Acasă / Blogul pompei de caldura / Blogul industriei / Blogul industriei / Tendința pieței pompelor de căldură în Marea Britanie

Tendința pieței pompelor de căldură în Marea Britanie

Vizualizări:0     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2022-06-21      Origine:teren

A existat o creștere semnificativă a cererii pentru sisteme de căldură cu capacitate mare și cu emisii reduse de carbon pe multe piețe europene.Această creștere bruscă a fost declanșată de mai mulți factori, inclusiv îngrijorarea crescândă cu privire la creșterea recentă a costurilor energiei.Marea Britanie a înregistrat o creștere de două cifre a vânzărilor de sisteme de căldură de mare capacitate în 2021.

Analiza efectuată de BSRIA a estimat o creștere cu 27% a vânzărilor medii pentru pompe de căldură concepute pentru utilizare comercială pe piețele europene majore.Cererea bruscă de vânzări a fost mult mai mare decât media obișnuită și a fost facilitată de stimulente financiare generoase pentru a convinge diferite grupuri să adopte unități HVAC cu emisii reduse de carbon.

Cercetarea a stabilit că pompe de căldură cu sursă de aer vândute mai mult decât sistemele cu sursă de apă, deși costă mai puțin.Pompele de căldură au câștigat avânt într-o perioadă atât de scurtă, deoarece oferă o soluție atât de necesară la criza actuală a emisiilor.


Pompe de căldură în Marea Britanie


În ciuda înclinației tot mai mari către pompele de căldură, Marea Britanie depinde în prezent de sistemele de gaz pentru a-și încălzi casele.Estimările sugerează că 85% dintre sistemele de încălzire care funcționează în Marea Britanie sunt cazane pe gaz și 1,5 milioane de cazane pe gaz sunt instalate anual, ceea ce o face cea mai mare piață a cazanelor dintre țările europene.

Sursele regenerabile de încălzire reprezintă 2% din sistemele de încălzire din Marea Britanie.Există multe bariere pe piață care afectează achiziționarea și distribuția pompelor de căldură în Regatul Unit, inclusiv economii reduse ale costurilor de funcționare, costuri inițiale mari etc. Cu toate acestea, să discutăm despre modul în care soluțiile de încălzire cu pompe de căldură sunt benefice pentru Regatul Unit și pentru efortul global de combatere a carbonului. emisii.


pompa de caldura


De ce este foarte urgent ca oamenii să treacă la pompele de căldură ca soluții principale de încălzire și răcire?


Sectorul construcțiilor (inclusiv proprietăți publice, rezidențiale și comerciale) este responsabil (atât direct, cât și indirect) pentru 30% din consumul total de energie global și aproximativ 55% din consumul global de energie electrică.În plus, construcția clădirilor reprezintă aproximativ 28% din CO2 emisii.

Oamenii și diverse instituții privesc decarbonizarea ca fiind principala prioritate pentru a atinge neutralitatea climatică la scară globală.Sistemele de răcire și încălzire sunt principalele operațiuni din sectorul construcțiilor, contribuind în mare măsură la emisiile de CO2 emisii.În prezent, încălzirea este responsabilă pentru aproximativ 45% din emisii.

Majoritatea sistemelor de încălzire se bazează în continuare pe combustibili fosili pentru a furniza peste 55% din consumul total de energie.Sectorul construcțiilor se va fi dublat până în 2070, iar răcirea spațiului îl va urmări îndeaproape pentru a oferi acces confortabil altor 5 miliarde de oameni la nivel global.Ca atare, diverse instituții au apelat la tehnologia pompelor de căldură pentru soluții aplicabile care pot ajuta la construirea de clădiri durabile.


Bariere de piață care afectează vânzarea și distribuția pompelor de căldură în Marea Britanie


Deși implementarea soluțiilor durabile de încălzire și răcire este intenția actuală a Regatului Unit, multe probleme afectează implementarea eficientă a acestor strategii.Unele dintre aceste probleme includ:


Costuri inițiale ridicate


Instalarea pompelor de caldura are costuri semnificativ mai mari decât cazanele pe gaz, mai ales dacă intenționați să instalați pompe de căldură la sol.Cazanele pe gaz pot fi instalate cu 20% din costurile de instalare ale unui sistem de pompa de caldura cu aer.În plus, nu este încă obișnuit ca majoritatea persoanelor din Marea Britanie să investească în sisteme de încălzire.


Economii reduse ale costurilor de funcționare


Pompele de căldură sunt populare în alte țări europene, deoarece au costuri de funcționare relativ scăzute, deoarece folosesc o fracțiune mai mică de energie electrică decât metodele de încălzire electrică care sunt utilizate în mod normal.Cu toate acestea, în Marea Britanie, costul energiei electrice per kWh este semnificativ mai mare decât costul gazului, ceea ce face ca costurile de funcționare pentru pompele de căldură să fie mai mari decât recompensele acestora.


