Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN își lansează setul de pompă de căldură pentru o instalare mai ușoară

SPRSUN își lansează setul de pompă de căldură pentru o instalare mai ușoară

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-09-21      Origine:teren

Rezumat: SPRSUN, unul dintre cei mai importanți producători de pompe de căldură ecologice și eficiente din punct de vedere energetic, a lansat noul său kit de produse.Setul pentru pompă de căldură SPRSUN este conceput pentru a ajuta la economisirea timpului și a banilor la instalarea pompei de căldură.


China - SPRSUN este în domeniul producției de pompe de căldură de ani de zile și prezintă unele dintre cele mai rentabile și eficiente din punct de vedere energetic soluții de încălzire clienților din peste 60 de țări.Produsele companiei sunt evaluate printre cele mai bune datorită designului și caracteristicilor lor orientate spre consumator.Axat pe furnizarea de produse de cea mai bună calitate pe piață și economisirea clienților mai mulți bani, SPRSUN și-a anunțat modulul hidronic – Setul de pompă de căldură SPRSUN.


sprsunnew01

SPRSUN Kit pompă de căldură - economisind timp și bani la instalarea pompei de căldură


Setul de instalare a pompei de căldură SPRSUN a fost conceput pentru a economisi timp și bani consumatorilor pentru instalarea pompei de căldură.Produsul este descris ca fiind perfect pentru instalarea pompei de căldură monobloc, printre altele.


Descriind kitul pompei de căldură SPRSUN, a spus purtătorul de cuvânt al companiei;„Setul pompei de căldură constă din toate componentele majore pentru instalare, inclusiv o pompă de apă, cutie electrică, contactor AC, supapă cu trei căi, rezervor de expansiune, filtru, întrerupător de protecție împotriva scurgerilor etc. În prezent, setul acceptă R32 DC Inverter Heat Pompe, economisind clienților mult timp și bani la instalarea pompei de căldură. Instalarea unui sistem hidronic monobloc de pompă de căldură nu a fost niciodată atât de ușoară!'


Vorbind despre lansarea noului produs, compania, prin purtătorul de cuvânt, a susținut că se angajează să lanseze produse rentabile, dar de înaltă eficiență.Compania a remarcat că produsul său nou lansat vine complet cu tot ce au nevoie consumatorii pentru a-și instala pompele de căldură, economisind, de asemenea, între 2.000 și 10.000 USD din costurile de instalare.


Cu setul de pompă de căldură SPRSUN, consumatorii își vor putea instala singuri unitățile fără a cheltui o avere pentru angajarea unui instalator profesionist.De asemenea, vor elimina nevoia de a achiziționa accesorii de instalare, mai ales că cutia de kit vine completă cu tot ce este necesar pentru a-și instala pompa de căldură.


Folosind modulul hidronic, clienții pot experimenta acum mai mult din partea lor SPRSUN pompe de căldură, mai ales că vor folosi accesorii recomandate de producător care îmbunătățesc funcționalitatea și eficiența produsului.Unele dintre articolele din kitul de instalare includ pompele de apă Grundfos de înaltă eficiență concepute pentru a maximiza eficiența unui sistem de încălzire pe bază de apă, promițând în același timp o durată de viață mai lungă;Supapă cu 3 căi care permite clienților să aleagă cel mai bun mod pentru nevoile lor de instalare;un rezervor de expansiune care promite o siguranță sporită atunci când apa se extinde din cauza fierberii și a presiunii crescute;și Separatorul de murdărie magnetic multifuncțional CALEFFI cu filtru.


SPRSUN își promite angajamentul continuu de a lansa produse axate pe clienți care oferă cel mai bun raport calitate-preț.Compania poate fi contactată prin e-mail la inquiry@sprsunheatpump.com.Orice încorporare trimisă va fi adăugată în timpul sindicarii.

--------------------------

Următorul este contactul media/NAP pentru eliberarea dvs.Acesta va fi afișat în partea de jos a fiecărei lansări sindicalizate.Vă rugăm să vă asigurați că aceste informații sunt corecte.(* indică necesar și nu poate fi lăsat necompletat):

Nume companie*: SPRSUN

Persoana de contact: Jason Yao

Telefon: 0086-20-82181867

Whatsapp: 86-18933985692

Adresă: No.15 Tangxi Road, Yinsha Industrial Park, Xintang, Zengcheng District

Oraș: Guangzhou

Stat: Guangdong

Cod poștal: 511338

Țara*: CN

Site*: https://www.sprsunheatpump.com/


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692