Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / O treime din finanțarea din Regatul Unit pentru pompele de căldură necheltuită

O treime din finanțarea din Regatul Unit pentru pompele de căldură necheltuită

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2023-03-30      Origine:teren

O treime din finanțarea din Regatul Unit pentru pompele de căldură necheltuită

Guvernul Regatului Unit a promis 6,6 miliarde de lire sterline să fie cheltuite pentru izolarea locuințelor și instalarea de pompe de căldură între 2020 și 2025. Din păcate, 2,1 miliarde de lire sterline rămân necheltuite, ceea ce a provocat numeroase critici, deoarece arată o lipsă de politici eficiente din partea guvernului, dar, mai important, lasă multe gospodării din Anglia și Țara Galilor (țările vizate de politică) expuse la facturile mari la energie și la costul ridicat al vieții.

Mai multe studii și rapoarte arată că izolarea locuințelor și trecerea de la gaz la pompele de căldură vor oferi caselor economii financiare semnificative.Acest lucru, la rândul său, îi ajută să-i protejeze de creșterea costurilor energiei, mai ales că Marea Britanie încearcă să-și reducă dependența de gazul natural al Rusiei.În plus, impulsul va conta pentru a ajuta Marea Britanie să-și atingă emisiile nete de carbon zero.Încălzirea în casele din Marea Britanie reprezintă în prezent aproximativ 17 % din emisiile de gaze cu efect de seră ale țării.

Ca parte a eforturilor de a-și atinge obiectivele, guvernul își propune să instaleze aproximativ 600.000 de pompe de căldură cu emisii scăzute de carbon anual, timp de cinci ani.Acesta este motivul pentru care a fost introdusă Schema de modernizare a cazanelor, care oferă gospodăriilor granturi de 5000 de lire sterline pentru a le ajuta să treacă de la cazane pe gaz la pompe de căldură cu emisii scăzute de carbon.

Din păcate, puțini oameni acceptă granturile, iar în prezent doar 50.000 de pompe de căldură cu emisii scăzute de carbon sunt instalate anual.


Cum poate guvernul să stimuleze utilizarea granturilor și să cheltuiască suma alocată?

A avea peste o treime dintr-o cheltuială bugetată rămasă necheltuită este un semn îngrijorător care indică necesitatea unei politici coezive și a unui plan de lucru.Lucrul clar este că puțini oameni primesc granturile, de aceea există încă o sumă semnificativă necheltuită.Din păcate, înseamnă, de asemenea, că obiectivele Marii Britanii privind schimbările climatice au rămas în urmă și mai mulți oameni sunt afectați de costurile ridicate ale vieții.

Există, de asemenea, temeri că sumele necheltuite vor reveni la trezorerie în loc să fie transferate înainte.Având în vedere și alte inițiative similare au fost anulat în ultimul deceniu, este nevoie să ne asigurăm că acesta este un succes pentru a transmite mesajul corect.

Guvernul poate realiza acest lucru prin implementarea următoarelor acțiuni;


Construiți conștientizarea

Președintele Comitetului Lords pentru schimbări climatice a criticat guvernul pentru că nu a făcut suficient pentru a crește gradul de conștientizare a schemei.Ea a subliniat că lipsa de conștientizare împiedică publicul să aibă încredere în proiect și că guvernul ar putea face mai bine pentru a comercializa schema.

Și are dreptate, deoarece sondajul guvernului a constatat că 80% dintre oamenii din Marea Britanie habar nu aveau ce este o pompă de căldură, cu atât mai puțin cunoscând o schemă de granturi pentru instalarea lor.Ca atare, mare parte din public nu este conștient de necesitatea de a face schimbarea, inclusiv de beneficiile pe care le poate obține.

De asemenea, nu cunosc un program care să îi ajute să acopere costurile pentru schimbarea.Campaniile adecvate de conștientizare vor avea un impact semnificativ asupra creșterii gradului de utilizare a granturilor.


