Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Cât de eficientă este o pompă de căldură pentru piscină cu sursă de aer?

Cât de eficientă este o pompă de căldură pentru piscină cu sursă de aer?

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-11-05      Origine:teren

Deși se spune că o pompă de căldură cu sursă de sol este mai eficientă și mai eficientă, nu este strict adevărul, deoarece sursa de aer o depășește în anumite anotimpuri.Eficiența sa devine evidentă în timp pe măsură ce cheltuielile cu energie se reduc în comparație cu alte pompe de căldură.


Pentru cei care sunt adaptați la lumea încălzirii piscinei, atunci ați mai auzit ceva despre pompa de căldură cu sursă de aer.Este printre celelalte tipuri de pompe de căldură disponibile clienților;totuși, s-ar putea să vă întrebați cât de eficiente sunt de la alte pompe de căldură pentru piscină.


Atunci când alegeți o pompă de căldură pentru piscina dvs., trebuie să luați în considerare dimensiunea, eficiența și costurile.Uneori, devine puțin confuz să-ți dai seama de tipul de sistem de încălzire de care ai nevoie.Aproape toate pompele de căldură pentru piscină sunt exacte în ceea ce privește forma, culoarea și dimensiunea.


Cât de-eficientă-este-o-sursă-de-aer-piscină-pompă de căldură


Cum functioneaza

Pompa de caldura cu sursa de aer este un dispozitiv mai specific decat pompele de caldura electrice pe care le gasesti in casa pentru apa calda si incalzire centrala.Are un schimbător de plajă mai supradimensionat, adesea proiectat folosind titan pentru a rezista conținutului ridicat de substanțe chimice din apa piscinei.Asigură ca apa din piscină să curgă mult mai rapid pe măsură ce pompa de filtru a piscinei funcționează.Viteza cu care curge apa este mai mare, rezultând astfel o creștere redusă a temperaturii pe ciclu, deci o eficiență mai mare.


Are o pompă de circulație și creșterea scăzută a temperaturii și temperaturile ambientale mai ridicate ale aerului, a căror eficiență medie ar putea fi mai mare de 500%.Deci, pentru fiecare 1 kWh pe care îl folosește pentru a rula o pompă de căldură a piscinei, aceasta furnizează 5 kWh de căldură piscinei tale.


Pompa de căldură cu sursă de aer este printre cele mai eficiente modalități de încălzire a piscinei, deoarece va reduce substanțial costurile de funcționare.Să cercetăm și alte moduri care o fac o opțiune perfectă pentru piscina dvs.:


Este foarte eficient

Pompa de căldură cu sursă de aer are un coeficient de performanță (COP) de 1,8 sau mai mult;înseamnă pur și simplu că este cu 180% mai eficient în comparație cu încălzitoarele electrice standard.Alții pot merge chiar până la un COP care citește 2.4, făcându-le dispozitive cu 240% mai eficiente.Din acest motiv, acestea tind să fie rentabile, precum și cuptoarele care folosesc ulei sau propan.


Economisește bani la facturile de energie

Eficiența pompei de căldură cu sursă de aer reduce și cheltuielile cu energia.Comutarea acestuia reduce facturile la energie, deoarece acum veți folosi aerul exterior pentru nevoile de răcire și încălzire.Ai tendința de a economisi mai mult dacă treci de la un sistem pe bază de cărbune sau electric.Deși costul inițial este puțin ridicat, veți economisi mai mult pe termen lung.

Rețineți că costul de funcționare al pompei de căldură a piscinei se bazează pe factori precum cantitatea de căldură necesară, temperaturile sursei de căldură și eficiența.


Se intretine usor

Pompele de căldură pentru piscină cu sursă de aer sunt denumite în mod popular tehnologia „fișează și uită”, deoarece necesită puțină întreținere după instalare;este lăsat singur pentru a vă încălzi piscina.Cu toate acestea, ar trebui să contactați un tehnician pentru întreținere și service în fiecare an pentru a vă asigura că funcționează corect.

Deși pompele de căldură cu sursă de aer tind să aibă o întreținere redusă, mai multe lucruri la care trebuie lucrat pentru o performanță optimă includ verificarea scurgerilor pompei, curățarea filtrelor, nivelurile de agent frigorific, praful de la pompa de căldură, curățarea frunzelor și multe altele.În cazul oricărei alte provocări tehnice, consultați un profesor autorizat.


Reduce amprenta de carbon

În general, trecerea la forme regenerabile de energie este o mișcare excelentă pentru a salva mediul.Este un principiu care a ajutat pompele de căldură să utilizeze o sursă de energie durabilă și regenerabilă.Un alt mod în care o pompă de căldură este eficientă este proba viitoare din orice reglementări viitoare, cum ar fi interzicerea sistemelor de încălzire cu petrol sau gaz, care va avea loc în 2025. Nu numai că va reduce amprenta de carbon, ci va oferi și o conversie eficientă a ratei de energie. a incalzi.

Pompe de caldura cu aer pentru piscine au un carbon mai scăzut, o modalitate excelentă de a menține temperatura apei confortabile pentru o înot plăcută.


Durată lungă de viață

Durata unei pompe de caldura pentru piscina este cam lunga, aproape de 20 de ani;altele se pot întinde până la 25 de ani.Cu toate acestea, durata de viață a sursei de aer se va baza pe modelul pe care intenționați să îl instalați.În ciuda cifrelor, pompele sursei de aer sunt o sursă de căldură excepțional de stabilă și de fiabilă.


Instalare

Un alt mare avantaj al instalării pompei de căldură cu sursă de aer este timpul necesar unui instalator pentru a implementa sistemul de încălzire și a-l pune în funcțiune.Dar, timpul necesar va depinde de locația și dimensiunea sursei de căldură.

În mod obișnuit, cele mai multe instalații de pompe de căldură pentru piscine casnice vor varia în principal între una sau două săptămâni până la finalizare.Însă, dacă nu există lucrări de bază implicate, procesul de instalare este mai scurt.


La pachet

Acest ghid despre cum funcționează pompa și eficiența acesteia este benefic pentru instalarea uneia pentru piscinele lor.Cu toate acestea, când vine vorba de alegerea pompei, aceasta va depinde de diverși factori, cum ar fi dimensiunea, locația, clima și așa mai departe.Rețineți că există diferite tipuri de pompe de căldură cu sursă de aer care vin cu prețuri diferite.Ar trebui să comparați toate mărcile populare de pe piață și să vă mulțumiți cu una care să răspundă tuturor nevoilor dvs. de piscină.


Deși au limitări, pompele de căldură cu sursă de aer sunt mai eficiente decât propanul, cazanele pe gaz și încălzirea electrică.


Deci, cel mai bine ar fi să luați în considerare instalarea uneia ca sursă principală de căldură pentru piscină.Când selectați sistemul de încălzire, este recomandabil să solicitați un expert calificat să facă o analiză de dimensionare pentru piscina dvs. specifică pentru a determina dimensiunea necesară.


De asemenea, de interes:Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692