial ca instalatorul responsabil să aibă o certificare MCS.

 4. Nu ar trebui să aveți nicio sugestie EPC pentru realizarea mansardelor și izolarea blocurilor goale dacă doriți să fiți luat în considerare pentru această finanțare.Dacă structura este listată de guvern sau este situată într-o zonă protejată, puteți fi scutit de această regulă.

 5. Ar trebui să dețineți o casă în Țara Galilor sau Anglia.

 6. Solicitanții trebuie să dețină o locuință cu o putere totală instalată de 45 kilowați-termic.

 7. Finanțarea nu este oferită dacă înlocuiți un CO scăzut actual2 unitate de incalzire.Cu toate acestea, proprietățile care înlocuiesc complet unitățile actuale de combustibili fosili au dreptul la schema de modernizare a cazanului.


Care este diferența dintre acesta și RHI?


Una dintre cele mai semnificative distincții este tipul de bani furnizați.Boiler Upgrade Scheme oferă cupoane care pot plăti mult până la 5.000 GBP în taxe de pornire.Pe de altă parte, RHI obișnuia să ofere rambursări anuale timp de 7 ani, în funcție de consumul anual de căldură.

A fost fezabil să câștigi până la 28.000 de lire sterline cu RHI în ultimii 7 ani.Cu toate acestea, finanțarea disponibilă prin BUS este destul de modestă.Cu toate acestea, acest program, care ar trebui să dureze doar doi ani, ar putea fi prelungit în termeni de timp și numerar.


Cum va funcționa modernizarea cazanului?


După ce s-a consultat și a primit cel puțin o ofertă de la o instalație calificată, oricine se poate abona la o schemă de modernizare a cazanului.Întreținerea cazanului pe biomasă sau a oricărei pompe de căldură trebuie efectuată în termen de trei luni de la primirea cupoanelor.

Însă, programul este împins la șase luni pentru sistemele mai mari și consumatoare de timp, cum ar fi o pompă de căldură pe sol sau o pompă de căldură hidronică.În plus, primești un voucher de 6.000 GBP pentru astfel de unități, care poate fi răscumpărat odată ce lucrarea este terminată.


Cum să aplici pentru programul de modernizare a cazanului


Responsabilitatea contractanților de instalare este de a aplica cererea dumneavoastră pentru atribuire.Valoarea acestui grant va fi dedusă din suma pe care o cheltuiți.Dacă configurația este calificată pentru schema de modernizare a cazanului, un instalator autorizat de MSC vă va sfătui cum să procedați.

În plus, obținerea de oferte de la mulți instalatori va fi inteligent pentru a vă asigura că primiți cea mai bună ofertă.


Și iată ce ar trebui să faci.


 1. Găsiți un contractant autorizat MCS în regiunea dvs. care poate finaliza procedura.(Evaluarea procesului MCS asigură că antreprenorii sunt calificați și că bunurile pe care le implementează sunt la cod.)

 2. Este munca instalatorului să determine dacă configurația dvs. se califică pentru grant.Obțineți un antreprenor astăzi prin mcscertified.com.

 3. Dacă instalația vine la tine acasă, ei trebuie să explice dacă pompele de căldură sunt potrivite pentru proprietatea ta.

Amintiți-vă, este esențial să înțelegeți nevoile viitoare de căldură ale clădirii și coeficientul de performanță proiectat.Dacă locuiți într-o casă veche cu pereți neizolați, veți avea un CoP scăzut.Ca urmare, instalațiile pompelor de căldură vor crește consumul de energie.

Dvs. și instalatorul sunteți de acord cu un preț pentru configurare.Apoi, contractorul depune o cerere de grant.Odată ce Ofgem vă contactează, recunoașteți că contractantul lucrează cu autorizația dvs.


Ce sisteme de încălzire sunt acoperite de sistemul de modernizare a cazanului?