Inadecvarea rețelei de distribuție


Rețeaua de distribuție a Marii Britanii este concepută pentru a furniza caselor cu energie electrică monofazată, ceea ce o face mai puțin potrivită pentru conectarea pompelor de căldură, deoarece acestea sunt considerate sarcini uriașe.Cea mai bună soluție pentru această situație ar fi echiparea pompelor de căldură cu dispozitive de reglare care să controleze timpul de funcționare și să favorizeze pornirile de funcționare mai blânde.


Case


Pompele de căldură necesită mai mult spațiu decât cazanele pe gaz.Astfel, acestea ar trebui amplasate în sufragerie deoarece are cel mai mare spațiu.Pompele de căldură ar putea fi amplasate la subsol;cu toate acestea, casele din Marea Britanie fie nu au subsoluri, fie sunt prea mici pentru ca pompele de căldură să fie instalate eficient.De asemenea, casele au o inerție termică scăzută, ceea ce nu este benefic pentru utilizarea cu succes a pompelor de căldură.


Motoarele pentru tendința de creștere a pompelor de căldură în Marea Britanie


După cum am menționat mai sus, în ciuda provocărilor menționate mai sus, există o tendință de marketing în creștere pentru pompele de căldură în Marea Britanie.Acest lucru se datorează în mare măsură diferitelor tendințe pozitive și măsuri guvernamentale.Unii dintre factorii principali includ:


Reducerea costurilor de funcționare


Tehnologia pompelor de căldură este în creștere, ceea ce le poate îmbunătăți performanța și le poate face mai competitive pe o piață inundată de cazane pe gaz.Costurile de instalare a acestora rămân mai mari decât cazanele pe gaz;cu toate acestea, costurile lor de funcționare sunt setate să scadă, făcându-le rapid o soluție ideală pentru încălzire și alimentare cu apă caldă.


Stimulent pentru căldură regenerabilă


DECC (Departamentul pentru Energie și Schimbări Climatice) din Marea Britanie a încurajat utilizarea surselor de energie regenerabilă prin oferirea de stimulente financiare.Acest lucru a convins mai mulți oameni să treacă la pompe de căldură pentru soluții de încălzire a locuințelor.Stimulentele financiare includ obținerea unui grant la instalarea unei pompe de căldură.


Angajamentul utilităților


Utilitățile furnizează la peste 90 % dintre clienții pieței de încălzire din Regatul Unit.Regatul Unit are mai multe cazane pe gaz decât pompe de căldură din anumite motive specifice menționate mai sus;cu toate acestea, înclinația tot mai mare către pompele de căldură i-a făcut încrezători și gata să pășească pe piață.


Reglementări de construcție


Guvernul Marii Britanii a stabilit reglementări pentru a crea noi „Case Zero Carbon”, încurajând mai mulți oameni să instaleze pompe de căldură.Cu toate acestea, ar fi de ajutor dacă ți-ai aminti că există câteva alte soluții pentru realizarea caselor cu zero carbon și nu înseamnă neapărat că locuințele vor folosi pompe de căldură ca singura soluție de încălzire.


pompa de caldura


Utilizarea comercială a pompelor de căldură


Douăzeci de milioane de gospodării au instalat pompe de căldură în 2019, iar previziunile viitoare arată că va exista o creștere sporită.Alții estimează că piața s-ar putea dubla până în 2025. Cu toate acestea, cum se leagă acest lucru cu absorbția comercială?

Există dovezi solide care sugerează că va exista o creștere a absorbției comerciale pentru pompele de căldură.Majoritatea pompelor de căldură sunt concepute pentru utilizatorii comerciali mici și mijlocii, cum ar fi hoteluri, birouri și școli.Cu toate acestea, piața pompelor de căldură nu este acolo unde ar trebui să fie.

Viziunea Regatului Unit pentru reducerea emisiilor de carbon până în 2030 implică o șansă ca piața să crească și să acopere aplicații comerciale mai mari.Ei pot instala mai multe pompe de căldură pentru a extinde capacitatea maximă de producție de căldură.Există mai multe dovezi care să susțină acest gând.

Pentru început, alte evoluții de pe piață menite să stimuleze și să influențeze eficacitatea și utilizarea pompelor de căldură indică o cerere crescută.De exemplu, progresele au fost orientate spre construirea de compresoare și sisteme de compresie mai eficiente, concepute pentru a utiliza rezervoare termice.

Asemenea soluții tehnologice la problemele actuale și inovațiile concepute pentru a face pompele de căldură mai eficiente joacă un rol crucial în a determina dacă va exista o tendință continuă de creștere a cererii de pompe de căldură în Marea Britanie.


