Acasă / Blog / Blogul companiei / SPRSUN Pompă de căldură cu invertor DC R32 EVI Anunțată oficial!

SPRSUN Pompă de căldură cu invertor DC R32 EVI Anunțată oficial!

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-07-07      Origine:teren

SPRSUN Pompa de căldură cu invertor DC R32 EVI vine în sfârșit pe piață!Nu este doar un sistem de încălzire, ci și un încălzitor inteligent de apă caldă și aer condiționat.Pompa de căldură transferă căldura de la exterior la interior în timpul încălzirii și de la interior la exterior în timpul ciclurilor de răcire.ERP A+++, agent frigorific R32, reducerea zgomotului, tehnologia de control inteligent si siguranta garantata fac din acesta unul dintre putinele modele progresive de pe piata.


Consultați noua serie de pompe de căldură cu invertor CC R32 EVI >>

bancă foto


GWP mai scăzut

Aceste pompe de căldură DC inverter folosesc R32, un agent frigorific cu efecte mai puțin dăunătoare asupra mediului.R32 are un potențial scăzut de epuizare a stratului de ozon, ceea ce înseamnă că pompa de căldură va funcționa mai curat și mai eficient.R32 are proprietăți excepționale, cum ar fi toxicitate scăzută, inflamabilitate și inerție, avantaje care se scurg către consumator ca siguranță și reduceri de costuri.

Eficiență sporită

Pompele de căldură cu invertor de curent continuu ERP A+++ R32 EVI pe care le oferă SPRSUN au un coeficient de performanță (COP) de până la 5,95, ceea ce le face mai eficiente decât pompele de căldură cu invertor de curent continuu care folosesc alți agenți frigorifici.

Pompa de căldură returnează 3-5 kW de căldură per 1kW de energie electrică utilizată pentru funcționare.Un cazan mediu pe gaz natural oferă o eficiență de aproximativ 98%.Cu aceste pompe de căldură, proprietarii pot economisi cu până la 500% mai mult decât arderea combustibililor fosili pentru a-și încălzi locuința.

Utilizatorii se pot aștepta la mai multă eficiență atunci când îl lasă să ruleze continuu în fundal.Pompa de căldură rămâne în funcțiune continuu, reducând necesarul de încălzire în perioadele de vârf.Pompa de căldură cu invertor de curent continuu SPRSUN R32 EVI modifică producția în mod continuu în timp ce funcționează în fundal pentru a menține temperaturi constante.Fluctuația de temperatură este menținută la minimum prin răspunsul la schimbările cererii de căldură.


6p-r32

În schimb, o pompă de căldură cu putere fixă ​​va ciclă continuu de la puterea maximă la zero, găsind un echilibru care va furniza temperatura dorită mai des decât o pompă de căldură cu putere variabilă.SPRSUN folosește invertoare care reduc ciclul, ceea ce duce la temperaturi mai consistente și confortabile.

Pe lângă îmbunătățirea eficienței energetice a locuinței, pompa de căldură reduce consumul (și costurile aferente) de energie prin ciclism.Prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și poluanți, acest proces este benefic pentru mediu și o modalitate de a controla costurile de încălzire și răcire.

Tehnologie mai inteligentă

SPRSUN Pompa de căldură cu invertor DC R32 EVI vine cu un controler CAREL și senzori inteligenți.Pot înregistra și controla temperaturile complet fără ajutor.Tehnologia poate ajuta clienții să mențină temperatura constantă în întreaga casă.Pe vreme rece, această unitate se va asigura că casa lor rămâne caldă.

În multe cazuri, oamenii își conduc încălzirea și răcirea pentru perioade lungi chiar și atunci când nu sunt acasă și peste noapte când nu au nevoie.Ca urmare, facturile la energie pot crește și vor fi taxate mai mult decât trebuie.Cu toate acestea, tehnologia inteligentă a pompei de căldură cu invertor de curent continuu SPRSUN R32 EVI poate ajuta clienții să-și reducă costurile lunare prin reducerea utilizării căldurii și a aerului condiționat în timpul zilei și pe timp de noapte.


3P全直流变频新款02

Cu capacitatea de a-și seta casa corect în orice situație, proprietarii de case vor putea să stea pe loc, să se relaxeze și să profite de potențialul de economisire a costurilor al pompei lor de căldură.

De asemenea, pot avea acces la monitorizarea online cu SPRSUN Pompa de căldură cu invertor DC R32 EVI datorită compatibilității sale cu WIFI.Clienții pot accesa servicii fără contact direct din centrul de servicii.SPRSUN oferă, de asemenea, protecții mai inteligente cu pompele sale de căldură cu invertor DC R32 EVI.

Unitatea monitorizată ar trebui să funcționeze mai eficient și mai mult timp deoarece capacitatea de a efectua întreținere preventivă este mai ușor accesibilă.Furnizarea unei metode de încălzire mai eficientă, mai inteligentă, mai ecologică și mai eficientă din punct de vedere energetic decât cazanele pe bază de combustibili fosili este un progres crucial pe măsură ce lumea trece la o metodă de încălzire mai eficientă și mai ecologică.

Zgomot redus

Componentele pompelor de căldură tradiționale generează zgomot atunci când funcționează.Prin urmare, cumpărarea unui astfel de dispozitiv poate fi adesea problematică din cauza nivelului ridicat de zgomot.

Pompa de căldură R32 utilizează ventilatoare DC inverter fără perii pentru atenuarea zgomotului.Spre deosebire de pompele de căldură tradiționale, pompele de căldură cu invertor de curent continuu SPRSUN folosesc un motor de compresor constant și silențios, care funcționează în fundal și emite o putere minimă.

Drept urmare, o mașină de acest tip funcționează mai silențios.În plus, temperatura lor nu fluctuează atunci când ating o anumită temperatură, ci este fixată la un anumit nivel.

În plus, unitățile folosesc tehnologia Panasonic Compressor de absorbție dublă a șocurilor pentru o reducere îmbunătățită a sunetului.Dintre panoul de invertoare, acesta este cel mai silentios sistem de SPRSUN, incepand de la 42dBA.

Siguranță garantată

R32 este un agent frigorific relativ sigur, dar poate fi periculos dacă este manipulat și depozitat necorespunzător.SPRSUN Pompele de căldură cu invertor DC R32 au caracteristici de siguranță care împiedică apariția exploziilor datorită designului lor.

Echipa de cercetare și dezvoltare a implementat mai multe măsuri care asigură protecția împotriva exploziilor pentru SPRSUN R32 DC în zonele sale de operare.Filozofia lor este de a oferi o protecție excelentă împotriva exploziilor, fără a sacrifica nimic din performanța și fiabilitatea tuturor caracteristicilor originale ale produsului.

Despre SPRSUN

SPRSUN este un producător reputat de pompe de căldură.Producătorul produce diverse pompe de căldură, cum ar fi pompe de căldură cu invertor de curent continuu, încălzitoare de apă cu pompe de căldură cu sursă de aer și pompe de căldură pentru piscină.Produsele lor sunt conforme cu EN14511 și au certificări CE, CCC, CB, RoHS, SAA, TUV și ERP.

Fabrica de pompe de căldură colaborează cu mai multe companii pentru rezultate de calitate, inclusiv CAREL, MITSUBISH, Panasonic și SANYO.Cu ani de furnizare de pompe de căldură inovatoare bazate pe tehnologie de ultimă oră, SPRSUN se străduiește să devină un furnizor de top de pompe de căldură la nivel global.


Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692