Cost

În avans costul pompelor de căldură este mai mare decât cea a cazanelor de căldură.Chiar și cu suma actuală a grantului de 5000 GBP, utilizatorii vor plăti în continuare aproximativ 6000 GBP - 8500 GBP pentru o instalare completă.Astfel de sume sunt încă prohibitive pentru gospodăriile cu venituri mici, iar guvernul este încurajat să mărească sumele granturilor.

Alternativ, poate sponsoriza împrumuturi cu costuri reduse sau finanțare ecologică, așa cum este folosit în Scoția cu mare succes.În țări precum Germania și Franța, guvernul oferă granturi mai mari, de până la 9700 de lire sterline, pentru a face pompele de căldură accesibile caselor cu venituri mici, care suportă costurile mari ale energiei.


Numărul de instalatori

Strâns legată de problema conștientizării este nevoia de mai mulți instalatori de pompe de căldură înregistrați.Asta înseamnă că serviciul este costisitor, iar consumatorii riscă să angajeze serviciile unor tehnicieni necalificați sau să nu aibă diverse opțiuni.Există doar 3.000 de instalatori de pompe de căldură înregistrați în Marea Britanie, un număr considerabil de scăzut, mai ales în comparație cu cei 130.000 de ingineri de încălzire pe gaz.

Cifrele scăzute nu oferă consumatorilor beneficiile unei piețe competitive și, de asemenea, înseamnă că deseori trebuie să meargă mai departe pentru a obține sfaturi de specialitate cu privire la instalatorii de căldură.Acest lucru, împreună cu efortul suplimentar de a găsi un instalator, descurajează consumatorii conștienți de pompele de căldură să facă schimbarea.


Consecvență îmbunătățită în programele guvernamentale

După cum s-a subliniat mai devreme, guvernul a lansat mai multe scheme de energie verde doar pentru implementarea lor și pentru a le abandona.Experții din industrie spun că această stare de lucruri înlătură certitudinea în sectorul caselor verzi și al energiei.Ca atare, inginerii nu văd valoarea în recalificare pentru noi competențe, iar întreprinderile nu văd nevoia să investească în lanțuri de aprovizionare și formare, precum și în marketing.

Dacă guvernul devine consecvent, în acest caz, se asigură că schema de modernizare a cazanelor continuă și este extinsă, atunci întreprinderile și tehnicienii conexe își vor investi resursele și vor stimula creșterea în sector, ajutând trecerea la pompele de căldură.


Ce sunt pompele de căldură?

Pompele de căldură transferă căldura dintr-o locație în alta folosind o cantitate mică de energie.Ele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a încălzi și răci case și alte clădiri și pentru a încălzi apa.

Pompele de căldură funcționează prin mutarea căldurii dintr-o sursă la o temperatură mai scăzută, amplificând-o și apoi transferând-o în locațiile necesare.Pentru a realiza acest lucru este utilizat un ciclu de refrigerare, care implică comprimarea și extinderea unui fluid frigorific pentru a transfera căldură.

Pompa de căldură absoarbe căldura din aerul exterior, sol sau apă și o transferă în aerul interior atunci când este în modul de încălzire.Pompa de căldură absoarbe căldura din aerul interior și o transferă în exterior când este în modul de răcire.

Pompele de căldură bat cu eficiență sistemele tradiționale de încălzire și răcire, deoarece nu produc căldură, ci o transferă dintr-o locație în alta.Aceasta înseamnă că pentru fiecare unitate de energie consumată de pompa de căldură, mai multe unități de căldură pot fi transferate dintr-o zonă în alta.Acest lucru poate duce la economii substanțiale de energie, care scad facturile la utilități.


Tipuri de pompe de căldură

Pompele de căldură sunt de diferite tipuri, fiecare potrivită pentru diferite aplicații și climate.Iată diferitele tipuri de pompe de căldură:

1. Pompe de căldură cu sursă de aer: Acest tip de pompă de căldură extrage caldura din aerul exterior si o transfera in interior pentru incalzire sau in exterior pentru racire.Sunt cel mai comun tip de pompă de căldură și sunt potrivite pentru climă moderată.