Realitatea


Pompele de căldură sunt o strategie fiabilă, inventiva și regenerabilă pe care locuitorii o pot folosi pentru a încălzi locuințele mai eficient.Cu toate acestea, se confruntă cu o provocare în aplicațiile comerciale.Entitățile comerciale pot beneficia foarte mult de pe urma instalării pompelor de căldură pentru a face față provocărilor lor legate de încălzire în mod rentabil.

Totuși, întregul proces are unele provocări care le-au îngreunat instalarea pompelor de căldură.De exemplu, pompele de căldură cu sursă de sol le cer să dezgroape o parte din proprietatea lor, ceea ce poate fi consumator de timp și costisitor.În plus, instalarea pompelor de căldură implică costuri inițiale ridicate.Găsirea unei soluții adecvate la aceste probleme ar putea ajuta la creșterea numărului de unități vândute în viitor.


Cum inovațiile în tehnologia pompelor de căldură vor accelera instalațiile pompelor de căldură?


Mai multe inovații ale pompelor de căldură sunt gata de implementare.Cu toate acestea, diverse provocări fac acest lucru dificil, inclusiv modele de cerere variate, diversitatea tipurilor de clădiri și condițiile climatice.Aceste bariere necesită îmbunătățiri suplimentare în tehnologia pompei de căldură pentru a se adapta la diferite condiții de lucru.

Cercetările și mai multe rapoarte concluzionează că progresele tehnologice joacă un rol important în extinderea aplicabilității pompelor de căldură pe diverse piețe, asigurându-se că acestea devin scalabile.De exemplu, sunt necesare inovații suplimentare în echipamentele de compresie a vaporilor pentru a pătrunde pe piața de încălzire.


Pompele de căldură fac parte dintr-un viitor verde?


Obținerea răspunsului corect la această întrebare ne cere să răspundem la o întrebare simplă: sunt pompele de căldură bune în reducerea amprentei de carbon?Pompele de căldură sunt o alternativă mai sigură, dar, ca și alte produse, există câteva avantaje și dezavantaje.

De exemplu, pompele de căldură pot fi benefice pentru persoanele care își încălzi casele cu combustibili fosili.Utilizarea pompelor de căldură oferă o alternativă de încălzire mai bună și mai fiabilă.Cu toate acestea, experții avertizează că fluidul frigorific folosit pentru a conduce căldura ar putea cauza mai multe probleme mediului dacă se scurge, dar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime.


Concluzie


Informațiile și cercetările indică o șansă bună ca cererea de pompe de căldură să rămână în creștere.Dacă nu există o altă soluție de încălzire, lucrul și îmbunătățirea modelelor actuale pare cea mai bună opțiune.Hotărârea Marii Britanii de a-și minimiza amprenta de carbon va contribui, de asemenea, la creșterea vânzărilor.Nici criza actuală a petrolului nu ajută prea mult la chestiuni.Articole conexe pompe de căldură

 • De ce îngheață pompa de căldură a piscinei mele?

  2021-12-06

  În timpul sezonului de iarnă, ceva gheață pe pompa de căldură a piscinei este un eveniment obișnuit.Cu toate acestea, atunci când întreaga unitate este acoperită de gheață, există o îngrijorare de îngrijorare, deoarece dispozitivul dvs. nu va funcționa bine și ar putea risca să se deterioreze. Acest articol se concentrează pe persoanele care doresc să-și folosească pompa termică pentru piscină. Citeste mai mult
 • Un ghid complet: Costurile pompei de căldură cu sursă de aer

  2022-01-07

  Pompele de căldură au devenit în mod surprinzător un aparat „necesar” pentru capacitatea lor de a oferi o sursă de energie convenabilă și fiabilă pentru oricine dorește să-și încălzească piscinele sau să rămână cald în interior.Dacă doriți să investiți într-o unitate de încălzire sau de răcire, pompele de căldură sunt, fără îndoială, o opțiune potrivită pentru a se potrivi noii dvs. Citeste mai mult
 • Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

  2021-10-30

  Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea de bani la facturile de energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier (SCOP) ridicat, pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au un nivel scăzut de performanță. Citeste mai mult
 • De ce să alegeți o pompă de căldură cu invertor pentru a vă încălzi piscina?

  2021-11-30

  Este frustrant și incomod să înoți în timp ce vremea este puțin rece.Odată cu schimbările meteo, temperaturile pot scădea substanțial, mai ales în zilele înnorate sau iarna.O scădere semnificativă a temperaturii poate face o piscină inutilă.Aproximativ 90% din piscinele din SUA sunt folosite de două până la trei ori Citeste mai mult

Produse recomandate pentru pompe de căldură

Pompe de căldură monobloc sursă de aer pentru apă caldă/încălzire casă

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692