Această schemă are ca scop compensarea proprietarilor de locuințe care trec la forme de energie verde pentru încălzirea locuinței.Veți fi acoperit dacă lăsați cazane pe gaz pentru:


Pompe de căldură


Pereții unei proprietăți pot pierde până la 35% din căldură, în timp ce acoperișul poate pierde până la 25%.Deci, trebuie să actualizați nivelurile materialelor izolatoare ale instalației dumneavoastră.În acest fel, pompele de căldură pot funcționa cu succes.Pe de altă parte, atunci când optați pentru trecerea la pompele de căldură, vă rugăm să faceți upgrade la țesăturile casei, precum izolațiile sau geamurile.Aceste îmbunătățiri ajută la îmbunătățirea confortului, profitând la maximum de pompele de căldură.

Pompele de căldură de la SPRSUN

Schema de modernizare a cazanului acoperă pompele de căldură cu sursă de sol, pompele de căldură cu sursă de aer și pompele de căldură hidronice.Când faci această tranziție, cel mai bine va fi dacă tu ia o pompă de căldură SPRSUN astăzi.Sunt cea mai ieftină modalitate de a vă înscrie pentru sistemul de modernizare a cazanului.


Cazane pe biomasă


Cazanele pe biomasă sunt potrivite pentru această schemă chiar și atunci când structura clădirii ineficiente nu poate fi gestionată cu tehnologii convenționale de energie regenerabilă.Odată ce o estimare a pierderii de căldură a fost dovedită și biomasa este garantată, aceasta este eligibilă.Așadar, atunci când o pompă de căldură nu se potrivește, puteți alege cazanul pe biomasă și, în continuare, puteți fi eligibil pentru Schema de modernizare a cazanului.


Ce trebuie să anticipăm din Schema de Upgrade a Cazanelor?


Scopul major al acestei scheme este de a facilita abordarea către zero emisii nete de carbon.Prin urmare, va permite caselor existente să obțină media pentru încălzire cu emisii scăzute de carbon și va ajuta la atingerea acestui obiectiv.În plus, în urma planului său în zece puncte, guvernul s-a angajat să stabilească standardele pentru locuințe durabile pentru a ajuta construcțiile să devină ecologice și eficiente din punct de vedere energetic.

Această inițiativă de 450 de milioane de lire sterline va funcționa timp de trei ani.A început deja în aprilie anul acesta și va oferi caselor stimulente guvernamentale de 5000 de lire sterline pentru a le ajuta să instaleze dispozitive cu emisii reduse de carbon.


Ce se întâmplă dacă nu sunt eligibil pentru schema de modernizare a cazanului?


Ca urmare a problemei cheltuielilor de trai, majoritatea gospodăriilor caută modalități rapide de a-și reduce plățile pentru gaz.Deci, nu au milioane de dolari de ars.Ei nu sunt eligibili pentru Schema de Upgrade Boiler.Prin urmare, schema devine accesibilă doar persoanelor care pot plăti cheltuielile mari în avans ale unei pompe de căldură mai ecologice.

Desigur, nu toți oamenii vor fi calificați pentru fondurile schemei de modernizare a Cazanelor.Mai degrabă, există și alte opțiuni, cum ar fi Obligația companiei energetice.Acest program ajută, de asemenea, gospodăriile cu venituri mici, dar afectate de frig extrem, să facă modificări ale proprietăților eficiente din punct de vedere energetic.În plus, mai multe stimulente pentru izolație și pompe de căldură sunt încă disponibile pentru gospodăriile deja eligibile pentru schema de modernizare a cazanului.

Așadar, deși este posibil să fi obținut bani diferiți pentru îmbunătățiri ecologice sau eficiente de energie pentru izolație, uși și ferestre, Schema de modernizare a cazanelor este, de asemenea, deschisă pentru tine.


Încheierea


În timp ce discuțiile despre zero emisii de carbon au fost discuții pe întreg globul în 21Sf secolul, încălzirea locuinței din Marea Britanie a creat cel puțin 14% din carbon doar din încălzirea locuinței pentru a compensa cele 68 de milioane de tone produse la nivel mondial.Dar guvernul a trebuit să acționeze.Acum, prin sistemul de modernizare a cazanelor, casele pot obține pompe de căldură care reduc costurile cu energia și emisiile de carbon și oferă rambursări pe termen lung.Deși este o victorie pentru tine, este o victorie pentru guvern, iar mama natură îți mulțumește.

Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692