2. Pompe de căldură terestre: cunoscute și sub numele de pompe de căldură geotermale, extrag căldura din sol și o transferă în interior pentru încălzire sau în exterior pentru răcire.Sunt mai eficiente decât pompele de căldură cu sursă de aer și sunt potrivite pentru climatele mai reci.

3. Pompe de căldură cu sursă de apă: extrag căldura dintr-o sursă de apă, cum ar fi un lac sau un râu, și o transferă în interior pentru încălzire sau în exterior pentru răcire.Sunt eficiente, dar necesită acces la o sursă de apă din apropiere.

4. Pompe de căldură hibride: Aceste pompe de căldură combină un cuptor sau un cazan tradițional cu o pompă de căldură cu sursă de aer, oferind încălzire eficientă în climatele reci și răcire eficientă din punct de vedere energetic în climatele calde.

5. Pompe de căldură cu absorbție: folosesc căldura ca sursă de energie în loc de electricitate, ceea ce le face o opțiune potrivită pentru locații cu acces limitat la energie electrică.Sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații industriale și comerciale.

6. Pompe de căldură mini-split fără conducte: Aceste pompe de căldură constau dintr-o unitate exterioară și una sau mai multe unități interioare care pot fi montate pe perete sau tavan.Sunt potrivite pentru încălzirea sau răcirea unor zone specifice și sunt adesea folosite în case fără conducte.


Pompe de căldură vs. cazane pe gaz

În timp ce atât pompele de căldură, cât și cazanele pe gaz pot oferi eficient căldură, există diferențe semnificative în ceea ce privește eficiența lor și impactul asupra mediului.

Cazanele energetice folosesc combustibili fosili, cum ar fi gazul natural, petrolul sau propanul pentru a genera căldură.Acest proces de ardere produce dioxid de carbon și alte gaze cu efect de seră, contribuind la schimbările climatice.În schimb, pompele de căldură folosesc electricitate pentru a transfera căldură, făcându-le o opțiune mai curată și mai durabilă.

Pompele de căldură sunt, de asemenea, mai eficiente decât cazanele de energie.În timp ce cazanele de energie pot produce doar o unitate de căldură pentru fiecare unitate de combustibil consumată, pompele de căldură pot produce până la trei unități de căldură pentru fiecare unitate de energie electrică utilizată.Aceasta înseamnă că pompele de căldură necesită mai puțină energie pentru a furniza aceeași cantitate de căldură ca un cazan energetic, rezultând facturi mai mici la energie.

Un alt avantaj al pompelor de căldură este versatilitatea lor.Pot fi folosite atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, făcându-le o soluție pe tot parcursul anului pentru controlul temperaturii.În plus, unele pompe de căldură pot fi folosite pentru a încălzi apa, reducând și mai mult necesarul de energie din surse tradiționale.

În timp ce pompele de căldură pot avea un cost inițial mai mare în comparație cu cazanele de energie, acestea au de obicei o durată de viață mai lungă și necesită mai puțină întreținere.În plus, multe guverne oferă stimulente și reduceri pentru a încuraja adoptarea sistemelor de încălzire din surse regenerabile, făcând pompele de căldură o opțiune mai atractivă financiar pe termen lung.


Concluzie

Trecerea la pompe de căldură oferă o soluție eficientă pentru a ajuta Marea Britanie să gestioneze costurile în creștere cu energie și să își atingă obiectivul de emisii de gaze cu efect de seră.Pompele de căldură sunt eficiente din punct de vedere energetic și, de asemenea, nu emit gaze cu efect de seră.

Cu toate acestea, implementarea actuală a finanțării pompei de căldură înseamnă că ambele obiective nu vor fi atinse dacă guvernul nu își schimbă planul de lansare.Creșterea gradului de conștientizare cu privire la pompele de căldură și la schema de finanțare și creșterea cantității de finanțare sunt câteva dintre acțiunile care vor stimula utilizarea.
Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692